Ontvangen tegoedbon kan niet aan je tegoed worden toegevoegd. On te gebruiken moet je een bestelling plaatsen. Ik wil mijn tegoedbonnen aan mijn account toevoegen, zodat ik dit saldo niet kwijt raak. Nadat ik bestelling had geplaatst van 30 euro en netjes afgerekend met tegoedbon van 50 euro, verwachte ik de resterende 20 euro als saldo bij tegoed onder profiel. Kan hier niets van terugvinden. Ma.w. proces rondom tegoedbonnen kan nog stuk verbeterd worden. Product, verzending en aflevering goed, zoals altijd.
Hoi John, Bedankt voor je feedback en fijn om te horen dat product, verzending en aflevering goed gingen! We denken dat er hier een klein misverstand is tussen Coolblue-tegoed en een cadeaukaart. Coolblue-tegoed staat in je account en kun je daar beheren. In jouw geval had je een cadeaukaart van €50 gebruikt voor een bestelling van €30. Van die kaart wordt dan €30 afgeschreven, en de resterende €20 blijft gewoon op de fysieke kaart staan. Dat wordt dus niet automatisch toegevoegd aan je account-tegoed want dit staat los van je account. Coolblue tegoed en cadeaukaarten zijn dus twee verschillende dingen. We snappen dat dit verwarrend kan zijn en nemen je feedback mee om het duidelijker te maken. Het mooie is wel dat je de resterende €20 van je cadeaukaart gewoon kunt gebruiken bij een volgende bestelling! Indien je nog vragen hebt, stel ze gerust, we helpen je graag verder. Vriendelijke groet, Coolblue
Makkelijk besteld, snelle levering en voor een goede prijs
heb nog niets ontvangen
Hoi Frans, Bedankt voor je bericht. We hebben dit voor je nagekeken en het blijkt dat er momenteel een vertraging bij DHL is. Meestal worden pakketten alsnog binnen 3 dagen geleverd, daarom vragen we je nog even geduld. Mocht je bestelling op dag 4, dus 22 december, nog steeds niet zijn aangekomen, neem dan gerust contact met ons op. We zorgen er dan meteen voor dat een nieuwe zending naar je wordt verstuurd. Dank voor je begrip en geduld. Vriendelijke groet, Coolblue
Tandenborstel binnen twee dagen ontvangen. Na ontvangst netjes een bericht van Coolblue of alles goed is gegaan en ook nog uitleg over gebruik en garanties ed. Top gedaan.
Bestellen en ontvangen zonder enig gedoe. Bezorger belt netjes als hij voor de deur staat.
Top geregeld
Lovely service.
Wasdroogcombinatie in februari besteld en geleverd. Deze gaat in september kapot. Dan blijkt dat de machine met kracht op z’n plek is geduwd. Monteurs krijgen hem er niet uit. En de nieuwe machine heeft schade, dus die gaat retour. Laminaat is door het water volgezogen en de poten zitten in het laminaat. Na 2 maanden de vraag van Coolblue om de machine er zelf uit te halen. Dat lukt en direct gemeld aan Coolblue. Dan blijkt dat de machine ik ik besteld had door black Friday uitverkocht te zijn. Ik zit inmiddels 4 maanden zonder wasmachine. Nieuwe kan wel even duren. Daarom een tweede kans machine besteld. Zelfde model. Deze wordt geleverd. Echter na een dag blijkt de autodose niet te werken en een plastic bakje voor vloeibaar wasmiddel zit er niet bij. Cool blue geeft aan dat ze een nieuwe zullen leveren. Na het gesprek waarin ik aangaf om een swap, dus oude weg als de nieuwe komt nu al 3 keer een mrlding dat ze de oude willen ophalen zonder een nieuwe te leveren.
Beste Rolf, Bedankt dat je de situatie zo uitgebreid hebt gedeeld. Onze excuses voor alle ongemakken die je hebt ervaren, dat is uiteraard niet de bedoeling. Het lijkt erop dat er een miscommunicatie is geweest over het ophalen van je oude machine in plaats van een directe omruiling. We hebben dit inmiddels doorgegeven aan onze collega's van de backoffice, die zo snel mogelijk contact met je opnemen om dit correct op te lossen en ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk een werkende wasdroogcombinatie hebt. Bedankt voor je geduld, en nogmaals onze excuses voor alle frustratie die dit heeft veroorzaakt. We doen ons best om dit goed te maken. Vriendelijke groet, Coolblue
Zo vaak heb ik niet iets nodig, maar als het weer eens zover is dan ga ik naar Coolblue, in mijn geval de winkel op de Hoogstraat in Rotterdam. Aanmelden bij binnenkomst, ff rondkijken tijdens het wachten en dan vrij snel geroepen worden omdat men tijd heeft voor mij. Ik leg mijn vraag voor en kan uitleg krijgen over alles wat ik beter wil snappen. Op die manier kom ik tot een helder besluit en doe ik mijn aankoop. Levering is de volgende dag al: goed aangekondigd en prima op tijd. Net zo blij met mijn aankoop als met Coolblue.
Op 11-12 bestelling geplaatst, fiets bezorger vond het niet nodig om te bellen om het pakje bij de buren af te leveren. Na vele lange telefoongesprekken etc. etc. is besloten op 15-12 om het te bezorgen bij een ophaalpunt. Het is nu 17-12 en mijn bestelling is nog steeds niet geleverd, schandalig.
Beste, Zou je ons iets meer info kunnen bezorgen betreft deze review aub? Je mag ons het ordernummer altijd doorsturen zodat we kunnen zoeken naar een oplossing. Vriendelijke groet, Coolblue
Alleen de bezorging 2 dagen was erg jammer waardoor wat bedacht was niet lukte helaas.
Het zou allang bezorgd moeten zijn
Hallo, Wat jammer dat je je pakketje nog niet ontvangen hebt, We hebben contact met je opgenomen om dit verder te bekijken. Groetjes Coolblue
tot noch toe goed
Besteld online. Binnen een dag ophaalbaar in de winkel. Goed product. Redelijke prijs.
Vol service
I like to use click and collect to be in and out the shop as quick as possible. Every time I use this, I get offered additional insurance and electricity contracts... I pay in advance and do the effort to pick it up myself to be efficient, but somehow I get 'punished' by you trying to sell me more stuff I didn't ask for. The employee that helped me was perfectly polite and was just doing his job, but the policy behind me is what bothers me.
supersnelle aflevering de volgende dag ondanks drukke Kersttijd
Levering snel, maar bezorger kan niet lezen.ik een A4 op de deur geplakt en geschreven dat ik bij de buren was. Bezorger heeft PC voor de deur gelegd.
I love coolblue. One of my favourite stores.
Ik ben netjes behandeld en de bestelling heb ik snel ontvangen
Voor mijn nieuwe DJ controller weer bij Coolblue aangeklopt. De laagste prijs van nederland EN supersnel geleverd. Enige was dat het pakket niet bij de automaat geleverd kon worden zoals ik had aangevraagd; zou fijn zijn als het systeem dat op voorhand al zou kunnen melden. Nu moest ik 2 adressen langs.
Alles perfect
The ordering process was good but I made a mistake with the address. I understand that sometimes things cannot be redirected so I agreed with CoolBlue when they suggested to cancel the order. My issue here is that it takes over a week to get a refund. Ordering is a great experience, it's not so great when things go wrong.
Hi Claire, Thank you for your feedback and for your patience. We would like to provide some additional clarification. On 16/12, we requested the return of the parcel from the depot. Processing such a return typically takes around 3 days. Until this process is fully completed, we are unfortunately unable to issue the refund. We expect this to be resolved by the weekend, and the amount should be credited to your account early next week. Thank you for your understanding and patience. Should you have any further questions in the meantime, we will of course be happy to assist you. Kind regards, Coolblue
Op zoek naar "oortjes" om de muziek op mijn ook bij Coolblue gekochte mobiele telefoon te luisteren prettig geholpen door een vakkundige medewerkster. De "oortjes" zijn ook prima.
Super nette aardige, beleefde jongeman. Heeft super goed werk verricht. En werkt snel maar secure. Deze jonge verdiend een dikke pluim
64 Weena
Rotterdam 3012 CN