Laden reviews...
4.360 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Insgesamt berichten Kunden von schneller Lieferung und gutem Kundenservice. Positive Bewertungen heben oft eine gute Preis-Leistung und reibungslose Bestellungen hervor. Einige Erfahrungen berichten über gelegentliche Lieferverzögerungen oder Problemen, aber die Mehrheit zeigt Zufriedenheit mit dem Einkaufserlebnis.
Prima geholpen. Er wordt goed tijd genomen. Heldere informatie. Goed advies waarbij rekening wordt gehouden met de wensen.Leuk en jong personeel die ook ervaringen hebben met de apparatuur.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Wachten kan lang zijn. Je moet steeds in de buurt zijn, terwijl je de tijd wil gebruiken om nog even in de winkel te kijken. Kan dit niet anders door bijveerbeeld meerdere monitoren te plaatsen. Je wordt nu opgeroepen, net als bij de tandarts.
Jaap
Katwijk
Vrijdag bestel en de volgende gekregen Alles netjes afgeleverd.Product helemaal in orde
Nee ben tevreden
Elly
Brunssum
Ik wordt helemaal gestoord van die vreselijke info palen voor in de winkel. Zet gewoon een nummer automaat neer. Ik heb totaal geen trek om van alles in te geven. En zeker niet als er meerdere mensen in een rij staan. Echt een gedrocht.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Gooi die info palen eruit. Of maak ze simplistisch. Kopen, reeds besteld, info. Klaar.
Rens
Valkenswaard
Ik heb onlangs een JBL Soundbar 300 en een 65 inch Neo QLED-tv bij jullie gekocht. De soundbar heb ik als eerste uitgepakt, waarna bleek dat deze defect was. Deze heb ik vervolgens teruggestuurd. Omdat ik weinig tijd had, heb ik de televisie pas twee dagen later uitgepakt. Tot mijn verbazing bleek ook het beeldscherm van de televisie beschadigd/defect te zijn. Hoe is het mogelijk dat ik twee kapotte apparaten geleverd krijg? Worden retourproducten bij jullie wel volledig gecontroleerd en getest voordat ze opnieuw aan een klant worden geleverd? Vervolgens heb ik een afspraak moeten maken om de televisie te laten ophalen. En je raadt het al: ik moet maar liefst zeven dagen wachten voordat deze wordt opgehaald. Daarna moet ik vervolgens nog eens drie dagen wachten voordat mijn geld wordt teruggestort. Sorry, maar vroeger was jullie bedrijf naar mijn mening een topbedrijf. Daar lijkt helaas weinig meer van over te zijn. Ik vind deze manier van handelen absoluut niet klantvriendelijk. Daarnaast wordt er geen enkele compensatie aangeboden. Het enige wat ik te horen krijg is: “Meneer, onze excuses.” Ik verwacht eerlijk gezegd meer van een bedrijf als het gaat om service en klanttevredenheid. Ik hoop dan ook dat jullie mijn klacht serieus nemen en met een passende oplossing of compensatie komen.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Controleer alles goed voordat het naar de volgende klant gaat
Raoul
Maassluis
Super vriendelijk geholpen door medewerker van de winkel in Middelburg!
Yvon
Scharendijke
Het was even wennen maar het was super makkelijk om je bestelling in de winkel op te halen. veel beter bij de mediamarkt waar je moet wachten totdat je iemand kan spreken.
souhailla
amsterdam
Snelle levering en een goede prijs, correcte service.
Jean
BOSSCHENHOOFD
Binnen 1 dag was mijn tv geleverd. Duidelijke communicatie over de aflevertijd.
Arno van Someren
Maastricht
Service was prima. Een kwartier na binnenkomst liep ik zeer tevreden met mijn nieuwe e-reader de winkel uit. Het hoesje wat ik op het oog had, was er niet, maar werd een dag later thuis bezorgd.
Willemijne
Gorredijk
Op tijd geleverd en vriendelijke bezorger
Sjef
Den Haag
Klantenservice is erg druk. AI geeft algemene antwoorden en om een echt persoon aan de telefoon te krijgen duurt erg lang. De muziek is ook verschrikkelijk, wekt alleen maar meer frustratie op!!!!!!!
meer klantenservice medewerkers
Aram
Amsterdam
Mijn bestelling van een nieuwe computer met accessoires is heel snel verlopen. Doordat ik vlakbij Utrecht woon kon ik dezelfde dag nog de computer ophalen in de winkel, met bijbehorende informatie. Ik ben zeer tevreden met deze snelle actie. Bezorging had de volgende dag gekund, maar toen was ik helaas niet thuis. Door het zelf op te halen heb ik weer tijd bespaard.
geen
Corien
Houten
easy to navigate, but sometimes systems error prevent to proceed with placing order. also call centre waiting time of 35 minutes is too long - if no possibility to decrease waiting time on the line, introduce call-back so that customers do not need to keep their phone busy with call waiting for more than half an hour - there could be other incoming calls in the meantime
see above
Natalia Tovstopyat
Amsterdam
Na mijn histori van stofzuigers die na een mnd Stoppen of geen zuigkracht hebben is dit een nieuwe ervaring Heb hem nog niet zo lang. Maar zuigkracht is gigantisch. Hij weegt. Niet veel en rolt makkelijk achter me aan. Het draad is zolang dat ik de Hele verdieping kan doen zonder de stekker te wisselen. Ben er erg blij mee tot nu toe.
Susanne
HOORN NH
Bij het ophalen kreeg ik teveel vragen en werd er getracht mij nog meer aankopen te laten doen. Volgende keer laat ik het bezorgen. De nieuwe winkel in Leiden is erg druk en onoverzichtelijk. Geen vooruitgang.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Als mensen iets op komen halen, val hen dan verder niet lastig met extra producten. Maak de winkel overzichtelijker.
J
Leiden
Na het bestellen van een verkeerde USB stick (USB-C i.p.v. de old-school variant), werd ik keurig geholpen. Niet alleen was het eenvoudig om via de app het product om te wisselen... maar als kers-op-de-taart mocht ik de USB-C stick houden. Scheelde me weer een ritje!
Philip
Deventer
Ik heb Airpods besteld en moest 25 min wachten om mijn reeds betaalde bestelling op te halen. Onduidelijk proces waarin werd aangegeven dat er 8 wachtenden voor me waren. Na zeker 12 andere namen opnieuw aangemeld en weer hetzelfde. Een medewerker heeft me uiteindelijk geholpen. Volgende keer toch maar niet duurzaam laten bezorgen
nee
Jurgen
Breda
Aankoop van nieuwe producten loopt zoals altijd snel en als beloofd. Ervaring is echter dat het motto "Alles voor een glimlach" niet meer het hoofddoel is. Bij vragen/problemen/overige is het vrijwel een zelde ervaring als bij andere webwinkels waar het doel is om targets te halen. Hierdoor heeft het niet meer de voorkeur om speciaal bij Coolblue te bestellen en is het onder dezelfde lijst van generieke winkels gekomen als de rest.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Oude doelen weer primair maken.
John
Oss
Goede site, correcte bezorging
Nee
Wilma
Balgoij
Zie boven. DHL kon niet bezorgen ….
Andere vervoerder
Richard Tobé
Oostvoorne
Het nieuwe oplaadbare toetsenbord overleed na 2 maanden. Zwaar balen. Coolblue had mijn oude toetsenbord voor de high tech nog op voorraad. Besteld en binnen 48 uur in huis. Kan ik weer rammelen.
Tinke13
Oost
Goede duidelijke website en super snelle levering!
Lisette Gerritse
Helmond
Personeel is altijd vrolijk en behulpzaam.
Theo
Ven-Zelderheide
Goede service en een klant vriendelijke bezorger
16 August 2026
Eisse Ritsema