super vriendelijk en uitermate vakkundig geholpen en te woord gestaan

Na binnenkomst door de receptioniste doorverwezen n.a.v. onze vraag , naar Slaapwereld XXL . Daar heel vriendelijk verwelkomd door Mw. Peti Dorst. Vervolgens werd er gevraagd en ingespeeld op onze wensen, namelijk een linnenkast voor de slaapkamer.. Hierbij werden er diverse kasten en/of mogelijkheden naar voren gebracht, wat betreft model, hoogte , kleur, uitvoeringen etc. En belangrijke dingen waar we zelf niet aan gedacht hadden werden door Mw. Dorst aangedragen , waarbij voor ons steeds meer duidelijk werd , dat er een hoge maatstaf van vakkennis aanwezig was. Hierdoor ook tot een zeer tevredenstellend resultaat gekomen, waarna we in het restaurant een lekker hapje hebben gegeten en wat gedronken , en daarna nog even gezellig door het hele complex hebben gewandeld en info hebben opgedaan.

Vertrouwd en eerlijk

Aankoop op twee afdelingen, beide verkopers hebben ons voortreffelijk geadviseerd om tot een vastberaden aankoop over te gaan. Vriendelijk en gemoedelijk personeel. Top

Goede service via telefoon en bij het ophaal centrum. Ook vriendelijke winkel medewerkers.

Fijn en goed geadviseerd bij de keuze van gordijnen. Er is een enorm assortiment waarbij hulp zeker nodig is. Ook fijn dat thuis alles wordt ingemeten.

Perfecte service

Het door mij bestelde artikel is op de juiste wijze afgeleverd en gemonteerd. Keurig op tijd zoals afgesproken.

Goed advies

Vriendelijk en professioneel geholpen

Voortreffelijk

Voortreffelijk

Vriendelijk en duidelijk

De ontvangst door de “gastvrouw” was super. Plattegrond en duidelijke uitleg waar we alles konden vinden. Zeer vriendelijk, ook de keren erna, als we in de buurt waren. We kregen alle tijd om ons rustig te oriënteren maar als we vragen hadden was er altijd iemand in de buurt die ons uitleg verschafte. Zo ook Anita bij Henders & Hazel. Rustig laten kijken, klaar om uitleg te geven, adviserend dmv vergelijkingen op het scherm. Zeer vriendelijk en open. En niet te vergeten Danielle van de “Slaapwereld” was ook zeer vriendelijk om verschillen in de producten te laten zien. Het was een waar genoegen om op deze woonboulevard te zijn.

Wat een topverkoopster: Anita van Henders en Hazel

Wat zijn wij enorm goed geholpen door Anita. Ze sjouwde alle meubels van links en rechts bij elkaar om ons een zo compleet mogelijk beeld te geven. Niets was haar teveel. Geweldig, iemand die zo bevlogen haar werk doet!! En toch.... hebben we het niet daar gekocht,maar elders. Omdat je alleen vouchers kreeg en geen directe korting. Ook kon elders een 3D-tekening van onze woning gemaakt worden, waardoor we echt konden zien hoe het in ons huis zou staan. Die 2 dingen is misschien een tip voor Poortvliet!

Goed geholpen op diverse afdelingen. Prima service en lekkere koffie.

Breed assortiment, voor alle smaken is er wel wat te vinden

Door de opzet kan iedereen wel een woonwinkel naar zijn of haar smaak vinden.

Tevreden goed geholpen

Zeer vriendelijke medewerksters goed geholpen voor juiste keuze

Super goed geholpen. Denken in oplossingen.

In de showroom in Poortvliet een prachtig schilderij gevonden. Niet direct gekocht. Later contact opgenomen en kon ik hem in Eindhoven ophalen. Super geregeld!

Vriendelijk,ontspannen alle tijd voor de klant

Het was een dagje uit! Aan alles wordt gedacht.

Super fijn geadviseerd, blij met onze aankoop!

We werden vriendelijk te woord gestaan en hadden ook het gevoel dat er écht naar ons geluisterd werd. Met kennis van zaken zijn we tot onze aankoop van twee relaxfeauteuils gekomen. Blij met onze aankoop, we zien er naar uit!

super goed geholpen!

we zijn gelijk bij binnenkomst vriendelijk ontvangen en wegwijs gemaakt. vervolgens door 3 verschillende verkopers op 3 verschillende afdelingen heel goed geholpen met alle benodigde uitleg. kortom gewoon super!

Zeer snelle en goede service!

Binnen 4 dagen de bestelde boxspring geleverd. Wat een top service van slaap afdeling en planning!!

Mooie winkel

De woonwijken is bijzonder groot en heeftveel smaken . Medewerkers bijzonder vriendelijk. Kwaliteit van de producten maken de prijzen ook wel hoog maar dat is begrijpelijk. Al met al een prettige woonboulevard !

Ontspannen kunnen rondkijken

Rustig kunnen rondkijken zonder dat er direct een verkoper. Of verkoopster op je afkomt.

Mooie postieve ervaring met kundig Personeel

Op zoek naar een bank en bij 2 bezoeken ervaren dat bij verschillende zaken vriendelijk en niet opdringerig personeel mij profesioneel kun infomeren omtrent de kosten etc

geweldig

Wij zijn geweldig goed geholpen door Helma Wesdijk. We hadden vlug een heel goede klik met haar door haar deskundig advies. Had alle tijd voor ons en niks was haar teveel om een mooie woonkamer voor ons te maken. Nogmaals onze dank aan Helma.

Zeer professioneel geholpen

Alle tijd en uitleg gekregen voor ons product wat we zochten

Geweldige ervaring

We waren op zoek naar eetkamer stoelen en kwamen bij Anita Potappel uit. Zij heeft ons zeer goed en op een leuke manier geholpen. Moeten nog even wachten voor de levering Zij verdient pluim .

We zijn weer geweldig geadviseerd door verschillende medewerkers

We kopen altijd bij jullie en zijn opnieuw geweldig goed geholpen en geadviseerd. Tussendoor van een heerlijke lunch genoten en de actie met de kadobonnen is erg leuk!

Perfect !

We zijn perfect geholpen .

Best beoordeeld uit 2 leden

- Woonboulevard Poortvliet | 9.1