Service!

Eerst gebeld met de klantcontact-medewerkster. Goed en duidelijk antwoord gekregen. Daarna het product besteld. Dag later binnen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Verkeerde product geleverd en blijkt uitverkocht te zijn

Ik had een leuke mixer gekocht in fijne kleur en die werd volgende dag geleverd. Maar uiteindelijk bleek een andere kleur. Dus moet ik die sowieso ruilen voor een goede kleur. Maar dat kon niet omdat kleur dat ik besteld had was uitverkocht. En andere kleuren waren een paar honderd euro duurder. Oplossing is terug sturen of die houden maar dan moet ik alsnog langs de winkel met de apparaat om factuur aan te passen. Al met al veel gedoe en ik kan niet krijgen dat geven wat ik wilde voor dat prijs wat ik had voor betaald. Dat is erg jammer.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beter magazijn regelen

zeer slecht

niet meer doen gewoon elders gaan

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Maar alleen. de koffie automaat was leeg hi hi

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee .

Eerste levering bekrast scherm

1e keer online bestellen - 1 dag vertraging - wel een scherpe prijs Levering door DHL helaas bekrast scherm en kast uit elkaar gesprongen bij licht ingedeukte doos 5 dagen later na retourneren wel een tip top scherm Retourzending ging vlekkeloos

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Controleer doos intactheid

Snelle service, zeer vriendelijke bezorger, die alles prima uitlegde. Zelfs met de bestelling, toen er online iets fout ging,ben ik telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan en hebben ze me goed geholpen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Supersnelle bestelling zelfs op Zondag!

Snelle het product kunnen vinden, bestellen, afhandelen en bezorging zelfs op zondag. Binnen 5 minuten geregeld. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Snel en op tijd

Gewoon goed!

Overzichtelijke website met voldoende keus en goede uitleg per product.

Zeer slechte bezorging

Op maandag overdag een pc scherm besteld. Levering gepland op dinsdag. Dinsdagochtend een mailtje gekregen dat het erg druk was en dat het woensdag zou komen. Niet leuk, maar kn gebeuren. Woensdag bezorging via DHL. Maar, zoals helaas gebruikelijk bij DHL alle pakketten beneden in de lifthal achtergelaten zonder enige melding. Ik moest het scherm dus zelf naar boven brengen, wat op mijn 72ste niet zo makkelijk gaat. En, nog belangrijker: ik kon mijn oude scherm ook niet mee retour geven. Daarvoor moet ik dus alsnog met de auto naar het afvalbrengstation van de gemeente.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet meer via DHL laten bezorgen.

Niet tevreden

Afzuigkap met deukje ontvangen, niet leuk, nog wachten voor nieuwe.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Better levering, niet gooien bij de deur

****ing bald now

Too good

• Disclaimer

Dolce Gusto-machine werkt prima

Bij eerste gebruik deed Dolce Gusto- apparaat het niet meteen omdat het water klepje niet meteen opende. Daarna ging het prima. Mooi apparaat. Erg eenvoudig om zelf te bedienen en eigen koffiesterkte te regelen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Attenderen dat aansluitklepje waterreservoir in beginsel soms dicht blijft staan.

Always good

After care, education, set up and support is always an excellent too

• N/A

Snel geleverd,goede service

Mega snel geleverd!

Maandagavond om 21.00 uur een Apple Watch besteld. De volgende ochtend om 10.00 uur met de fiets geleverd. Bijzonder snel en duurzaam!

Top geholpen

Nintendo switch 2 gekocht opgehaald in winkel Gelijk geholpen en ook nog mijn screenprotector er op gezet. Top

Uitstekend!

Makkelijk te bestellen en snel thuis gekregen!!

Kon beter

Ingeven van de order lukte niet. De aanhef was niet goed, maar dit kon ik nergens invullen. Na een telefoontje en een behulpzame dame is dit dan uiteindelijk gelukt. Pakket op dinsdag laten bezorgen ipv maandag zodat ik zeker wist dat er iemand was, krijg ik melding dat het woensdag gaat worden. Dan is er dus niemand. Als het goed is word het nu op donderdag bezorgd, maar met DHL weet je dat nooit zeker.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Afspraken nakomen

Van orientatie tot levering: top

Binnen het beschikbare aanbod een goede keuze kunnen maken. Blij met de snelle bezorging

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Aanbod ING winkel was erg beperkt

Het product prima

De levering door DHL is niet correct verlopen. De levering zou maandag plaats vinden en is dinsdag worden omdat op het moment van bezorgen (maandag) niemand aanwezig zou zijn geweest. Dat is pertinent niet waar. ze zijn gewoon niet langs geweest. ik betreur deze reputaite schade die Coolbleu hierdoor zou kunnen oplopen terwijl dit niet aan Coolbleu ligt maar aan de bezorg dienst. Mvg Peter

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De bezorgdienst DHL hierop aanspreken.

Goed product

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed product, geleverd op de gewenste dag en tijd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, netjes afgeleverd, goede begeleidende voorlichting, nette, fatsoenlijke bezorger.

eenvoudig bestellen, vlotte levering

Weena 64