Laden reviews...
4.382 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering en vriendelijke service. Veel feedback prijst een soepele bestelling en duidelijke communicatie. Sommige ervaringen noemen vertragingen of voorraadproblemen, maar de meeste opmerkingen zijn positief over prijs en service.
Service was prima. Een kwartier na binnenkomst liep ik zeer tevreden met mijn nieuwe e-reader de winkel uit. Het hoesje wat ik op het oog had, was er niet, maar werd een dag later thuis bezorgd.
Willemijne
Gorredijk
Op tijd geleverd en vriendelijke bezorger
Sjef
Den Haag
Klantenservice is erg druk. AI geeft algemene antwoorden en om een echt persoon aan de telefoon te krijgen duurt erg lang. De muziek is ook verschrikkelijk, wekt alleen maar meer frustratie op!!!!!!!
meer klantenservice medewerkers
Aram
Amsterdam
Mijn bestelling van een nieuwe computer met accessoires is heel snel verlopen. Doordat ik vlakbij Utrecht woon kon ik dezelfde dag nog de computer ophalen in de winkel, met bijbehorende informatie. Ik ben zeer tevreden met deze snelle actie. Bezorging had de volgende dag gekund, maar toen was ik helaas niet thuis. Door het zelf op te halen heb ik weer tijd bespaard.
geen
Corien
Houten
easy to navigate, but sometimes systems error prevent to proceed with placing order. also call centre waiting time of 35 minutes is too long - if no possibility to decrease waiting time on the line, introduce call-back so that customers do not need to keep their phone busy with call waiting for more than half an hour - there could be other incoming calls in the meantime
see above
Natalia Tovstopyat
Amsterdam
Na mijn histori van stofzuigers die na een mnd Stoppen of geen zuigkracht hebben is dit een nieuwe ervaring Heb hem nog niet zo lang. Maar zuigkracht is gigantisch. Hij weegt. Niet veel en rolt makkelijk achter me aan. Het draad is zolang dat ik de Hele verdieping kan doen zonder de stekker te wisselen. Ben er erg blij mee tot nu toe.
Susanne
HOORN NH
Bij het ophalen kreeg ik teveel vragen en werd er getracht mij nog meer aankopen te laten doen. Volgende keer laat ik het bezorgen. De nieuwe winkel in Leiden is erg druk en onoverzichtelijk. Geen vooruitgang.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Als mensen iets op komen halen, val hen dan verder niet lastig met extra producten. Maak de winkel overzichtelijker.
J
Leiden
Na het bestellen van een verkeerde USB stick (USB-C i.p.v. de old-school variant), werd ik keurig geholpen. Niet alleen was het eenvoudig om via de app het product om te wisselen... maar als kers-op-de-taart mocht ik de USB-C stick houden. Scheelde me weer een ritje!
Philip
Deventer
Ik heb Airpods besteld en moest 25 min wachten om mijn reeds betaalde bestelling op te halen. Onduidelijk proces waarin werd aangegeven dat er 8 wachtenden voor me waren. Na zeker 12 andere namen opnieuw aangemeld en weer hetzelfde. Een medewerker heeft me uiteindelijk geholpen. Volgende keer toch maar niet duurzaam laten bezorgen
nee
Jurgen
Breda
Aankoop van nieuwe producten loopt zoals altijd snel en als beloofd. Ervaring is echter dat het motto "Alles voor een glimlach" niet meer het hoofddoel is. Bij vragen/problemen/overige is het vrijwel een zelde ervaring als bij andere webwinkels waar het doel is om targets te halen. Hierdoor heeft het niet meer de voorkeur om speciaal bij Coolblue te bestellen en is het onder dezelfde lijst van generieke winkels gekomen als de rest.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Oude doelen weer primair maken.
John
Oss
Goede site, correcte bezorging
Nee
Wilma
Balgoij
Zie boven. DHL kon niet bezorgen ….
Andere vervoerder
Richard Tobé
Oostvoorne
Het nieuwe oplaadbare toetsenbord overleed na 2 maanden. Zwaar balen. Coolblue had mijn oude toetsenbord voor de high tech nog op voorraad. Besteld en binnen 48 uur in huis. Kan ik weer rammelen.
Tinke13
Oost
Goede duidelijke website en super snelle levering!
Lisette Gerritse
Helmond
Personeel is altijd vrolijk en behulpzaam.
Theo
Ven-Zelderheide
Goede service en een klant vriendelijke bezorger
Eisse Ritsema
Warffum
Zie boven.
Frank
Loppersum
Ik vind de winkel erg onpersoonlijk. Je moet je aanmelden bij binnenkomst op een display. En wordt dan op naam opgeroepen. Na een half uur te hebben gewacht maar weggelopen. Ik had een cadeaubon anders was ik elders gaan shoppen. Product kon ik niet zien stond niet in de winkel. Dus online besteld en de volgende dag opgehaald en drie kwartier moeten wachten om een product op te halen. Personeel wel vriendelijk. Product wat ik gekocht heb is goed. Maar nee niet mijn winkel. Zal de moderne tijd zijn denk ik.
Martina
Hengelo
I am a company owner and we fix the cooking plates of the people by ourselves. I never saw before a cooking plate without wire in it.. this is my first experience in my life when I bought it personally for myself.
N/A
Sharoon
Heerlen
Ik had een toetsen bord besteld maar helaas een verkeerde binnen gekregen, Toen ik een nieuwe bestelde mocht ik de oude houden. Niet dat deze praktisch is maar wel heel netjes van hun
JMG Metz
Nes Ameland
Meneer was er vriendelijk heeft me goed geadviseerd.
G
Hooghalen
Na lang wikken en wegen mij mijn HPpro aangeschaft bij CoolBlue. De i formatie op de site was duidelijk, de levering snel en accuraat
Mary-Ann Brown
Hoorn
Ging zo vlot, op tijd en snel!!
Mattias
Rotterdam
Niet de schuld van Coolblue, product geweigerd.
Goede afspraken maken bij DHL
Norbert