Netjes af behandeld

Perfect en keurig verstuurd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Niet tevreden over de aflevering

Stofzuiger AEGVX72-1-ECO gekocht, op de afbeelding staan 3 borstels, maar wij hebben er maar 1 geleverd gekregen. Dat vinden we niet leuk. Wilt u ons de ontbrekende borstels toezenden?

Goed geholpen

Heel goede uitleg gekregen van de verkoper 9

Snel vlot alles correct een 10

Kan niet beter

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooi Experion Center van Coolbleu.

Een chromebook laten adviseren in vestiging Alkmaar. Ben goed geadviseerd en heb een bestelling geplaatst. Tot nu toe alles goed. De volgende dag de chromebook opgehaald en werd door een andere jongeman geholpen bij aflevering. Toen ging het vreselijk mis. Er werd door hem tijdens de aflevering vastgesteld dat ik eigenlijk het verkeerde apparaat had gekocht. Gelukkig ben ik een doorgewinterde commerciele kracht geweest in verschillende ondernemingen en heb mij goed ingelezen wat ik nodig had. Ik wilde hem niet confronteren met zijn "not done" gedrag waar overige collega's en klanten aanwezig waren. Ik schaar dit onder opstart perikelen van jullie nieuwe vestiging. Daarom adviseer ik voor deze medewerker nog een aanvullende verkoopcursus te volgen. Veel succes met jullie mooie vestiging te Alkmaar.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? kennis en kunde geeft toegevoegde waarde

Snelle levering en beste prijs.

Senseo koffiemachine had 't begeven. Aanbieding Krups Dolce Gusto met 6 doosjes koffie (diverse smaken) capsules gekocht. Heel blij mee.

Heel uitstekend

Snel geholpen en vriendelijke medewerkers

Zeer deskundig geholpen.

Koffie machine gekocht.Vragen werden naar tevredenheid beantwoord.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer goed en fijn geholpen

Fijn en snel geholpen door de medewerkers van Coolblue, dachten ook met me mee.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Helder advies over een powerbank

was op zoek naar een powerbank die ook in de handbagage van het vliegtuig mag worden vervoerd. Verschilt per vliegtuigmaatschappij . In overleg met de verkoper Een mooie 20000 X torm snellader uitgezocht en gekocht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prima zi

Super tevreden

Supersnelle levering en netjes email hoelaat het word geleverd , super tevreden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Prima service, uitleg over product en levering

Heb een bt koptelefoon gekocht, was eerst in filiaal om te luisteren, heb nog tekst en uitleg gekregen bij de verschillende modellen en heb mijn keuze online besteld (was niet in winkel op voorraad). Mooie black friday deal, en volgende dag had ik hem thuis!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestelling en levering ging vlot

Het bestellen en de levering ging erg vlot. Na de bestelling kreeg ik een duidelijk overzicht van de dag van levering. Naar mate het levermoment nabij kwam, werd het tijdstip preciezer. Fijn want dan zit je niet de hele dag thuis te wachten. Ik had mijn oude oven al buiten gezet, dan kon de bezorger hem ook zo meenemen. De bezorger was heel netjes en kwam met een steekwagen de nieuwe oven brengen. Heel voorzichtig langs de glazen schuifdeur naar de keuken. Hij legde uit als het artikel niet zou bevallen dat het weer retour mocht gaan.Al met al vlot en netjes geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door!

Alles klopt

Volgende dag geleverd bij het afleverpunt. product exact zoals besteld, zelfs nog een mail met tips over installatie

Zeer goed!

Duidelijke website waardoor het eenvoudig was een keuze te maken uit het aanbod tandenborstels. Inloggen, bestellen, betalen en klaar. Volgende dag ontvangen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Een gezellig bezoek aan de winkel en tevreden naar huis.

Je wordt bij Coolblue altijd prettig geholpen. Ze doen echt alles voor een glimlach. Geef een glimlach en krijg een glimlach. Het was rustig in de winkel waardoor verkoper en klant tijd konden nemen voor een flinke dosis humor tijdens de transactie. Het maakt de aankoop zo veel persoonlijker. Veel leuker dan een online aankoop waarbij het pakje bezorgd wordt op een tijdstip dat eigenlijk net niet schikt.

Goed product

Goede spullen en zeer snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Website, bezorging: alles is uitstekend!

Klantvriendelijke website. Snelle en vriendelijke bezorging.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed product en snelle levering.

Goede website en snelle leveringen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel besteld en goede bezorgservice

Besteld voor 23:59 morgen in huis die vlieger ging bij ons niet op. Werd 1 dag later en dat is ook prima. Maar wat je roept moet je waarmaken of anders niet noemen (tip)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie hierboven

Goede service, de vaatwasser werd netjes op de plaats gezet. Het personeel is erg vriendelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee prima zo

zeer goede, efficiënte en snelle service

Fijne koop ervaring

Prettige website met advies proces Duidelijke en begrijpelijke tekst Simpel eliminatie proces om tot de voor jou beste keus te komen Duidelijke voorwaarden van levering En Yessss dezelfde dag geleverd met fiets koerier!

• Miste de beloofde 15 minuten voor we leveren bericht.

Makkelijk, maar wel lange wachtrij

Ophalen van een product heeft mijn voorkeur boven laten bezorgen omdat ik zelf kan bepalen wanneer ik dat doe. Helaas was de wachtrij bij Coolblue in Utrecht lang, zodat ik toch behoorlijk wat tijd kwijt was.

Heeel snel geleverd.

In de late avond besteld, de volgende middag al afgeleverd, TOP.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN