Laden reviews...
4.390 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Insgesamt berichten Kunden von schneller Lieferung und gutem Kundenservice. Positive Bewertungen heben oft eine gute Preis-Leistung und reibungslose Bestellungen hervor. Einige Erfahrungen berichten über gelegentliche Lieferverzögerungen oder Problemen, aber die Mehrheit zeigt Zufriedenheit mit dem Einkaufserlebnis.
Leveringen tot heden altijd ok. Altijd vriendelijke bezorgers. Bezorging door cool blue zelf wordt prettig ervaren.
r
den haag
Altijd vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Christine
's-Gravenhage
The product I wanted available at the right price with physical store open till 20:00 for easy pickup.
N/A
Giona
Amsterdam
Besteld en volgende dag keurignetjes ontvangen binnen aangekondige tijdvak en zonder vertraging of problemen.
Jörg
Rijswijk Zh
Goede prijzen, snelle levering en als het niet goed is, kan het altijd retour.
Ruud
Amsterdam
Volgende dag bezorgd op aangegeven tijdstip. Zorgvuldig verpakt.
Winfried
Beneden-Leeuwen
horloge werkte niet, samen gekeken om dit op te.lossen. Lukte niet. Heb hem gelijk retour kunnen sturen zonder gedoe
prima zo
angela van Nieuwenhoven
Nederweert Eind
Ik heb een I-Pad Air met cover besteld. de I-pad werd afgeleverd op mijn afhaalpunt. De cover bij een ander afhaalpunt. Ik dacht de cover te krijgen maar in de doos zat een DeWalt borenset ??!!. Ik heb gelijk gebeld (een halfuur in de wacht) waarbij werd gevraagd morgen terug te bellen. Ook dit heb ik gedaan maar hier werd doodleuk gezegd dat ik foto’s moest maken van de doos en inhoud en dat dit wel 10 dagen kon duren voordat er antwoord op kon worden gegeven. Absurd antwoord van een medewerkster die het nog moet leren. Bij het filiaal in LEIDEN, de Breestraat, werd e.e.a. Snel en netjes opgelost. Waarom kn het wel in de winkel en aan de telefoon wordt je gewoon weggezet met procedures terwijl het niet mijn fout is!
Medewerkers meer emphatic aanleren
Beveelt niet aan
Hans de Vent
Leiden
Alles snel en goed geregeld en keurig afgeleverd
Paulus
Schiedam
Snel geleverd en een goede prijs. Zover ik het kon vinden was Coolblue de goedkoopste.
Ronald
Vriezenveen
Snelle levering, volgende dag in huis.
Veronica
Weert
Huis telf zelfs na een jaar nog vervangen voor een nieuwe
Nico
Amsterdam
Hele goede ervaring gehad met ook zeer fijne hulpzame medewerkers
Nee
Sandra
Zevenaar
Awesome as usual :)
N/A
Marco Kreeft
Leiden
Goede winkel, groot assortiment.
H.F Oosthoek
Eindhoven
het pakket zou bezorgd worden maar ondanks dat ik thuis was met getuigen hiervan kreeg ik een melding van de bezorger per mail dat ik niet thuis was; geen melding in de brievenbus dus na bijna 124 uur wacht ik nog steeds op een bericht van DHL waar ik het pakket kan afhalen daar ik zeer slecht loop en niet meer mag autorijden wordt het voor mij nog een hele onderneming om het pakket op te halen
een andere bezorgdienst
Beveelt niet aan
Harry Stinis
Eindhoven
Cor Faas
Waddinxveen
Bestelling van mijn nieuwe iPhone verliep soepel en snel. Inruilprocedure oude iPhone was niet direct volledig duidelijk, maar werd goed opgelost door de medewerker van de klantenservice. Levering door DHL ging ook soepel en snel, maar op het einde te snel: CoolBlue doosje werd na aanbellen bij de voordeur gelegd en de bezorger ging er weer snel vandoor. Dat vind ik niet kunnen voor een pakket met zo’n grote waarde. Persoonlijke overhandiging, beter nog met id-check en handtekening lijkt me hier wel op zijn plaats.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Waardevolle producten alleen afgeven met id-check/handtekening.
Mike
Oude Wetering
Een mooie televisie uitgezocht waarvan we de specificaties goed konden vergelijken met andere tv's. Makkelijk bestel en snel geleverd!
Melissa van der Meijden
Vleuten
Snelle levering. Terugbetalen na retour (direct aan de deur) traaaaag. Ik zie daar geen zinnige reden voor anders dan rentewinst.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Zorg dat het product terugbetaald wordt zodra die aan de deur geweigerd is.
Henk
Kimmel
Ik kocht een iPad Pro bij Coolblue Leiden. Klantvriendelijkheid en service heel goed; laten niets te wensen over Maar het assortiment van de accessoires voor een iPad (glazen screenprotector, case) is bij Coolblue mager, en van matige kwaliteit. Ik heb beide vervolgens bij Amac gekocht.
Zie boven.
Paul
Afspraken nagekomen
Nee
Leo
Voerendaal
Fijne winkelervaring! Ik kwam een product afhalen en was al aan de beurt voor ik mijn eerste slok koffie had genomen. Vriendelijk en vlot geholpen door Finn (geloof ik).
Rik
Tilburg
Snelle levering zoals beloofd ook waar gemaakt en kosten product onder de prijs bij andere marktpartijen
Marc Mertens
Schijndel
Artikelen op zaterdag besteld zouden op maandag geleverd worden maar helaas op woensdag nog steeds niet geleverd en ook geen indicatie wanneer wel!
Communicatie om levering
Stefan