Het artikel dat ik besteld had was niet voorradig, beenmode heeft een artikel gevonden dat er lijkt .
Beste Gerda, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn dat er samen een goed alternatief is gevonden en dat u tevreden bent met de service. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Ik bestel regelmatig en heb goede ervaringen. Bestelling wordt snel geleverd en indien tijdelijk niet voorradig dan wordt je goed geïnformeerd. Ben erg tevreden!
Beste Eline, Wat fijn om te lezen dat u regelmatig bij ons bestelt en tevreden bent over de kwaliteit en service. Dank voor uw vertrouwen en de mooie woorden. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Zoals altijd goede en snelle service ,met nog een persoonlijk woordje.
Beste Lia, Hartelijk dank voor uw warme woorden. Wat fijn om te horen dat de bestelling weer snel en met een persoonlijk bericht is ontvangen. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Ontzettend leuk briefje bij mijn kousen. Helemaal blij met deze service
Beste Anouk, Wat leuk om te lezen dat het briefje in de bestelling zo in de smaak viel. Dank voor uw enthousiasme en fijne woorden. Graag gedaan en tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Super service aardige mensen
Beste Teunis, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn dat de service en het contact zo positief zijn ervaren. Dat waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Zeer klantvriendelijk !
Beste Karin, Dank voor uw vriendelijke woorden. Fijn dat de klantvriendelijkheid zo wordt gewaardeerd. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Zoals gewoonlijk was alles weer perfect geregeld
Beste Wijmie, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn dat alles weer naar wens is verlopen en dat u tevreden bent met de service. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Kwaliteit is super Lief kaartje erbij bij de bestelling Leuk hoor
Beste Annieta, Wat een lieve reactie, hartelijk dank. Fijn dat de kwaliteit bevalt en dat het kaartje in de bestelling wordt gewaardeerd. Veel plezier met de aankoop. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Snelle levering. Service is uitstekend. Mooie en goede kwaliteit kousen en panty’s. Maakt het verschil. En natuurlijk ook leuk: een persoonlijk kaartje bij de levering
Beste Lisette, Dank voor uw prachtige beoordeling. Fijn dat de kwaliteit van de producten en de service zo goed bevallen. Het persoonlijke kaartje maakt het inderdaad net wat specialer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Mooi ingepakt mooie kleur panty .
Beste Diana, Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Fijn dat de panty goed bevalt en dat de verpakking in de smaak viel. Veel plezier met het dragen! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Een webshop die snel levert voor een zeer goede prijs en het dan ook nog voor elkaar krijgt om er een prettige persoonlijke touch aan te geven. Heel fijn
Beste Renée, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling. Fijn dat de snelle levering, goede prijs en persoonlijke touch zo worden gewaardeerd. Dat is precies waar we het voor doen. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
De levertijd is prima. Door er een klein schrijfblokje toe te voegen, maakt de bestelling persoonlijk. Zeer gewaardeerd! Het zijn de kleine dingen die het doen.
Beste mevrouw Konings-Rozema, Wat een mooie beoordeling, hartelijk dank. Fijn om te lezen dat de levering naar wens is verlopen en dat het kleine extraatje zo wordt gewaardeerd. Het zijn inderdaad de kleine dingen die het verschil maken. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Snelle correcte levering.
Beste Margreet, Dank voor uw fijne beoordeling. Fijn dat de levering vlot en correct is verlopen. Graag gedaan en tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Heb deze kniekousen voor mijn moeder besteld en zij is er super blij mee. Deze kniekousen knellen niet. Ook nog een handgeschreven kaartje erbij dat is altijd leuk!
Beste Anneke, Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Wat fijn om te horen dat uw moeder blij is met de kniekousen en dat het kaartje werd gewaardeerd. Veel plezier met de aankoop, namens ons beiden! Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Hele fijne service. Snel in huis en ik vind het persoonlijk geschreven kaartje heel klant vriendelijk
Beste Petra, Dank voor uw positieve reactie. Fijn dat de bestelling snel geleverd is en dat het persoonlijke kaartje in de smaak viel. Veel plezier met de bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
een geweldige service denken zelf me en belden me op om te vragen of dat de bedoeling was ging om een dubbele bestelling wat niet de bedoeling was
Beste Marga, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn dat het contact prettig verliep en dat de dubbele bestelling snel kon worden opgelost. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Snel, goede kwaliteit, rondom tevreden!
Beste Resy, Dank voor uw fijne woorden. Wat goed om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen en de kwaliteit bevalt. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
ben heel blij mee en tevreden mee.
Beste Lilian, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat de producten zo goed bevallen en dat u tevreden bent over de kwaliteit. Veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
De bestelling die ik deed kwam bijna twee weken later binnen. Ik zou het fijn vinden als daar een betere communicatie over is. De artikelen zijn naar wens (maillots van Bonnie Doon) Inmiddels heeft beenmode.nl telefonisch contact met mij gezocht en uitleg gegeven over de ontstane vertraging. Dank voor de goede service!
Beste Marja, Dank voor uw eerlijke en vriendelijke beoordeling. Fijn dat we telefonisch contact hebben gehad en de vertraging goed hebben kunnen toelichten. We waarderen uw begrip en vertrouwen enorm. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Originele beoordeling
Beste Alice, Dank voor uw reactie. Fijn dat alles naar verwachting is verlopen en de service naar wens was. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Zeer goede ervaring
Beste Lynsey, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn dat de ervaring zo positief was en de service naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Mijn vorige bestelling Kunert 15 den. Ik ben 80, maar nog nooit van die fijne kniekousen gehad. Dus als ze weer voorradig zijn, bestel ik direct !
Beste Henny, Wat een fijne reactie, hartelijk dank. Geweldig om te lezen dat de Kunert kniekousen zo goed bevallen. Hopelijk zijn ze snel weer op voorraad, zodat u opnieuw kunt genieten van uw favoriete model. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Veel keus, snelle levering. Vriendelijk kaartje erbij. Bestel snel weer.
Beste Margot, Dank voor uw prachtige beoordeling. Fijn dat de bestelling snel en met een vriendelijk kaartje is ontvangen. Graag gedaan en tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Prachtige sokken
Beste Annelies, Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te horen dat de sokken in de smaak vallen. Veel draagplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice
Groot assortiment, snelle levering
Beste Marian, Dank voor uw positieve beoordeling. Fijn dat het ruime assortiment en de snelle levering naar wens waren. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Fleur Beenmode Klantenservice