Zelfs op zondag bezorgen! Opbellen gaat niet echt pas na ruim een half uur worden we te woord gestaan.
Vaak spullen tijdelijk uitverkocht. En vooral het flink fluctueren van bepaalde apparaten. Van bv €2100 naar paar dagen later voor €1700 (afgerond) En geen tijdindicatie ontvangen gebeurt ook helaas geregeld en/of afzeggen op de dag van levering. Jammer.
Uitstekende ervaring. Zaterdagavond besteld, zondag kon ik het product vanaf openingstijd ophalen. Ik werd geholpen door een uiterst vriendelijke, relaxte jongeman die gezellig op de zondag zijn werk aan het doen was.
Ik weet niet of coolblue hier iets aan heeft kunnen doen. Maar ik heb een playstation 5 gekocht. En die bij mij thuis laten bezorgen. Ik dacht dat omdat het een nogal duur artiekel is. Dat bij het aannemen van het pakket iets van en handtekening gezet moest worden. Maar wat bleek De bezorger heeft het pakket voor de deur neer gezet. Heeft aangeklopt. En is weggelopen. Zonder te checken of er iemand thuis was Met een goedkoop temu pakketje kan dat nog wel. Maar een nieuwe playstation?
betrouwbaar!
Bij de bestelling van mijn robotstofzuiger, heb ik de aangeboden stofzuigerzakken gekocht. Deze blijken voor een ander model.
Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe robotstofzuiger. Nu met black Friday was er een mooie aanbieding. Besteld en de volgende dag geleverd.
bestellen is heel gemakkelijk en snel zelfs als je voor het eerst besteld en een snelle levering.
Mijn iPad crashte tijdens een update en kreeg hem niet meer aan de praat. In Middelburg trof ik uw collega Ingmar. Die trok alles uit de kast om me te helpen! En met resultaat! Met een werkende iPad en een blij gevoel weer naar huis.
Ik werd heel snel geholpen door een vriendelijke medewerker die alles snel en deskundig afhandelde. Prima ervaring dus weer.
Goed advies. Prettige ervaring.
alles is perfect verlopen nu en ook bij eerdere aankopen. Ik heb zeer veel vertrouwen in dit bedrijf omdat het altijd makkelijk simpel en snel wordt verwerkt en bevestigd en geleverd. Bij sommige bedrijven staat vandaag besteld, morgen geleverd en dan blijkt dat niet zo te zijn. Bij Coolblue heb ik niet eerder een dergelijke teleurstelling ervaren.
Snelle levering, netjes ingepakt het artikel subliem
Tevreden
Het product is goed maar DHL had niet aangebeld en mijn pakketje buiten in de regen neer gezet
Hoi, Fijn dat het product in orde is maar jammer dat de levering zo is verlopen. Dat had niet mogen gebeuren. We zullen dit intern melden zodat dit in de toekomst niet meer voorvalt. Groetjes, Coolblue
Niet goed
Hoi, Op basis van dit email adres kunnen we geen recente bestellingen vinden. Indien je nog steeds op de bezorging van je pakket wacht, raden we je aan om contact op te nemen met onze klantendienst. Zij kijken graag mee met jou naar een oplossing. Groetjes, Coolblue
Snel en effectief. Voorbeeld voor andere webwinkels.
Wij zijn de hele avond thuis geweest, en krijgen om 21.50 uur berichtje dat het pakket niet afgeleverd kon worden! Camerabeelden bekeken, geen persoon bij de voordeur!
Hoi, Het spijt ons te horen dat de bezorging niet verloopt zoals gepland. Je pakket zou normaal gezien morgen 9/12 opnieuw bezorgd moeten worden. We sturen je binnen 24 uur een mailtje met daarin een voucher om het ongemak te compenseren. Groetjes, Coolblue
Bezorgd door PostNL, dat in dezelfde week mijn drie pakketjes via Bol heeft kwijtgemaakt. Toeval? Of heeft Coolblue gewoon een betere communicatie met PostNL? Hoe dan ook: ik kan een volgende keer vol vertrouwen iets bij Coolblue bestellen.
Tweede kans = beschadigd product? Tweede kans prime initiatief. Edoch spullen doorsturen die door de eerste koper zijn laten vallen is mij te gek. Een krasje hier en daar, geen originele verpakking of een handleiding die ontbreekt prima maar geen producten die valschade hebben.
Hoi, Onze tweedekans artikelen worden steeds beoordeeld voordat ze opnieuw verkocht worden. Daarbij wordt gekeken naar de staat van het product en dit wordt duidelijk vermeld in de beschrijving. Zo weet je vooraf wat je kan verwachten. Met een glimlach, Coolblue
alles ging vlot.
Heel erg vriendelijk, behulpzaam en geduldig geholpen. Oplossingsgericht. Alles waar ik me druk over maakte werd opgelost. Aandacht voor de belasting van het milieu (verpakking etc). De humorvolle teksten in de winkel maken inderdaad dat je met een glimlach weer vertrekt.
Perfecto uitgevoerd
Altijd eerlijk met de bezorgdag. Zeer snelle levering. ‘s avonds laat rond 23.00u besteld en de volgende ochtend 11.00-12.00u al bezorg.
64 Weena
Rotterdam 3012 CN