Geweldige service zoals altijd

Garantie of problemen met producten worden op zeer klantvriendelijk wijze opgelost.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Scheerap

Goed keuze en werk prima

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en gemakkelijk! Helemaal tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N

Geweldige service en snelle levering.

Nooit problemen met coolblue, altijd duidelijk, vriendelijk en correct!

vriendelijk en snel

vriendelijk en snel geholpen

Netjes en correct geleverd

Makkelijk kunnen kiezen met de keuzewijzer. En levering correct en punctueel uitgevoerd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Tevreden klant.

Al jaren klant van Coolblue. Ga zo door vrienden, ook in 2026.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Beste prijs, snelle levering, goede informatie en dat alles met een glimlach!

Van A-Z perfect geregeld: uitzoeken (vergelijken), bestellen, orderafhandeling en levering zoals het hoort. Gebruik gemaakt van black friday aanbiedingen voor laptop en smartphone en Coolblue zorgt ook tijdens die drukke dagen voor een goede en snelle afhandeling. Duidelijke communicatie en overal is er wel wat leuks aangeplakt waardoor je inderdaad met een glimlach je bestelling plaats en ontvangt.

Zeer persoonlijke service

Keurige ontvangst. Kundig. Attent maken op actie. Erg vriendelijk personeel. Betrokken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Al jaren lang een tevreden klant

Online een laptop besteld en in de winkel opgehaald. Alles goed geregeld. Even bij zuil bij de ingang het ordernummer ingeven en je kunt op de schermen zien wanneer je geholpen wordt. Je wordt ook geroepen als je aan de beurt bent. Ik had verder geen vragen over de laptop maar er werd netjes gevraagd of ik nog aanvullende informatie nodig had. Prima service. (ik ben trouwens al jaren tevreden over Coolblue).

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Wel jammer dat de optie pakketautomaat wél gekozen kan worden terwijl je het pakje dan alsnog op een pakketpunt moet ophalen omdat je moet tekenen voor ontvangst. Ik had dan liever zelf een praktischer afhaalpunt willen kiezen. Wellicht is het een idee om de pakketautomaat optie uit te zetten voor productgroepen waar je zowiezo voor moet tekenen?

Super vriendelijke bezorgers!!

X

• N/A

Cool blue

Werkt nooit voor Cool Blue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Dat is niet mijn taak

Top communicatie rond de bezorging

Waar veel andere bedrijven nog wel eens wat steken laten vallen, is de communicatie rond de bezorging van Coolblue geweldig. Na het sms'je dat de bezorger er aan kwam was ik iets te laat weer thuis, maar via het telefonisch contact met hem kon ik prima afstemmen dat mijn pakje bij de buren was en het bij thuiskomst gelijk ophalen.

uitstekend

Netjes afgeleverd en geplaatst.

Snel en goed geholpen bij kopen Apple Watch

Werd netjes ontvangen. Kom direct doorlopen naar de balie waar het horloge al snel naartoe kwam. Er stond een leuke spontane dame welke me van het nodige advies voorzag. En voordat ik het wist stond ik weer blij buiten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Te late levering en boom stuk gereden

Beide pakketten zijn 2 en 6 dagen later geleverd dan ‘de volgende’ dag. Daarnaast heeft jullie chauffeur een dikke tak uit onze walnotenboom gereden. Onherstelbare schade!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Voldoen aan afgesproken levertijd. Anders levertijd gelijk aanpassen (verwachtingsmanagement) Chauffeur beter laten kijken waar hij rijdt. Er is echt ruimte genoeg bij ons! Echt verdrietig dat er zo’n stuk van de boom gereden is! Volgend jaar minder walnoten….

bestelling in orde, aflevering zwaar beneden de maat

De bestelling via de website van onze Amerikaanse koelkast was ok maar de bezorging ervan en het ophalen van onze oude Amerikaanse koelkast was ver beneden de maat. Bij de eerste levering was de nieuwe koelkast volgens de bezorger beschadigd en de voordeur te smal ( wat correct was ) om de oude af te voeren. Via de schuifpui en de tuindeur was geen optie volgens hun want de drempel naar de tuin was te hoog. Bij de tweede levering ( via de tuin ) was de drempel opeens geen probleem meer en kon de nieuwe koelkast naar binnen en de oude naar buiten. Nieuwe koelkast in de verpakking bij ons achtergelaten en de oude in de tuin. Nu was te tuindeur weer te smal om de oude af te voeren wat niet correct was. Derde afspraak gemaakt om de oude koelkast op te halen. De breedte van de tuindeur was geen probleem voor deze bezorgers en de oude koelkast kon afgevoerd worden. De 2 heren van de laatste bezorg afspraak waren dus de echte bezorghelden. Hadden we deze 2 heren de eerste keer gehad dan was dit allemaal niet gebeurd. Dit alles gepaard gegaan met veel chatcontact met coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? regel het bezorgen en ophalen van dit soort grote en zware objecten beter.

Oud materiaal niet terug genomen

Ik was van mening dat mijn oude stofzuiger gelijk mee genomen zou worden.

Niet fijn.

Wij vonden het jammer dat we het product samen met de verkoper op moesten zoeken op de computer in de winkel. Konden dan net zogoed thuis blijven en zelf bestellen via internet. Gingen speciaal naar een winkel om het product in het echt te zien.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Terug naar het oude.

Nice

Nice

• N/A

Heel tevreden

Over alles

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede prijzen, goede communicatie, goede klantenservice

Ik heb weinig te klagen bij Coolblue, en vertrouw ze als winkel en vanwege hun service. Ik shop prijsbewust, maar als de prijzen bij Coolblue er niet ver vafa liggen bestel ik daar.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN