Eerst was het een smoesje dat ze waren geweest , Wat niet zo was ! Ik was thuis en ze hadden ook niet gebeld van te voren . Moest ik dus vrij nemen voor de volgende ochtend . Komen ze het brengen en dan sluiten ze de wasmachine niet aan wn geven maar half uitleg er over . Kalibreren hebben ze het niet over gehad !
Levering een dag later dan beloofd Product doet het niet; retour verzonden
Goede prijs door gratis bezorgen.
De aankoop betrof een zware magnetron. Via de DHL app kreeg ik het bericht dat het pakket bezorgd was. Er was niet aangebeld bij ons appartement en ik trof het pakket bij de ingang op de begane grond aan. Ik heb het pakket zelf naar de tweede verdieping moeten brengen.
Zeer duidelijke advertentie op de website. Overzichtelijk. Fijne ervaring. Snel geleverd.
Ik ben zeer tevreden. Zowel over de manier waarop ik op de website de diverse oordopjes kon vergelijken als over de levering binnen 24 uur in de ophaalbox van de winkel in Utrecht. Ook het ophalen van de aankoop ging uitermate soepel. Tevreden klant !
Wij zijn heel goed geholpen hebben goede uitleg gehad
Coolblue op internet zoeken, artikel kiezen, afhalen en betalen zonder problemen. Kinderlijk eenvoudig
Dit word zeer gewaardeerd, In deze rare tijd . With compliments
de levering was erg snel, zelfs op zondag. Goed verpakt en deze Dyson was scherp geprijsd
Prettige verkoper
Bestellen gaat makkelijk. Gekozen voor ophalen in de winkel en ik ben daar goed en vriendelijk geholpen.
Vandaag besteld en morgen gelevrd ging niet op, kreeg bezorg tijd tussen 12.00 en 16.00 en om 14.53 een bericht van DHL, dat het de volgende dag bezorgt wordt.
Bestelling tot en met aflevering één goed proces
Prima snelle bezorging, met één kanttekening: in uw aanbieding staat dat het oude apparaat (in mijn geval een printer) door de bezorger wordt meegenomen. Echter, ergens in kleine lettertjes wordt vermeld dat dit niet geldt voor bezorging via DHL (en kennelijk wel voor PostNL). Dat wekt bij mij de indruk dat u standaard voor DHL kiest, mogelijk omdat dit voor u – mede om deze reden – het meest voordelig is. Dat maakt de aanbieding minder transparant.
Ik kon mijn bestelling niet ophalen. Niet geleverd bij pakketautomaat. En nu?
Hoi, Dank je wel voor je review. We begrijpen dat het vervelend was dat er vertraging en onduidelijkheid was over de levering. Gelukkig zien we ondertussen dat je pakketje is afgehaald. Hopelijk ben je wel tevreden over de producten zelf! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. Groetjes, Coolblue
fast and relaible! NUMBER 1
Mijn laptop heeft helaas geen verlicht toetsenbord. Dit was wel aangegeven in de specs, maar op de afbeelding van de advertentie stond het er wel op. Beetje slordig.
Ik vind Coolblue top winkels. Vriendelijk en deskundig personeel. Apparaten kunen 30 dagen thuis uitgeprobeerd worden. De winkels zijn goed en overzichtelijk ingericht. Kortom service die je niet vaak meer tegenkomt.
Online is het prima maar het is natuurlijk belachelijk dat in een winkel je in moet schrijven op een virtuele wachtlijst om geholpen te worden. Ik heb zoiets nog nooit meegemaakt. En het dan gek vinden dat de winkels niet lopen.
Hoi Dave, Dank je wel voor je review. We snappen dat de virtuele wachtlijst misschien even vreemd overkomt. We gebruiken deze manier zodat iedereen in de winkel op een veilige en georganiseerde manier geholpen kan worden, en niemand te lang hoeft te wachten bij de kassa of bij een medewerker. Zo kan ons team beter tijd voor je maken en je advies geven wanneer je aan de beurt bent. We waarderen je feedback en nemen dit mee om te kijken hoe we de ervaring in de winkel nog fijner kunnen maken. Groetjes, Coolblue
Zelf (waarschijnlijk ;-)) zo stom geweest om het factuur- en bezorgadres te verwisselen, maar heb het pakketje goed ontvangen. Ook na afloop het aanpassen van de adressering van de zakelijke factuur, zonder gedoe opgelost.
S,morgens krijg je een mailtje bezorgen tussen 10:00 en 18:00 ok het is een laptop van rond de 2000 euro. Dus thuisblijven wachten, wachten een nieuwe tijd s’middags tussen 16:00 20:30 sorry en wachten en wachten . We zijn thuisgebleven om 18:08 sorry U bent niet thuis bij de buren afgegevenSORRY EEN LAPTOP VAN ROND DE 2000 euro. Wie zijn die buren dan oh de buren zijn aan het einde van de straat zonder tekenen voor ontvangst 20 huisnummers verder , dit nooit meer
Beste, Dank je wel voor je review. Wat ontzettend vervelend om te horen dat de bezorging van je laptop zo slecht is verlopen. Dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling, zeker niet bij een product van zo’n waarde. Sorry voor het lange wachten en het ongemak met de buren. We geven je feedback door aan DHL, zodat zij dit kunnen verbeteren en dit in de toekomst hopelijk niet meer gebeurt. Bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld. Groetjes, Coolblue
When I come to pick up my order, I don’t really want to be upsold about energy.
Hi, Thanks for your feedback. We’re sorry to hear that you felt pressured about energy products when picking up your order. That’s definitely not the intention! We want you to be able to collect your order calmly without any extra offers. We’ll share your feedback with our team to make sure picking up an order stays a pleasant and relaxed experience. Thanks for letting us know. Kind regards, Coolblue
Product opgehaald in de winkel. Een verbeterpunt. Ik had hetzelfde product bij een andere winkel goedkoper en met een langere garantie periode gevonden. Daar de bestelling bij jullie al liep, heb ik hem wel opgehaald. Verbeterpunt: Ik heb dit in de winkel gemeld. Personeel kon er niets mee doen. Tegenvaller.
64 Weena
Rotterdam 3012 CN