Super winkel

Alleen maar goede ervaringen met cool bleu

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door !

Goedemorgen, door snelle bezorging en duidelijke nazorg en uitleg over het artikel

Snelle bezorging en goede begeleiding van artikel met uitleg daarbij Van werking artikel

erg tevreden

Alles volgens afspraak !

Onduidelijke reclame

Nadat ik het pakket de Eufy E15 robotmaaier besteld had en thuis kreeg bleek dat er ondanks de beschrijving en de paklijst geen garage bij zat. Dit staat wel op de site van Eufy, Anker en ook op de bijgeleverde paklijst. Toen ik later op de website van Coolblue keek bleek dat dit dakje inderdaad niet meegeleverd werd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja duidelijk bij de advertentie aangeven dat er geen garage bijzit

Enthousiaste verkoper

De medewerker was erg enthousiast en af en toe overdreven aardig... Kreeg wel weer koffie van hem. Dat was top.... oortjes draadloos gezocht en na een aantal proberen kon ik een goede keuze maken.. Veel aanbod..veel verschil in prijs.. uiteindelijk van Galaxy buds 2pro naar Soundcore Liberty 4NC gegaan...in overleg een andere kleur gekozen door niet op voorraad was . volgendblue e dag keurig geleverd door Cool

Gewoon top

Gewoon super

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Great as usual with Coolblue :)

Fast and neat delivery and great product

• N/A

Ik koos de optie bezorging op bezorgpunt. Probeerden jullie toch te bezorgen bij mij thuis…

Hierdoor werd het weer teruggestuurd. Nu moet ik wachten tot mijn geld weer teruggestort wordt en moet ik opnieuw de gasplaat bestellen. Helaas niet meer op tijd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Dit probleem oplossen

snelle bezorging - attente service

De prijs is niet altijd meer de laagste, maar de service is altijd nog goed.

Prima , zoals het hoort

Ik werd netjes op de hoogte gehouden over de levering. Leverpersoneel uiterst correct, namen verpakking netjes mee. Gaven de juiste uitleg.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet bij het product zetten dat het morgen al geleverd kan worden als de busjes al twee dagen vol zitten!

Op tijd bezorgd

We vinden het heel prettig dat we precies wisten hoe laat de oven bezorgd werd. Een kwartier van te voren zijn we gebeld. Zonder dat we het eerder hadden aangegeven, werd de oude oven meegenomen. Inderdaad: alles voor een glimlach!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Zelf sjouwen graag

Ik ben altijd erg tevreden met Coolblue vanwege de goede service en aardige medewerkers. Ik had nu een nieuw tafelmodel ijskast besteld en erbij gezet dat ik op 3 hoog woonde. De medewerker was precies op tijd, maar riep wel van beneden of ik alsjeblieft kon helpen tillen. Hij was namelijk in zijn eentje. Dat doe ik natuurlijk maar het was wel opmerkelijk, dat Coolblue maar 1 medewerker op stap stuurt voor zware tilklussen. Ik ben 63 maar gelukkig sterk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zet er meer personeel op

Super snel vriendelijk personeel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Goede snelle service

Correct geholpen

Excellent support

Uitstekend systeem bij binnenkomst melden en dan bij support desk wordt je geholpen En zeer vriendelijk allen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja bij het ophalen en dan kan soms even duren zou een tafel en paar stoelen op ff te wachten niet misstaan ook voor oudere mensen. Nu hang je ergens

Zeer teleurgesteld in de klantenservice

Wij zijn zeer teleurgesteld in de service van CoolBlue. Onze keukenmachine is ter reparatie naar de monteur geweest en hebben hem zwaar beschadigt en vol diepe krassen terug gekregen. Wij moesten hem wederom terugsturen om de schade te beoordelen. Nu 2 maanden verder, hebben we hem wederom terug, zonder oplossing, ze hebben hem zelfs niet beoordeeld ondanks de duidelijke uitleg. We moeten hem weer terugsturen. Inmiddels ben ik met zwangerschapsverlof en had zo graag willen bakken, maar helaas. Dankzij de waardeloze en zeer langzame service heb ik mijn complete verlof geen machine. Echt schandalig dat het nog steeds niet opgelost is en ik hem voor de 3e keer terug moet sturen wegens hun eigen fouten. Ben echt teleurgesteld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verbeter de klantenservice

Problems with delivery; Coolblue does not take responsibility

Extremely dissatisfied as I ordered a heavy item to be delivered to a location right next to my house. Then the item was delivered to a location that is 3km away from my house, far from public transports. PostNL refused to change delivery location or to ship to my house instead. I understand that this is an issue with the delivery service, which is outsourced by Coolblue, but Coolblue should still take responsibility for it. When talking to Coolblue, Coolblue refused to let me go to their location and pick it up myself. Best they could do was to cancel the order, but i woukd get my money back several days later. Obviously, being a 369€ order, this was very annoying - being short by 369€ and without even tge product i ordered. I ended up sorting it out myself and going to the PostNL location to pick up my order, with a lot of difficulties. This is an unacceltably low quality of service and I am very sad to have experienced this with a company that actually claims to have the product with the customer the day after purchase.

• Would you recommend us? No
  • Take responsibility for errors in delivery. Allow for changes on the go. Compensate dissatisfied customers for misservices.

Snelle levering aardige medewerkers

Prachtig nieuw fornuis en de oude is meteen meegenomen. Wat wil je nog meer?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, maar geen retour oud apparaat

Hoewel Coolblue expliciet aangeeft dat oude apparaat retour gegeven kan worden, was dit bij de levering door DHL nuet mogelijk..!! Dit was juist een reden om via Coolblue te bestellen... Jammer, dat weten we ook weer .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Retouren accepteren als dit ve er nekdf wordt !

Snel en goed

Makkelijk gevonden war ik wilde. Keuzes waren duidelijk

In één keer goed

Snelle levering, prima product

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Veel keus, prima advies en direct mee kunnen nemen.

In de winkel kon ik alle voor mij geschikte smartwatches bekijken. Een adviseur met verstand van zaken nam de tijd en heeft me super geholpen. Het door mij gekozen model (Apple Series 11) was op voorraad. Het horloge bevalt me (na twee dagen) al erg goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kan niet beter…

Product voldoet aan omschrijving.

Product voldoet aan omschrijving. Prijs zou nog iets beter kunnen! Netjes de volgende dag volgens afspraak geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op voorraad, maar toch niet

Een product (cadeautje) besteld dat, volgens de website, op voorraad was. Het zou de volgende geleverd worden tussen 08.00 en 22.00 uur. Fijn tijdslot ook. Om 21.30 uur kreeg ik een mail dat het product toch niet op voorraad was. Een tijd waarop je niet even naar een andere winkel gaat om het alsnog te kopen. Een van de excuuszinnen was "Ik had ook echt gehoopt dat het nog zou lukken". Om 21.30u? Dat is bijna hilarisch. Ik heb hier ook een zakelijk account lopen waarmee voor tienduizenden euro's is uitgegeven. Dat is nu ook meteen klaar.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kom je beloftes na

Duidelijk, snel, betrouwbaar.

Coolblue: hier hoef je net na te denken of het wel te vertrouwen is.

Weena 64

3012 CN Rotterdam