Snelle levering Produkt goed ingepakt
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 136.005 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering en vriendelijke service. Veel feedback prijst een soepele bestelling en duidelijke communicatie. Sommige ervaringen noemen vertragingen of voorraadproblemen, maar de meeste opmerkingen zijn positief over prijs en service.
Snelle levering Produkt goed ingepakt
Marcel
Oss
Geweldige garantie service na reparatie
kan niet beter
Ludwich
Dronten
Op de site staat vermeld dat de oude TV wordt afgevoerd door CoolBlue, maar de bezorger kon de TV niet meenemen.
Joos
Zaandam
Altijd makkelijk besteld altijd heel snel bezorgd en indien nodig altijd perfecte service
Jack
Amsterdam
Rob
Roermond
Mijn moeder is weer helemaal blij met haar nieuwe Senseo. Doegiedaggies
Twan de Kort
Hooge Mierde
Gene toevoeging
E.R. van Dongen
NOORDWIJK
Zoals voorgaande ervaringen is de service prima. Prijs ok, levering de volgende dag. Email met tips and tricks.
Nvt
Jan
Alphen
Erg tevreden over mijn bestelling. Ging makkelijk en vlotte levering. Positieve ervaring.
Joke
Markelo
Eerst de melding dat de levering wat langer zou duren, maar nu een melding dat ik het teruggestuurd zou hebben. Geen van beide is het geval. Wat gaat er mis bij de posterijen?
Jeroen
Alkmaar
Prima en snel geholpen
Paulien Sentveld
EGMOND-BINNEN
Waarom er word gekozen om mensen die alleen wat willen af te halen in de zelfde rij te zetten als mensen die service nodig hebben of alleen advies nodig hebben. De medewerkers hoor je om de 5 minuten 5 minuten naar iemand roepen die alleen advies nodig had. Die is ws na een half uur wachten al lang vertrokken maar de medewerker gaat keurig de kapotte roltrap op en weer af en blijft maar roepen. Alle schermen met de digitale wachtrij stonden op zijn kop of op portrait als het een landscape scherm was. Dit was de eerste en laatste keer dat ik heb afgehaald bij Coolblue.
Zie review
Dave
Hilvarenbeek
Bardzo dobra i szybka dos
Włodzimierz CICHY
Bennekom
Er waren niet meer dan twee drukbezette personeelsleden, terwijl er minstens 10 klanten waren. Zo kun je ook geen informatie inwinnen over mogelijke aankoop. Noodzakelijke info heb ik niet kunnen vragen. Ik wil o.a. weten of Coolblue bij de aankoop van een smartphone ook kan bewerkstelligen dat belangrijke apps en SIM kaart worden overgezet of vervangen indien ander formaat nodig is. Indien men alleen op afspraak iemand kan raadplegen. werkt dat niet. Je kunt niet altijd thuis alles uitzoeken.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
meer personeel in de zaak
Robert Takken
Leiden
Zeer goed, heldere communicatie mbt levermoment, wat strak plannen mogelijk maakt.
Richard Günther / Günther
Vinkeveen
Vriendelijke medewerker geeft goed uitleg en zorgt voor betrouwbare dienstverlening.
J
Weert
Top! Werd geleverd op releasedag. Dus dik in orde :-)
Mariska Oomen - de Wit
Oss
Ze nemen de tijd, je wordt niet afgewimpeld, klantenservice staat hoog! Ik adviseer mijn netwerk sowieso om naar coolblue te gaan ipv andere winkels zoals Media markt.
KM
Rotterdam
Game voor switch besteld, komt bij andere webwinkels gewoon in brievenbus pakje, bij Coolblue dus niet. Moet je er voor thuisblijven, dat kan goedkoper en beter.
Kleinst mogelijke verpakking kiezen
Anton
Drachten
Netjes bezorgd, goed op de hoogte gehouden over levermoment. De oude oven weer mee retour. Goed gedaan!
Wim
Barneveld
Maakt alles waar wat ze zeggen
Stef
Houten
Waited for 25 minutes to pick up a package. I would not pick up a package there again but rather choose to have it delivered to my home adress.
N/A
Esmée
Den Haag
Levering prima. Koptelefoon met PS5 koppelen is belachelijk ingewikkeld (Sony)
N/A
Dietmar
Maarssen
Henk
Naaldwijk
Ik kon dag later de ink cartridge ophalen. Ik heb voor het eerst de pakket automaat gebruikt. Wat een handig systeem. Ook het toetsbord bij de ingang is heel overzichtelijk. Gefeliciteerd met de nieuwe Coolblue. En vriendelijk personeel!
Nee. Ga zo door!!
Paulina