Feilloze aflevering

Fijne wasmachine; perfect geïnstalleerd.

Snelle en goede levering

Blij met mijn nieuwe koelkast

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel en goed

Snelle service, ook met retourbeleid

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ze hebben het heel netjes bezorgt en de tijd klopte ook

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Weet ik niet ik ben tevreden

Coolblue heeft een super duidelijke site.

Dinsdag besteld , gelijk een bevestigingsmail en een goed werkende track en trace.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee niet nodig

Top service supersnelle levering

Gewoon bestellen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering tegen concurerend tarief Zending goed te volgen en conform afspraak geleverd

Erg goed

Snelle bezorging

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijn product, snelle service en verzending

Savonds de SSD gekocht en volgende middag al in huis. Perfect!

Uitstekende service.

Mooi en en een prachtig product en keurig op tijd bezorgd. Wij zijn er heel blij mee.

Super snelle service

Je besteld online, en de volgende dag heb je het in huis!

Snel en betrouwbaar

Snelle aflevering op afgesproken tijdstip.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Helder vergelijken, gemakkelijk besteld, snel in huis.

Ik was recentelijk op zoek naar een draadloze muis en kwam daarvoor online bij Coolblue terecht. Na een snelle zoektocht en vergelijking op de website heb ik gemakkelijk en snel de bestelling geplaatst. De volgende dag was mijn bestelling al bezocht. Super service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top ervaring zonder op- of aanmerkingen

Makkelijke website waar de informatie duidelijk op staat aangegeven. Hierdoor worden keuzes makkelijker. Ik ben goed geïnformeerd over de levering welke ook de volgende dag al plaatsvondt. Al met al, top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Erg goed bedrijf goeie service

Erg vriendelijke en komen netjes op tijd. Zal mensen zeker aan raden om bij hun wat te kopen.

Snel geleverd, prima produkt

De bestelling was er al de volgende dag. Prima produkt. Duidelijke mailwisseling e.d.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geen gedoe, alles juist aangeleverd

Hele fijne webwinkel

Ik kocht een macbook (snel en netjes bezorgd). Deze bleek een dag later in prijs gedaald. CoolBlue zag gelukkig ook in dat dit was zuur was, dus de vriendelijke medewerker aan de telefoon regelde voor mij een teruggave van het verschil. Top!

Snel en correct geleverd

Voor23:59 uur besteld, de volgende dag in huis. Dat klopt. Mijn Bosch PSM 18LI schuurmachine gelijkt uitgeprobeerd. Prima in orde!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik zou het niet weten.

Ik word hier altijd zo blij van!

Ik kijk altijd de filmpjes want ik moet er altijd om lachen. Het is gewoon een hele fijne sfeer bovenop de altijd weer perfecte uitvoering van mooie beloftes helemaal waarmaken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nope.

Goed geregeld en volgens afspraak geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Keurig verzorgd pakket en fijn op tijd geleverd

Keurig verzorgd pakket en fijn op tijd geleverd. Ook prima geholpen door Klantenservice!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niets meer aan doen!

Goed aangekomen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De glimlach van Coolbleu is zekerheid, het gaat altijd goed! Vandaar.

Ik doe al zaken met Coolbleu, soms een tientje of zo duurder, maar de service die verkregen wordt is de zekerheid die bij ons boven alles gaat.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Weer een vlotte en nette levering van Coolblue! ‘S avonds ging onze tv kapot, gelijk een nieuwe besteld en de volgende dag al geleverd en genieten.

Over Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem.. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.