Ouderwets goede dienstverlening

Uitstekende service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Dikke Prima

Erg vriendelijk geholpen, en goede info. Blij met aankoop

Slecht

Op zondag besteld en zou volgende dag geleverd worden. Na twee dagen bellen waar dat pakketje bleef en twee en halve dag thuis geweest kreeg een mail dat mijn pakketje (welke thuis bezorgd zou worden) dat ik het af kon halen in de automaat van het dichtbijzijnde winkelcentrum. Ook kreeg ik op dinsdag een vermelding dat ik niet thuis zou zijn geweest. Onterecht. U begrijpt dat ik in het geheel niet tevreden ben. Wel ben ik tevreden met de beantwoording door de drie n.m.m. Belgische dames die mij zeer vriendelijk te woord stonden via de klantenservices.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neem een betrouwbare bezorgdienst en niet DHL

Toppers zijn het

Kan niks bedenken. Die winkels van hun zijn kapot chill, direct ophalen na online bestellen. Personeel is aardig en helpen goed . Love jullie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Keurig op tijd volgens afspraak!

Makkelijk bestellen en snel volgens afspraak op tijd geleverd.

Amazing

Fast. Reliable.

Great!

They helped me in every process.

Aanschaf goed bezorging waardeloos

Aanschaf en klantenservice was fantastisch. Maar PostNL is echt verkeerd bezig. Mocht het pakketje in een andere gemeente ophalen omdat PostNL zich er makkelijk vanaf maakt.hun klantenservice is waardeloos. Zou u verzoeken om een andere bezorgdienst te gebruiken. Het is al 8 keer verkeerd gegaan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Andere bezorgdienst

Goede levering en betaalbaar.

Ook snelle levering

vlekkeloos en vlot

Snel, vlekkeloos en een knappe prijs. Webwinkelen zoals het bedoeld is

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles voor een glimlach? Niet bij garantieclaims! Maanden lang zonder laptop!

Ik ben bijzonder ontevreden over de manier waarop Coolblue mijn garantieclaim afhandelt. Mijn Asus Vivobook had een probleem met het scherm en is maar liefst een maand lang weg geweest voor reparatie. Toen ik hem terugkreeg, was het probleem helemaal niet opgelost. In plaats van verantwoordelijkheid te nemen, schuift Coolblue de schuld continu af op Asus, alsof zij niets kunnen doen. Ondertussen moet ik het toestel nóg 3 keer opsturen voor reparatie voordat er überhaupt wordt nagedacht over vervanging. Dat betekent dus maandenlang zonder laptop, terwijl ik hem dagelijks nodig heb. Dit beleid is niet alleen onpraktisch en klantonvriendelijk, maar ook in strijd met de service en betrouwbaarheid die je van een grote speler als Coolblue zou mogen verwachten. In plaats van “Alles voor een glimlach” ervaar ik alleen maar frustratie, tijdverlies en een totaal gebrek aan verantwoordelijkheid. Mijn enige hoop is dat Coolblue dit alsnog oplost door de laptop eindelijk om te ruilen voor een ander merk laptop.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? tot een oplossing komen

juiste keuze, snelle levering

goede productie, redelijke prijs, snelle levering

Mooie winkel in Den Haag

Bestellen en de volgende (zon)dag af te halen in de winkel. Da's pas fijn. Mooie ruime winkel. Vriendelijke mensen die je helpen en vragen waar je nog behoefte aan hebt. Keurig. Wel veel blauw (niet op straat).

Realy quick...

No problem...

Goed geholpen top

De jongen man die ons heeft geholpen was vriendelijk en heeft ons goed geholpen en wist waar hij het over had

Super service geboden

Ik had een koelkast en een fornuis besteld en beide werden netjes in de keuken neergezet top bezorging!

Vriendelijk en heel snel

Vriendelijk en heel snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Product kwijt en ik kan fluiten naar mijn geld

Beste Coolblue, Ik heb bij jullie een bestelling geplaatst die via DHL verstuurd werd. Dat pakket is tijdens de bezorging kwijtgeraakt. Toen ik hierover contact met jullie opnam, kreeg ik het advies om nog even geduld te hebben. Dat heb ik gedaan. Doordat ik vertrouwde op jullie terugkoppeling, heb ik het vervolgens uit het oog verloren. Inmiddels is de termijn verstreken waarbinnen ik recht had op terugbetaling. Het gevolg is dat ik nu meer dan €100 kwijt ben, terwijl het pakket nooit is geleverd en de fout volledig buiten mij om ligt. Ik ben een zakelijke klant en bestel regelmatig online. Maar als dit is hoe jullie met klanten omgaan, dan zal ik in de toekomst niet meer bij Coolblue bestellen. Ik vind het onbegrijpelijk dat een klant de dupe wordt van een fout die door jullie bezorgpartner is gemaakt. Ik vraag jullie dan ook dringend om alsnog het volledige bedrag terug te storten. Ik verwacht van een bedrijf als Coolblue dat het verantwoordelijkheid neemt en een klant niet in de kou laat staan in een situatie die buiten diens schuld om is ontstaan.

Tegoedbon ingetrokken

Ik had een tegoed van € 40,- ontvangen van Coolblue door een fout van jullie ter compensatie. Afgegeven eind 2023. Bij mijn bestelling van september 25 bleek het tegoed verlopen. Was 1 jaar geldig bleek. Coolblue heeft er een houdbaarheidsdatum aan gegeven. Met andere woorden word ik verplicht om binnen een jaar een aankoop te doen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen houdbaarheidsdatum aan tegoeden

Coolblue biedt nog steeds uitstekende service

Goede achtergrond-informatie, keuzehulp, en vergelijkingsmogelijkheden op de website. Na aankoop duidelijke informatie over de bezorging (die ook op tijd was), goede opvolging en hulp bij het installeren. Erg blij mee!

Snelle levering, vriendelijke kerel

Tja, wat kan je nou zeggen. Prima keuze, en ik heb snel de juiste vaatwasmachine kunnen vinden via de website.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De verwachting meer dan waargemaakt

Zeggen wat je doet en dan ook doen wat je zegt plus nog een klein beetje extra. Dat doen ze goed bij Coolblue. De korte instructie van de bezorger was beter dan de papieren van de producent die bij het apparaat geleverd werden.

Altijd op tijd .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee ga zo door

Geweldig top service

Op vrijdagavond om half elf een nieuwe combi magnetron besteld. De volgende ochtend dus zaterdagochtend om half tien werd hij al afgeleverd.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN