Netjes afgeleverd en geplaatst.
Werd netjes ontvangen. Kom direct doorlopen naar de balie waar het horloge al snel naartoe kwam. Er stond een leuke spontane dame welke me van het nodige advies voorzag. En voordat ik het wist stond ik weer blij buiten.
Beide pakketten zijn 2 en 6 dagen later geleverd dan ‘de volgende’ dag. Daarnaast heeft jullie chauffeur een dikke tak uit onze walnotenboom gereden. Onherstelbare schade!
De bestelling via de website van onze Amerikaanse koelkast was ok maar de bezorging ervan en het ophalen van onze oude Amerikaanse koelkast was ver beneden de maat. Bij de eerste levering was de nieuwe koelkast volgens de bezorger beschadigd en de voordeur te smal ( wat correct was ) om de oude af te voeren. Via de schuifpui en de tuindeur was geen optie volgens hun want de drempel naar de tuin was te hoog. Bij de tweede levering ( via de tuin ) was de drempel opeens geen probleem meer en kon de nieuwe koelkast naar binnen en de oude naar buiten. Nieuwe koelkast in de verpakking bij ons achtergelaten en de oude in de tuin. Nu was te tuindeur weer te smal om de oude af te voeren wat niet correct was. Derde afspraak gemaakt om de oude koelkast op te halen. De breedte van de tuindeur was geen probleem voor deze bezorgers en de oude koelkast kon afgevoerd worden. De 2 heren van de laatste bezorg afspraak waren dus de echte bezorghelden. Hadden we deze 2 heren de eerste keer gehad dan was dit allemaal niet gebeurd. Dit alles gepaard gegaan met veel chatcontact met coolblue.
Ik was van mening dat mijn oude stofzuiger gelijk mee genomen zou worden.
Wij vonden het jammer dat we het product samen met de verkoper op moesten zoeken op de computer in de winkel. Konden dan net zogoed thuis blijven en zelf bestellen via internet. Gingen speciaal naar een winkel om het product in het echt te zien.
Nice
Over alles
Ik heb weinig te klagen bij Coolblue, en vertrouw ze als winkel en vanwege hun service. Ik shop prijsbewust, maar als de prijzen bij Coolblue er niet ver vafa liggen bestel ik daar.
Direct in gebruik genomen, fijn!
Coolblue krijgt het altijd voor elkaar om de afgesproken levertijd waar te maken, super!
Pakket besteld met volgende dag bezorgen. Uiteindelijk track en trace van postnl waarop staat dat coolblue het pakket nooit heeft overgedragen. Na meerdere malen bellen nog steeds alleen het antwoord even wachten misschien komt het pakket terecht.
Beste Rewien, Wat vervelend om te lezen dat je pakket nog niet is aangekomen. De track & trace geeft aan dat het nog niet bij PostNL is verwerkt. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker wanneer je rekent op volgende-dag-bezorging. Bij dit soort vertragingen vragen we om maximaal drie werkdagen af te wachten, omdat in de meeste gevallen het pakket in die periode alsnog geleverd wordt. Pas als na de vierde dag de levering nog niet heeft plaatsgevonden, mogen wij een nieuwe bestelling versturen. Dus indien je het pakketje zaterdag nog niet hebt, contacteer ons dan. Wil je niet wachten, dan kunnen we het pakket retour laten komen. Zodra deze retour bij ons is verwerkt, zorgen we dat de terugbetaling direct wordt uitgevoerd. We hopen dat dit snel wordt opgelost en dat je pakket alsnog snel bij je aankomt. Vriendelijke groet, Coolblue
Erg snelle bezorging, vriendelijk personeel
x
We bestelden rond etenstijd een Nintendo Switch 2, die was tijdens Black Friday het goedkoopst bij Cool Blue, en de vokgende ochtend om half 10 werd deze netjes bezorgd in een nette en goed passende doos.
Ipv een beeldscherm ontving ik een loodzware oliekachel. Van Coolblue mag ik hem zelf meeslepen en terugsturen, ze kunnen het absoluut niet zelf komen halen. Ter compensatie willen ze me een duurder scherm aansmeren, omdat de oorspronkelijke niet meer op voorraad is en de Black Friday/Cyber Monday aanbiedingen er niet meer zijn. Coolblue creëert een probleem en neemt nul verantwoordelijk. Is dit nou hun fantastische service? Ik vind het waardeloos.
Goedemorgen, de tv en levering was prima Echter kloppen de breete maten niet met aangegeven op de website Tv breete op website 96cm werkelijk is deze 96 waardoor deze niet meer in de inbouw past Dit is wel jammer Mvg
Hoi Marijn, Fijn om te horen dat de levering en de tv zelf goed zijn verlopen! Je hebt helemaal gelijk dat de informatie op de website verwarrend overkomt. Bij de breedte staat inderdaad 96 cm, terwijl iets verderop “breedte incl. voet: 96,8 cm” wordt vermeld. Waarschijnlijk is dat de breedte van het toestel zelf. We geven dit door aan de juiste dienst zodat dit op de website aangepast wordt. Mocht je dat willen, dan kun je je tv ook omruilen. Binnen 30 dagen na aankoop is dit gewoon mogelijk, zodat je eventueel een model kunt kiezen dat beter in je inbouw past. In dat geval, laat het ons weten, we regelen het graag. Vriendelijke groet, Coolblue
Switch 2 met Mario Kart gekocht voor een prima prijs. Ook de bezorging vond ik een verademing. Een zeer kleine tijdspanne werd aangegeven en ook nog een sms'je dat ze er binnen 10 minuten waren. Perfect.
Ik koop al jaren bij Coolblue en heb altijd een positieve indruk gehad van hun service. Juist daarom valt mijn recente ervaring zo tegen. Onze wasmachine begon binnen vier maanden te lekken doordat er een stukje rubber van het manchet was afgebroken. Pas na het bezoek van de monteur én na het presenteren van de kosten werd door Coolblue aangegeven dat dit als een “gebruikersfout” werd gezien, waardoor de reparatie niet onder de garantie zou vallen. Tot onze verbazing kregen we pas op de dag van de installatie te horen dat de reparatie €340 zou kosten. Na veel overleg en uiteindelijk een conflict met Bosch is dit bedrag verlaagd, maar alsnog moesten we €150 betalen voor een apparaat dat nog maar net in gebruik was. Dat voelt simpelweg niet zoals je als klant zou hopen — zeker niet wanneer je een pasgeboren baby en een jong kind thuis hebt en je enorm afhankelijk bent van een goed werkende wasmachine. Wat deze situatie extra teleurstellend maakt, is dat er in de chat werd gesproken over een mogelijke tegemoetkoming, maar daar is uiteindelijk niets van teruggekomen. Ondanks de reputatie van Coolblue als klantgericht bedrijf, hebben wij helaas geen enkel teken van coulance ervaren. Ik begrijp dat er regels en policies zijn, maar soms is meedenken precies wat het verschil maakt. Dat heb ik in dit geval niet teruggezien, en dat stemt teleurstellend — zeker na jarenlang positief klant te zijn geweest. Ik hoop dat Coolblue dit soort situaties in de toekomst anders zal aanpakken.
Hoi Mick, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid met ons te delen. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u dit heeft meegemaakt—zeker omdat u al jarenlang klant bij ons bent en altijd tevreden was over onze service. Dat u nu teleurgesteld bent, begrijpen we heel goed, en dat spijt ons oprecht. Het is absoluut niet de bedoeling dat u pas op het moment van installatie hoort wat de kosten van een reparatie zijn, of dat er onduidelijkheid ontstaat over mogelijke tegemoetkomingen. Dat had duidelijker, sneller en transparanter gecommuniceerd moeten worden. Ook willen we graag toelichten dat we bij garantieclaims voortgaan op de wettelijke garantie en de technische beoordeling van de fabrikant. Dat u zich niet gehoord heeft gevoeld en geen coulance heeft ervaren, terwijl dat juist is waar wij als Coolblue voor willen staan, nemen we ons erg aan. Uw feedback helpt ons om te zien waar we tekortschoten en waar we onze processen moeten verbeteren. Nogmaals onze oprechte excuses voor de teleurstelling en het ongemak. Vriendelijke groet, Coolblue
Via een overzichtelijke website een bestelling gedaan. De informatie over het betreffende artikel was zeer uitgebreid. Ook waren de reviews makkelijk te beoordelen. De levering was correct op tijd. Al met al een positieve ervaring.
2 Lenovo laptops besteld. Er is zoveel mis gegaan: - aardige man die bestelling telefonisch heeft ingevoerd. Hij had echter Engelstalige HomeOffice ingevoerd ipv de Nederlandse versie. Gebeld, een medewerker van Coolblue gaf aan dat we 20 euro tegemoetkoming kregen voor de fout. Goede versie is opgestuurd. - laptops hebben bij levering een uur buiten gestaan in de regen en kou omdat DHL niet aanbelde maar de doos gewoon bij de voordeur neer had gezet. Weer gebeld met coolblue. Ook deze medewerker gaf aan 20 euro als cadeautje te geven. - beide -'cadeautjes' van 20 euro zijn nooit in het account geplaatst Ik heb een mail als bewijsmateriaal maar de 3e Coolblue medewerker waarmee we contact hadden zegt dat hij dit zelf niet kan regelen voor ons. - laptop 1 heel eenvoudig zelf geïnstalleerd. Laptop 2 is een miskleun. Loopt hele tijd vast. 66 minuten in de wacht bij Coolblue 9m medewerker 4 te spreken Laptop mag worden geruild voor een betere versie. Dit is netjes opgelost. Hopelijk komt de nieuwe snel binnen.
Hoi, Het spijt ons om te horen dat er zoveel is misgegaan bij je bestelling en bezorging. Fijn om te horen dat de omruiling van de tweede laptop inmiddels werd opgelost en dat je deze hopelijk snel mag ontvangen. Wat betreft de toegezegde cadeautjes van €20. Kan je de bewijsmail even doorsturen naar [email protected]. Dan kijken we dit na of dit nog kan toegevoegd worden in je account. Groetjes, Coolblue
Het bestaat nog een klant die koning is! Overzichtelijke goedwerkende website. Perfecte informatievoorziening tijdens koopproces en levering. Beleefd en geschoold personeel. Ik kreeg niet alleen een glimlach van mijn nieuwe wasmachine maar ook zeker van het kopen bij Coolbleu. Snelle aftersales. Top! Daar mogen anderen een voorbeeld aan nemen.
Ik heb nog nooit iets negatiefs ervaren met jullie. Ik vertrouw op jullie snele en goeie service. Online werkt alles naadloos en de levering is altijd prettig. En daarmee bedoel ik vooral de medewerkers die de aankoop komen brengen. Al dan niet met installatiehulp. Supervriendelijk en attent, sociaal vaardig, keurig gekleed, professioneel.
Weena 64
3012 CN Rotterdam
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.