Geweldige service

Ik had per ongeluk wandelsokken één maat te groot besteld en meteen achter mijn bestelling aan een mail gestuurd of het mogelijk is dit aan te passen. Ik kreeg op zondag per ommegaande meteen reactie en op maandag het pakket ontvangen met de juiste maat. Geweldige service!

Was normaal zoals het hoort.

Echter ik wilde de doos met sokken retourneren en ik vroeg naar een retour sticker, maar dit duurt wel erg lang. In afwachting Groet, w.Brinckman

Altijd naar wens geholpen

Ik bestel online maar meestal lukt dat niet , dan wil ik er nog wat bij bestellen, en weet niet goed hoe dat moet. Dan bel ik de klantenservice, ben al jaren klant.

Geweldige service

Heel snelle verzending, top service!

uitstekend

Snel en netjes bezorgd

Alles zoals je het verwacht

Heel snel verwerkt en met persoonlijk briefje bij zending

Heel goed.

Het ging niet helemaal goed met de communicatie (mailtjes die niet aankwamen) waardoor er aan beide zijden enige verwarring ontstond over de status van mijn bestelling maar het werd uiteindelijk heel prettig en goed opgelost!

Snelle levering, keurig verpakt en bij nalevering van 1 panty goede communicatie. Kortom: aanrader!

Geweldige pasvorm en blijven goed zitten

Helemaal tevreden met mijn keuze en is niet mijn eerste keer dat ik voor yellow moon sokken kies

Niet meer wat het was

Al langer klant en indertijd erg tevreden over de excellente service, werkelijk niets op aan te merken. De laatste bestellingen haalden niet meer dat niveau op vlak van contact, personal touch en verzending. De gunfactor is voor mij weggevallen door de starre (minder) commerciële attitude en de verzending komt in stukken en brokken over een lange tijd verspreid toe, zonder enige compensatie. Een klein familiebedrijf, ja akkoord, maar daar kun je je niet altijd achter verschuilen. Ik zie geen meerwaarde meer en zal dus eerst vergelijken met andere aanbieders voor ik mogelijk nog bestel. Jammer maar wel realiteit.

Ontroerende lichtende vredebrengende schoon en zuiverheidservaringen

Ze hiervoor, en verlievende voir draagster en beschouwsters...

Super ervaring

Het leek erop dat het door mij gekochte product met een lantaarntje gezocht moest worden… totdat ik op deze site kwam

super fantastisch.

panty's van oroblu super fantastisch, blijven lang mooi met mooie glans. Levering goed en snel.

Helemaal super

Goede en snelle service en levering. Helemaal top.

Mooie panty’s en vlot geleverd!

Snelle levering, netjes ingepakt

Breed assortiment en snelle levering

Zeer tevreden.

Super snelle levering

Zonder problemen wandelen met Falke TK2 Explore men en met zorg geleverd

Zeer goed en snel!

Zeer goed product en heel snel netjes geleverd!

Heel goed.

Goed artikel en een vlotte levering.

Fijne snelle service

Snelle levering. Twee artikelen waren later beschikbaar dan het andere artikel. Keurig tesamen geleverd.

Altijd hoedr ervaring

Ben al jaren een tevreden klant Alles is altijd keurig verpakt En van goede kwaliteit Klantenservice is goed bereikbaar en je word snel te woord gestaan.

Hoge kwaliteit online aankopen

Goede keuzes en kwaliteit producten, goede service, verpakking en levertijden. Kortom uitstekend

Prima product en snelle levering

Alles volgens afspraak geleverd

Best beoordeeld uit 5 leden