Gewoon goed

Zelfs op zondag bezorgen! Opbellen gaat niet echt pas na ruim een half uur worden we te woord gestaan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Telefonische bereikbaarheid

Redelijk

Vaak spullen tijdelijk uitverkocht. En vooral het flink fluctueren van bepaalde apparaten. Van bv €2100 naar paar dagen later voor €1700 (afgerond) En geen tijdindicatie ontvangen gebeurt ook helaas geregeld en/of afzeggen op de dag van levering. Jammer.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie beschrijving

Mega

Uitstekende ervaring. Zaterdagavond besteld, zondag kon ik het product vanaf openingstijd ophalen. Ik werd geholpen door een uiterst vriendelijke, relaxte jongeman die gezellig op de zondag zijn werk aan het doen was.

Bezorging was heel slecht

Ik weet niet of coolblue hier iets aan heeft kunnen doen. Maar ik heb een playstation 5 gekocht. En die bij mij thuis laten bezorgen. Ik dacht dat omdat het een nogal duur artiekel is. Dat bij het aannemen van het pakket iets van en handtekening gezet moest worden. Maar wat bleek De bezorger heeft het pakket voor de deur neer gezet. Heeft aangeklopt. En is weggelopen. Zonder te checken of er iemand thuis was Met een goedkoop temu pakketje kan dat nog wel. Maar een nieuwe playstation?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Vermeld in de review

mijn glimlach hebben jullie......

betrouwbaar!

Zie hieronder

Bij de bestelling van mijn robotstofzuiger, heb ik de aangeboden stofzuigerzakken gekocht. Deze blijken voor een ander model.

Goed zoals gewend

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe robotstofzuiger. Nu met black Friday was er een mooie aanbieding. Besteld en de volgende dag geleverd.

Erg goed

bestellen is heel gemakkelijk en snel zelfs als je voor het eerst besteld en een snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Wat een after-sale service!

Mijn iPad crashte tijdens een update en kreeg hem niet meer aan de praat. In Middelburg trof ik uw collega Ingmar. Die trok alles uit de kast om me te helpen! En met resultaat! Met een werkende iPad en een blij gevoel weer naar huis.

Vriendelijke, goede service

Ik werd heel snel geholpen door een vriendelijke medewerker die alles snel en deskundig afhandelde. Prima ervaring dus weer.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed advies. Prettige ervaring.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

uitstekend - Coolblue heeft zaakjes op orde.

alles is perfect verlopen nu en ook bij eerdere aankopen. Ik heb zeer veel vertrouwen in dit bedrijf omdat het altijd makkelijk simpel en snel wordt verwerkt en bevestigd en geleverd. Bij sommige bedrijven staat vandaag besteld, morgen geleverd en dan blijkt dat niet zo te zijn. Bij Coolblue heb ik niet eerder een dergelijke teleurstelling ervaren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Goede website, goed overzichtelijk

Snelle levering, netjes ingepakt het artikel subliem

Tevreden

Tevreden

Goed maar...

Het product is goed maar DHL had niet aangebeld en mijn pakketje buiten in de regen neer gezet

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Aanbellen

Geen idee, product is nog steeds niet bezorgd. Vandaag besteld, morgen in huis?!?!?

Niet goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Sneller bezorgen

Prima !

Snel en effectief. Voorbeeld voor andere webwinkels.

Nog niets ontvangen

Wij zijn de hele avond thuis geweest, en krijgen om 21.50 uur berichtje dat het pakket niet afgeleverd kon worden! Camerabeelden bekeken, geen persoon bij de voordeur!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Sneller verzenden

Was op 4 december binnen 15 uur na bestelling bezorgd!

Bezorgd door PostNL, dat in dezelfde week mijn drie pakketjes via Bol heeft kwijtgemaakt. Toeval? Of heeft Coolblue gewoon een betere communicatie met PostNL? Hoe dan ook: ik kan een volgende keer vol vertrouwen iets bij Coolblue bestellen.

Beschadigd product geleverd

Tweede kans = beschadigd product? Tweede kans prime initiatief. Edoch spullen doorsturen die door de eerste koper zijn laten vallen is mij te gek. Een krasje hier en daar, geen originele verpakking of een handleiding die ontbreekt prima maar geen producten die valschade hebben.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kijk retour goederen beter na

Top! online besteld en dezelfde dag opgehaald in de winkel

alles ging vlot.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op een schaal van 1-10? Een 11!

Heel erg vriendelijk, behulpzaam en geduldig geholpen. Oplossingsgericht. Alles waar ik me druk over maakte werd opgelost. Aandacht voor de belasting van het milieu (verpakking etc). De humorvolle teksten in de winkel maken inderdaad dat je met een glimlach weer vertrekt.

subliem!!!!

Perfecto uitgevoerd

Zeer snelle levering

Altijd eerlijk met de bezorgdag. Zeer snelle levering. ‘s avonds laat rond 23.00u besteld en de volgende ochtend 11.00-12.00u al bezorg.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN