Afspraak is afspraak

Snel simpel en nauwkeurig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Snel, vriendelijk en fijn dat ze op de fiets komen

Altijd vriendelijke bezorgers, de bestelling wordt netjes tot aan de deur geleverd en in de hand aangegeven. (Tegenover de pakketjes rondom het huis vinden, wat bij andere bezorgdiensten wel voorkomt.) En nog fijne producten ook :)

Alles klopt altijd

Nooit problemen gehad met als ik iets bij CB bestelde; mails, leverdatum, afhaalbericht. Alles klopt gewoon. Zo zou het ook meten, maar is niet overal zo.

Een glimlach

Snel geleverd. Heel fijn.

Goed tot zeer goed.

Alles goed geregeld van bestellen tot ophalen pakket. Bestellen bij coolblue verloopt altijd goed wordt altijd goed op de hoogte gehouden waar pakket is keurig op tyd geleverd en pakket ook altijd in goede staat,echter een nadeel bestellen kan alleen via Ideal niet via creditcard is mijn ervaring.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meer betalingsmogelijkheden dan alleen Ideal.

Tegen gevallen

Weken moeten wachten elke week gemaild met Coolbluer. Wachten ,wachten reparatie drie keer mail gekregen sturen het naar reparateur terwijl het daar al 3 weken zou zijn viel in garantie ik kon al vertellen is niet te repareren . Uiteindelijk bericht nieuwe uitzie Samsung is niet meer te leveren. Goede oven uitgezocht en geld terug wat overbleef dus eindelijk een glimlach.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie revieuw

Klasse!

Afspraken perfect nagekomen. Service en support in de winkel Breda uit de kunst

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Taco gaf mij super service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goede service bij online bestelling telefoon, afhalen in winkel

Extreem snel geleverd (zaterdagavond besteld en zondag direct bij openen vd winkel af te halen (12:00u)! Achterin de winkel aan een desk kreeg ik de telefoon en kon ik nog even paar vragen stellen over de telefoon. Duidelijke communicatie over bestelproces, vriendelijke medewerkers in winkel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Als snelle levertijd betekent dat mensen 's nachts voor mij aan het werk moeten, dan hoeft dat niet voor mij. Kan best wat langer wachten.

Echt altijd met een glimlach!

Als je vrolijk begroet wilt worden met je pakketje moet je ALTIJD bij coolblue zijn. Ik blijf erbij

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Op de website 2 nieuwe mobielen besteld, de volgende dag geleverd. Super

Snelle levering, ruime keus

Snelle levering, ruime keus

Punctueel, compleet

Uit ervaring geven alle aankopen een gevoel van vertrouwen voor de aankoop en complete levering, al dan niet met installatie. Het is compleet. Zeker ook de garantie. Dat geeft vertrouwen. Hmmm, een glimlach waaard!

Tevreden

Tevreden over de snelle levering en over de communicatie via de mail. Enig minpuntje: er zat geen factuur, pakbon of retourlabel bij het product.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wellicht een retourlabel en factuur bij het product voegen ?

Altijd goed

Altijd goede ervaringen met cool blue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Ben superfan van jullie!

Ja hoor weer een Coolblue product gekocht, als aanvulling op de Miel wasmachine ook via Coolblue. Hartelijke groeten aan mijn zoon Beau Verdiesen en zijn lieve vriendin Patricia die beiden werken bij Coolblue, hoofdlocatie Rotterdam. Liefs, mam hahaha

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

super snelle levering. En had een tweede kans pakket en was gewoon zo goed als nieuw!

gewoon goed

vandaag besteld morgen in huis dat is waar

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en goede omschrijving van het product

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Snel verkopen en dan slechts.

Nog geen antwoord op mijn vraag. Ellen lang wachten bij telefonisch contact

Vakkundig en prettig

Prettige behandeling en vakkundig advies Inleverde verkoper en begripvolle opstelling

Voldoet aan mijn verwachtingen

Het artikel kreeg ik zoals het beloofd is, met name de volgende dag bezorgd. Geweldig Coolblue, bedankt!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooie tv en was er al de volgende dag. Vriendelijke bezorger

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer snelle levering en keurig verpakt en afgeleverd aan de deur.

Makkelijke website, snelle levering en netjes afgeleverd, niet zomaar bij de deur gegooid,

Too

Weena 64