Laden reviews...
4.371 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Insgesamt berichten Kunden von schneller Lieferung und gutem Kundenservice. Positive Bewertungen heben oft eine gute Preis-Leistung und reibungslose Bestellungen hervor. Einige Erfahrungen berichten über gelegentliche Lieferverzögerungen oder Problemen, aber die Mehrheit zeigt Zufriedenheit mit dem Einkaufserlebnis.
Ik kocht dit kleine praktisch koelkastje (heb een ong. zelfde ook als diepvriesje) als vervanging van een niet meer goed koelende tafelmodel koelkast 13 jaar oud. Zelf ben ik alleen en niet zo heel veel koelproducten in de koelkast liggen ik dacht wat moet ik nog met zo een grote tafelmodel koelkast. Dit is net zo goed, het verbaasde me dat er toch iets van een klein diepvriesje inzit voor een klein pakje of enkele losse ijsjes of een 1/4 - 1/2 brood en het is vol. prima koelkastje voor kleine ruimten zoals een woonYacht boot , caravan/ vouw wagen of studentenkamer/ klein huishouden . Met het inplannen van de bezorging liep dit een beetje moeilijk, vindt dat jammer . Ik ben en woon alleen en in de ochtend slecht bereikbaar, vanwege het werk Ik zeg dit ook tegen de verkoper, plan de bezorging in de middag of avond. Dan krijg je een beetje een om*** praatje en in plaats daarvan wordt je een verzekering aangesmeerd. Dit heeft me wel een hoop stress en spanning bezorgd, ik moest buren vragen en klantenservice opbellen etc. Dat had me alle gespaard kunnen worden. Asl die verkoper gedaan had wat ik vroeg. Ik ben blij dat zei de oude koelkast meenamen met 1 rit
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Dat verkopers een beter naar vragen luisten van klanten, zoal ik met het inplannen op de middag of avond rit
Pascal
Nijmegen
Een nieuwe electrische tandenborstel gekregen. Er was 1 borstel bij. Heb er nu 6 borstels bij gekocht. Dus ik kan nu een hele tijd voor uit!
Annemarie
Velserbroek
PRIMA ERVARING GEHAD WAARBIJ IK SNEL EEN NIEUW WATERFILTER KON AANSCHAFFEN. VOOR MIJN KOFFIEMACHINE VIA INTERNET BESTELD EN BETAALD, AFHALEN UIT EEN GERESERVEERD VAK.
G.J.
Hengelo
Zeggen voor zo laat bestelt morgen in huis niks van waar
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Zorgen dat het sneller bezorgd wordt
Robin
Stellendam
Ik heb heel overzichtelijk en snel de bestelling kunnen plaatsen en het product is zeer snel en veilig geleverd.
Dennis
Bodegraven
I still didn't get wwhat i order and you ask me to rate you. Radicolous
N/A
Vladimir Pavlov
Amsterdam
Oo de CoolBlue website een product gezien dat ik met spoed nodig had. Beschikbaar in de vestiging bij mij in de buurt. Een uur later liep ik al met mijn bestelling de deur uit.
Martin
Bedum
Gister besteld en vandaag al in huis
Fenny
Wehl
Ik heb een klacht hierover ingediend
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Geef afhalers eigen wachtrij in winkels los van kopers en advies vragers
Gerard
Den Dolder
makkelijk bestellen, goede prijs, snel geleverd.
Peter van Wegberg
WEERT
en ik daar zelf achter moet komen
M.L.
Capelle aan den IJssel
De verpakking was van zo'n grootte dat deze niet door de brievenbus kon en ik er voor thuis moest blijven. verpakking 20 4.4 25 cm veel te dil in vergelijking met product 12 0.5 12 cm. Lijkt mij ook voor jullie in de kosten te schelen als dit via Post.nl verzonden kon worden.
let op de verpakking[kosten]
Marty Rood
Purmerend
Ik had een senioren computer compleet bestelt en betaald doch kreeg alleen de monitor en de muis en toetsenbord. Geen computer en kabels.
Theo
Roosendaal
Mijn probleem met verzending heel snel opgelost.
Dino
Zoetermeer
Ik kreeg een combimagnetron geleverd die beschadigd was. Retour aangemeld en binnen 2 werkdagen is het omgeruild voor een onbeschadigde versie. Netjes geholpen telefonisch door de klantenservice die heeft geregeld dat het omgewisseld werd ipv eerst retour en daarna pas een nieuwe.
Chantal
Enschede
In de avond besteld, volgende middag geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de bezorgtijd. Heel fijn.
Gerda
Utrecht
Nieuwe laptop en toebehoren aangeschaft zonder dat ik hier veel verstand van heb. In twee stappen gedaan: eerst hier over een advies gekregen wat goed aansloot bij wat ik belangrijk vind, en vervolgens op een andere dag de laptop met een extern toetsenbord en verloopstuk voor ethernet aangeschaft. Dit laatste bleek nog een hele puzzel vanwege het beschikbare aantal poorten op de laptop maar is door de betreffende verkoper helemaal naar tevredenheid opgelost. Hierbij wel een opmerking: dit was op de dag van aanschaf de tweede verkoper die ik trof, en waarmee ik de koop heb afgerond, de eerste verkoper die ik sprak leek steeds afgeleid, niet echt geïnteresseerd en gaf onjuist advies.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Voor mij als klant is het belangrijk om een verkoper te treffen die echt met me mee wil denken. In twee van de drie gevallen was dit het geval, in 1 geval heel duidelijk niet. Volgens mij van belang om hier als organisatie zicht op te houden en actie op te nemen: ik ben bijna weggelopen, maar besloot toen nog een keer opnieuw te proberen met een andere verkoper die zoveel vertrouwen werkte dat ik de laptop en toebehoren toch heb aangeschaft.
Andre
Amsterdam
Kom niet gauw terug met een bestelling. Alles met een glimlach geldt alleen vooe Coolblue.
Doen wat je belooft
Theo
Dordrecht
Zowel in de winkel als met de bezorgers van Coolblue heb ik uitstekende ervaringen opgedaan. Goede voorlichting in de de winkel bij het kiezen van de TV en bezorging was een half uurtje later dan gepland, maar werd keurig telefonisch op de hoogte gebracht!
Rik
Berkel en Rodenrijs
Mijn bestelling zou de volgende dag binnen zijn. Maar nog steeds niet door post nl ontvangen. Geen idee wanneer het dan wel komt. Tot dusver nog geen goede ervaring dus.
Ellen
Vriezenveen
Altijd leuk om in de winkel wat af te halen. slimme terminal met aanmelden. wordt netjes op volgorde van binnenkomst bediend. bestelde materiaal even ophalen uit magazijn en nog nette toelichting van garantie. kleine klacht naar Karcher, dozen zijn niet makkelijk op te pakken. bindband snijd in je handen en handvat in doos ontbreekt. dat is wel een misser in deze grote en zware dozen.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Klacht bij karcher indienen. ook voor eigen medewerkers beter en veiliger tegen snijwonden.
Leon
Etten-leur
De ontvangst was goed en kreeg duidelijke uitleg over hoe en wat. Toch vindt ik de ze winkel niet ok. Veel te afstandelijk. Straat echt een doorgeef luik uit. Niet echt om even gezellig binnen te lopen.
Rob Goes
's-Hertogenbosch
Nette aflevering en inderdaad alles met n glimlach
Ronald Janssen
Elsloo
Duidelijk website met de juiste info! Concurrerende prijs en goede communicatie, b.v. hoe je op de hoogte gehouden wordt mbt de levering. Per mail, sms en telefonisch van de chauffeur 15 minuten voor aankomst!! 21:30 uur besteld, volgende dag 13:45 uur geleverd! Sneller kan volgens mij niet, was niet echt nodig maar wel een goed georganiseerde logistieke afdeling! Hulde!!
28 August 2026
Jos
Rotterdam
Ik heb alleen een klacht van dhl die aanbellen en dan vervolgens de doos met de laptop en de hoes dan in de lift zetten en vervolgens weer verdwijnen en ik sta boven in het appartement te wachten dit is schandalig. Marga lentfert smit
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Niet meer door dhl laten bezorgen, slechte ervaring mee
28 August 2026
Marga