Droger en wasmachine besteld. Wasmachine kwam beschadigd uit de vrachtwagen, ik kreeg de keus om hem retour te doen of een deel van het aankoop bedrag terug. Gekozen voor het laatste, ik heb nog 30 dagen de kans om hem te retourneren, mocht ik toch liever voor een wasmachine zonder schade willen hebben. Ondanks dit werken beide producten naar behoren en ben ik er heel blij mee.
Fijne website, makkelijk keuze te maken. Snel bezorgd, dag later in huis. Helaas was het te druk om ook voor installatie te kiezen, dat was jammer.
Verkoper met kennis van zaken voor een goed advies en prettig contact met de verkoper
Voor de aanschaf van een nieuwe laptop heb ik gekozen voor Coolblue vanwege goede ondersteuning en informatie. De 2de kans aanbieding had ook nog 2 jaar garantie en dat waardeer ik.
IK BEN 3 X IN ROTTERDAM CENTRUM GEWEEST. Een keer om te kijken geen een garmin werkte dus moest ik naar Medis markt. Een week later terug omdat personeel zijn dit word hersteld volgende week werkt het betrof Garmen 7 pro splar en de Venix 3 en huawai 7 ben teruggegaan wederom werkt er maar een en de Fenix 7 was weg. Volgende week meneer ik ben 2 weken later teruggegaan en ja hoor niets werkte alleen de fenix 7 was weg en daar lag een Fenix 8 die zou het zelfde zijn. Nou niet dus. Ik ging op advies klantenservice naar Alexandrium ook daar werkte de 7 niet maar was wel aanwezig. Ik werd doorgestuurd naar Middelburg opsturen ging niet. Ik kwam donderdag 20-11-25. Daar en daar werkte alle horloges behalve de fenix 7 pro. Ik heb hem aangeschaft maar nu blijkt dat je hoger onderwijs moet hebben om dat ding aan de praat te krijgen.
Ruim assortiment en voldoende reviews om een goede keuze te kunnen maken. Daarna snelle levering en duidelijke handleiding en tips voor gebruik ( e-reader ) per mail. Top!
We waren snel aan de beurt En zijn goed geholpen
Toen ik Coolblue nodig had om mijn defecte Airpods te repareren of vervangen waren ze niet thuis. Geen normaal gesprek met de klantenservice mogelijk, alleen maar bureaucratie en standaard antwoorden. Zeer teleurstellend. Mij zien ze daar niet meer terug!
Ben ongelooflijk goed geholpen zowel aan de telefoon als in de winkel
Apparaat werkt goed en snel geleverd
Duidelijke communicatie in waneer ze komen leveren, van tevoren keurig gebeld. Oude apparaat netjes afgevoerd.
Super goede service zoals altijd
Ik zocht een vervanging voor een oude receiver die steeds meer haperde. Op internet de Kenwood KR-W8000SCD gevonden. Meteen naar de Coolblue gelopen en hem daar besteld. De volgende dag werd hij al geleverd. Lage prijs, en prima ontvangst van DAB+. Duidelijke handleiding, installeren en zenders zoeken ging simpel. Ik gebruik de Kenwood als derde set voor nieuws etc. en achtergrondmuziek. Voor serieus luisteren is het vermogen wat te gering en zijn er betere maar duurdere oplossingen.
Snel geregeld en geleverd
Online besteld in de winkel opgehaald prima verlopen
Ik kan kort maar krachtig zijn....gewoon TOP!
Met het gemak vlakbij de winkel te wonen zodat ik ook meteen aan de slag kan gaan met m’n aankopen.
Wat jammer, ik heb CB jaren hoog in het vaandel staan. Maar na mijn laatste aankoop van een 5 naar een 1. Je koop op basis van hun pluspunten een nieuwe laptop. Bij ons ging het met name om de toetsenbord verlichting. Maar goed, na uren reclame verwijderen van de laptop alles opnieuw laten installeren door een betaalde techneut wilden we aan de slag gaan. Jammer er zit helemaal geen toetsenbord verlichting op. Mm toch nog eens kijken, toch wel. Dus contact opgenomen met de mensen met een glimlach. In totaal meer san 11 keer. Nou ik had geen glimlach. Stuur maar retour dan ontvangt u uw geld terug. Mag dat? JA. Maar volgends de wet heb ik een overeenkomst gesloten op basis van wat zij mij aanbieden zowel in de winkel als online. Dus CB u voldoet hier niet aan en u zult mijn laptop moeten ruilen met de specs waar onze overeenkomst op gebaseerd is. NIET DUS EN ZE WIJKEN HIER NIET VANAF. Inmiddels zijn we weken verde4 en ze bieden de laptop nog steeds online aan en ook in de winkel met toetsenbord verlichting. Dus vandaar mijn degradatie naar 1 ster. De medewerkers in de winkel schaamden zich kapot voor hun klanten en klachten service . Zij zijn toppers maar de backoffice van de klantenservice, tja daar heb ik zo mijn bedenkingen over. Voor de goede orde ik heb daar met 7 medewerkers mailverkeer gehad over deze zaak. Dit is wat de wet voorschrijft maar waar Coolblue geen gehoor aan geeft. Artikel 7:21 BW regelt de rechten van de koper bij non-conformiteit (een product dat niet aan de overeenkomst voldoet): de koper kan de verkoper vragen om herstel of vervanging van het product. De verkoper moet de kosten voor levering, herstel of vervanging dragen en mag deze niet doorrekenen aan de consument. Herstel is verplicht, tenzij het niet mogelijk is of van de verkoper niet gevergd kan worden. Vervanging is de verplichting van de verkoper als de afwijking te gering is, of als de zaak door de koper onzorgvuldig is behandeld na de aankoop.
Jullie adverteren voor 23… uur besteld morgen in huis. Mijn dochter ging terug naar buitenland en had nieuwe stofzuiger nodig. Ik dacht wat een mooie aanbieding ( ik koop veel bij jullie), deze bestel ik vliegensvlug dan kan ze die meenemen.! Pech.. ook jullie kunnen daar wrschijnlijk niets aan doen, maar 2 dagen later kon ik het ophalen. Nu zit ik met 2 stofzuigers en mn dochter teleurgesteld. Dus deceptie. Jammer heel jammer. Groet Roelie Dijkstra Breda
Hi, We begrijpen dat het erg teleurstellend is dat de levering niet volgens de beloofde termijn verliep en dat je dochter hierdoor de stofzuiger niet kon meenemen. Om de vertraging goed te maken hebben wij alvast een voucher naar je verzonden. Daarnaast willen we je geruststellen dat het niet nodig is om met twee stofzuigers te blijven zitten. Je kan het toestel binnen 30 dagen retourneren en ontvangt dan het aankoopbedrag teruggestort. Dit kan je zelf aanvragen via je Coolblue account of neem even contact op met onze klantendienst. Groetjes, Coolblue
Mooie aanbiedingen en duidelijke Webshop en razendsnelle levering.
Precies zoals ik in het onderwerp zet, 'eigenlijk altijd goed'. Coolblue is vrijwel nooit de voordeligste, maar afspraken worden altijd netjes nagekomen. Ook levertijden zijn snel en 7dagen per week. Alleen rond drukke periodes zit er, ondanks dat de website ALTIJD aangeeft 'Voor 23:59u besteld, morgen gratis bezorgd, wel eens een dag extra tussen (en geeft Coolblue zelf aan dat het artikel nog niet verzonden is). Op zich geen ramp, maar dan moet je er in die periodes ook niet zo mee adverteren. Ook bij incomplete leveringen (wat zelden voorkomt) wordt er vaak dezelfde dag nog een verzending aangemaakt. Lang verhaal kort(er): Prima webwinkel!
Duidelijk waarneer jullie langskomen en levering was prima in orde.
Al mijn bestellingen bij Coolblue worden snel geleverd. Grote keuze in het assortiment.
Heel goed bezorgd en vriendelijk en snel geleverd.
Fijne website, en een correcte levering!
64 Weena
Rotterdam 3012 CN