Uitstekend interieuradvies!

Uitstekend geholpen met het samenstellen van een nieuw interieur, rekening houdend met mijn smaak en wensen. Ik vond het vooral heel fijn dat de interieur styliste die mij hielp, alle winkels in woonboulevard Poortvliet gebruikte om tot een mooi resultaat te komen. Heel fijn ook dat daar echt de tijd voor werd genomen. Zeker een reden om nog een keer terug te komen!! Dank @Lonneke Faassen voor je tijd en advies!

Goede veer ik heb op mijn gemakje kunnen kijken En al de stoelen uit kunnen proberen Dat was fijn De uitleg over de stoel had ik nodig want ik wist niet wat voor maat ik moest nemen daarbij kreeg ik hulp

Supergoed geholpen door medewerkster in een mooie woonboulevard!

Heel fijn geholpen door een deskundige medewerkster. Veel woonstijlen onder 1 dak. Ontzettend veel keuze!

Kan beter

Winkel netjes en overzichtelijk Klantenservice en planning kan ZEKER BETER Beloftes doen U wordt gebeld en terug gebeld Dat moet nog steeds gebeuren Dus klantenservice en planning een DIKKE ONVOLDOENDE

Niet tevreden ivm de afhandeling

Wij waren een dag voor de actie inruil korting De verkoper heeft ons niet daar over gesproken en wij hebben daar ook niet aangedacht De slotsom is aflevering betalen de oude bank meenemen extra betalen Wij dachten het goed geregeld te hebben maar dit valt ons erg tegen Misschien dat we nog eens langskomen Gr MP Groffen

Inspirerend en culinair dagje uit, met een mooie interieur afsluiting

Op zoek naar een nieuwe hoekbank weer een bezoek gebracht aan Poortvliet, heel veel keuze, sfeervol restaurant, goed op maat advies waarvoor tijd wordt genomen.

Op zoek naar nieuwe matrassen. Wij zijn goed en uitvoerig geïnformeerd.

Plezierig en to the point.

Verkoper Pieter Bouman nam uitgebreid de tijd om alle informatie te geven en vergeleek meerdere producten tot hij de voor ons beste keuze had gevonden. Hij bleek over enorm veel kennis te beschikken en kon ons veel vertellen.

Eigenlijk teveel keus

Wij hebben eerst alle winkels bezocht en foto’s gemaakt van stoelen die bij pasten. Thuis de foto’s bekeken en samen overlegd wat de mooiste en goed aansloot bij ons meubilair. Andere dag terug en advies gevraagd en gekregen. Het advies sloot naadloos aan op onze wensen, top gewoon. De stoelen zijn geleverd keurig op de tijd die gegeven was.

Uitstekend geholpen in een zaak die erg compleet is en de adviezen van echte meerwaarde zijn.

Ervaring heel positief en Poortvliet is een echte aanrader.

Er was iemand toen we iemand nodig hadden.

Het was een heel gezellige hulp.

Ik ben prima geholpen

Goede informatie

N.V.T.

Schade op het bed

Bij levering krassen gezien op het bed, nog geen reactie van de klantenservice

Altijd goede raad,advies, service. Fijne prijs kwaliteitsverhouding. Vriendelijke personeel . En tussendoor lekker bakkie met iets lekkers

Werd goed geholpen er werd goed naar je geluisterd wat je wilde kom zeker terug bij jullie

Bij het uitzoeken van nieuwe meubels zijn we goed geadviseerd en geholpen door de medewerkers van XOOON Wonen. We zijn uiteindelijk goed kunnen slagen met mooie meubels.

Heel goed geholpen door iemand die wist waarover hij praten.

De ervaring was goed zoals altijd. Dat is de rede waarom wij altijd naar Poortvliet gaan. Voor meubels, vloeren, bedden enz. Ruime keus goede kwaliteit en prima service.

Leuke winkel

Bij profijt meubel goed geholpen en leuke verkoopster

goed geholpen door de receptioniste bij de ingang. De "winkelmedewerkster" leek wat ondeskundig, moest verscheidende malen weg voor meer informatie

Alles onder 1 dak, prima. Maar bepaalde afdelingen matig

Zeer mooi meubelboulevard, met voor iedereen een ruime keuze. Toch vindt ik de klantvriendelijkheid matig. Even wat meer gachet! En bij aankoop van een paar duizend euro een bak koffie matig. Vooral als je van veerweg komt.

Bittere nasmaak !

Tijdens ons bezoek zaterdag eind van de middag was men hartstikke vriendelijk en behulpzaam. Maar na het sluiten van de overeenkomst (zaterdag middag 5 minuten voor sluitingstijd) bleek dat vanaf maandagmorgen een kortings-actie van start ging, hierover had men niets gemeld. Het zou in ieder geval fair geweest zijn om dit te vermelden!

Dankzij het interieuradvies in één dag een nieuw interieur

Gingen langs om ons te oriënteren en ideeën op te doen voor de inrichting van ons nieuwe huis en dankzij de prettige en deskundige begeleiding waren we aan het einde van de dag geslaagd voor een nieuw interieur en kunnen niet wachten op de levering.

Vriendelijk en deskundig!

Wij zijn er zeer vriendelijk en deskundig door Jessica geholpen niets was teveel! Heel tevreden!

Goed. Zoals verwacht.

In het Zeeuws alles kunnen regelen maak je niet elke dag meer mee.

Best beoordeeld uit 2 leden

- Woonboulevard Poortvliet | 9.1