Perfecte service

De bestelling kwam snel en was mooi verpakt met een persoonlijke touch.

Top ! Snelle verzending en bij bellen met klantenservice professioneel en netjes te woord gestaan

Top ! Snelle verzending van bestelling en bij bellen met klantenservice professioneel en netjes te woord gestaan.

goede ervaring

fijn bedrijf,vlotte service en leuke attentie! gekocht DIMpanties goede kwaliteit ; ben heel tevreden.

Supersnelle topservice!

Ik besteld op een moment dat er sprake was van extra korting maar had dat zelf niet goed toegepast. Voor de zekerheid navraag gedaan en ik kreeg midden in de nacht een reactie dat ze het alsnog voor me hadden toegepast! Heel erg lief. En alles was ook goed verpakt en verzonden en ziet er goed uit, dus heel erg blij met het kado dat ik gekocht heb, bedankt

Alles in orde!

Snelle verzending, producten zoals omschreven.

Meedenken en klantgericht

90 jaar en slecht ter been. Waar zou ik zijn zonder thuiswinkel? Bedankt!

Zie boven

Kwaliteit

Geweldige kniekousen . Juiste pasvorm en goede kwaliteit!

Na bestelling snel binnen. Past goed zit mooi

Snel en betrouwbaar

Ik kende deze webshop nog niet. Ik had uggs pantoffels besteld en had het de volgende dag in huis met een handgeschreven kaartje. Blij mee!

Prima en snel, keurig verzorgd

Goed en snel geregeld! Keurig verzorgd.

Zooo fijn

Aandacht voor de klant, de goederen, de verpakking en de service.

Uitstekende service en uitgebreid assortiment

Hier weten ze nog wat echte service betekent. Het ruime assortiment geeft voldoende keuze om te kunnen slagen. De verzending is snel en zorgvuldig. Daarnaast is de klantenservice fantastisch. Hier denken ze met je mee en kun je rekenen op persoonlijk contact. Ik blijf hier dan ook een trouwe klant en kan niet anders dan ze van harte aanbevelen.

TOP

Duidelijke site, de producten staan goed beschreven, ook wat kleuren betreft is het overzichtelijk, veel keus en een snelle service.

Goed, voordelig, heel snel en super aardig

Ruime keus aan goede spullen met een fantastische service

Snelle Service

Ik heb bij beenmode panty’s bestelt, omdat ze altijd heel snel leveren en top producten leveren voor de juiste prijs.

Goed verlopen na wat strubbelingen

Na wachten van meer dan 4 weken en vragen over levering. Bij bestelling werd na een paar dagen medegedeeld dat er 4 weken levertijd op zat. Na de tijd geen levering en geen antwoord. Na wederom vragen wanneer wordt er geleverd. Kreeg ik antwoord niet meer leverbaar en voorstel voor vervanging. Na besluit voor vervanging 4 dagen later geleverd. Zaak afgehandeld.

Veel keuze, ook in mijn grote schoenmaat.

Prima service en snelle levering , bestel al jaren bij beenmode ook afhandeling van een klacht is geen probleem , draag zelf altijd oroblu panty’s echt een aanrader, ben zeer tevreden over beenmode

snelle levering!

Snelle levering . echter onze brievenbus was net te smal. maar geen probleem.

Goed product, snel geleverd

Snelle verzending

Mijn bestelling was met twee dagen in huis. Het persoonlijk kaartje erbij maakte de service compleet.

Tpo

Product ruilen

Vind het wel erg lang duren voor een retour verwerkt is en het te ruilen product opgestuurd word. Afhandeling is verder wel netjes.

Top webshop

Fijne duidelijke webshop, veel keuze, snelle levering

Best beoordeeld uit 5 leden

- Pantyshoppen.nl | 9.4