Het opladen van mijn bestelling

De wachttijd was iet langer dat ik had verwacht maar de service was op een top niveau

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wellicht de tijdstip invoeren voor het afhalen van de bestellingen dan voorkom je de pieken

Geen pakket ontvangen en de bezorger heeft bezorgd gezegd maar er is nok aangekomen !

Ik heb niks gehoord van jullie dhl bezorging Zegt 24 december bezorgd 09:43 uur maar er is helemaal niks bezorgd al door heel de straat gevraagd en niemand heeft het pakket aangenomen… hoe kunnen jullie dit oplossen ? Want gaat om veel geld ..

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Communicatie

Bezorging is weer een teleurstelling :(

Ik heb op zondag deze kachel besteld en heb bewust aangegeven dat het op woensdag geleverd moet worden. Was geen probleem, zou zelfs op maandag al geleverd kunnen worden. Ben woensdag bewust van mijn vakantie adres terug gekomen. Hele dag gewacht, geen kachel, grrrrr. Nu wordt hij pas zaterdag geleverd. Word ik niet blij van.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorging. Leveren zoals afgesproken.

Ruime keuze, snelle levering

Met de makkelijke zoekhulp het juiste product gevonden. Nog even wat verder onderzoek naar gedaan en toen besteld. Zelfs vlak voor de feestdagen toch binnen 24 uur bezorgd. Top.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel kunnen bestellen en snel kunnen ophalen

Na een korte wachttijd in de winkel door de Kerstdrukte, heb ik mijn bestelling mogen ontvangen. Prima service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mijn bezoek aan de winkel op de Hoogstraat verliep niet vlekkeloos

Bij de ingang netjes aan een medewerker gevraagd waar ik oortjes van Apple kon kopen. Ik werd door verwezen naar boven. Boven werd ik niet geholpen. Ik moest mij eerst digitaal aanmelden en dan kon ik pas geholpen worden. Enige minuten hoorde ik van de begane grond mijn naam noemen. Uiteindelijk kwam er iemand naar boven en moesten we weer naar beneden. Ik vond dit erg vreemd en omslachtig. Uiteindelijk kon ik na 25 minuten met de oortjes van Apple het pand verlaten. Ik vond dit geen klant vriendelijke benadering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering ondanks kerst periode

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super snelle en duidelijke service!

Super snelle service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prettige verkoper. Goed geholpen.

Goede ervaring met verkoper

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Misschien niet meer met DHL samenwerken. Pakket niet bezorgd op de datum die doorgegeven was. Twee maal een bus van HSL voor de deur ze bellen niet eens. Geven het pakket af op een afhaalpunt in Spijkenisse. Heel slordig bedrijf.

Gewoon Top!!

Razend snel verzonden, goed verpakt. Doen wat ze beloven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? blijf zo als jullie zijn

Op zoek naar 1 specifiek ding. En het was er binnen 1 dag. Fantastisch.

Super!!!!

Snelle service, goede prijs kwalitijds verhouding.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Niet compleet en verkeerd advies

Philips scheerapparaat gekocht. Helaas ontbreekt afscherm kapje, die zou ik nog nagestuurd willen krijgen. Daarnaast gaf de webshop advies om adapter erbij te kopen omdat die niet standaard meegeleverd wordt, eenvoudig aanklikken en klaar. Maar nu blijkt uit gebruiksaanwijzing dat er ook een standaard Philips houder beschikbaar is waarin je eenvoudig het scheerapparaat in kan opladen. Die had ik veel liever gehad dan het zogenaamde (merkloze) advies van coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Volledig leveren en voorzien van beter advies

Supersnel geleverd, ondanks dat het feestdagen zijn.

Supersnel geleverd, ondanks dat het feestdagen zijn. Volgens afspraak geleverd, Top.

Goed !!!

Snelle bezorging en goede prijs.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ondanks mijn late bestelling in de Kerstperiode heb ik deze gedaan met een perfect resultaat. Dank!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Iets meer duidelijkheid met het inleveren van het oude, versleten apparaat

Wat een gemakkelijke manier van stofzuigen.

Lichte stofzuiger voor mijn handen die niet veel gewicht kunnen hanteren. Soms ondersteun ik met mijn linker hand de rechter die de stofzuiger beweegt.

Netjes en veilig verpakt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima ervaring. Wasmachine besteld, op de site stond dat hij de volgende werkdag bezorgd zou worden, dat bleek niet zo te zijn want de route zat vol. Uiteindelijk werden het een paar dagen later, maar alsnog sneller als een andere winkel kon bezorgen in de drukke decembermaand. Op de afgesproken tijd stonden de bezorgers voor de deur.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

duidelijke site snelle levering

goede info en goede back-up

• ga zo door

Prima aankoop

Denon cd spelers zijn perfect

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Ondanks de kerstdrukte snel en correct afgeleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Redelijk

Redelijk omdat de bezorger niet helemaal technisch onderlegd is op het gebied van wasmachines/drogers. Ik had er een antikalk systeem bij besteld maar hij wist niet hoe dit gemonteerd moest worden.! Hij heeft me verder ook geen uitleg gegeven over de werking van de machine, daar kom ik wel uit maar hij had het wel kunnen vragen of dat nodig was. Hij was wel vriendelijk dus vandaar toch een zeven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere technische opleiding

geen gezeur

ik kwam met een cadeau bon van €300 men heeft me bij Cool geholpen om deze te registreren daar cadeaubon heeft uit gevonden 300 niet in 1 x te verzilveren nee dat moet 6 v 50 om het makkelijk te maken. Maar de medewerker was rustig en zeer behulpzaam. dank daarvoor

64 Weena

Rotterdam 3012 CN