Online besteld en binnen het halfuur al opgehaald

Kijken, bestellen en ophalen. Zo eenvoudig ging het bij Coolblue afgelopen zondag. Ons oude koffiezetapparaat was stuk en we moesten snel een nieuwe hebben. Vandaar dat we bij Coolblue uitkwamen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Op zondag mijn wasmachine laten bezorgen. Super dat de tijd duidelijk werd omschreven zodat we niet heeeeel vroeg uit ons bed hoefde. Ook waren de bezorgers zeer vriendelijk

Super snel.

Snel en correct bezorgt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ?

Snelle bezorging

Ik heb op zaterdag iets besteld en op zondag werd het door de koerier bij mij thuisbezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle service en vriendelijke bezorgers!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Binnen garantie termijn deurbel incl homebase zonder problemen vervangen.

Extremely Poor Service and No Accountability

I’m extremely disappointed with this company’s customer service. I ordered a pair of headphones over two weeks ago and have yet to receive either the product or a refund. I contacted customer support several times, and each time I was given a different (and incorrect) answer. One representative told me I would receive an email and refund by a specific date — nothing came. Another one kept me on hold for over 30 minutes and then gave me completely wrong information, claiming I had received an email that I never got. The customer service is frustrating, unhelpful, and clearly not coordinated. No one takes responsibility or follows up properly. I’ve already bought the product elsewhere, and I’m still chasing a refund. This level of service is unacceptable. I do not recommend ordering from this company unless you’re ready to deal with confusion, delays, and poor communication.

Waardeloze service

Pakket ten onrecht afgeleverd. De order was geannuleerd. Als het toch geleverd werd, moest ik het aan de deur weigeren, aldus een Coolblue-medewerker. Zou na 16.00 uur bezorgd worden. Toen ik om 15.00 uur thuis kwam, stond het al voor de deur. Coolblue weigerde het weer op te halen. Of ik het zelf maar even bij postnl punt wil afgeven. Een pakket van 50x50x100cm! Geen enkele reden voor een glimlach!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Lees mijn ervaring

Snel geleverd, meer dan verwacht

Ik kocht een tweedekans telefoon, die helemaal als nieuw is geleverd inclusief screenprotector (die er niet bij zou zitten). Prima toestel en met behulp van het overstap mailtje zo geïnstalleerd. Helemaal goed.

prima levering

nooit geen problemen bij coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer vlotte en correcte levering.

Vandaag besteld is morgen in huis. Dit wordt ook waar gemaakt. Op een zeer vlotte en correcte manier thuis geleverd.

Prima service!

Vriendelijke service, snelle bezorging en boven al goede prijzen!

Overtreffend

Ik heb de oplossing samen met Lennart bedacht hij gaf me daarin alle ruimte om voorstellen te doen en met wat aanpasingen van zijn kant: opgelost!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Supersnelle levering van goed product.

slecht

Ik ga naar de winkel van coolblue want mijn mobiel is binnen de garantie termijn maar net buiten de bedenktijd kapot gegaan. overduidelijk een fout van de telefoon. Want mijn scherm doet niks meer is uitzichzelf kapot gegaan maar word mij hier doodleuk en zeer onvriendelijk vertelt dat dit niet binnen de garantie valt. Alles voor een glimlach leek meer op alles voor oneerlijkheid! slechte service, ze snappen niks van garantie en bieden geen eerlijke hulp!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? alles

De beste service categorie winkel

Altijd de beste service

Uitsteken geregeld

Zeer snelle en juiste levering . Blij met het product .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Gebrekkige communicatie met afleveren

Slechte voorlichting over bezorgen 3dagen achtereen beloven te leveren iedere keer thuisblijven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niks beloven

Prijs, kwaliteit en service dik in orde

Het loopt gesmeerd bij coolblue. Makkelijk afhalen, net personeel, service dik in orde.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Met handleiding erbij gekregen in de mail. Super

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Bestellen en bezorgen ok.

Bestellen en bezorgen helemaal prima. Een dag na bezorging contact opgenomen met de helpdesk via chat van coolblue omdat ik mijn model tv niet kon vinden voor de promotie van samsung voor een gratis lijst voor mijn the frame tv. De chat medewerker beweerde dat mijn tv uitgesloten was van deze actie omdat het een combi aankoop was met een subwoofer en dat ik dit op de site van coolblue bij de actie voorwaarden kon zien.ik heb lang gezocht en heb het niet kunnen vinden al stond er wel op de site in oranje letters 2 maanden gratis art store en gratis lijst. Dus deze hele chat was nutteloos. De dag daarna via de site van coolbleu het weer geprobeerd en toen lukte het wel zonder veel problemen conclusie ondeskundige chat medewerker heeft op deze manier weinig toegevoegde waarde

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere training medewerkers

Er zat een foutje in het afhaalmoment. (Waarschijnlijk had ik deze zelf niet goed aangepast). Gebeld na de klantenservice waar ze me super fijn geholpen hebben zodat ik mijn Nintendo switch 2 toch die zelfde dag nog kon gaan ophalen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Uitstekend, maar dat ben ik ook gewend van Coolblue

Prima, service, zoals ik dat van Coolblue gewend ben.

Correct

Snel en goed verpakt geleverd. Goede service en 10 euro goedkoper dan Bol

Prima en snelle levering

Op afgesproken tijd bezorgt, heel fijn

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nope

Weena 64