Goed produkt snelle levering

Prima produkt, snelle levering

Uitstekende service!

Het hele proces tot uiteindelijke aankoop goed geïnformeerd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nope...

Voortreffelijk

Ik werd netjes en met respect behandeld bij het afhalen van mijn bestelling online

Bezorger komt gewoon niet

Je betaald voor een product, bezorger komt gewoon niet en je bent dan 2 weken je geld kwijt voordat ze je terug betalen want ze willen eerst hun product terug hebben. Dus de onnozele bezorgers kunnen doen wat ze willen! NOOIT MEER COOLBLUE!!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Klantvriendelijker zijn!!

Goed gewerkt

Snel geleverd. Goede prijs / kwaliteit.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? DHL rijdt hier gewoon voorbij. Niet goed.

Goed product en snel geleverd

Goed product en snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? DHL neemt het oude product niet terug.

Blij

Zeer goede service snelle verzending

Super geregeld

Het is zoals je van Coolblue verwacht. Snelle en supervriendelijke levering.

Niet ontvangen

Coolblue zegt dat ze het verstuurd hebben, dhl zegt het niet ontvangen te hebben. Reactie Coolblue: wacht maar 5 dagen, kom dan maar terug. Van zo’n bedrijf mag je toch iets meer service verwachten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Service verbeteren

Coolblu doet het goed, de pakketbezorger van DHL niet (maar die kiest Coolblu wel zelf)

Een gourmetset besteld en uiteindelijk gekregen. Prima set, heel blij mee. Maar toch: Zoals tegenwoordig wel vaker, wel problemen met de pakketbezorger. De dame van DHL die het pakket kwam bezorgen zei dat ze het pakket niet kon tillen (13 kg per stuk, totaal 2 pakketjes. Die kun zij dus per stuk afleveren indien nodig). De dame had last van haar been en mocht, in overleg met haar leidinggevende van DHL, haar klanten vragen om pakketten maar zelf uit de bestelauto op te gaan halen (ik woon in een flat en mag niet tillen omdat ik last heb van mijn ellebogen). DHL stuurt dus een pakketbezorger op pad die niet instaat is om een pakket af te leveren en geeft die pakketbezorger dus ook niet hulpmiddelen mee (een karretje bijvoorbeeld) om de dienst waar zij (DHL) voor worden betaald uit te voeren. Hoewel de levering zogenaamd gratis is, betaal je wel gewoon voor die dienst. Dat is opgenomen in de verkoopprijs van Coolblu. Het pakket is overigens diezelfde avond nog geleverd, maar nu door een andere pakketbezorger. Dat maakt het niet helemaal goed. De dag voor bezorging krijg je een mail dat DHL tussen 10:00 en 16:30 langs komt om het pakket te bezorgen. Je moet dus thuis zijn. Dezelfde dag krijg je een mail dat bezorging plaats vindt tussen 14:00 en 17:30. Ook dan moet je dus thuis zijn. Na de mislukte bezorging krijgen wij een mail dat de bezorging tussen 19:00 en 20:30 plaats gaat vinden (door de nieuwe pakketbezorger). Die kwam overigens later dan 20:00. Ook dan moet je weer thuis zijn. Op DHL kun je dus niet vertrouwen. Je moet de hele dag, inclusief de avond, thuis blijven. Aan Coolblu de opgave om opzoek te gaan naar betrouwbare partners om hun pakketjes af te leveren. Wij hebben ditzelfde probleem met dezelfde dame van DHL ook eerder gehad. Ook toen kon/wilde zij het pakket niet aan de deur afleveren (een pakket van 7 kg), ook toen moesten wij het pakket maar zelf komen halen (dat pakket was niet van Coolblu, maar van een andere leverancier).

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Coolblu moet betrouwbare partners zoeken om hun pakketjes af te leveren bij de klant en dat ook afdwingen bij die pakketbezorger. ZZP-ers zijn wellicht een goede keuze, die voeren hun taak gewoon uit!

***

Waarom vragen jullie mijn mening als mijn bestelling nog niet eens na drie dagen is afgeleverd????

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooie spullen en snel geleverd

S’avonds besteld en zoals afgesproken de dag erop besteld met een telefoontje 15 minuten vooraf.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nog scherpere prijzen

Prima apparaat. Nu nog een reisetui

Dit scheerapparaat komt geheel overeen met de belofte van de fabrikant en de toelichting op het product door Coolblue. De bezorging de volgende dag (tussen plm 10 en 17.00 uur) werd inderdaad aangekondigd waarvoor de hele dag thuisgebleven. Werd dag later bij de buren. Geen ramp, maar irritant.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nog een reisetui

Top bedrijf!!

Zoals altijd is alles top bij Coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zoals verwacht, weer een glimlach

Eenvoudig besteld en volgens verwachting de volgende dag geleverd. Netjes en deugdelijk verpakt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle en vriendelijke bezorgers.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

kwaliteit lijkt oke, bezorging slecht geregeld

Ik bestelde olie voor mijn papierversnipperaar en koos de optie bezorgen. Ik verwachtte de blauwe coolblue bakfiets, maar kreeg bericht van DHL met de verwachtte bezorgdatum; die dag echter geen bezorging. De dag erna een DHL-bericht dat mijn pakket afgeleverd was bij de pakketkluis bij mediamarkt Sontplein. Dat is van mij thuis uit met de rolstoel bijna net zover als de Coolblue winkel! Ik denk dat ik voortaan maar elders ga bestellen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? betere bezorging

Zo betrouwbaar, ze komen altijd na wat ze beloven.

Zelf als de levering via Post NL gaat, waar we tegelijkertijd slechte ervaringen mee hebben, gaat het via Coolblue altijd goed! Goede adviezen, goede productie en een uitstekend leveringsproces.

Super snelle levering

Wederom snelle levering van apparatuur. Van wasmachine tot printer. Altijd snelle levering cq plaatsing van bijvoorbeeld witgoed apparaten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Had betere service verwacht zoals gezegd wordt.

Besteld voor 23.59 binnen volgende dag wordt gezegd. De gratis tandpasta die apart verzonden werd kon wel op tijd komen de volgende dag maar mijn belangrijkste pakket de Philips sonicare 9900 prestige die kwam gewoon niet moest ik dag langer op wachten. Beetje vaag en vervelend.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja netjes zorgen dat het pakket of pakketjes in dit geval op tijd binnen komen

Op tijd geleverd

En voor een goede prijs.

Service is verdwenen

Printer gekocht via de app. Heb een groot deel van de aankoop betaald met cadeaukaarten (kerstpakketten) en het restand gewoon via Ideal. Voor we:59 uur besteld, morgen in huis is hun motto. Helaas, zit al twee dagen te wachten en nog steeds geen “goedkeuring” om te leveren blijkbaar. 2 keer contact met de klantenservice gehad en ook nog een klacht ingedient. Ze denken waarschijnlijk “zoek het maar uit” want ook daarop ontvang je geen reactie maar slechts een mail dat het druk is en je binnen 3 werkdagen antwoord krijgt. Eerlijk. dit was mijn laatste aankoop bij Coolblue. Ik breng m’n geld wel naar een concurent!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Maak je beloftes waar!

Ordered Sunday night, Monday around 10 was at my place.

• N/A

Een laptop op zondagavond besteld werd direct op maandagochtend met de fiets bezorgd. Ik had de deurbel niet gehoord en werd netjes door de bezorger gebeld. Prima!

Goede service!

Uitstekende service, erg tevreden