Geen verzending via PostNL

Voor coolblue gekozen om mijn bestelling te plaatsen omdat er op de website het PostNL logo staat en dat ik dan ook het bestelde de volgende dag geleverd krijg. Echter is mijn bestelling met DHL verzonden en die bezorgd dus niet op zaterdag in mijn woonplaats (Texel). Erg balen dus toen ik bericht kreeg dat het pakket vertraagd is……

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verzenden met PostNL of duidelijk vermelden op de website

Klantenservice is 10 x niks wordt gewoon opgehangen

De slechtste telefoon medewerker die ik ooit heb gehad. Hopelijk werkt deze meneer niet lang meer bij jullie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles prima geregeld. Heel attent om op te merken dat er geen lader mee geleverd werd, en dat je die, indien nodig, erbij kan kopen. Kom je ook niet voor verassingen te staan.

Poor service

I was a regular customer. Bought a new sound bar 569 euro. Rear speakers did not connect. Only support a chat box!advice Sent it back. Can you image. A box 20 kg. I am 74 years old.I can not do thetanymore

• Would you recommend us? No
  • Iemand aan de telefoon

Excellent!

Very happy with my new Samsung tv!

• Helemaal goed!

Blij met product teleurgeteld in de service

Vind het fantastisch dat de volgende dag geleverd kon worden, het product in prima staat geleverd. Maar. Als je voor een service betaald zodat je zeker weet dat je aanwezig kan zijn. Moet je toch wel kunnen verwachten dat er dan ook die service geleverd wordt. (Of haal het uit de opties) want jullie kunnen duidelijk niet uitgaan van de leveringsdiensten die jullie daarvoor waarschijnlijk inhuren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet de service aanbieden dat het in de avond geleverd wordt mischien als voorkeur.

Altijd goede service!

Voordat ik een product aanschaf kijk ik altijd eerst of Coolblue dit ook verkoopt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik mis een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nederlandstalige gebruiksaanwijzing

SUPERRR

Ik had een hamerboor gekocht nog geen jaar geleden. Deze ging haperen en ik kreeg al snel een code om op te sturen ter reparatie. Helaas niet meer te maken dus nu weer een nieuwe via Coolblue ontvangen. Erg netjes behandeld!

Cool

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Hoognodige kookplaat te laat

Op de site staat; vandaag besteld, morgen in huis. Mijn inductie kookplaat heeft het begeven. Nu is het handig om zsm een nieuwe te hebben. Voor 10,- extra bij Coolblue besteld, zodat deze SNEL binnen is. Enkele dagen verder. Geen kookplaat. Zet zoiets dan niet op je site als je het niet kan waarmaken. Dikke 1 ster.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verander de website

Hmm

Ik heb een weber q 1200n besteld Pas een week later zag ik dat er een cashback actie van 50 euro van toepassing was Hier stond niks van in de advertentie van coolblue Toen ik deze alsnog wou aanvragen had ik de doos al weggegooid en de streepjes code die erop stond had ik nidig voor de actie Had coolblue dit erbij gezet had ik er nog gebruik van kunnen maken Maar.helaas

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geef acties aan in de advertentie

Jammer

Het gaat niet over Coolblue maar over DHL. Miele wasmiddel besteld order werd gesplitst in 2 zendingen, geen probleem het 1ste pakket werd keurig thuis bezorgd zoals gevraagd maar het 2e pakket werd bij een afhaalpunt bezorgd. Waarom geen flauwidee. En het is niet de 1ste keer dat ik problemen heb met DHL vwb de aflevering. Dus Coolblue vraag DHL te doen wat de klant vraagt. (En je kan DHL alleen beoordelen op het servicepoint en die is niet het probleem. Het is de distributie van DHL).

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

Perfect!

Goed, kundig leuke dame en telefonisch goed bereikbaar, CRUCIAAL!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Top ervaring altijd

Altijd betrouwbaar en bezorgen aan huis... nooit een foute ervaring gehad bij Coolblue. Heb er al heel wat spullen vandaan

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

wat je van Coolblue mag verwachten!

na goed zoekwerk/ vergelijken van mijn nieuwe stofzuiger degene gekocht die het beste bij mijn wensen paste! supersnel bestel, nog snellere levering! Er na netjes mail met filmpjes en uitleg hoe het apparaat werkt. En mocht je problemen hebben, weet ik uit ervaring, staan de coolblue-ers voor je klaar. En geen vervelende chatbot, maar een persoon aan de lijn! I love Blue! Coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gied geregeld, goede communicatie, goed en netjes gebracht!

Zeer snelle levering

Blij met deze printer

slecht

roborock stofzuiger gekocht, maar veel te veel problemen met wifi activeren

• Heb je nog tips of verbeterpunten? monteur ivm it problemen

Is er dan niemand om te helpen?

20 mei geweest bij vestiging Middelburg. Bij binnenkomst zag ik een bord dat ik boven moest zijn voor koffie. Daar aangekomen waren een aantal klanten en 1 coolblue medewerker. Lang gewacht maar niemand om mij te helpen. Toen naar de medewerker gestapt en die gaf aan dat hij mij nu niet kon helpen en dat ik naar beneden moest. Daar begreep ik pas dat ik mij moest melden. Meerdere klanten waren aan het wachten en niet tevreden over het aantal medewerkers. Uiteindelijk goed geholpen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meer duidelijk maken dat je je eerst moet aanmelden.

Zoals het hoort als klant. Behulpzaam.

Keurig geholpen, niet opdringerig. Goede verkoper met verstand van zaken. Gaf vertrouwen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Super service

In de avond besteld. Dag erna in huis. Bovendien nog extra mail erachteraan met uitgebreide handleiding. Zeer tevreden..

Helemaal goed!

Goede en snelle service. Ook heel fijn dat je in de app kan volgen hoe of wat. En daar staan ook tips over hoe omgaan met je bestelde apparaat

Weena 64

3012 CN Rotterdam