Vriendelijk geholpen

Goede en uitgebreide informatie

Heerlijk alles onder 1 dak

Je kan lekker op je gemak winkelen en genoeg keuzes wat ze bij de 1 niet hebben heeft de ander het wel.

Fijne winkel met goede begeleiding, Ben er goed geslaagd

Fijne winkel, behulpzaam personeel en vriendelijk, Ben er goed geholpen met het uitzoeken van mijn meubels, Ben naar tevredenheid geslaagd , Kom graag in deze winkel.

Heel fijn geholpen (TOP)

wij zijn heel fijn geholpen voor onze aankoop door een aardige mevrouw en een professionele aanpak .

Prettig

Vriendelijk personeel Duidelijke uitleg

Zeer goed geholpen.

Bij de aanschaf van een nieuw bankstel zijn we zeer goed geholpen en men nam er prima de tijd voor om alles goed door te nemen.

Super goed geholpen

Als je op de beddenafdeling naar Petie of Jeroen vraagt, komt het helemaal goed ! Zij zijn erg vriendelijk en denken met je mee, goed advies ! Dank daarvoor .

fijn geholpen en meegedacht.

Goed, niks op aan te merken. Hadden alleen een keer gebeld, omdat wij dachten dat er een fout gemaakt was. We zouden teruggebeld worden, maar is niet gebeurd. Zijn we zelf maar teruggegaan, dat is het enigste minpunt tot hiertoe.

Afspraken worden nagekomen

Heel belangrijk.

Fijne winkel

Fijne winkel

Blij

Goed geholpen en meedenkend

Ontspannen sfeer

Goed personeel die weten waar ze mee bezig zijn en verstand hebben van hetgeen ze verkopen. Ook vriendelijk en behulpzaam.

Prima voorlichting.

De verkoopster was heel vriendelijk en heeft ons goed voorgelicht. Zij nam ook alle tijd voor ons. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren.

Superleuk winkelen

Prachtige woonboulevard en superfijne medewerkers Kome er graag

Super winkel

Perfecte winkel om je hele interieur aan te schaffen. We hebben daar alles gekocht voor ons nieuwe appartement. Je wordt er super geholpen en de medewerkers hebben de tijd voor je en weet waar ze over praten. We komen er al vele jaren.

Prima en vakkundig geholpen met onze aankopen

Zowel bjj onze aankopen als bij het opmeten ter plaatse en naar aanleiding van aanvragen van stof- en kleurmonsters (voor het bepalen van kleuren te latexen muren etc.) Werden wij prima geholpen, netjes te woord gestaan etc.

Gezellig en goed geholpen

Fijn! Zie bovenSnelle passende antwoorden, goeie koop!

Zie boven.

Zeer goede uitleg van de aankoop met een medewerkster die verstand van zaken heeft en goed met ons meedachde klant stond centraal wat wij zeer prettig vonden

Grweldig

Heel fijn en prettig geholpen ,we bevelen het iedereen aan

Heel erg goed

Goed geluisterd naar onze wensen en de mogelijkheden aangeboden die we zelf niet hadden bedacht ,super

Een heel prettige ervaring!

Het was op een dinsdag, een erg rustige dag. Fijne ontvangst. Vriendelijke mensen. Geslaagde koop. Restaurant ook goed. Niet zo'n uitgebreid assortiment. Kortom: gewoon goed.

Prima service, vriendelijke personeel. Mooie collectie

Was op zoek naar stoelen voor de eetkamer. Prima advies, zonder opdringerig te zijn. Wordt ook goed rekening gehouden met het budget. Tussendoor heerlijk geluncht in het restaurant.

Zeer vriendelijk

Bij de outlet al heel veel spullen gekocht. Mooie kwaliteit en fantastische service. Lieve meedenkende medewerkers. Mijn advies. Ga naar de outlet en je vindt zeker iets moois voor een nog mooiere prijs. Extra dank aan Hans.

Best beoordeeld uit 2 leden

- Woonboulevard Poortvliet | 9.1