Laden reviews...
4.401 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Insgesamt berichten Kunden von schneller Lieferung und gutem Kundenservice. Positive Bewertungen heben oft eine gute Preis-Leistung und reibungslose Bestellungen hervor. Einige Erfahrungen berichten über gelegentliche Lieferverzögerungen oder Problemen, aber die Mehrheit zeigt Zufriedenheit mit dem Einkaufserlebnis.
Order today , delivered next day.
No
Pela
Echt
Voldoende keuze, duidelijke informatie en vlotte afhandeling na mijn aankoop
Jos
Lelystad
Gemakkelijk besteld en snellen huis.
Arnold
Nijmegen
Op de website van Coolblue onder gebruik stroom en gas gaat er te vaak iets mis bij nakijken van de dag, maand en uurgegevens
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Dat er minder vaak iets misgaat !!
Hans
Apeldoorn
Ik ben uitstekend in de winkel in Den Bosch door een medewerker geholpen, waardoor ik direct besloten had om het artikel te kopen.
John
Geffen
Zeer snelle levering en uitstekend geholpen door een dame van de helpdesk bij het installeren van de printer.
Nee
Han
Brouwershaven
Zondag laat in de middag kool/vries box besteld en maandag om ca. 12:15 uur door DHL met fijne berichten geleverd. Alles zeer eenvoudig te bestellen en overzichtelijke bestelmethode. Ben al jaren blij met Coolbleu en 1 x verkeerd product retour gebracht en ook dat ging zonder enig probleem. Daarom kom ik graag terug bij Coolblue
Jan
Voorburg
Kreeg een tegoedbon ivm tv die kapot ging van nog geen jaar heb er wel meer dan een maand op moeten wachten maar allee
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Mensen zelf een keuze laten maken ivm tegoedbon
Natasja
Lepelstraat
Koffiemachine snel geleverd
petra
koog aan de zaan
Ik bestel bij coolblue, betaal direct en dan begint de ellende, postnl raakt betrokken. Maandag zou geleverd, ik heb speciaal een afhaalpunt gekozen vanwege druk bezorger. En dan is maandag afhaalpunt vol, en op woensdag bericht of ik een eind verder wil ophalen???? Waar ik maandag mijn bestelling had verwacht. Ik ga het pakket niet ophalen, heb inmiddels bij concurrent gekocht en ook al in huis, ik zie mijn geld wel terug. En als ik weet dat coolblue is gestopt met postnl, dan kom ik weer als klant terug
Ga weg bij postnl
Randolf Korf
Amstelveen
Erg goed
Nee
Nick
Zaltbommel
Super geregeld en aardige gast die kwam leveren
Werner van den Berkmortel
good
no
Xijia Hu
Amstelveen
Ik ben zeer tevreden, de levering was snel en het product is in goede staat aangekomen.
Alles is perfect.
Esperança Guilherme.
Breda
It was easy to find the product in the app and collecting it was a pleasure as the staff were so pleasant
Kelvin
Den Haag
Aangezien ik wist wat ik wilde kopen, was ik snel aan de beurt. Ondanks mijn gerichte aankoop heeft de verkoper nog kort wat zaken doorgenomen. Dat voelt vertrouwd en geeft een fijn gevoel als klant.
Marja
Papendrecht
Go pro 13 besteld , geleverd zoals afgesproken en alles netjes verpakt .
Ruben
Gerth
Ik had problemen met het bestellen online . Telefonisch heel goed geholpen door de helpdesk. Levering ook prima . Dag van te voren een mail hoe laat de levering plaats gaat vinden. 1 uur van te voren gebeld door chauffeur dat ze onderweg zijn. Perfecte setvice afgeleverd tot in mijn appartement en oude koelkast ook weer meegenomen. Top service !
Ga zoo door !
Ying-kit Wong
Amsterdam
Mijn bestelling kwam snel binnen en was goed verpakt.
Cindy
Zutphen
Prettige zaak en alles goed georganiseerd. Tijdens wachttijd kun je laten verwennen met een kopje koffie. Gelijk kun je genieten van de ruime opstelling van artikelen in de winkel. Wat een genot t.o.v. Mediamarkt.
Johan
Zoetermeer
S'ochtend artikelen bestel om s'middags af te halen. Vervolgens meer dan 45 minuten moeten wachten i de winkel voordat ik aan de beurt was om het artikel af te halen.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Concept voor het afhalen van reeds bestelde artikelen veranderen
lars
Alphen aan den Rijn
Geen op/aanmerkingen. Service was gewoon goed.
Rudolf
Uden
goede en snelle levering
Ruud Tibboel
Hoofddorp
In de winkel alles prima. Oortjes waren niet op voorraad. Geen probleem. Die komen morgen meneer! Hele zaterdagochtend thuis en krijg ik een bericht dat het niet gelukt is. En nu krijg ik die dingen dinsdagavond pas! Krijg al zin om ze gewoon te weigeren en terug te sturen. Vorige keer ook al een electriciteitscontract aangesmeerd onder verkeerde voorwaarden, dus Coolblue begint echt beetje achteruit te gaan. Vroeger altijd 4,5 sterren, maar denk dat het maar weer Mediamarkt gaat worden, want jullie gaan echt achteruit.
Niet liegen tegen klanten
Max Mangani