Snelle levering en goede service

De wasmachine werd geleverd op de afgesproken dag en tijd. Daarna ontvingen we ook per mail nog de gebruiksaanwijzing en -tips.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue is voor mij toch wel DE winkel om electronica te kopen. Vooral de snelle levering van het bestelde en de vriendelijkheid van de bezorger zijn voor mij de sterren meer dan waard

Correct en snel

Geen gezeur, gewoon doen

Helemaal toppie, snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Systeem niet op orde

Vrijdag een inbouwkoelkast om 12 uur in de middag besteld. Eerst met montage service. Dit duurde uiteindelijk te lang, dus er achteraan gebeld om het aan te passen naar normale levering de volgende dag. Dit ging helemaal goedkomen. Order in de gaten gehouden. Op de website stond netjes bij de order dat het zaterdag geleverd zou worden. In de ochtend nog geen mail gehad met een tracking. Dus om 9:00 nog een keer gebeld. Fout in het systeem geven ze aan, kunnen niks meer voor je doen. Met inbouwservice komen ze woensdag langs. Wil je het laten leveren? Moet je tot maandag wachten. Ter compensatie krijg je een voucher van 50,-. Montageservice als compensatie was echt niet mogelijk en een spoedlevering kon ook echt niet. Dus zit ik in ieder geval 2 dagen zonder koelkast. Oja optie was ook nog de bestelling annuleren. Dat zijn wel echt oplossingen waar je iets aan hebt... Alles voor een glimlach behalve een passende oplossing als er iets aan de hand is. Dus let op, de tracking op de website klopt vrij weinig van helaas.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Er kan zeker iets fout gaan, dat maakt ook niet uit. Maar los het dan wel op. Als de inbouwservice gewoon gratis werd uitgevoerd ter compensatie is er niks aan de hand.

Fantastische service

Omdat onze vaatwasser defect was, op zoek gegaan naar een nieuwe. Na veel meten en bekijken een mooie “Tweede Kans” gevonden; zonder beschadigingen en kompleet met alle accessoires. Deze werd de volgende dag geleverd, echter, de chauffeur gaf aan dat hij hem zo echt niet kon afleveren. De machine in de auto voldeed helemaal niet aan de beschrijving: hij was beschadigd en incompleet. Chauffeur heeft dit gemeld aan klantenservice. Na de melding binnen 2 uur een heel goed voorstel gehad: dezelfde machine, maar dan een nieuwe voor de prijs van de Tweede Kans. Deze is de dag erna geleverd. Echt helemaal top!!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Prima producten voor een voordelige prijs.

Ik slaag altijd bij Coolbleu.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? -

Fijn

Fijne bezorging!

Vlot en duidelijk

Makkelijk bestellen, goede informatie en snelle levering

Snel en goed

Iphone 15 refurbish besteld. Volgende dag in huis. Zo geïnstalleerd ook. Uit ervaring ook goed met vorige telefoons. Goeie garantie!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee eigenlijk niet

Gaat niks verkeerd, als je iets wil kopen wat ze ook bij Coolblue hebben, dan koop je het daar.

Service is goed

Pakketje op tijd verzorgd.

Vriendelijk

Kreeg meteen hulp en drinken aangeboden toen ik binnenkwam.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

personeel in almere zeer behulzaam

Bij het ophalen van mijn bureaustoel geholpen door personeel die het pakket helemaal naar de verafgelegen parkeerplaats bracht (In Almere zijn de parkeerplaatsen niet in de buurt van de winkel in de Website van de desbetreffende winkels zou dit vermeld moeten worden)

Coolblue is gewoon stabiel

Positieve ervaring met Coolblue: * Inhoudelijk sterk dmv tests, informatie op de site en een betrouwbaar review systeem. * Goede prijs kwaliteit * Goede, degelijke en duidelijke levering * Nederlandse degelijkheid

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

in de winkel , met klantenservice en zeer zeker met de bezorgers die echt super waren goed geholpen,

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Levering ging niet helemaal goed

Bij artikel overzicht stond volgende dag geleverd. Na bestellen bleek het een dag extra. Ik kon kiezen om af te leveren bij ophaalpunt (box). De dag van levering ontving ik bericht dat ik voor pakket moet tekenen, wat niet kan bij ophaalpunt/box. Bestelling moest uiteindelijk naar een winkel. Na ongeveer 4/5 dagen dan bestelling in huis. Allemaal geen ramp maar als je artikel bewust besteld omdat artikel 'volgende dag' geleverd zou zijn is hoe het gegaan is dit niet gewenst. Mooie is juist dat je als klant kan kiezen wanneer/hoe je pakket laat afleveren. Vooral als je product nodig had om bijvoorbeeld traktaties te bereiden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Als voor pakket getekend.oet worden. Laat klant dan niet kiezen om af te leveren op ophaalpunt/box.

Vertraging door DHL perfect opgelost!

Ik had extra verzendkosten betaald voor avondbezorging, maar omdat DHL het te druk had, kwam mijn pakket een dag later. Ik stuurde een bericht naar support van CoolBlue en binnen een minuut kreeg ik te horen dat ik mijn kosten terug kreeg met kleine compensatie. Als iemand weet hoe je customer support moet doen, is het CoolBlue!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Het artikel kostte bij elke webshop even veel maar Coolblue rekende, in tegenstelling tot andere webshops, géén bezorgkosten. Duidelijke reden dus.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Correct besteld en vlot bezorgd.

Prima service!

prima duidelijk en snel

geleverd op afgesproken tijdstip

Een goede service

Van bestellen Tot en met bezorgen perfect.

zoals altijd perfect

Zolas altijd perfect

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

Zeer prettig

Levering volgens afspraak en medewerker Coolblue zeer aangenaam in omgang en plaatsing.

fijne service

Hele fijne service. Komen hun afspraken na. Klantenservice is vriendelijk en behulpzaam. Op dag voor en tijdens levering wordt je goed op de hoogte gehouden qua levertijd. Alles is netjes door de monteurs geinstalleerd. kortom: top

64 Weena

Rotterdam 3012 CN