Bestelde was door coolblue is uistekend. Alleen DHL de bezorging was zeer slecht. Ik kreeg een melding dat DHL om 13.56 aan mijn duur was, terwijl ik woensdag 29 April de hele dag met smart zat thuis was te wachten,om met het bestelde wat ik nodig had op 30 april bij familie reunion . Ik kon pas op vrijdag 1 mei het bestelde pakket ophalen bij 'n service punt in Zaandam. Ik hoorde van andere,dat het zeervaak voorkomt,dat DHL de boel belazeren,en pakket niet bezorgen ,maar gewoon deponeren naar pakketophaal punt. Lekker makkelijker bij dat *** bedrijf!!
Pas een comvi oven besteld en in de avond besteld en volgende dag geleverd. En netjes binnen op een uur nauwkeurig. Ook de bezorger was erg aardig. Top!
Fijne communicatie mbt levertijd, eerst een tijdsbestek van 4 uur, dan 1 uur en dan een telefoontje dat de bezorger er binnen 15 minuten is. Bezorger was ook een fijne jongeman
Vanaf het eerste moment heb ik mij welwillend en oplossingsgericht opgesteld. Ik heb direct aangegeven dat het mij niet uitmaakte welk merk vervangende SSD zou worden aangeboden, zolang het maar ging om een gelijkwaardige 1TB M.2 NVMe SSD. Ik heb dus uitdrukkelijk meegedacht over een praktische oplossing en mij niet vastgepind op exact hetzelfde Kingston-model. In het gesprek is zelfs concreet gekeken naar een Crucial 1TB SSD als alternatief, juist omdat dit op dat moment een passend en relatief voordelig vervangend product binnen uw assortiment was. Daarmee was er aantoonbaar een redelijke en uitvoerbare vervangingsoptie beschikbaar. Schending van het wettelijk recht op vervanging Desondanks werd mij meegedeeld dat ik uitsluitend genoegen moest nemen met terugbetaling van het oorspronkelijke aankoopbedrag. Dat standpunt wijs ik af. Onrechtmatige inhouding van mijn eigendom Los van de garantiekwestie wil ik uitdrukkelijk en als zelfstandig klachtonderdeel vastleggen dat het filiaal mijn defecte SSD heeft geweigerd terug te geven, op het moment dat ik het aangeboden voorstel expliciet had afgewezen en niets had ondertekend waaruit instemming met ontbinding van de koop blijkt. Zolang er geen overeenstemming bestaat over de afhandeling, is en blijft de SSD mijn eigendom. Het zonder mijn toestemming onder zich houden van mijn eigendom, terwijl ik mijn akkoord uitdrukkelijk had onthouden, is onrechtmatig in de zin van artikel 6:162 BW. Ik verzoek u om een inhoudelijke reactie op dit punt, inclusief uitleg op welke grond het filiaal mijn eigendom heeft ingehouden. Nadrukkelijk geef ik hierbij schriftelijk te kennen dat ik tot op heden geen vrijwillig afstand heb gedaan van de koopovereenkomst. Ik ga er dan ook van uit dat mijn originele SSD zich nog in het bezit van Coolblue bevindt. Ik ben niet akkoord met ontbinding door middel van terugbetaling van het oorspronkelijke aankoopbedrag. Behandeling in het filiaal Daarnaast wil ik vastleggen dat ik tijdens mijn bez
Hoi Django, Bedankt voor je uitgebreide toelichting. We begrijpen dat deze situatie voor jou erg vervelend is en dat je duidelijkheid wilt over de afhandeling. We zien in ons systeem dat een collega inmiddels een dossier voor je heeft aangemaakt en dit heeft doorgestuurd naar onze backoffice voor verdere opvolging. Zij nemen dit verder inhoudelijk in behandeling. Je ontvangt hierover een terugkoppeling binnen 3 werkdagen. Bedankt voor je geduld. Met vriendelijke groet, Coolblue
Mijn pakket kwam dagen later. Is niet erg. Maar het werd naar een totaal ander servicepunt gebracht. Moest met de taxi mijn pakket halen. Wie vergoed mijn onkosten?
Hoi Jur, Bedankt voor je review. Het spijt ons enorm om te horen dat je pakket met vertraging is geleverd en bovendien bij een verkeerd servicepunt terecht is gekomen. Dit is absoluut niet de bedoeling en we begrijpen dat dit voor veel ongemak heeft gezorgd. Om dit enigszins goed te maken, gaan we een sorry voucher in je account plaatsen ter compensatie. We hopen dat we het hiermee toch een beetje hebben kunnen rechtzetten. Onze excuses voor het ervaren ongemak en bedankt voor je feedback. Met vriendelijke groet, Coolblue
Made a purchase on Thursday and the very next day, my purchase was delivered. Couldn't ask for anything better!
Prima website, duidelijke productomschrijvingen en mooie prijzen.
Zoals gewoonlijk kwam het pakketje weer op tijd en netjes verpakt.
Van bestellen tot bezorging uitstekend verzorgd.
Ik had in de winkel ps5 besteld en die zouden ze op sturen het was vandaag bestellen en morgen thuis bezorgt het is inmiddels bijna 4 dage voorbij en nog niks ontvangen als ik de klantenservice bel zeggen ze elke keer wordt vandaag bezorgt wordt morgen bezorgt het is zeer slecht
Hoi Kaya, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen en dat de communicatie hierover niet duidelijk was. Op basis van het door jou gebruikte e-mailadres kunnen we momenteel geen bestelling terugvinden in ons systeem. Om je zending correct te kunnen nakijken en je verder te helpen, vragen we je om contact met ons op te nemen met je ordernummer. Alvast bedankt voor je begrip, we helpen je graag zo snel mogelijk verder. Met vriendelijke groet, Coolblue
Super vriendelijk geholpen bij filiaal gr Houtstraat Haarlem
Ik heb de koptelefoon op de camping, waar ik een weekje was, laten bezorgen. Geen punt bij Coolblue!
Snel gevonden wat ik zocht alleen is het altijd jammer dat PostNL er zolang over doet.
top goede service
De medewerker was zeer vriendelijk en behulpzaam bij het ophalen van mijn nieuwe elektrische tandenborstels.
Nog cooler
S avonds besteld, de volgende dag in huis. Prima uitleg in de mail van Coolblue.
Wij komen vaak bij Coolblue uit voor de electronica die we gebruiken in huis en voor het bedrijf. Computers, ereaders, stofzuiger, modems etc. Ook de tweedekans producten zijn precies zoals de omschrijving weergeeft. Snelle leveringen zijn ook goed geregeld.
Tot mijn grote verbazing kreeg ik een mail van jullie dat mijn nieuwe kookplaat gelerverd zou worden door post.nl. Dat was niet de afspraak. Ik verwachte een Bus (klopt) of een bakfiets met een vrolijke cooblue mederweker. Ik zit niet te wachten op een slecht gehumeurde post.nl mederwerker die ik twee keer moet vragen het pakje bij de deur en niet onder aan de trap af te leveren en die niet eens fatsoenlijk goede dag zegt. Als ik slechte service wil, bestel ik in china. Ik kiez voor coolblue vanwege de service. So maak je de goede indruk van de afgelopen jaren in een keer stuk. Uitleg van de servicedesk medewerker: "bij klein aparatuur daar hebben wij daarhelaas geen invloed op". Terwijl het doch echt een redelijk grote kookplaat was. Zul je denken, wat maakt het uit, je hebt dat ding toch gekregen. Echter de coolblue medewerker neemt de oude kookplaat mee terug zoals het hoort(glimlach), bij post.nl moet je daar niet aan denken. ZIt ik nu opgeschept met dat oude ding. Geen glimlach. volgens de wet zijn jullie verplicht duidelijk tijdens de bestelling aan te geven wat de opties zijn voor terugave van de oude apparatuur. En dat niet alleen voor grote dingen zoals koelkasten, maar ook kleine huishoudelijke stukken. Hierin zijn jullie gevaald. Jammer! Geen tevreden klant deze keer
Het Braun scheerapparaat werd snel geleverd. Het apparaat werkt goed en is fraai om te zien.
Kan gebeuren maar in de doos zat een veel kleinere strijkplank dan besteld maar de doos gaf de bestelde plank aan . Kan gebeuren maar onnodig werk met retourzenden. En de advertentie gaf aan op dinsdag maar hij kwam op woensdag.
Nespresso apparaat is defect, dus snel een nieuwe besteld bij Coolblue. Gisteren besteld, vandaag geleverd. Alleen…. Het Nespresso apparaat blijkt een stofzuiger te zijn. Uiteraard Coolblue gebeld om aan te geven dat er een verkeerd artikel is geleverd en gevraagd of ze dat even willen omruilen. Dat is natuurlijk logisch, toch? Alles voor een glimlach. Nou niet dus. Eerst moet ik zelf die stofzuiger maar terugsturen en pas als die binnen is gaan ze een onderzoek starten naar waar mijn Nespresso is… heuh, dat is toch omgekeerde wereld? Coolblue maakt een fout en ik kan aan de slag om het eerst maar terug te sturen en daarna af te wachten of en wanneer mijn apparaat dan geleverd wordt. Na hemel en aarde bewogen te hebben wilden ze het apparaat dan maar komen halen. Fijn, maar wacht even… ze halen dan wel het verkeerde apparaat op, maar leveren niet mijn bestelde apparaat. En dat terwijl ze geen garantie kunnen geven of en wanneer ik ofwel het bestelde apparaat ofwel mijn geld terug krijg. Als ik het al terug krijg. Dat kunnen ze namelijk ook niet garanderen. Helaas vinden ze het dan ook heel vreemd als wij dan aangeven dat wij dan het geleverde artikel niet afgeven totdat wij meer duidelijkheid hebben over dat onderzoek (wat 10 dagen kan duren)… Oftewijl, we hebben een Nespresso besteld, dit niet geleverd gekregen en worden volledig in het duister gelaten of we het nog gaan krijgen en of we ons geld terug krijgen…. De medewerkers aan de telefoon kunnen niks en mogen niks. De “captain” op de achtergrond fluit ze terug als ze iets willen regelen, maar daar mogen ze ons ook niet naar doorverbinden. Wat een ongelofelijke slechte klantenservice! Het is lang geleden dat wij door een gerenommeerd bedrijf zo slecht zijn behandeld. Coolblue, alles voor een glimlach…. Nou niet dus, helemaal niets voor een glimlach!
Het is af en toe wachten en zoeken naar de juiste deal. Maar als je het eenmaal hebt wat je zoekt dan is het gemakkelijk besteld en snel geleverd.
Product lag klaar volgens afspraak, netjes geholpen in de winkel. Jullie doen het trouwens gewoon goed, zeker tov MediaMarkt.
64 Weena
Rotterdam 3012 CN