Laden reviews...
4.386 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Insgesamt berichten Kunden von schneller Lieferung und gutem Kundenservice. Positive Bewertungen heben oft eine gute Preis-Leistung und reibungslose Bestellungen hervor. Einige Erfahrungen berichten über gelegentliche Lieferverzögerungen oder Problemen, aber die Mehrheit zeigt Zufriedenheit mit dem Einkaufserlebnis.
De service is heel goed en ik word altijd prettig geholpen. Één aandachtspunt heb ik wel: Ik was in de vestiging aan de Hoogstraat in Rotterdam en moest mij daar via een scherm aanmelden. Ik werd verwezen naar de 1e verdieping en stond daar te wachten. Muziek op de achtergrond. En mijn naam zou omgeroepen worden. Met de muziek op de achtergrond verwacht ik dat ook door diezelfde luidsprekers mijn naam omgeroepen zou worden. Het bleek echter dat mensen van Coolblue gewoon rondlopen en dan de naam van hun klant omroepen. Ik vind dat toch wel een achterhaald systeem. Is het mogelijk om dat via het meldingsbord aan te geven waar je je als klant kan melden of zou het gewoon via de luidsprekers omgeroepen kunnen worden. Het is maar een ideetje. Veel succes en ik zal nog regelmatig bij jullie terugkomen.
zie boven
Sjoerd
Lelystad
Aangeschaft een set cartridges voor mijn EPSON printer. Na montage en ingebruikname gaf de printer na een paar pagina s printen dat er 2 cartridges leeg waren. Dit gemeld aan Coolblue en direct een bon gekregen voor het retour zenden van de cartridges. Dit gedaan nu 14 dagen geleden en nooit meer wat vernomen. Ook op de Coolblue site staat dat het in behandeling is. Geprobeerd telefonisch contact te maken met Coolblue maar na totaal meer dan 90 minuten wachten heb ik dat ook maar opgegeven. Ik kan dus al meer dan 14 dagen niets uitprinten. Kortom de glimlach is bij mij wel verdwenen.
bereikbaarheid
Peter Gevaert
Hendrik Ido Ambacht
Het bestelde product was laat in de avond door mij besteld, maar desondanks snel geleverd en kwam in goede conditie aan op het afhaalpunt.
Niels
Terneuzen
Ik was erg blij met de service toen ik de laptop bestelde, maar niet met de afhandeling toen ik de laptop ophaalde. Allereerst had ik gevraagd om levering aan huis, ten tweede was mij gezegd dat tijdens het ophalen, de Vatfree/ taxfree met mij gedaan zou worden, daar heeft hij ook een notitie van gemaakt. Nu vertelde de medewerker mij dat ik dat zelf thuis wel via internet kon regelen.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
de medewerkers die de producten aan de klant geven, ook voldoende kennis te geven van zaken en service.
Marrit Mouillé-Das
GRONINGEN
Geen idee hoe het product bevalt want het is er niet
Maarten Wijk
Berlicum Nb
Snelle bestelling Aardige medewerkers Goede prijs
Heb je nog tips of verbeterpunten?
De wachttijd in de winkel iets aantrekkelijker maken
Peter
Schiedam
Ik heb een laptop besteld bij Coolblue, met de expliciete belofte op de website dat een bestelling vóór 23:59 de volgende dag in huis zou zijn. Op basis van die garantie heb ik mijn bestelling getimed. Die belofte is niet nagekomen. De bezorgdatum staat inmiddels op "onbekend" en ik heb sindsdien geen enkel bericht ontvangen over wat er aan de hand is of wanneer ik mijn product wél kan verwachten. Geen proactieve update, geen uitleg, niets. Als je zo nadrukkelijk met snelle levering adverteert, hoort daar ook bij dat je communiceert zodra dat niet lukt. Nu blijf ik gewoon in het ongewisse zitten over een product waar ik al voor betaald heb. Dit is niet de service die ik van Coolblue gewend was en ik verwacht op zijn minst een verklaring en een concrete nieuwe leverdatum.
N/A
Chiel Brouwers
's-Hertogenbosch
Makelijke bestelling en goede afwikkeling met verzenden en op tijd
Nee
Frank
Breda
correct en volgens afspraak wasdroger geleverd
Paul
Etten-Leur
Ik bestel al jaren spullen bij de Coolblue omdat ik altijd zeer tevreden was over de service en hoe je geholpen werd bij problemen. Nu heeft mij BEKO wasmachine het buiten de fabrieksgarantie begeven (2 jaar 4 maanden). Had toch verwacht dat een wasmachine langer mee zou moeten gaan. Coolblue verwijst alleen door naar de reparateur waar we twee weken moeten wachten op reparatie en worden direct de kosten van een defecte pomp benoemd zonder dat het probleem is onderzocht (268 euro). Hierna telefonisch contact gezocht met Coolblue klantenservice (50 minuten moeten wachten), maar die kunnen hier niets in betekenen. Jammer dat de service die ik altijd gewenst was niet meer waar gemaakt kan worden.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Niet alleen verwijzen naar de reparateur, maar ook zelf actie ondernemen vanuit klantenservice Coolblue.
Alex
Hellevoetsluis
We ordered Lego. It arrived quickly and in good condition
Na
Gulbin Benice
Amstelveen
De ervaring met het apparaat zal ik wel te horen krijgen van mijn vriendin
Marianne
Thijs
Amersfoort
Ruud
Almere-haven
Snel besteld en op de aangegeven plaats ook snel afgeleverd !
hj
Hilversum
Zoals altijd goede service! Top!
Thessa
Amsterdam
Ik vind het prettig om als klant met Coolblue zaken te doen. Soms zijn de prijzen elders iets goedkoper, maar bij Coolblue heb je een betrouwbare service. Laatst heb ik iets besteld en ik kreeg via de app en via de mail een bericht met een inschatting van het bezorgmoment binnen een tijdvak van één uur. Dit is echt uniek! De bezorger kwam 4 minuten eerder. Dit vond ik helemaal prima. Het enige wat er misschien "mis" ging was dat mij werd beloofd dat ik een kwartier voor aankomst een SMS zou ontvangen. Ik heb geen SMS gekregen.
Wolfgang
Amsterdam
Ik bestel graag bij Coolblue. Goede website en uiters tevreden over de bezorging. Ook de toelichting over de producten vind ik geweldig. Hoe het te gebruiken enz.
HESSELTJE
Hellevoetsluis
Na jaren als trouwe klant werd een simpele garantieclaim een nachtmerrie. Mijn koffiemachine kon niet meer ontkalken. Eerste reparatie: ongerepareerd terug met de melding 'werkt naar behoren'. De 'specialisten' van Coolblue wisten het beter dan de fabrikant – ontkalker 'verdwijnt normaal gewoon in de machine'. Ik moest zelf schriftelijke bevestiging bij Krups halen voordat het defect werd erkend, en de machine kwam terug met chemische schade aan het plastic. Tweede reparatie: 'gemaakt', met extra cosmetische schade, maar nog steeds kapot – ontkalken kun je pas testen wanneer de machine erom vraagt, maanden later. Eén afgewezen en één mislukte reparatie, plus schriftelijke bevestiging van Krups dat het defect blijvende interne schade kan veroorzaken: een schoolvoorbeeld voor vervanging of terugbetaling. In plaats daarvan eiste Coolblue een derde poging. Het terugboekvenster was gesloten, dus ik had weinig middelen. Bevestigen dat een mislukte derde poging terugbetaling zou betekenen? Geweigerd. Garantie verlengen zodat ik tijd had om te testen? Geweigerd. Derde reparatie: terug met een gebroken handvat van het waterreservoir. Ze konden het reparatie- en testprotocol niet leveren en boden vervolgens op eigen initiatief terugbetaling aan. Ik stuurde de machine daarvoor terug – waarna ze hem voor de VIERDE keer naar dezelfde reparateur stuurden. Uitleg: die reparaties zijn nodig, anders kunnen ze geen oplossing bieden – ná de al toegezegde terugbetaling. De schade die ze zélf veroorzaakten behandelen ze dus als een nieuw probleem dat opnieuw drie pogingen vereist. Elke stap van een schoolvoorbeeld-garantiezaak verknald. Zeven maanden, geen oplossing, geen enkel excuus — alleen hypocriete 'vriendelijkheid' en 'begrip'. En ik moest hun werk doen om de reparateur ter verantwoording te roepen. Dit of beter krijg ik letterlijk overal.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Kom je eigen beloftes en algemene voorwaarden na – en respecteer de wettelijke consumentenrechten.
Pavel
Vijfhuizen
Het pakket werd op tijd en netjes bezorgd
Nee
Ria
Veenendaal
Ben tevreden op een punt na.. Jullie zijn vergeten mijn factuur bij het pakketje te stoppen
Factuur mee sturen
Herman
MIJDRECHT
Prima opvang in de winkel bij het binnenkomen
Bernardus Franke
Borne
Fijne stofzuiger. Lekker stil. En gek genoeg werkt die verlichting echt. Je ziet dus duidelijk de stof op de vloer liggen en na een keer er over heen is dat weg.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Misschien had een smalle zuigmond nog een handige extra optie geweest.
Marco
Tiendeveen.
Wasmachine stuk op Zaterdagmorgen. Zondagmiddag nieuwe ontvangen.
Bart
Groningen