Coolblue kan niet leveren

Al jaren klant, maar laatste tijd is het echt een dramatisch bedrijf geworden. Al twee keer hebben ze verkeerde of niet juiste spullen meegenomen en vervolgens sta je een uur in de wachtrij bij klanten service. Op deze manier hoeft het niet meer, geen zin om ooit nog wat te bestellen bij Coolblue. Slechtste service in jaren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Doe wat aan je klanten service en aan je logistiek

De informatie van de telefoon op de website klopte niet

Op de website stond dat er een dual sim geplaast kon worden.Toen ik in de winkel kwam om dit te bespreken werd ik in eerste instantie doorgestuurd naar de KNP om een andere simkaart te regelen. Bij de KPN werd verteld dat er in de telefoon geen 2 simkaarten konden. Terug naar de winkel. Daar werd mij verteld dat dit een fout was op de website. Ik mag de telefoon omruimen maar deze had ik al helemaal ingesteld en dat had mij veel tijd gekost. Andere optie's zijn niet mogelijk. Ik ben hierover niet tevreden. Voel me bedonderd door deze foute informatie.

Slechte informatie, service

Telefoon in de winkel opgehaald. Een backcover hoesje er bij besteld. Blijkt niet nodig te zijn,want er zit al een hoesje bij de telefoon. De juffrouw wist dit niet. Ook vertelde ze dat er alleen maar backcover hoesjes voor die telefoon te koop zijn. Dit blijkt alleen bij Coolblue het geval te zijn. Ze had kunnen zeggen dat je een hoesje dat je dicht kunt klappen wel ergens anders kunt kopen. Ik wilde een vvvcadeaubon inleveren, maar die moest je thuis eerst overzetten naar een Coolblue cadeaubon. Ik had thuis op de Coolblue site opgezocht of je met een vvvbon kon betalen en daar werd niks vermeld van overzetten. Al met al wilde ze zo snel mogelijk afrekenen en wegwezen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Tijd nemen voor de klanten

Het was een heel aangenaam ervaring.

De bezorger kwam op tijd. Hij was beleefd en behulpzaam.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Cooblue levert altijd het juiste met plezier

Het begint al met het kiezen. Advies genoeg en dan ben ik redelijk snel klaar met kiezen. De bezorging is altijd vriendelijk en volgens verwachting; ze communiceren zeer goed.

Snelle levering.

Wat minder fijn is dat de telefoon in de brievenbus aan de straat bezorgd is waar iedereen het mee had kunnen nemen. Geef als bedrijf aan dat dat niet mag of laat cliënt tekenen voor ontvangst

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

Volgende dag geleverd? Nee hoor: op dag 4 nog altijd niet ontvangen.

Product op vrijdag besteld bij Coolblue omdat Coolblue het de volgende dag zou leveren. Inmiddels is het maandag en zegt de track en trace dat 'de bezorgtijd berekend wordt'. Wat een gedoe zeg, weinig glimlach hier.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beloof niet wat je niet waar kan maken.

Inzichtelijke website om een goede keuze te kunnen maken

Inzichtelijke website om een goede keuze te kunnen maken. Mijn ervaringen met Coolblue zijn altijd positief. Van bestellen tot en met de levering als de kwaliteit van de producten die ze verkopen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue top, bezorging flop!

Bestellen gaat onzettend makkelijk alleen de bezorging is echt flop. Er stond bij bestellen voor 23uur volgende dag bezorgt. Maandag avond de afzuigkap besteld, zou dinsdag geleverd worden maar de app gaf dinsdag aan dat het pakket nog niet ontvangen was dit zou woensdag zijn. Totaal 3 dagen hiervoor thuis gebleven maar helaas. Nu wordt het pakket bezorgt op een pakketpunt, maar dit duurt ook al 2 dagen. Deze service is dus echt slecht!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere bezorgservice!!

Snelle levering en uitstekende service

X

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Uiteindelijk is alles perfect opgelost

• Heb je nog tips of verbeterpunten? .

Altijd netjes op tijd

Iedere keer als ik iets bestel bij CoolBlue wordt het netjes op tijd geleverd. Tevens ontvang je altijd een mail met daarin de 1e instructies om het product in gebruik te nemen.

Prachtig horloge!

De kleur van het horloge is heel subtiel en niet erg roze, meer richting perzikkleur. Erg mooi, niet opvallend en past bij bijna al je kleding. Binnen een dag geleverd en de verpakking was gelukkig niet mega groot, met een klein horloge erin. Top! Het horloge werkt en heeft veel functies in combinatie met de app. Ik heb nooit eerder een smartwatch gehad dus ik kan het niet vergelijken. Ik loop 2x per week hard tussen de 5 en 10 km en hij heeft voor mij meer dan ik zou kunnen wensen. De slaapfunctie is ook heel fijn. Het geeft goed inzicht.

Easy going, snelle service

Besteld, gereserveerd, opgehaald. Fijn!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Locatie en beschikbare parkeergelegenheid is wat ongelukkig

Afspraak is afspraak

Snel simpel en nauwkeurig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Snel, vriendelijk en fijn dat ze op de fiets komen

Altijd vriendelijke bezorgers, de bestelling wordt netjes tot aan de deur geleverd en in de hand aangegeven. (Tegenover de pakketjes rondom het huis vinden, wat bij andere bezorgdiensten wel voorkomt.) En nog fijne producten ook :)

Alles klopt altijd

Nooit problemen gehad met als ik iets bij CB bestelde; mails, leverdatum, afhaalbericht. Alles klopt gewoon. Zo zou het ook meten, maar is niet overal zo.

Een glimlach

Snel geleverd. Heel fijn.

Goed tot zeer goed.

Alles goed geregeld van bestellen tot ophalen pakket. Bestellen bij coolblue verloopt altijd goed wordt altijd goed op de hoogte gehouden waar pakket is keurig op tyd geleverd en pakket ook altijd in goede staat,echter een nadeel bestellen kan alleen via Ideal niet via creditcard is mijn ervaring.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meer betalingsmogelijkheden dan alleen Ideal.

Tegen gevallen

Weken moeten wachten elke week gemaild met Coolbluer. Wachten ,wachten reparatie drie keer mail gekregen sturen het naar reparateur terwijl het daar al 3 weken zou zijn viel in garantie ik kon al vertellen is niet te repareren . Uiteindelijk bericht nieuwe uitzie Samsung is niet meer te leveren. Goede oven uitgezocht en geld terug wat overbleef dus eindelijk een glimlach.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie revieuw

Klasse!

Afspraken perfect nagekomen. Service en support in de winkel Breda uit de kunst

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Taco gaf mij super service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goede service bij online bestelling telefoon, afhalen in winkel

Extreem snel geleverd (zaterdagavond besteld en zondag direct bij openen vd winkel af te halen (12:00u)! Achterin de winkel aan een desk kreeg ik de telefoon en kon ik nog even paar vragen stellen over de telefoon. Duidelijke communicatie over bestelproces, vriendelijke medewerkers in winkel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Als snelle levertijd betekent dat mensen 's nachts voor mij aan het werk moeten, dan hoeft dat niet voor mij. Kan best wat langer wachten.

Echt altijd met een glimlach!

Als je vrolijk begroet wilt worden met je pakketje moet je ALTIJD bij coolblue zijn. Ik blijf erbij

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Op de website 2 nieuwe mobielen besteld, de volgende dag geleverd. Super