Het advies in winkel was prima. De meldingen over keveringen ook maar de kevering zelf was een uur te vroeg. Op zich fijn maar het werd voor de deur gezet en dat was noet prettig.
Amazing purchase. It was shipped immediately
The item was supposed to be delivered on November 30th, but today is December 2nd and it still hasn't been delivered. tried to connect customer service via mobile but after one hour waiting no one unswered. the issue was not resolved until discussed in person in coolblue store in Den haag. Thanks to operator he was very helpfull. Now instead of getting the item on November 30th, I'll hopefully get it on December 6th.
De ervaring met Coolblue was zeer prettig. Eenvoudig om te bestellen, en per mail goed geïnformeerd. In de winkel ook uitstekende service met vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik kom zeker terug!
Een dag vrij genomen voor niks. Het wordt zo wel een erg dure droger. Na 45 minuten aan de lijn en in de wacht gezet te worden werd de verbinding verbroken. Daarna nog een keer 17 minuten in de wacht.
We zijn goed geholpen door klanten service en bezorgers waren heel vriendelijk
Prettige website, duidelijke informatie over de producten. Makkelijk bestelproces, product lag al een dag eerder dan gepland klaar in de winkel en ontzettend vriendelijk geholpen door de winkelmedewerkers. Ze liepen zelfs mee om de oven naar de auto te brengen en erin te tillen. Altijd hoge verwachtingen van Coolblue, maar ze maken het ook elke keer weer waar!
Online bestelling gedaan. Veel soorten merken. Site is overzichtelijk, kan goed vergelijkingen maken met verschillende merken van product. Snelle en nette levering.
Prima geholpen met het uitzoeken van een smartwatch. Klantenservice digitale assistent en op mijn verzoek fysieke medewerker. Geen gezeur of wachten, maar direct contact. Deskundige medewerker. Tot een keuze kunnen komen en ik zag een tweede kans borstband. Echter toen die thuis afgeleverd werd bleek die specifiek voor vrouwen. En dat past dus niet. Lachen.....maar die kan kosteloos terug.
Alles super snel geregeld. Makkelijke website en de volgende dag binnen
Fijne en rustige binnenkomst in Middelburg. De persoon die je welkom heet en op de juiste wijze doorverwijst is echt Top.
Zowel bestellen via de App als écht in de winkel bevalt prima bij Coolblue. De adviseurs zijn niet dezelfde als in die ándere discounter (thuis heb ik deze ook meneer) maar geven ze gewoon eerlijk advies. Als ik in de app bestel zie ik gelijk wanneer ik een artikel kan ophalen, of dat het morgenochtend klaar licht, mocht ik het willen laten bezorgen. Prima keus voor een goede winkel
Ik had een nieuwe laptop nodig voor fotobewerking, en deze onder andere bij jullie gevonden. Omdat ik onlangs ook een kleinere laptop bij jullie heb gekocht, was de keus om ook deze bij jullie te bestellen niet moeilijk. Zelfs op een zaterdag besteld en op zondag al in huis. ;-) TOP!
Mijn haardroger ging stuk na 14 maanden. Via de site aangemeld. Nu kwam ik toch min of meer langs een vestiging van Coolblue dus gelijk maar even afgegeven. De garantie-persoon keek ernaar en zag dat reparatie geen zin had. Mocht een nieuwe uitzoeken en de volgende dag werd die bezorgd door de fiets-bezorger. Uitstekende service van een bedrijf dat ook nog een fysieke vestiging in de buurt heeft en waar je ook nog een persoon kunt spreken. Waar vind je dat nog in deze tijd van digitale dienstverlening.
Ik had online iets besteld en kon het snel ophalen. Er staan mooie lockers in de winkel maar moest toch wachten op een medewerker met 21 wachtende voor mij
AirPods gekocht. Snelle levering. Alleen jammer dat er geen pricefixing kon t.o.v. Mediamarkt waar prijs net was aangepast maar zag dat te laat. Had koop ongedaan kunnen maken maar was praktischer dat op dat moment niet te doen.
Tv gekocht, goed advies gehad maar de financiële afhandeling was ingewikkeld omdat wij nog een tegoed hadden en geregistreerd stonden met meerdere accounts. Uiteindelijk gelukt, top!
Click and collect gedaan zodat het niet bezorgd hoeft te worden. Echter sta je meer dan een half uur in de rij om een simpel pakketje op te halen. Dit is zo inefficiënt en motiveert niet om verder te gaan met click and collect.
Prachtige iPad Mooi scherm en scherp beeld Goed en helder geluid Batterij lijkt uitstekend BlueBuilt Tri-Fold Book Case is wel erg handig
Afgelopen zaterdag wen bestelling geplaatst. Zou de dag erop geleverd worden. Op maandag de chatbot gesproken en die gaf aan dat het druk os ivm Black Friday waardoor de levertijd langer is en dat als ik na 5 dagen nog niets binnen heb dat ik dan een van de Coolblue experts moet gaan contacteren. Coolblue had dit toch al bij de bestelling kunnen aangeven? Afgelopen zaterdag ook 2 bestellingen bij Bol.com besteld en dit was maandag gewoon binnen. Bol krijgt het wel geleverd tijdens Black Friday
Nu 1 jaar gebruik kunnen maken van mijn stofzuiger. Wegens materiaal falen opgestuurd voor reparatie. Krijg je te horen dat dit niet in de garantie valt omdat er, jawel, stof in de motor zit. Iets waar je als consument nooit bij komt zonder dat de garantie sowieso vervalt. Maar ook totaal niet waarvoor de stofzuiger weg is gegaan. Nee, alles moest vervangen worden schijnbaar waardoor de reparatie kosten hoger waren dan een nieuwe. Toch knap als je je stofzuiger alleen opstuurt voor een kapotte zuigmond. Net alsof je je auto naar de garage brengt voor een lampje, maar meteen total loss word verklaard. Nooit, maar dan ook nooit doe ik nog zaken met Coolblue en heel die *****organisatie. Ja alles voor een glimlach, bij jullie zelf zeker want ik kan er niet om lachen
Really great experience overall, especially with the delivery, which was above and beyond what I expected.
Altijd goede service en bezorging/bezorger. Fijn, betrouwbaar bedrijf
Klantenservice lost probleem niet goed op terwijl ze het eerst wel beleven te doen
Ik heb bij Simpel een jaarabonnement met 25 GB data op een simkaart. Ondanks meerdere pogingen kon ik niet inloggen in de Simpel-app en tijdens de hele periode heb ik geen enkele sms-waarschuwing gekregen dat mijn databundel (bijna) op was. Na het overschrijden van ongeveer 300 MB buiten mijn bundel heeft Simpel zomaar €30 extra in rekening gebracht voor die 300 MB. Hiermee is het volledige kortingsvoordeel (welkomstkorting) dat ik aan het begin van het abonnement kreeg in één klap verdwenen. Voor mij voelt dit niet eerlijk of klantvriendelijk. Zonder betrouwbare toegang tot de app en zonder duidelijke waarschuwingen over dataverbruik kun je als klant niet voorkomen dat je onverwacht zulke hoge kosten maakt. Dit was voor mij de eerste en laatste keer bij Simpel; ik zal hier nooit meer een abonnement afsluiten en ik kan Simpel aan niemand aanbevelen.
64 Weena
Rotterdam 3012 CN