Snel en goed

Makkelijk gevonden war ik wilde. Keuzes waren duidelijk

In één keer goed

Snelle levering, prima product

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Veel keus, prima advies en direct mee kunnen nemen.

In de winkel kon ik alle voor mij geschikte smartwatches bekijken. Een adviseur met verstand van zaken nam de tijd en heeft me super geholpen. Het door mij gekozen model (Apple Series 11) was op voorraad. Het horloge bevalt me (na twee dagen) al erg goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kan niet beter…

Product voldoet aan omschrijving.

Product voldoet aan omschrijving. Prijs zou nog iets beter kunnen! Netjes de volgende dag volgens afspraak geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op voorraad, maar toch niet

Een product (cadeautje) besteld dat, volgens de website, op voorraad was. Het zou de volgende geleverd worden tussen 08.00 en 22.00 uur. Fijn tijdslot ook. Om 21.30 uur kreeg ik een mail dat het product toch niet op voorraad was. Een tijd waarop je niet even naar een andere winkel gaat om het alsnog te kopen. Een van de excuuszinnen was "Ik had ook echt gehoopt dat het nog zou lukken". Om 21.30u? Dat is bijna hilarisch. Ik heb hier ook een zakelijk account lopen waarmee voor tienduizenden euro's is uitgegeven. Dat is nu ook meteen klaar.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kom je beloftes na

Duidelijk, snel, betrouwbaar.

Coolblue: hier hoef je net na te denken of het wel te vertrouwen is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Tweede kans product met een onbekende pincode

Tweede kans product netjes ontvangen. Echter was deze niet gereset door Coolblue en bleek dus nog met een onbekende pincode te moeten worden ontgrendeld. Nu tot 7 dagen wachttijd totdat support iets ga regelen. Jammer, want zo kan ik uiteraard niks met het product.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Factory reset verplicht bij retour producten

Gezellige uitstraling

Vriendelijk kennis van zaken nemen de tijd voor je

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Chapeau werknemers vestiging Eindhoven Aalsterweg!

Online een stofzuiger uitgezocht, dmv de handige vergelijkingstool de juiste keuze kunnen maken. Ook was het model hier voordeliger dan elders. Vervolgens een dag later afhalen in de winkel. Allereerst netjes en vriendelijk begroet en naar de juiste collega gebracht. Daarna keurig te woord gestaan met een lach en goede tips voor gebruik en onderhoud. Geweldig gedaan!! De tijd en aandacht die aan mij werd besteed en zeker ook de manier waarop; next level! En ik ben hier kritisch op en gevoelig voor, dit niveau maak ik zelden mee. Klantreis was van a tot z perfect!

Super !!!!

22.30 uur besteld. En de dag erna al in huis. Toppie.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Koelkast goed en snel afgeleverd

Nieuwe koelkast snel en goed afgeleverd, twee sterke jongens die em op de 3e kwamen afleveren - en een minder zware oude koelkast weer netjes meenamen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service & snelle, passende oplossing

Apparaat werkte niet meer. Binnen de garantieperiode een nieuwe gekregen.

• Nvt

Automaat was snel geleverd.

Fijn dat hij dezelfde dag al bezorg werd. Nadeel is dat hij kwam bij DHL. Bij de bestelling stond dat jullie de oude apparatuur meenemen. Maar bij DHL konden wij ons oude koffiezetapparaat niet meegeven. Verder prima!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie bovenstaande

Blijf met mijn oude tv zitten

Jammer dat de tv door post nl werd bezorgd nu blijf ik met mijn oude tv zitten .ik had altijd begrepen dat het inclusief verwijderings Bijdragen is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Everything Went off Smooth!

Right from finding the products that I needed, finding all its information, add to cart and checkout with the email tracking to the final delivery. I literally can't ask for any better service than provided. Thank you Cool Blue!

• N/A

Gewoon goed

Nvt

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering van een droger

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wellicht verpakkingsmateriaal mee terug nemen

Het proces werkt niet

Ik heb een koptelefoon besteld die via post zou worden geleverd. Maar daar gaat het helemaal fout en is mijn pakket administratief zoek. Post zegt dat alleen Coolblue navraag mag doen, maar bij Coolblue kan ik alleen geld terugvragen of een nieuwe verzending aanvragen als ik aangeef dat het pakket niet is gearriveerd. Dat werkt dus niet.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neem verantwoordelijkheid voor het hele proces

Everything went well, experience in shop was very smooth and I like stand to wrap as gift!

• N/A

Goed geholpen, snel en netjes.

Late bezorging

Jammer dat ze volgende dag bezorgd verkopen…

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zorg dat het bezorg proces klopt zoals vermeld

Vertrouwd en betrouwbaar

Zat omhoog. Gelukkig kon.op zondag worden geleverd. En dan ook komen. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer goed verlopen en super TV met soundbar

Keep it up (with a smile :))

Goede snelle service

Snelle service en omruilen ging ook vlot. Geen enkele negatief punt. Geld stond ook meteen weer op rekening..

64 Weena

Rotterdam 3012 CN