Vielen Dank für Ihre positive Bewertung! Wir hoffen, dass wir Sie bald wieder bedienen können!
Beste Yusuf, Bedankt voor je positieve review! Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn!
Beste Kim, Bedankt voor je positieve review! Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn!
Beste Bert, Fijn dat we je zo goed van dienst hebben kunnen zijn! Hopelijk mogen we je snel weer ontvangen in onze webshop!
Beste Serge, Bedankt voor je positieve review! Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn!
Beste Robert, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn!
Beste Marijn, Fijn dat je je positieve ervaring met ons deelt! Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn!
Beste Josephus, Fijn dat je genoten hebt van onze snelle levertijden! Hopelijk mogen we je in de toekomst weer van dienst zijn!
Beste Eef, Bedankt voor je positieve review! Hopelijk kunnen we je binnenkort weer van dienst zijn!
Hi Bart, Bedankt voor je beoordeling! Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn!
Beste Alain, Je reactie is volledig gebaseerd op je ervaring met onze vervoerder. Helaas hebben wij hier geen invloed op en kunnen we hier ook geen invloed op uitoefenen. Wanneer je klachten hebt over de verzending door in dit geval PostNL wil ik je aanraden contact op te nemen met de klantenservice van PostNL. We hebben je geprobeerd te bellen om je zo goed mogelijk verder te helpen, maar helaas werd er niet opgenomen. We houden graag contact met je om te werken aan een goede oplossing.
Beste Fabienne, Bedankt voor je positieve review! Veel plezier van de bestelling!
Beste Tonia, Bedankt voor je positieve beoordeling! We hopen je in de toekomst weer te mogen ontvangen in onze webwinkel!
Beste Kathleen, Bedankt voor je positieve review! Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn!
Goedemorgen, Bedankt voor je positieve review! Hopelijk mogen we je snel weer ontvangen in onze shop!
Beste Tim, Bedankt voor je beoordeling en fijn dat we het probleem naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Graag zien we je snel weer in onze webshop!
Hi Nadine, Bedankt voor je positieve review! Hopelijk zien we je snel weer in onze webshop!
Beste Alex, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je bij ons precies het product hebt kunnen vinden wat je zocht!
Hi Nicolas, Bedankt voor je positieve review! We wensen je veel plezier van je bestelling!
Beste Franky, Bedankt voor je positieve review. Veel plezier van de bestelling en hopelijk tot binnenkort!
Beste Xandrine, Fijn dat het zo goed is bevallen! Veel plezier van de bestelling en hopelijk tot snel!
Beste Gladys, Bedankt voor deze positieve review. Veel plezier van de bestelling en hopelijk tot snel!
Beste Sophie, Bedankt voor deze positieve review. Veel plezier van de bestelling en hopelijk tot snel!
PackagingDirect.be BV is het e-commerce bedrijf achter meerdere gespecialiseerde webshops in disposables en verpakkingen. No-nonsense, korte lijnen, snel schakelen en uiteraard de beste producten én service. Door onze klanten worden we op Kiyoh beoordeeld met een prachtige waardering van 9.0. Daar zijn we enorm trots op! Met webwinkels als KoffiebekerDirect en DisposableDirect behoren we inmiddels tot de grotere aanbieders in Nederland en België. We bedienen jaarlijks ruim 17.500 klanten. Bekijk snel ons aanbod! Er zit zeker iets voor je bij. Schumanpark 67 7336 AS APELDOORN Telefoon: 055 76 76 100
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.