Ik had reeds eerder een offerte laten opmaken. Met deze offerte naar de winkel om wat details te bespreken. Er was geen adviseur beschikbaar. Na zeer lang wachten eindelijk een adviseur beschikbaar. Deze dam was zeer deskundig en hielp ons naar tevredenheid. Na een kopje koffie de offerte omgezet in de koopovereenkomst voor een bankstel.
Wat jammer dat u tijdens uw bezoek lang moest wachten op een collega die u kon helpen. Wij doen ons best om iedereen zo spoedig mogelijk van dienst te zijn maar helaas lukt dat niet altijd. Toch zijn wij blij om te horen dat u wel naar tevredenheid bent geholpen door onze verkoopmedewerker en u een aankoop heeft kunnen doen volledig naar uw zin. Hartelijk dank voor uw kritische en positieve review. Wij wensen u veel plezier van uw bankstel en zien u graag weer terug in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
In werkelijkheid kun je er op een zeer ontspannen wijze rondlopen. Zo nodig staat heel vriendelijk personeel je te woord. bij een eventuele aankoop wordt men bijgestaan door vakkundig en vriendelijk personeel. Je voelt je er op je gemak!!
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u uw weg heeft kunnen vinden in onze showroom en door onze verkoopmedewerker vriendelijk en vakkundig geholpen bent bij uw aankoop. Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw aankoop en zien u graag weer terug! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Weer goed geslaagd
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u positief te spreken bent over onze showroom en ons assortiment. Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Her was een geslaagd bezoek. Geplande aankoop gedaan. Ruime keuze goede deskundige uitleg.
Fijn om te horen dat uw bezoek aan ons geslaagd is en u goed geadviseerd bent tijdens uw aankoop door onze verkoopmedewerker. Fijn dat u tevreden bent! Hartelijk dank voor uw positieve review en graag tot ziens! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Ruim 20 jaar geleden kwamen we hier al om meubels te kopen en het bevalt nog steeds. We hebben prachtige spullen gekocht en heerlijk gegeten in het restaurant. Neem de biefstuk, heerlijk!!
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat leuk om te horen dat u jaren geleden al bij ons kwam en nu opnieuw voor ons gekozen heeft. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer terug in onze winkel en onze brasserie. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
We wilden ons eigenlijk eerst oriënteren, maar door de goede expertise en fijne benadering van Lucy, hebben we toch besloten tot aankoop over te gaan. Ze wist precies wat we zochten en heeft ons uitstekend geholpen bij de keuze van een goed matras.
Hartelijk dank voor uw positieve woorden. Wij zijn blij dat Lucy u volledig naar tevredenheid heeft kunnen helpen bij uw aankoop. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen dat wij u nog eens terug zien in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Hele fijne winkelbeleving. Veel aandacht voor de klanten, absoluut niet opdringerig. Hele mooie locatie, gemakkelijk parkeren en hele goede brasserie. Wij komen zeker terug.
Wat fijn dat uw bezoek aan ons goed bevallen is en dat u met hulp van onze verkoopmedewerkers een keuze heeft kunnen maken die bij u past. Hartelijk dank voor uw positieve review, veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Er was veel keuze, maar met het juiste advies, zijn we er goed uitgekomem
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn dat onze verkoopmedewerkers u konden adviseren zodat u de juiste keuze kon maken. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag terug in onze showroom, onze medewerkers staan graag voor u klaar. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Dat we heel vriendelijk en goed zijn geholpen. Fijn om bij Poortvliet te winkelen.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u vriendelijk en goed geholpen bent bij het maken van uw keuze in onze winkel. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag terug in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Wij zijn heel goed geholpen..Door een medewerker die ons prima te woord stond..Em.met een heerlijk bon om te lunchen kon onze dag niet meer stuk.. Ons goed uitgelegd hoe de stoelen werkte...Onze oude stoelen werken nog prima van 10 jaar oud ..Maar de stoelen die wij nu gekocht hebben zien wij gauw te gemoeten
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn om te horen dat onze verkoopmedewerker u goed kan adviseren bij uw aankoop en dat u daarna lekker bent gaan lunchen in onze brasserie By Bouman. Wij wensen u alvast veel plezier van uw stoelen en zien u graag nog eens terug! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Als zeer prettig ervaren en uitgebreid de tijd genomen in het toelichten van de mogelijkheden.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Goed om te horen dat onze verkoopmedewerker alle tijd voor u nam en u uitgebreid informeerde over de mogelijkheden. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
De manier hoe je wordt geholpen is erg fijn. Op een relaxte en professionele manier. Je wordt altijd vriendelijk benaderd
Wat fijn om te horen dat u positief te spreken bent over de service van onze verkoopmedewerkers. Wij zijn blij dat wij u hebben kunnen helpen bij uw aankoop en hopen dat u er veel plezier van zult hebben. Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en graag tot ziens! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
super geholpen met keuze van mijn stoel (kleur model en voet)
Wat fijn om te horen dat onze collega van de afdeling Verkoop u naar tevredenheid heeft kunnen helpen bij uw aankoop. Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid Woonboulevard Poortvliet XXL.
Goed geholpen
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
heel klantvriendelijk .
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn dat u te spreken bent over onze klantvriendelijkheid, dat vinden we erg belangrijk. Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Goede service en weer geslaagd!
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u opnieuw voor ons gekozen heeft en opnieuw geslaagd bent voor uw aankoop. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer terug in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Ondanks de drukte werden we heel goed geholpen en zijn geslaagd
Wat fijn om te horen dat u goed geholpen bent door onze collega van de afdeling Verkoop bij het maken van uw keuze. Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
De vloer is heel mooi gelegd. De afwerking bij de plint is nog niet optimaal, daar komen ze nog een keer voor terug.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat u tevreden bent over uw nieuwe vloer en wij gaan er van uit dat de afwerking bij de plint ook snel in orde zal zijn. Wij hopen dat u veel plezier en gemak zult hebben van uw vloer hopen u nog eens terug te zien in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Bij het samenstellen van een tv kast bij Weihts zijn we erg goed en vakkundig geholpen.
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat onze collega van de afdeling Weyts u goed heeft kunnen helpen en adviseren bij het samenstellen van uw tv-kast. Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw tv-kast en wij zien u graag nog eens terug in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Prima service alles volgens afspraak
Goed om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen. Wij zijn blij dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen in onze showroom. Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
De verkoper was zeer deskundig en volledig in zijn uitleg
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat onze collega van de afdeling Verkoop u kundig en goed heeft kunnen adviseren en u daardoor een goede keuze heeft kunnen maken. Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien in onze showroom. Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Prettig
Fijn dat u prettig gewinkeld hebt bij ons en alles naar wens was. Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, veel plezier van uw aankoop en graag nog eens tot ziens! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Alles wat ik graag wil aan meubels etc, ik slaag altijd in Poortvliet.
Wat goed om te horen dat wij u al vaker naar tevredenheid hebben kunnen helpen en dat dat nu weer het geval is. Daar zijn we heel blij mee! Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens! Vriendelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Mooi op tijd en keurig afgeleverd door nette medewerkers!
Wij zijn blij om te horen dat onze bezorgers uw order volgens afspraak af konden leveren bij u en dat de levering naar tevredenheid verlopen is. Hartelijk dank voor uw positieve review, veel plezier van uw meubels en graag tot ziens! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.
Bij een volgende aankoop gaan we zeker terug!
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat wij u volledig naar wens en tevredenheid geholpen hebben en dat u graag nog eens terugkomt naar ons. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot de volgende keer! Hartelijke groet, Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.