Snel en betrouwbaar

Niets op aan te merken. Snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Ver weg om het op te halen

Helaas kreeg ik een email dat ik het op een ander post nl afhaalpunt op moest halen, bijna 2,5 km rijden. Wel positief was de snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Contact opnemen met de klant, indien de levering veel verder is als het oorspronkelijke afleverpunt

Top geregeld top af gelevert

Top chauffeur oude apparaat mee genomen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestellen is eenvoudig, laten bezorgen een ramp

De laptop bestellen was heel eenvoudig, maar de laptop daarna in ontvangst nemen was erg lastig dankzij DHL. We betalen zelfs nog extra voor avond bezorging, waarna de DHL koerier aangeeft te zijn langsgekomen wat niet zo is en daarna nog een keer langskomt terwijl we een ander moment hebben ingevoerd. Mijn advies is om DHL snel te vervangen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima website en afhandeling bestelling.

Bestelling snel en goed ontvangen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gebruikt product ontvangen maar voor nieuw betaald

Zie topic

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Dit niet meer doen graag

Helemaal prima!

Wij hebben vaker, al een paar jaar, bij Coolblue besteld en de producten zijn gemakkelijk op de site te vinden, in snelle overzichtelijke stappen te bestellen en in alle gevallen tot nu toe ook daadwerkelijk de volgende dag geleverd. Dit is een zekerheid wat Coolblue bij ons door de tijd heen heeft opgebouwd. Soms is het product iets duurder dan bij een andere leverancier, soms gelijk en soms iets goedkoper, maar dat komt niet vaak voor. In de meeste gevallen zelfde prijs of iets duurder afhankelijk van het product. Aan de andere kant wel de zekerheid dat wat je besteld en betaald je ook daadwerkelijk geleverd krijgt. Verder kan je altijd snel persoonlijk (telefonisch) terecht met vragen of andere zaken. Laatste had i keen vraag over een product wat ik (blijkbaar toch niet bij hen aangekocht had, vergissing van mijn kant) evengoed werd ik door de klantenservice goed geholpen en dachten meedere medewerkers van de klantenservice met mij mee. Dit hadden zij niet hoeven doen wegens het feit dat ik dat betreffende product niet bij Coolblue had aangekocht. Dit heeft hen tijd gekost en onder aan de streep geen financiële opbrengst opgeleverd. Wat het hen wel heeft opgeleverd is dat wij hierdoor, door deze service Coolblue bij anderen aanraden en dat wij eigenlijk altijd onze producten bij Coolblue aanschaffen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga vooral zo door

makkelijk bestellen en zeer snelle levering. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? /

Lekker snel en kwaliteit als beloofd

Goede ervaring

Bezorging vertraagd

Waar je bestelling vroeger echt de vorige keer geleverd werd, is dit nu niet meer het geval. Mijn partner heeft bij een vorige bestelling deze al zeer vertraagd ontvangen. En nu bij mijn huidige bestelling ontvang ik deze maandag ipv donderdag. Zeer frustrerend.

Waardeloos.

Als ik een nieuw product bestel wil ik geen tweedehands product krijgen opgestuurd. De koffer zat sjokvol met beschadigingen. Ik heb niet eens meer gekeken. Weg ermee. Als ik een nieuwe auto koop wil ik ook geen auto sjokvol met krassen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nieuw is nieuw en niet tweedehands.

Prima,prima,prima

Goede service, Jonge mensen die heel klantvriendelijk en ook nog eens alles over het product weten. In mijn geval een nieuwe smartphone.

excellent service

very good

• N/A

Altijd goed

Zoeken, omschrijvingen en producten alles werkt erg fijn! Tevreden klant hier! Doegies Daggies

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles naar wens met veel dank aan de fantastische bezorger!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Eenvoudig besteld en snel geleverd

Koelkast met vriesvak hebben we eenvoudig kunnen kiezen online en werd snel volgens afspraak geleverd

Snel geleverd.

Mijn tandenborstel was kapot. De volgende ochtend had ik hem al vervangen.

Geweldige ervaring!

Ik kwam voor het eerst binnen in de zaak op de zuid-as en wat een mooie winkel en zo overzichtelijk waar je moest zijn. Ik wist al wat ik wilde kopen en werd daar zeer vriendelijk in geholpen. Super!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk te bestellen en prima service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De producten graag in 1 levering. Nu kreeg ik eerst het ene pakket en twee uur later het andere pakket wat ik had besteld.

Zeer slechte retour afhandeling

Philips 5000 electrische dweil gekocht. Retour voor reparatie want hij zuigt niet. Teruggekregen met de zelfde klacht. Weer opgestuurd ter reparatie. Weer teruggekregen met dezelfde klacht. Klantenservice zegt u moet hem weer opsturen, als hij nu niet gerepareerd wordt krijgt u een nieuwe of geld terug. 16 Aug. Teruggestuurd En 19 Aug. door Coolblue ontvangen. 29 Aug. Nog steeds niet verwerkt bij Coolblue. Klantenservice gebeld. Men stuurt een mail naar backoffice wat er aan de hand is. Ok maar wanneer hoor ik dat? Backoffice heeft een doorlooptijd van 2 dagen. Goedemiddag. Na 2 dagen weer gebeld en aangegeven dat mijn geduld op is. OH ik begrijp uw frustratie maar backoffice heeft een doorlooptijd van 10 dagen. Mijn vraag: is er een leidinggevende? Nee die is er niet. Wil iiemand mij helpen of wilt u alleen uitleggen waarom ik niet geholpen wordt? Ik kan u alleen onze regels uitleggen en meer kan ik niet voor u doen. Goedemiddag.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Teveel om te noemen

I did not receive the product yet

You send my product using DHL. I was expecting to receive the product the next day, but DHl keeps saying I'm not home when I am. It forces me to go to the pickup point. What is far from my home and very inconvenient, as the box of the product is big. You should look for another delivery company. I ahve nor certain anymore if I buy something from you if I will receve it in time

• Would you recommend us? No
  • find a new deliver company

Handig in mail de bezorgtijd en goede spullen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zou het niet weten

Altijd tevreden.

Nooit ook maar een klein probleem gehad met coolblue. van bestellen tot bezorgen of ophalen in de winkel, alles gaat soepel en zoals beloofd

goed en zorgvuldig

snel en aflevering stipt