Heel goed geholpen

Kundige vriendelijke hulp

We zijn meermalen geweest voor het bestellen van matrassen, kasten etc voor de inrichting van ons nieuwe appartement. Goed geholpen, goede tips

Heel goed geholpen

We zijn heel goed geholpen

Perfecte support

Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant en hierop afgestemd. De medewerkers geven goede en bruikbare tips.

Netjes geholpen

Heel erg goed.

Fijn en snel geholpen!

Vriendelijk enKundig geholpen.

kwaliteit klantvriendelijk hroot assortiment

Het moment van keuze maken was snel gekomen met uw medewerkster Jessica T. Jessica opereert profensioneel op het gebied van product kennis. Wij zijn prima geholpen Chapau. Met gr. Will en Nel Akkermans. Breda

Hele mooi winkel

Groot assortiment en volop keus! Zeer deskundig advies gekregen waardoor wij de juiste meubels konden kopen en heel vriendelijk!!

goed geholpen en uitleg

goede uitleg en heel vriendelijk

Perfect geholpen in alle rust.

Perfect, geen opdringerigheid, vriendelijke medewerkers en een ruime keuze in diverse prijsklasse. Alle info beschikbaar als je het nodig hebt. Speciale wensen was geen probleem. Nu nog wachten op de levering.

Zeker aanbevelingen waardig

Goede informatie aan de receptie. Vriendelijk en deskundig personeel

Bij het uitzoeken van onze nieuwe boxspring heel goed geholpen en geadviseerd

zeer grootwinkel aanbod en enthousiaste medewerkers

Wij zijn op een zeer vriendelijke en deskundige manier geholpen op de afdeling elektrische stoelen. Met vriendelijkheid en geduld werd ons duidelijke uitleg gegeven. Hetgeen leidde tot de aankoop van twee mooie stoelen. Alleen de levering begin november viel ons wat tegen.

Goede deskundige verkoopster.

Goede deskundige verkoper. Veel keus.Prachtige zaak.

Goede hulp prettige verkoopster behulp zaam kwam met ideen.niets op aan te merken .alleen veel de levertijd mij heel erg tegen.

Super netjes en goed geholpen met mijn bestelling

Wij werden keurig netjes geholpen en uiteindelijk ook alles gevonden wat we zochten

geweldig

prima en super mooie winkel

Zéér behulpzaam

Op ons gemak eerst rondgekeken, daarna advies gekregen, daarna eerst een lekker bakkie koffie en wat lekkers erbij, even samen overdenken, en toen gezamenlijk met de aardige medewerker uitgezocht, voordelen en nadelen besproken ivm de stof of leer en de keuze van materiaal daarbij nog zo kopen of zelf in elkaar zetten enz. Alles in goed overleg en gekocht… En met een tevreden en blij gevoel naar huis!….voorpret is ook heerlijk, we wachten af tot het word geleverd!

Zeer te vrede

Al tyd correct geholpen En goede informatie En is er een probleem word netjes opgelost .

Geweldig.

Wij werden zoals altijd goed en vakkundig geholpen.

Kundig advies

Een nieuwe slaapkamer gekocht en niets dan lof voor de verkoper. Zijn kennis, kunde en inzicht heeft ervoor gezorgd dat we binnenkort kunnen gaan genieten van een nieuwe slaapkamer met enorm veel bergruimte!

Okè

Wijziging in de offerte geen enkel probleem en keurig opgelost.

Fijne winkel

Heel goed geholpen ,en ook een goede uitleg.

Prima. vriendelijk personeel, grote sortering

Best beoordeeld uit 2 leden

- Woonboulevard Poortvliet | 9.1