Perfecte bezorging
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 136.109 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering en vriendelijke service. Veel feedback prijst een soepele bestelling en duidelijke communicatie. Sommige ervaringen noemen vertragingen of voorraadproblemen, maar de meeste opmerkingen zijn positief over prijs en service.
Perfecte bezorging
Will
Breukelen
De aankoop is een tweedekans. Prima optie, alleen dan moet het wel kloppen. De tweedekans zou wel geopend zijn, maar niet gebruikt zijn. Dit is echter niet zo, het product is wel gebruikt. Dat was te zien, want er zaten nog waterdruppels in. En het bijgevoegde Ecovac schoonmaakflesje wat erbij zat was nog maar voor de helft gevuld. Dat wil dus zeggen dat het product WEL gebruikt was. Helaas is de keuze online, alleen terugsturen en nieuw product of terugsturen en geld terug. Ik wil geen van beiden. Maar ik wil wel een nieuw schoonmaakflesje. Ik zie ook geen mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen.
zorg dat er een mogelijkheid bestaat met een 3e keus, contact opnemen.
Anita KLOPMEIJER
Terneuzen
Coolblue is zeer zorgvuldig met de bestelling en voorwaarden voor garantie etc. Daarnaast waren ze zelfs een stuk goedkoper voor hetzelfde product dan de concurrent. Geen verzendkosten en daardoor nog goedkoper dan anderen. Verpakking uitstekend en passend bij het product.
H.J.G. Sanders
Blijham
You said order today and get it tomorrow and it has been 4 days.
Valentina Uribe
Rijswijk
Met medewerker gesproken en ongenoegen geuit samen er uitgekomen.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Zoals besproken contact opnemen.
Jos Houweling
Dordrecht
Mijn printer moet weer nieuwe inktcaosules hebben en de volgende dag kan ik weer printen
Wim
Apeldoorn
Ik vind vooral de duidelijke en grappige communicatie van CoolBlue erg leuk.
Agnes
Amersfoort
This was my first negative experience at Coolblue, and I really hope it will be my last. :( I was so excited to pick up my new iPhone 18 Pro in the store in Amsterdam but the employee who helped us seemed quite irritated. His answers were short, his attitude was unwelcoming, and at one point he even banged the scanner on the desk, saying in Dutch: “Soms moet je dat wel doen. Mag niet van mijn manager, maar ik doe het toch wel.” I understand everyone can have a bad day, and I genuinely hope we just happened to walk in at the wrong moment. Still, customers shouldn’t have to feel the effects of it, especially when they’re excited about a purchase. I so so hope this was just a one-off, because I’ve always loved shopping at Coolblue. Still love your store, guys and keep recommending you!
Employees should try to always remain professional
Neli Lynch
Breukeken
Ruime keuze en snelle levering.
Gerard
Delft
Very good and explanatory website, helps finding the best item. Delivery very quick.
N/A
Enrico Corpaccioli
Oegstgeest
Een medewerker, kundig , snel en juiste beoordeling klacht . Super fijne oplossing . Ik kreeg een nieuwe vervangend apparaat . Ik was echt blij om een kundige persoon ( geen Ai, digitaal assistante "Eva" etc.) .die super aardig en kundig met de beste oplossing kwam !!!
Mirjam Cohen
Koedijk
Besteld en bevestigd voor de maaandag, Hadden het ook woensdag nodig dus dacht dat gaat goed kan nog wat uitlopen. Maar kwam niet en duurde tot donderdag dat het een keer kwam. Wel roepen maar niet doen
Doe wat je afspreekt
Anita
Zoeterwoude Rijndijk
Altijd vriendelijk nu al een paar keer apparaten besteld maar de aflevering is echt top goede informatie wanneer jullie komen en even een belletje 10 minuten voordat jullie voor de deur staan.
Sil
Amsterdam
Voorlichting en hulp bij verkoop heel behulpzaam. De bezorging was problematischer. Was 1 1/2 u later dan uiterst opgegeven bezorgtijd. Volgens de bezorger van DHL kwam dat omdat hij ruim 1 u had moeten wachten bij het afhaalpunt voor hij aan de beurt was. Foute planning. Coolblue had het oude kapotte apparaat mee terug moeten, wat de bezorger van DHL niet mag doen. Heel fout geregeld van Coolblue.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
App Coolblue verbeteren. Om gericht binnen de vele mogelijkheden te kunnen zoeken is wel op de website, maar niet mogelijk in de app. Of niet duidelijk waar en hoe dat mogelijk is. Hoorde pas in de winkel, dat ik beter de website had kunnen gebruiken. Oude electro apparaten, die Coolblue verplicht is bij levering van de nieuwe, mee terug te nemen, door Coolblue zelf laten bezorgen. Zeker de wat zwaardere en/of onhandelbare apparaten.
Marijke Visser
Den Haag
Mn laptop wordt uberhaupt niet bezorgd, zit in een jngewikkel post nl loop Ik ga hem uiteindelijk, als hij ooit aankomt, niet ophalen. Bestel bij een bedrijfdat niet met post nl werkt
Nee
Marcel
Oss
Ik heb wel een wat besteld wat niet voldeed aan mijn verwachting , dat was geen probleem ik kreeg zo mijn geld terug.
Loes
Putte
Wanneer je kiest voor ophalen in winkel hoef je niet meer te wachten maar pik je t pakketje op in een kluis !
Nee
Pieter
Nuenen
Altijd nog tevreden geweest. Moest met spoed weg op bezorg tijd. Bezorger had even gebeld of ik thuis was. Samen een drop plek besproken zodat ik deze daar kon pakken.
Robert
Geldrop
Goed en duidelijk geregeld. Goede informatie, vriendelijke bezorger!
Mark
Hendrik ido ambacht
Voor mijn zoon in Rotterdam een vrieskastje besteld. Goede informatie. Betaling heel makkelijk. De bezorging helemaal op afgesproken tijd. Ik vind het zo makkelijk dat ik hier vanuit mijn stoel iets naar mijn familie kan laten bezorgen door Coolblue
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Is het mogelijk track en tracé op mijn zoon zijn mobiel door te geven?
Manjo
Emmeloord
Simone
Hillegom
Makkelijk uitzoeken met filmpjes erbij. Snel bezorgd, ze houden je erg goed op te hoogte en goede service. Droger doet het goed
Hedwig
Eindhoven
good service, efficient, satisfied with the product
N/A
Caterina
The Hague
De Whirlpool vaatwasser is weliswaar op tijd afgeleverd maar niet geinstalleerd, omdat dat volgens de computer 'niet kon', zonder opgaaf van redenen. Ook de oude machine is niet verwijderd en afgevoerd, hoewel beide acties volgens de factuur zouden worden uitgevoerd. Ik moet nu een loodgieter inschakelen om dit alsnog uit te voeren tegen aanzienlijke kosten.
San
Amsterdam
Lang wachten. Wel goed geholpen.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Kan er iets aan de wachttijd gedaan worden? De einkel qua kleur en uitstrsling vind ik zeer kil en prikkelhpog. Al die schermen die dtaan te flitsen.
Jolanda
Oegstgeest