Makkelijk gevonden war ik wilde. Keuzes waren duidelijk
Snelle levering, prima product
In de winkel kon ik alle voor mij geschikte smartwatches bekijken. Een adviseur met verstand van zaken nam de tijd en heeft me super geholpen. Het door mij gekozen model (Apple Series 11) was op voorraad. Het horloge bevalt me (na twee dagen) al erg goed.
Product voldoet aan omschrijving. Prijs zou nog iets beter kunnen! Netjes de volgende dag volgens afspraak geleverd.
Een product (cadeautje) besteld dat, volgens de website, op voorraad was. Het zou de volgende geleverd worden tussen 08.00 en 22.00 uur. Fijn tijdslot ook. Om 21.30 uur kreeg ik een mail dat het product toch niet op voorraad was. Een tijd waarop je niet even naar een andere winkel gaat om het alsnog te kopen. Een van de excuuszinnen was "Ik had ook echt gehoopt dat het nog zou lukken". Om 21.30u? Dat is bijna hilarisch. Ik heb hier ook een zakelijk account lopen waarmee voor tienduizenden euro's is uitgegeven. Dat is nu ook meteen klaar.
Beste Joeri, Dit is echt niet hoe het hoort te lopen. Als je bestelt op basis van “op voorraad” en levering de volgende dag, dan moet je daarop kunnen vertrouwen, zeker als het om een cadeautje gaat. Een annulering om 21.30 uur laat je geen enkele kans meer om nog iets anders te regelen. Dat begrijpen we heel goed. Ook de formulering in de mail had zorgvuldiger gekund. Op zo’n moment verwacht je een duidelijke en correcte uitleg, geen standaardzin die verkeerd overkomt. Daar slaan we de bal mis. Dat je zelfs overweegt om je zakelijke samenwerking stop te zetten, nemen we zeer serieus. Dit soort fouten mag gewoon niet meer gebeuren. We bekijken graag wat hier precies fout liep met de voorraad en communicatie. Je tip is duidelijk: beloftes moeten we nakomen. Daar werken we elke dag aan. En hier hebben we het niet waargemaakt. Onze excuses daarvoor. Vriendelijke groet, Coolblue
Coolblue: hier hoef je net na te denken of het wel te vertrouwen is.
Tweede kans product netjes ontvangen. Echter was deze niet gereset door Coolblue en bleek dus nog met een onbekende pincode te moeten worden ontgrendeld. Nu tot 7 dagen wachttijd totdat support iets ga regelen. Jammer, want zo kan ik uiteraard niks met het product.
Hoi Tom, Dankjewel om dit te delen. Dat je een Tweede Kans-product ontvangt dat nog vergrendeld is met een onbekende pincode, dat mag natuurlijk niet gebeuren. Begrijpelijk dat je hier niets aan hebt en dat 7 dagen wachten dan extra frustrerend is. Een toestel hoort altijd volledig gereset en gebruiksklaar te zijn vóór het opnieuw verkocht wordt. We nemen je feedback dus zeker mee, want dit is niet de ervaring die we willen bieden. Vriendelijke groet, Coolblue
Vriendelijk kennis van zaken nemen de tijd voor je
Online een stofzuiger uitgezocht, dmv de handige vergelijkingstool de juiste keuze kunnen maken. Ook was het model hier voordeliger dan elders. Vervolgens een dag later afhalen in de winkel. Allereerst netjes en vriendelijk begroet en naar de juiste collega gebracht. Daarna keurig te woord gestaan met een lach en goede tips voor gebruik en onderhoud. Geweldig gedaan!! De tijd en aandacht die aan mij werd besteed en zeker ook de manier waarop; next level! En ik ben hier kritisch op en gevoelig voor, dit niveau maak ik zelden mee. Klantreis was van a tot z perfect!
22.30 uur besteld. En de dag erna al in huis. Toppie.
Nieuwe koelkast snel en goed afgeleverd, twee sterke jongens die em op de 3e kwamen afleveren - en een minder zware oude koelkast weer netjes meenamen.
Apparaat werkte niet meer. Binnen de garantieperiode een nieuwe gekregen.
Fijn dat hij dezelfde dag al bezorg werd. Nadeel is dat hij kwam bij DHL. Bij de bestelling stond dat jullie de oude apparatuur meenemen. Maar bij DHL konden wij ons oude koffiezetapparaat niet meegeven. Verder prima!
Jammer dat de tv door post nl werd bezorgd nu blijf ik met mijn oude tv zitten .ik had altijd begrepen dat het inclusief verwijderings Bijdragen is.
Hoi, Wanneer een bestelling door PostNL bezorgd word, werkt het ophalen van oude toestellen net iets anders. Je kan via onze website een verzendlabel aanmaken, zodat je het oude toestel alsnog kosteloos naar ons kan opsturen via PostNL. Zodra het label is aangemaakt, hoef je het toestel enkel goed in te pakken en af te geven bij het dichtstbijzijnde PostNL punt. Alle informatie en het aanmaken van het label kan via deze link. https://www.coolblue.nl/advies/hoe-geef-ik-mijn-oude-apparaat-mee-aan-postnl.html Vriendelijke groet, Coolblue
Right from finding the products that I needed, finding all its information, add to cart and checkout with the email tracking to the final delivery. I literally can't ask for any better service than provided. Thank you Cool Blue!
Nvt
Snelle en correcte levering van een droger
Ik heb een koptelefoon besteld die via post zou worden geleverd. Maar daar gaat het helemaal fout en is mijn pakket administratief zoek. Post zegt dat alleen Coolblue navraag mag doen, maar bij Coolblue kan ik alleen geld terugvragen of een nieuwe verzending aanvragen als ik aangeef dat het pakket niet is gearriveerd. Dat werkt dus niet.
Hoi Jos, Wat vervelend dat het proces rondom je bestelling zo onduidelijk verloopt. We begrijpen dat dit frustrerend is. Volgens de track & trace van PostNL gaat het hier om een vertraging. In de meeste gevallen wordt het pakket binnen de eerstvolgende dagen alsnog bezorgd. Mocht je de bestelling op vrijdag 27/2 nog niet hebben ontvangen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dan zorgen we dat er een nieuw pakket naar je wordt gestuurd. Vriendelijke groet, Coolblue
Everything went well, experience in shop was very smooth and I like stand to wrap as gift!
Goed geholpen, snel en netjes.
Jammer dat ze volgende dag bezorgd verkopen…
Beste Hugo, Wat jammer dat je bestelling niet de volgende dag is geleverd zoals verwacht. We begrijpen dat dat teleurstellend is. Volgens de track & trace van DHL staat je pakket ingepland om vandaag nog geleverd te worden. We gaan er dus vanuit dat het alsnog vandaag bij je aankomt. Mocht dat toch niet gebeuren, neem dan gerust vanavond nog even contact met ons op. Dan kijken we het direct voor je na en kunnen we, indien nodig, meteen een nieuwe bestelling naar je opsturen. Vriendelijke groet, Coolblue
Zat omhoog. Gelukkig kon.op zondag worden geleverd. En dan ook komen. Top!
Keep it up (with a smile :))
Snelle service en omruilen ging ook vlot. Geen enkele negatief punt. Geld stond ook meteen weer op rekening..
64 Weena
Rotterdam 3012 CN