na ontvangst van mijn bestelling (ordernummer 94303511) blijkt dat de bijbehorende spatels ontbreken! na contact met Coolblue is de enige mogelijkheid het retourneren van het product of geld terug. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn om zoveel kosten en moeite te doen om een set spatels. hier moet mijns inziens ook een mogelijkheid komen voor nalevering van ontbrekende accessoires.
Ik heb nu al een paar dingen gekocht en ben zeer tevreden, snelle levering en afspraken na komen
De belofte bij Coolblue was dat het op zaterdagmiddag zou worden afgeleverd. Dat werd vervolgens maandag. Nu het bericht gekregen dat het wordt uitgesteld naar dinsdag of woensdag. Het betreft een kachel en ik heb het koud (ik ben 79 jaar)
Al meerdere jaren klant en altijd tevreden over de service en garantie. Ook met een 2e kans product dat binnen de garantie kapot ging, gewoon goede garantie en een nieuwe opgestuurd gekregen. Enig minpunt was mijn laatste bestelling, die werd 2 dagen later bezorgd dan initieel was beloofd. En dan snap ik de dag uitstel als het wat drukker is dan verwacht, maar stel het dan niet nog een keer uit. Maar gezien mijn gehele ervaring door de jaren heen : super bedrijf.
Eerste keer iets besteld bij Cool Blue. In de drukke kerstperiode. Maar bij een ophaalpunt laten bezorgen om de kans zo groot mogelijk te maken op ontvangst voor de kerst. Goed op de hoogte gehouden. Werd een dag later, de 24e 's middags. Was meteen aan de beurt. Goede keus geweest!
Ik zou het volgende dag ontvangen nu moet ik wachten
Hell erg bedankt en de service super aardig
Ik heb nu al meerdere artikelen besteld bij coolblue over de jaren heen. Geweldige levering, goede spontane bezorgers als je ze iets vraagt dan helpen ze je ook nog erbij. 1 woord geweldig!
Misleidend door advertentie achteraf zit er geen spel bij
Delivery, website, products and even prices are all great at coolblue. If I can buy something from somewhere, I always look at coolblue second hand.
Makkelijk te bestellen en snel in huis.
2 werknemers van coolblue op de afgesproken tijd en plaats ,klinkt logisch maar is tegenwoordig niet altijd meer normaal, Afspraak was 1e drempel maar deze 2 kanjers brachten de koel diepvries combinatie 2 hoog naar plaats van bestemming
Product maar deels ontvangen doordat ze verkeerd gesorteerd hebben en hoor niets meer
Ik ben super goed geholpen! Al bij binnenkomst stond er een hele vriendelijke medewerker die mij wegwijs maakte over de winkel, vertelde me waar ik mijn product kon vinden en waar ik naar toe moest lopen. Aan de balie ook een vriendelijke medewerker die keurig met mij mee dacht! Ik kwam voor een micro SD kaart voor mijn camera. Hier zocht de medewerker mee over hoeveel geheugen er in de camera paste. Top kwaliteit van Coolblue Amsterdam zuid! Dank jullie wel!
Mijn ervaring is heel goed ze maken duidelijke afspraken en komen deze vervolgens ook nauwkeurig na en het personeel die bij ons is geweest was erg vriendelijk en behulpzaam ik kijk uit naar een volgende aankoop dat zal zeker bij Coolblue zijn
Fijne informatie gegeven zonder opdringerige ondertoon. Nee echt een fijne mooie winkel
Al heel wat bestellingen gedaan bij Coolblue. De service is onovertrefbaar!
Hallo Cooblue, Ik twijfelde tussen de 13" en de 15" maar jullie advies gaf de doorslag(prima service). Gekozen voor de 15", het geluid ! Het is een redelijk betaalbare Mac en natuurlijk kan het altijd duurder met een Pro model maar dit paste in mijn budget. Toen zag ik een tweede kans en heb ik direct toegeslagen. Alleen op de adapter zaten kleine krasje maar de Mac zag en helemaal nieuw uit. Zo werk je ook een beetje aan de duurzaamheid en het scheelt geld. Heel blij mee, alleen moet ik hem verzekeren of niet? Daar twijfel ik nog over. Verder doet hij wat ik wil en dat is het belangrijkste. Prachtige machine en enorm blij mee.
Helaas ging op kerstavond mijn combimagnetron kapot, dus ik heb dezelfde dag nog een nieuwe besteld. Na wat uitzoeken heb ik speciaal bij Coolblue besteld omdat ze op zaterdag de 27e konden leveren, want vandaag tot en met dinsdag ben ik niet thuis. Maar helaas, toen ik de 26e naar bed ging had ik nog geen verzendmelding en de 27e vroeg kreeg ik een mailtje dat het met een dag vertraagd was vanwege Black Friday. Blijkbaar is er daar niemand die even de tijd neemt om de mail template aan te passen.. Een detail is dat op de bestelpagina de hele dag heeft gestaan dat het toch echt de 27e bezorgd zou worden. Sterker nog, toen ik vandaag wakker werd, stond er dat het gisteren geleverd gaat worden.. Maar goed, er stond ook dat het nog steeds ingepakt moest worden. Twee jaar geleden heb ik exact hetzelfde probleem gehad en dat bleek door een probleem in het systeem te komen waardoor mijn bestelling niet verwerkt werd. Ik heb daar de klantenservice voor gebeld en volgens hun was het op te lossen door de ene bestelling te annuleren en een nieuwe te plaatsen. Echter, de nieuwe bestelling had exact hetzelfde probleem en daar moet je als klant telkens zelf achter komen, niemand bij Coolblue die zich daar om bekommert. Ik heb daar destijds een klacht voor ingediend en ondanks alle mooie woorden is er niks veranderd. Bestellingen kunnen nog steeds door problemen niet verwerkt worden, niemand die het in de gaten heeft en als klant ben je de dupe. Normaal geef ik ze een kans, maar aangezien dit de 2e keer is en ik momenteel geen zin heb aan gezeik met de klantenservice, heb ik maar zelf de bestelling geannuleerd en ik ben voorlopig klaar met Coolblue. Ze blazen hoog van de toren dat klanttevredenheid hoog in het vaandel staat en zolang het goed gaat, is dat ok. Maar zodra het misgaat laten ze in je hemd staan.
Prachtige winkel in Utrecht en pretige bediening. Website en levering met bakfiets altijd top.
Zie boven, overal tevreden, alleen jammer dat de oude apparatuur niet werd meegenomen door de koeriers terwijl dit wel op de site stond. En er uiteraard een recycle vergoeding moest worden betaald voor de nieuwe apparatuur.
Het nieuwe game scherm was zo besteld en binnen een paar dagen bezorgd. Mijn zoon is zo gelukkig met zijn nieuwe scherm!
Een prullenbak van Brabantia besteld. Super de volgende dag al bezorgd. Helaas beschadigd. Er zit een deuk rechts voor. Nu terug gestuurd en we wachten op de afhandeling. Zo jammer.
Makkelijk online bestellen en afhalen in de winkel
64 Weena
Rotterdam 3012 CN