Koelkast goed en snel afgeleverd

Nieuwe koelkast snel en goed afgeleverd, twee sterke jongens die em op de 3e kwamen afleveren - en een minder zware oude koelkast weer netjes meenamen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service & snelle, passende oplossing

Apparaat werkte niet meer. Binnen de garantieperiode een nieuwe gekregen.

• Nvt

Automaat was snel geleverd.

Fijn dat hij dezelfde dag al bezorg werd. Nadeel is dat hij kwam bij DHL. Bij de bestelling stond dat jullie de oude apparatuur meenemen. Maar bij DHL konden wij ons oude koffiezetapparaat niet meegeven. Verder prima!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie bovenstaande

Blijf met mijn oude tv zitten

Jammer dat de tv door post nl werd bezorgd nu blijf ik met mijn oude tv zitten .ik had altijd begrepen dat het inclusief verwijderings Bijdragen is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Everything Went off Smooth!

Right from finding the products that I needed, finding all its information, add to cart and checkout with the email tracking to the final delivery. I literally can't ask for any better service than provided. Thank you Cool Blue!

Gewoon goed

Nvt

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering van een droger

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wellicht verpakkingsmateriaal mee terug nemen

Het proces werkt niet

Ik heb een koptelefoon besteld die via post zou worden geleverd. Maar daar gaat het helemaal fout en is mijn pakket administratief zoek. Post zegt dat alleen Coolblue navraag mag doen, maar bij Coolblue kan ik alleen geld terugvragen of een nieuwe verzending aanvragen als ik aangeef dat het pakket niet is gearriveerd. Dat werkt dus niet.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neem verantwoordelijkheid voor het hele proces

Everything went well, experience in shop was very smooth and I like stand to wrap as gift!

• N/A

Goed geholpen, snel en netjes.

Late bezorging

Jammer dat ze volgende dag bezorgd verkopen…

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zorg dat het bezorg proces klopt zoals vermeld

Vertrouwd en betrouwbaar

Zat omhoog. Gelukkig kon.op zondag worden geleverd. En dan ook komen. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer goed verlopen en super TV met soundbar

Keep it up (with a smile :))

Goede snelle service

Snelle service en omruilen ging ook vlot. Geen enkele negatief punt. Geld stond ook meteen weer op rekening..

Computer package left downstairs

DHL left my package downstairs the building. I only knew it arrived because I got an email. How irresponsible is that? What if someone took my package?

• Would you recommend us? No
  • N/A

Snellle service en goede info per mail

Zaterdag besteld, zondag afgeleverd. Bezorgd door DHL, wat in 1ste instantie mijn zorg had. Immers is deze vervoerder bekend om haar 'ruime' servicekaders. Alles is goed gegaan ! gelukkig maar. Fijn dat er goied informatie kwam per mail over installatie ed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Vervoer met PostNL

Zeer goede service. Snel en accuraat

Ik maakte als beginnend nieuwe klant een probleempje bij de online bestelling. De fout werd hersteld zonder gezeur. Het betrof een nieuwe TV. Inmiddels heb ik me aangemeld bij Cool Blue Energie.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Super snelle usb stick! Prachtig geluid via mijn cd speler! Een grote aanrader.

Echt top service

Mijn robot stofzuiger was voor de tweede keer stuk . Nu krijg ik een geheel nieuwe met opnieuw 2 jaar garantie!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top, geen klachten over zoeken, informatie, bestellen en verzenden.

Geen klachten over Coolblue, de bezorging daarin tegen. Voor 24.00 uur besteld, morgen in huis, van zaterdag naar maandag, van maandag naar dinsdag. Kijk maar even wat je doet met je eigen planning. Sorry is het enige. PostNL mag van mij opgedoekt worden, waardeloos.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Andere vervoerder

Snelle levering . Heel fijn

Besteld en volgende dag in huis Perfect

Om te huilen

Ik heb op 14 februari een beschadigde koffiemachine retour gestuurd en nu blijkt dat deze zoek is geraakt in het retour proces. De koffiemachine is retour geleverd op 17 februari volgens postnl. Nu geven ze bij de klantenservice aan dat ik 10 dagen moet wachten op antwoord. Dit is wel heel lang voor een onderzoek en ik vind dit een slechte service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Sneller actief ondernemen.

OK

Prima toetsenbord, jammer dat er zo'n knullig USB-C naar USB-A adapter wordt mee geleverd. Maak nauwelijks contact dacht eerst dat de oplader niet werkte.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie opmerking adapter, kleine Return toets

Gewoon geweldig

Het is werkelijk een GLIMLACH met een hoofdletter

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Alles gaat naar wens

Zoals altijd snelle levering en goede communicatie..

Weena 64

3012 CN Rotterdam