Fijne service maar Tweedekans product onvolledig geleverd

Ik ben altijd blij met Coolblue, wie niet in Nederland. Goede ervaring bij de online bestelling en ook bij de levering van de vriendelijke bezorger. Echter had ik een tweedekans vaatwasser gekocht. Een monteur kwam deze installeren en kwam tot de conclusie dat niet alle onderdelen erbij zaten. Ik heb dit gecontroleerd en bleek correct. Nadat ik deze fout heb gemeld bij Coolblue heb ik nog geen reactie gekregen. Deze reactie komt vast nog, maar ik zit er wel op te wachten. Vervelend natuurlijk want de monteur moet nu nog een keer terugkomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Spreken voor zich, graag volledig leveren.

Snelle en correcte levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Supersnelle en perfecte levering.

De bestelling werd zoals beloofd supersnel geleverd. Alleen was de postbode niet blij met me, want de Micro SD card was (keurig hoor!) verpakt in een doosje in een envelop die niet door de brievenbus paste. Alles voor een glimlach!

Vandaag besteld, morgen bezorgd

Op de site staat uitdrukkelijk vermeld dat de volgende dag geleverd zou worden (een kachel). Ik vond dat wonderlijk, ook vanwege het weer, maar goed het staat er, zonder kleine lettertjes (ik heb doorgeklikt om verder te onderzoeken omdat het me sterk leek). Als dan vervolgens de levering 3 dagen later is en ik niks meer aan de kachel heb, dan is dat frustrerend. Ik snap dat het niet sneller kan, maar zeg het dan niet. Dat is opportunistisch en misleidend.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen loze beloftes doen

Duidelijke website

Duidelijke website en uitstekende service bij het ophalen van de stofzuiger.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt ga zo door

Snelle bezorging

Uitstekende service!

Aankoop was afgeleverd op de het afgesproken tijdstip en ook nog eens op de vierde verdieping via een smalle trap. Mijn complimenten voor de uitstekende service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en de oplader doet war hij moet doen

Alles naar verwachting

Ales verloopt zoals je hoopt dat het zal verlopen en is dus volledig volgens verwachting.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vriendelijk, kundig en enthousiast geholpen! Aanrader!

Prima aankoop

Zocht een volautomatische koffiemachine en bij Coolblue gevonden. De volgende dag al bezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Komt wettelijke afspraken niet na

Mijn ervaring is slecht want deze webshop komt de wettelijke verplichting niet na om bij aankoop van nieuw het oude apparaat mee te nemen. Volgens de instructies op de webpage is het oude apparaat goed ingepakt bij de voordeur klaar gezet, maar de bezorger van het nieuw gekochte apparaat weigerde het oude mee te nemen. Nu zitten wij, tachtigers en slecht ter been, ermee en komen niet verder. Op de website ontbreekt de mogelijkheid om aan te geven dat een oud apparaat retour genomen moet worden en dat er dan een retour etiket uitgeprint kan worden. Ook heeft de website een ontoegankelijke klantenservice, met onvoldoende mogelijkheden om rechtstreeks contact op te nemen. De firma verschuilt zich achter digitale barrières.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie hierboven: op de website bij de aankoop van nieuw aangeven dat een oud apparaat retour moet en koppelen aan het printen van een retour etiket. Alsnog mijn oude apparaat ophalen svp. Verder op de website duidelijke mogelijkheden om contact op te nemen met de klantenservice.

Bezorger super vriendelijk

Bestelling was snel geplaatst, product op voorraad, dus kon snel geleverd worden. Netjes conform afspraak geleverd en een zeer vriendelijke bezorger.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prijs mag nog iets scherper.

verkeerde informatie

ik heb een afzuigkap en kookplaat gekocht bij de vestiging in amsterdam. ik heb aan de verkoper gevraagd wordt mijn bestelling door coolblue gebracht ? jazeker zij de verkoper dat doen wij zelf. dat was dus niet waar . ik kreeg een mail van post nl dat zij mijn pakketten komen bezorgen. daar schrok ik van. een pakket was dan ook beschadigd maar de apparatuur gelukkig niet. de oude apparatuur werd dus ook niet mee genomen daar moet ik zelf voor zorgen. voortaan koop ik mijn spullen bij een bedrijf dat wel zelf bezorgd en de oude apparatuur mee neemt. ik ben al 16 jaar klant bij coolblue ik had dan ook een betere service verwacht

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zelf bezorgen en oude spullen mee nemen

heb nog steeds niks ontvangen

levering uitgesteld, hopelijk vandaag want zou graag weer koffie drinken.

Uitstekend!

Het plaatsen van de bestelling verliep prima! De bezorging was een dag vertraagd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Maak belofte mbt bezorging waar!

Snelle en correcte levering voor een glimlach

Coolblue heeft de producten die op voorraad zijn duidelijk op de site staan. De levering is altijd snel, de volgende dag, zelfs bij slecht weer! Coolblue doet duidelijk haar best om een glimlach op je gezicht te toveren!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima service, apparaat snel geleverd en geinstalleerd. Werkt prima

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Pakket zou vrijdag geleverd worden, maar heb tot nu toe nog steeds niets gezien

Wel betaald maar niet geleverd krijgen op de afgesproken tijd

Zo besteld zó geleverd

Makkelijk bestellen en er wordt snel en correct geleverd. Uitstekend!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

supersnel geleverd top aankoop

besteld, volgende dag al snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ga zo door met jullie service

Meer dan goed

Snelle levering, en mailtje met tips en een gebruiksaanwijzing.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

De medewerkers zijn rustig en zeer behulpzaam!

De wijze waarop de medewerkers van de vestiging Eindhoven mij geholpen hebben met de aankoop is uitstekend. Wees er zuinig op.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik zou het niet weten.

Das snel

Ondanks sneeuw binnen 10u na bestelling in huis. Goede prijs en combi

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Duidelijk maken wat redelijk etc betekent bij tablets

64 Weena

Rotterdam 3012 CN