Mooie winkel met heel veel meubelen voor al je vertrekken. We zijn prima geholpen, de mensen denken met je mee. Het is gezellig rond wandelen en op het gemak alles bekijken. Ondertussen even wat eten en drinken, niks mis mee.
Ik werkt goed geholpen.
Wij zijn erg goed geholpen door Petra. Ze dacht goed mee.
Heel goedemorgen service en aardige mensen
Wij zijn geholpen door een hele lieve vriendelijke dame. Goede uitleg en super vriendelijk.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u goed geholpen bent en hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe aankoop. Graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Ingrid, Bouman & Potter.
Verkoper heeft ons zeer goed geholpen en dacht ook echt met ons mee. Kwam met meerdere opties qua kleur en stoffen.
We kochten een nieuw bankstel en kozen voor een actie van een cadeaubon van 10% van het aankoopbedrag voor te besteden op het decoplein. Deze bon moet echter in 1x keer opgekocht worden. Het gaat over ongeveer €450 euro. Dit lijkt ons geen grote moeite om dit anders aan te pakken zodat de aankopen gespreid kunnen gebeuren. Dit is ons inziens een win win situatie. Terugkerende klanten worden misschien wel verleid tot extra aankopen.
Zie al mijn aankopen over de jaren heen. Zijn trouwe klanten evenals beide zoons.
Vriendelijk en professioneel personeel
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u onze collega's als vriendelijk en professioneel heeft ervaren en zij u goed geholpen hebben tijdens uw bezoek aan onze showroom. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Ingrid, Bouman & Potter.
Behulpzaam verkoopmedewerkers bij het maken van mijn keus. Ook de mannen bij het afleveren en installeren waren zeer behulpzaam. Petje af!!
Mooie winkel goede service
Relax stoel gekocht goede uitleg 3× wezen kijken elke keer goede uitleg
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring bij ons. Wat fijn dat u goede uitleg gekregen heeft van onze collega's en u de juiste keuze heeft kunnen maken. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Heel fijn geholpen
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat u heel fijn geholpen bent. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen in onze woonboulevard. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Kortgeleden een nieuw bankstel gekocht bij Poortvliet. Grote en prettige zaak waar heel veel keuze is aan meubels maar ook aan andere zaken om de woninginrichting naar wens te maken. Tevens een leuke "koffiecorner" waar je ook een broodje kan nuttigen na of voor het bezoek aan deze woon boulevard.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over ons en onze service. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Renate v klaveren heeft ons goed op weg geholpen om een totaal beeld te creëren met onze veranderingen in de woonkamer. Bestellingen zijn reeds bij jullie gedaan
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat uw aankoop bij ons een prettige samenwerking was tussen u en onze collega Renate. Wij zijn blij dat zij u goed heeft kunnen helpen en adviseren. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe interieur en zien u graag nog eens terug. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
We vinden het heel makkelijk alles onder 1 dak ,je meubels en badkamers en keuken maar ook de mensen hebben ze om het in elkaar te zetten want die zijn ook schaars tegenwoordig
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u goed en deskundig geholpen bent bij uw aankoop. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe aankoop en graag nog eens tot ziens! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Goed geholpen
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat onze collega's u goed geholpen hebben bij uw aankoop. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe meubels en graag tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Ingrid, Bouman & Potter.
we zijn zeer goed geholpen door het personeel was heel fijn
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u goed geholpen bent en op een fijne manier heeft kunnen rondkijken in onze showroom.. Veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Alles is goed verlopen. Netjes afgeleverd.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles naar wens en tevredenheid is verlopen, vanaf het bezoek in de showroom tot en met de levering bij u thuis. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Zeer ruime keuze. Als je het hier niet vindt vindt je het waarschijnlijk nergens. Ook de ervaring van de medewerkers is een pluspunt. Tenslotte een 10 op 10 voor de vriendelijkheid van de medewerkers op iedere afdeling met inbegrip van het personeel van het restaurant.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en de mooie woorden over de vriendelijkheid van onze collega's. Wij zijn heel blij met uw zeer positieve koopervaring. Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Dan val ik in herhaling!
Hartelijk dank voor uw positieve review en de 5 sterren! Wij zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Staan je bij met advies
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u goed bent geholpen tijdens uw bezoek aan onze showroom en u goed advies heeft gekregen. Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en zien u graag nog eens terug in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Goede ervaring en super service , vriendelijk personeel
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u een super service heeft ervaren bij ons. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Een duidelijk luisteren naar wensen van klant! en efficient en doortastend advies gegeven, en verder alles afgehandeld. nu in afwachting van de levering.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat er goed naar uw wensen geluisterd werd en u prima geadviseerd bent bij de aankoop van uw keuken. Wij begrijpen dat u uitkijkt naar de levering en wensen u er alvast heel veel plezier van. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Zeer ruime keuze voor iedere smaak en ieder budget. Wel jammer dat wij niet via ons account mee kunnen kijken hoe het er voor staat met onze bestelling daarin proeven wij verschil van medewerkers de een zegt het is alleen te zien voor online bestellingen [iets wat wij in verleden nooit hebben meegemaakt] en de volgende medewerker zegt dat er technische problemen zijn, dus wie of wat is waar?! Feit is dat wij als klant voor een dichte ,,digitale,, deur staan, en dat vinden wij even een minpunt, voor de rest tevreden.
Hartelijk dank voor uw positieve en kritische beoordeling. Wij hebben inderdaad problemen gehad met de ontwikkeling van onze digitale klantenaccounts maar inmiddels zijn deze weer in te zien en zijn zowel online bestellingen als aankopen in de showroom te volgen. Onze excuses voor het eerdere ongemak. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet.