Laden reviews...
4.392 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Insgesamt berichten Kunden von schneller Lieferung und gutem Kundenservice. Positive Bewertungen heben oft eine gute Preis-Leistung und reibungslose Bestellungen hervor. Einige Erfahrungen berichten über gelegentliche Lieferverzögerungen oder Problemen, aber die Mehrheit zeigt Zufriedenheit mit dem Einkaufserlebnis.
21 aug besteld 22 aug bezorgd top
Leo Bonte
Rosmalen
Op de site bestelde artikel Zou een dag later bezorgd worden thuis en heb er als nog bijna twee dagen op moeten wachten voor dat ik het het zelf heb moeten ophalen bij een ophaal punt Volgen de keer kan ik het net zo goed zelf gaan kopen elders in een winkel Er Stond op de website dat het een dag later bezorgd zou worden Dit was niet volgens afspraak
Afspraken nakomen
Paul
Brabant
Mooi op tijd bezorgd, daar kunnen sommige con collega 's nog wat van leren. Waarschijnlijk ook wel om dat dit met DHL verstuurd was en gelukkig niet met PostNL.
Twan
Weert
Mijn pakket zou zaterdag bezorgd worden en werd maandag. De informatie hierover kwam pas aan zaterdagmiddag.
Eva van der Bruggen
DEN HOORN TEXEL
Snel en voor een goede prijs..!
Btz
Nieuwleusen
De wasmachine doet wat hij moet doen, werd netjes ingepakt geleverd en de installatie was redelijk eenvoudig. Helaas maakt het apparaat bij het centrifugeren wel meer geluid dan verwacht. Een groter minpunt is de communicatie rondom de bezorging: er werd beloofd dat het tijdsvak een dag van tevoren bekend zou zijn, maar deze belofte is niet nagekomen. Voor hetzelfde geld staan ze om 8 uur 's ochtends op de stoep zonder dat je van iets weet. Goed product, maar de service kan beter.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Belofte nakomen. Als je aangeeft dat jullie een dag van te voren (of voor midden nacht) het tijdsvak aangeven wanneer jullie leveren, dan dit ook daadwerkelijk doen.
Bernadette
's-Hertogenbosch
Als ik iets bestel en heb de keuze om op een bepaalde dag iets te bezorgen dan moet je niet op de bezorgdag even een mailtje sturen dat het toch niet gaat lukken. Als de eerstvolgende bezorggelegenheid dan ook weer wordt gezegd dat het weer 1 tot 2 dagen later wordt dan ben ik er wel klaar mee! Service met een lach….., laat mij niet lachen!
Kom je afspraken na!
Wouter
Apeldoorn
Geweldig!!!!
Ga zo door
Janus Bergervoet | Succesparken
Overberg
Wel beloven, niet leveren!
Niets beloven!
Riny
Schagen
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Iets meer op voorraad misschien.
W.N.A.
Hillegom
great products and wonderful, friendly service.
N/A
Heather Smith
Heemstede
Wat zo fijn was: ik had een robotstofzuiger van Dreame besteld. Al vrij snel kreeg ik instructies hoe dit apparaat te gebruiken op de mail van Coolblue.
nee
jolandaa
Almere
Onze oven was stuk gegaan en uiteindelijk ervoor gekozen om bij Coolblue een nieuwe te bestellen. De prijs was bij hun iets hoger dan elders, maar de service en snelle levering compenseert dat weer volledig. S'avonds om 21:00 uur besteld en de volgende morgen stond Coolblue al voor de deur. Ze zetten hem netjes neer in huis waar jij dat wilt en nemen de oude oven ook weer mee. Scheelde ons weer een ritje naar de stort. Vriendelijke jongeman die netjes omging met de spullen en uit zichzelf aanbod de oude oven mee te nemen. Top service!
Lisa
Arnhem
Wij hebben een robo stofzuiger aangekocht. Al op de pagina bij bestellen stond dat hij de volgende dag afgeleverd zou worden. De hele dag thuis gebleven, de tracking in de gaten gehouden en pas laat in de middag kwam het verlossende woord, het wordt een dag later geleverd. Ook die dag weer thuis gebleven, en weer werd het uitgesteld met een dag. En als kers op de taart vraagt coolblue nu hoe de bestelling ervaren is terwijl er nog niets is geleverd.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
maak waar wat je website beloofd en leg het daarna niet neer bij de transporteurs.
Bert
Spijkenisse
Producten zijn goed verpakt waardoor zelfs de originele dozen niet beschadigen. Terugsturen is geen probleem (ik besloot toch voor een ander model te gaan na ontvangst). Snelle afhandeling, uitstekende webshop en mail communicatie.
Jens
Ophemert
Gisteren besteld , vandaag in huis Wat wil je nog meer
Nvt
Peter Cooijman
Oudenbosch
Heb een koffiezetapparaat gekocht netjes geholpen echt helemaal top
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Nee een zeer tevreden klant
Jaap
Olst
Je bestelt iets om op te halen; krijgt geen melding dat het klaar ligt. Vervolgens hang je een half uur aan de lijn met klantenservice die daarna vertelt: het ligt al heel de dag klaar. Vervolgens in de winkel nog eens 20 minuten wachten tot iemand klaar is om je bestelling voor je te pakken. Al met al een hoop tijd en gezeik voor iets wat heel simpel en snel zou kunnen zijn. De medewerker was echt heel vriendelijk, dat maakte wel wat goed.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Optimaliseer het wachtsysteem in de winkel, heel leuk bedacht dit huidige systeem, maar het werkt niet.
Sven
Etten-Leur
product en levering naar verwachting
i
netersel
goed geregeld droger besteld en geleverd.
Henk van den Berg
HARDERWIJK
Je wordt super goed geholpen alles loopt ook nog eens vlot.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Soms is het fijn als ze meer dingen hebben om te laten zien.
M
Utrecht
The company sent an order that was more than 700 euros via DHL, DHL did not even delivered the package at the door of the apartment or required a signature, it just left the package at the door of the building and call it a day. Contacting coolblue via chat support is useless as it is just a poorly made chatbot.
Require signatures for your packages. Do not use DHL as a logistics partner.
Sinésio
Hilversum
Bestelling is snel gemaakt. Afhandeling ook prima. Snel geleverd volgens afspraak
Elda
Bunschoten-Spakenburg
Bezorging keurig op tijd.
Nee
Jaap
Zeist
Meerdere berichten over de bezorging. Vriendelijke bezorger. Pakje goed ingepakt.
Anita
Utrecht