Geweldige service, kwaliteits product

Mijn bestelde pantoffels waren niet op voorraad. De medewerker loste dit geweldig op. Cadeau was op tijd en de jarige heel blij

Assortiment en service

Assortiment en service

Mooie sokken

Sokken zijn mooi.Alleen een hele lange levertijd.

Super advies

Geweldig advies over de juiste maat, beter als Wolford zelf!

Mooi badpak

Mooi badpak. Makkelijk te bestellen en snelle levering

Perfecte panty's

Mijn zomerpanty was perfect onder mijn lange jurk bij de bruiloft van mijn zoon. Het zag er chique uit met een mooie glans. Het voelde niet warm en bleef goed zitten. ondanks een hele dunne denier was het een sterke panty. Aan te bevelen ook tijdens hele warme zomerse dagen voor een feest

correct behandeld

meteen reactie en goede afspraken gemaakt

Altijd een snelle klevering

Levert altijd zeer snel en je bestelling is correct verpakt en er zit altijd een leuke kaart bij en een post-it boekje. Mocht je er iets met je bestelling zijn, dan wordt dat altijd snel en correct opgelost. Rob

Snelle levering en de maillot zijn prima!

Snel besteld, snel bezorgd!

Precies wat ik nodig had.

Superrrrrfijn !!!

Leontine stuurde mij mijn maillot vergezeld met een attentie en persoonlijk geschreven kaartje :)

Wat een leuk pakketje van een gewone maillot. Zorgvuldig ingepakt en een handgeschreven kaartje erbij. Waar zie je dat nog? Al was het niet de goede kleur geweest, dan nog had ik het product gehouden. Maar het product zelf was ook TOPPIE!!! Dank jullie wel, door jullie kreeg ik een glimlach op mijn gezicht bij het openen van een bestelling van een simpele maillot! Liefs Monique

Vlot geleverd

Snel en netjes verzonden

Prima ervaring

perfect

fijne en snelle levering

Al diverse keren bij deze firma een bestelling gedaan. Altijd snel geleverd en prima verpakt. Grote collectie en maten beschikbaar, kortom, een hele fijne en betrouwbare firma .

Altijd weer goed en vertrouwd.

Ik koop al jaren bij beenmode.nl en de service is altijd goed en persoonlijk! Gewoon fijn.

Goede communicatie

Duidelijk over verzenden en ruilen. Snelle reactie. Heel betrouwbare website.

Love it!

Ik bestel hier al jaren. Altijd op tijd, nooit gedoe. Goede producten en er zit altijd een lief kaartje bij. Kortom de komende jaren zijn jullie als klant nog niet van me af!

Goed verpakt..prachtige kwalitei

Mooie stevige pantoffels

Mooie stevige heren pantoffels. Snel geleverd en netjes verpakt. 1 Maat groter genomen maar valt nog vrij krap uit.

Wordt netjes en snel geregeld !

Veel keuze, vlotte levering

Beenmode.nl biedt veel keuze in panty's pantykousjes, maillots, kousen en sokken. Alle bekende Europese merken tref je aan op deze site. In mijn woonplaats werd het pakketje de volgende werkdag bezorgd, keurig verpakt.

Zeer goede ervaring

Goede kwaliteit en goede service

Fijne body

Fijn model en haalt mooi even de oneffenheden weg hopelijk blijft hij in de collectie! Dank een tevreden klant

Best beoordeeld uit 5 leden

- Beenmode.nl | 9.6