Kan veel beter

In een bestelling 3 artikelen besteld. Extra betaald voor bezorging aan huis en levering binnen 1 dag. Echter eerste pakket kwam( in een veel te grote doos ) na 2 dagen en werd bezorgd bij een afhaalpunt ( 3 km verderop ). De volgende dag weer een artikel, werd bezorgd in een pakketautomaat. De derde dag zaterdag kwam het derde artikel, nadat 3 keer de bezorgtijd was aangepast door DHL. Het artikel werd in de lift geploft en zoek het maar uit, Al met al een eerste ( en waarschijnlijk de laatste) ervaring met cool blue. Ga wel terug naar Bol.com

• Heb je nog tips of verbeterpunten? als je op de website beloofd binnen 1 dag te leveren dan schort er nogal wat aan de afhandeling. Tijd voor verbetering een een bezorgen die de afspraken van Cool Blue na komt zoeken.

**********

Paar weken iets besteld was 39 euro Ik wil er nog een bestellen 55 euro gewoon 15 euro duurder **********

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heel fijne en behulpzame medewerkers

Ik ben goed geholpen met recteur en weer aankoop van verschillende spullen. Doe ook mijn zakelijke inkopen alleen bij Coolblue. Dank voor uitstekende service. Ga zo door:)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geweldig personeel en service.

Bestelde tablet opgehaald in winkel Eindhoven aan de Aalsterweg. Vriendelijk en deskundig personeel waarvoor niets teveel is. SUPER!!!!

Goede en snelle service

Prima communicatie en afspraken. Snelle en goede levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue is altijd mega snel met hun levering.

Top geregeld!

Geweldige verkoper en alles conform afspraak! Top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De gebruiksaanwijzing

Prima levering

Snel geleverd, door leuke fietscourrier

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen tips

Prima webwinkel

Bestelling in de avond gemaakt en de de volgende dag geleverd.

Goed en perfect geholpen,

Zoals boven omschreven en keurig afgeleverd zoals beloofd en beschreven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Er zou binnen 1 dag worden geleverd, maar dhl zegt dat mijn nespresso apparaat op dag 5 nog niet is

Binnen een dag geleverd klopt niet. Op de 5de dag heb ik nog steeds mijn nespresso machine niet. Lekker oploskoffie drinken, bah! Er wordt ook niet gecommuniceerd of uitgelegd waarom. Ik de winkel hebben ze me aangehoord en er alvast een melding van gemaakt. Ik wacht

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Op tijd leveren of uitleggen

Prima en snel, conform afspraak

Om 19.30 uur besteld en de dag erna om 15.00 uur in huis, conform afspraak. Perfect.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Pakket niet geleverd

Donderdag een inductie kookplaat besteld. Beloofde levering: de volgende dag (= vrijdag). Vrijdag om 7:30 een mail gekregen dat door drukte de bestelling niet op tijd ingepakt kon worden. Vrijdag om 15:21 een mail gekregen dat de bestelling verstuurd is en met PostNL geleverd wordt. Tevens een t&t link gekregen. De status was, en is nu nog steeds : “je pakket is ( bijna) bij PostNL. Momenteel is het erg druk. We bezorgen het zo snel mogelijk.” Maar er komt dus niets. We hebben het hele werkend niet kunnen koken!! Slechte beurt Coolblue!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Belofte maakt schuld. Op de site stond: “morgen bezorgd”. Dat is dus niet waar!!

Late levering

Ik heb op donderdag een bestelling gedaan zodat ik het vrijdag in huis had. Nu komt het maandag (als het goed is) pas binnen. Ik vind niet dat je kunt adverteren met: vandaag besteld, morgen in huis als je dit niet waar kan maken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet adverteren met iets wat je niet waar kunt maken.

Coolblue maakt z’n belofte weer eens niet waar

Vandaag besteld en morgen geleverd…nou mooi niet. Als je iets niet waar kunt maken beloof het dan niet!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verander je belofte als je je belofte niet waar kunt maken

Snel en goed geleverd

goed apparaat doet wat het moet doen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Top Ervaring!

Nespresso apparaat met toebehoren besteld de volgende dag al opgehaald bij de Primera, dat noem ik nog eens snel, op de website ook alles duidelijk en gaat alles vlot met bestellen, ik ben tevreden en kom nog eens terug voor iets anders (-:

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooi optijd en snel geleverd.

Ik moet het notebook nog ( laten) installeren. Dus kan hierover nog geen mening geven. Maar levering perfect geregeld.

good

good

• N/A

Tevreden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en verder goede ervaring. Minpunt is wel dat je niet achteraf kan betalen.

Top spullen goed geleverd

Heel mooie robotstofzuiger geleverd en een goede ondersteunende mail ontvangen van Coolblue, top...

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Comform de afspraak geleverd Tijdschema levering perfekt

Okay

Keurig en op tijd geleverd

• N/A

Goed en betrouwbaar