Goede service!

Uitstekende service, erg tevreden

heel blij mee

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima en snel geregeld, top!

Prima en snel geregeld, top!

Prima volgens afspraak

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Keurig op de tijd geleverd dat ik had aangegeven. Netjes verpakt. Blij mee

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Goed advies,en denken met je mee.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Snelle levering, zoals beloofd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en duidelijke uitleg via internet. Helemaal tevreden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Goede service, snel geleverd

Ik werd perfect geholpen in de winkel/showroom en het product werd de volgende ochtend netjes thuis bezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service, en snel bezorgd

n.v.t

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Alles voor een huilbui!

Bestel een paar oordopjes met gebruik van een cadeaubon van Coolblue met deels bijbetaling. De cadeaubon wordt niet juist verwerkt in het systeem waardoor er een (onterecht) openstaand bedrag en geen verwerking van de bestelling is. Ik heb meer dan 50 minuten in de wacht gestaan om de klantenservice te bereiken. Vervolgens alleen maar de bevestiging dat zoiets inderdaad wel lang duurt maar dat het opgelost zal worden. Vervolgens geen enkel bericht, of bevestiging van de correctie van de fout of wat dan ook. De volgende dag weer 30 minuten in de wacht gestaan. Nu kan plots wel de cadeaubon verwerkt worden. Door al dat gedoe en de fouten bij Coolblue komen de oordopjes een dag later en daarmee te laat om als cadeau te kunnen geven. Coolblue is namelijk niet van plan om hun eigen fout te corrigeren en de levering nog dezelfde dag te doen. Dat is nu de werkelijke service van Coolblue! Coolblue, alles voor een huilbui!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Regel je klantenservice

duidelijke omschrijvingen, prijs en levering

Product voor een goede prijs geleverd op een door mij gekozen moment. Fijne levering!

Alles was top

Van bestellen tot de levering was super we zijn heel bij met ons nieuwe koffie apparaat van sage !!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee alles was goed

Niets op aan te merken

Vlotte levering, volgens planning.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede recensies, makkelijk keuze maken en super snelle levering

Mijn stofzuiger was kapot gegaan en de volgende dag had ik al de nieuwe in huis. Tegenwoordig reken je niet meer op een snelle levering, maar hier gaat dat nog wel. Super fijn. De website maakte het voor mij makkelijk een keuze te maken, dus dat ging ook goed. Helemaal blij met deze fijne service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Vriendelijk en goeie uitleg en hulp. Mijn 3de product bij Coolblue gekocht en ik ben zeer tevreden.

Erg tevreden

Prettige bestelling en behandeling in de winkel in Eindhoven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Te grote blokken, veel zachte stukken.

Goed!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super leuk bedrijf, de kleine details zorgen altijd voor een glimlach. Super goede service ook, twee keer een defect gehad met een product, twee keer goed geholpen en een nieuw product gekregen (binnen garantie).

Goed geholpen.

N.v.t.

Altijd goede service

Bij Coolblue heb ik altijd een goede service en is de website duidelijk, wordt ik geholpen met vragen om het juiste product voor mij te zoeken.

Super snelle levering

Zoals altijd weer top geregeld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel bestellen en snel in huis, top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Besteld product afgehaald. Ging makkelijk, werden geholpen door een vriendelijke medewerker

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Onzin dat ik benaderd wordt voor een energie kontakt, belachelijk

Had via internet betaald om af te halen gaan ze over energie beginnen, ga toch weg ga ik zelf wel regelen indien nodig heb ik coolbleu niet voor nodig, ik zal ook niet meer bestellen, succes en doei

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie bovenstaand

Weena 64