Geweldig top service

Op vrijdagavond om half elf een nieuwe combi magnetron besteld. De volgende ochtend dus zaterdagochtend om half tien werd hij al afgeleverd.

Coolblue prima MAAR MIJN ERVARING MET INSTALLEREN SLECHT

De beschrijving van hoe ik mijn laserprinter moet aansluiten is SLECHT, ben al uren bezig en het lukt niet! Er staat in de beschrijving dat een statuslampje paars moet knipperen (en dat doet 't ook) maar het blijft paars knipperen. (Er staat geschreven dat dat de EERSTE keer 2 uur duurt) maar dat is elke keer 2 uur. Is er iemand aan de telefoon te krijgen die Mij daarbij helpt?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

Snel en correct

Een inductieplaat besteld. Volgende dag in huis. Levering ging heel correct en accuraat. Aan de deur wordt er kort eea toegelicht door een vriendelijke bezorger. PS: het product was ook stuk goedkoper dan vergelijkbare ergens anders.

Verschrikkelijk

Ze kwamen voor de afgesproken tijd bezorgen. Terwijl je voor tijdslot betaald. Vervolgens zet de bezorger de producten middenin de woonkamer neer pakt niks uit. Dan stoot hij met de oude producten tegen de deuren en deurposten met gevolg schade. Dan de klantenservice bellen is een crime je hangt zo 15min aan de lijn. En het is nog niet in orde gemaakt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bereikbaarheid verbeteren

Snelle levering, zoals altijd.

Twee producten besteld en zoals gewoonlijk zijn de producten de dag erna al geleverd. Er zijn weinig winkels/leveranciers (waarvoor alle begrip) die dat nog geregeld krijgen tegenwoordig, dus prima service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen!

Top bedrijf!

Vlotte levering en goede service!!

Goed contact

Prettige jongeman aan de telefoon. Adequaat en to the point. Benieuwd of hij mij nog gaat mailen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Communicatie kan altijd beter

Na 1 dag bezorgd en kwartier voor de aflevertijd gebeld zoals ook gezegd was

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Heb ik niet

Wanneer komt het pakket?

Donderdag 11/9 besteld, en het pakket zou vrijdag 12/9 binnenkomen. Helaas. Ook op 13/9 geen pakket. Ben benieuwd (14/9) wanneer het wordt geleverd. Dit heb ik met Coolblue niet eerder meegemaakt en hopelijk blijft het bij deze uitzondering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zorg voor een betrouwbare transporteur die ook correcte terugkoppeling geeft.

Jammer slecht verpakt

Toen ik bij de deur kwam stond het pakket al tegen muur en kookplaat 10 cm eruit geschoven, de DHL bezorger al op weg zoals altijd naar zijn busje geen geduld, jammer, doos was slecht dicht verpakt en overal beschadigd en stond open, gelukkig was kookplaat goed verpakt in piepschuim helaas nog niet kunnen testen in ons nieuwe huis. Jammer slechte service van Coolblue/DHL, was beter gewend. Vr gr Paul , ex Allround Monteur Whirlpool 117

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Rol plakband kopen voor retour verkopen

Heel goede informatie en snelle aflevering

Ben tevreden over de basis. De hulp in de winkel en de aflevering van het pakket. Nu nog kijken of het apparaat doet wat ie moet doen. Nog niets geïnstalleerd.

Bijna goed

Prima ontvangst. Lang moeten wachten, er ging wat mis want mijn beurt verviel ineens. Daarom zeer vriendelijk en goed geholpen. Alleen mijn tegoed is niet goed verwerkt in mijn account. Zie 2 verschillende facturen. De ene kon ik meenemen en de andere moest bezorgd worden. Is beide in orde alleen het tegoed moet correct worden bijgeschreven. Graag contact hierover!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja correct verwerken facturen

Top concept

Ik bestel vrijwel alles via Coolblue! De prijzen zijn goed, de levertijd is kort en er gaat eigenlijk nooit iets mis. Als er iets mis gaat dan lossen ze het netjes op. Dit is de basis denk ik en dit doen ze meer dan uitstekend. Als ik iets bestel haal ik het vaak op in de winkel. De winkel in Haarlem zit namelijk op een super locatie, en je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je niet thuis bent wanneer het wordt geleverd. Het personeel is super vriendelijk en je wordt altijd erg goed geholpen, ze nemen er de tijd voor die nodig is. Kortom toppers, ga zo door!

Nog niets ontvangen

Donderdag 11 sep besteld. Melding : 12 sep bezorgd-> Niets ontvangen. 13 sep melding : Bezorging 16 sep! Hoezo Voor 23.59 besteld morgen bezorgd??

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wat denkt u zelf?

Persoonlijk, oprecht, klantvriendelijk

In de avond producten besteld, vervolgens helaas een foutje gemaakt in de bestelling. Gelukkig was er in de avond een medewerker beschikbaar en heeft en ander opgelost. Overigens wacht ik nog wel op een terugbetaling De volgende dag een vriendelijke jongeman die keurig de bestelde producten heeft bezorgd en op de juiste plaats heeft neergezet. Kortom voor mij een dikke 10 voor het personeel van Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Als er oude producten in een winkelmandje zitten deze na verloop van tijd verwijderen, om te voorkomen dat deze met een nieuwe bestelling mee sterk worden

Levering volgen verwachting.

Snel besteld, volgende dag ophalen in winkel en binnen 1 minuut geholpen.

Prima communicatie enfijne servic

Op advies van vrienden koos ik voor CoolBlue. Prima service en snel en netjes geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja. Ik erg zwaar werk voor 1 persoon ivm grote zware pakketten. Arbo te zwaar.

Amazing personal Service, everthing in time, very friendly

• Heb je nog tips of verbeterpunten? No

Professioneel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen.

Goede en snelle service.

Werkt perfect met MacBook Pro

Lang en stevig snoer, werkt perfect voor het opladen van mijn MacBook Pro

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prettige fysieke zaak met goede website

Ik koop mijn spullen graag bij Coolblue vanwege de goede website en een fysieke winkel die dicht bij is.

DHL is bagger

Gekocht produkt is niks mis mee, maar de bezorging door DHL is zwaar onder de maat. Post-NL is veel en veel beter!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Andere bezorgdenst nemen

Doen wat ze afspreken

Bestelling is afgeleverd op de tijd die werd aangeven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Zeer snelle levering en vriendelijk personeel

64 Weena

Rotterdam 3012 CN