Laden reviews...
4.370 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Insgesamt berichten Kunden von schneller Lieferung und gutem Kundenservice. Positive Bewertungen heben oft eine gute Preis-Leistung und reibungslose Bestellungen hervor. Einige Erfahrungen berichten über gelegentliche Lieferverzögerungen oder Problemen, aber die Mehrheit zeigt Zufriedenheit mit dem Einkaufserlebnis.
Mijn bestelling is snel geleverd. Het zou geleverd worden bij een op mijn voorkeur aangegeven afhaalpunt. De dag van levering werd duidelijk dat het niet geleverd kon worden op die plek. Even was onduidelijk waar, misschien op mijn huis adres, met als gevolg dat ik thuis moest blijven, het artikel zou worden geleverd. Toch even later een melding dat het al was afgeleverd bij een ander afhaalpunt dichtbij het eerdere afhaalpunt. Dit was wel wat verwarrend maar snel kunnen ophalen. Waarschijnlijk was de oorzaak dat het pakket niet in de afhaal kluisjes paste.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Duidelijkheid of het naar een ander afhaalpunt gaat.
Karin
Enschede
Binnen 1 dag de bestelling in huis !!!!
Ron
Emmeloord
Top en superrrrsnel geleverd voor de beste prijs !
Menno
Purmerend
Goed op de hoogte gehouden over de bezorging eerst een mail met 4 uur indicatie later een met een uur en voor ze kwamen nog een belletje Ook super aardige bezorging petje voor de af
Margot M laskowski
MAARSSEN
Makkelijk te bestellen, vlot geleverd. Ga zeker nog meer bestellen .
Lia
4724EN Wouw
Alles prima in orde
Jo
Heerlen
Koelkast defect, online besteld en prettig afgehandeld, zelfs de bezorgers waren super vriendelijk.
Sander
Breda
Keurig verpakt, goed product. Netjes digitale instructies over gebruik. Top
Hochjoch
Hazerswoude Rijndijk
Ik ben diep teleurgesteld over mijn bestelling. Het gaat om een dure laptop en ik ging ervan uit dat Coolblue de levering zelf verzorgt. Nu blijkt de bezorging via DHL te gaan en is mijn pakket simpelweg beneden in de galerij van een grote flat neergelegd, zonder het bij mijn deur aan te bieden of aan te bellen. Dit vind ik absoluut niet netjes en bovendien geen veilige manier om een dure laptop te bezorgen. Als ik had geweten dat de levering op deze manier zou verlopen, had ik de laptop liever in de winkel gekocht. Ik had van Coolblue een veel betere en zorgvuldiger bezorgservice verwacht.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Zelf leveren of een vetere bezorger met duidelijke afspraken
Hasna
Amsterdam
The order came super fast and I appreciated it a lot.
N/A
Danai
Utrecht
Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd, keurig op de afgesproken tijd.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
We waren eerst naar de CoolBlue winkel gegaan, om een stofzuiger uit te zoeken. Blijken ze helemaal geen stofzuigers in de winkel te hebben. Dat ritje naar Den Haag hadden we ons kunnen besparen. Misschien kan het op de website duidelijker aangegeven worden of een product in de winkel te bekijken is.
Wim
Leidschendam
Bestelling was binnen 3 uur na bestellen verzonden en volgende dag geleverd. Duidelijke communicatie en hulp/tips bij het product.
Kai
Middelburg
Robert van Popering
Zwijndrecht
Mijn ervaring met coolblue is elke keer uitstekend. Overzichtelijke en duidelijke informatie op de site en mail, super service en bezorging! Ik had het verkeerde product besteld. Zonder veel moeite kon ik de bestelling annuleren en het aankoopbedrag stond binnen 15 minuten weer op mijn rekening!! De bezorging was ook heel snel, zeer accurate en volledige informatie over de bezorgingstijd en zoals altijd zijn de bezorgers netjes en heel vriendelijk. Echt een top bedrijf, in mijn ervaring in ieder geval!!
Andine
's-Gravenhage
Zoals gewoonlijk, snel besteld en snel in huis! Goede info op de website en klantenservice goed bereikbaar. Ik zeg Top!
Nee, alles prima
Michel
Woensdrecht
Snelle afhandeling van mijn aankoop en vriendelijke verkoper.
Ton Kuijpers
Eindhoven
fast & correct delivery, everything works.
N/A
Lucas
Groningen
Gewoon snel en goed geholpen.
Atin
Heemstede
Snelle levering en klantvriendelijke benadering in de winkel. Niks aan veranderen !!!!
Nee hoor, prima service.
Jeanne
Den Bosch
goede begeleiding bij productkeuze; snelle afwikkeling bestelling
Ariën
Rotterdam
Uitstekende snelle bezorging en zeer aardige bezorger! Top!
Maarten
Beuningen
Worden heel goed geholpen en een zeer goeie service .
Hennie
Foxhol
Ik ben er zeker voorstander van dat als producten die door iemand teruggestuurd zijn (mijn Magimix zou binnen de eerste maand teruggestuurd zijn), ze een tweede kans krijgen. Voor de korting hoefde ik het niet te doen. Een tientje korting op een bedrag van €179. Product ontvangen, ik ben blij met de machine, maar als ik mijn factuur op wil bergen voor de garantie (3 jaar op alles incl arbeidsloon en 30 jaar op de motor) zie ik tot mijn stomme verbazing dat er garantie 24 maanden op staat! Ik voel me belazerd. En koop dus NOOIT meer een tweede kans!
Heb je nog tips of verbeterpunten?
ja wees eerlijk en transparant
Renee Verberne
Den Haag
Helaas ben ik op dit moment absoluut niet tevreden over de service van Coolblue. Het begon met een defecte BBQ. Wat daarna volgde was een traject van inmiddels vele weken, met meerdere afspraken over ophalen en omruilen die niet werden nagekomen. Zo stond de omruiling onder andere op zondag en vervolgens opnieuw op maandag gepland, maar beide keren gebeurde er niets. Het vervelendste vind ik niet eens dat er iets kapot kan gaan. Dat kan bij ieder product en iedere winkel gebeuren. Het gaat mij om de manier waarop een probleem vervolgens wordt opgelost. Afspraken worden niet nagekomen, communicatie verloopt moeizaam en als klant moet je er zelf steeds achteraan. Juist van Coolblue had ik, gezien de nadruk die het bedrijf zelf legt op goede service, echt iets anders verwacht. Na weken gedoe is mijn ervaring helaas vooral: zolang alles goed gaat is er weinig aan de hand, maar zodra je garantie en service daadwerkelijk nodig hebt, blijkt die beloofde service een stuk minder vanzelfsprekend. Voor mij op dit moment dus zeker geen “alles voor een glimlach”. Behalve als je garantie nodig hebt.
Michiel
Huizen
Soms heb je iets snel, liefst meteen, nodig. Dan is het super dat Coolblue het tegen een scherpe prijs online aanbiedt en het ook nog meteen in de winkel klaarligt. Alles voor een glimlach. Daar wordt ik nou blij van.
Olivier Arnolds
Haarlem