Snelle, beleefde en vriendelijke bezorgers.

Snelle, handige, beleefde en vriendelijke bezorgers. Bestellen was heel makkelijk en levering super snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Cool bleu prima alleen de pakket dienst niet vriendelijk, jammer

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Pakket dienst

prima geholpen, maar ... zie hieronder

Ik kwam vrijdag in de winkel in Breda voor een Philips luchtreiniger 900 serie. Deze stond maandag 2 maart op internet voor 115,00. Kom ik in de winkel een paar dagen later en moet ik 125,00 betalen. Volgens medewerker Sjors om dat actie afgelopen was. Oke, dat kan. MAAR, gisteren keek ik op internet en staat hij nog steeds voor 115,00. Kortom: ik heb 10 euro te veel betaald en dat wil ik graag terug hebben. MAAR, bellen gaat niet, want Breda heeft geen tel. nr. krijg alleen de chatmevrouw, waar ik niet verder mee kwam. Hoop dat het nu wel lukt om de 10 euro teruggestort te krijgen. Graag reactie hierop per onderstaande mail.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? eenduidige prijs

Frictionless buying experience

Was buying a screen for my son's computer. could quickly exactly what I wanted at a decent price. could find a shop on our back from his soprt practice and pickup the goods. Less than 24h after ordering.

Correct. Op tijd . Beleefd

Bestellen ging makkelijk . Betaling ging makkelijk . Track en tracé makkelijk en een vriendelijke jonge man kwam hem leveren en zetten hem op de gewenste plek . Dank hiervoor

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Levering is correct

Ik had een tweedekans besteld waarbij werd aangegeven dat er aan de bovenkant van de machine krassen zaten. Bij levering zaten er echter ook krassen aan de zijkant en bovendien is er aan de voorkant lakschade. Dit vindt ik jammer, dat had vermeld moeten worden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bij 2e kans de gebreken duidelijk vermelden.

Zeer klantgerichte wijze in aanbod en proces van reparatie van defect artikel

Wijze waarop Coolblue haar retour en reparatie proces heeft inricht en mij als klant op de hoogte houd is heel goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Eerder besteld bij bol. Vreselijk behandeld! Daarna bij coolblue besteld en fantastisch gegaan

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Was goed en op tijd komt

Snel en goed bezorgd

Xx

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Origienrle samsung snellader+ c kabel besteld en volgende dag mocht ik ophalen. Alles was duidelijk en klant gericht. Kwaliteit is perfect met garantie natuurlijk wat je verwacht bij coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima service, maar wel met domme up-sell

Coolblue heeft een goed werkende service. Ik bestel mijn monitor, is op voorraad bij een locatie en kan het per direct ophalen. Via mail krijg ik een QR-code en kan doorlopen naar de balie. Helemaal super! Houd rekening dat je wel een up-sell krijg voor een monitor standaard die eigenlijk al is inbegrepen bij de monitor, en een aanbieding voor een energiecontract.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Hou op met energiecontracten.

Goed geholpen

Vriendelijke bezorgers

Great experience.

Coolblue staff members are very professional and friendly.

• NA

Slechte communicatie

Ik heb een telefoon besteld, thuis gelijk afgerekend. Vervolgens krijg ik een mail dat ik mijn bestelling gelijk kan komen ophalen dus rijd helemaal naar de stad om vervolgens te horen dat ze nog wat controles moeten uitvoeren oftwel je kan producten helemaal niet gelijk ophalen ook niet als je dus wel die mail krijgt. Weer terug naar huis gereden om vervolgens een uur later precies de zelfde mail te krijgen dat het nu wel klaar ligt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere communicatie

Bestelling prima en op tijd geleverd.

De adviezen bij de bestelling zijn duidelijk weergegeven en de afhandeling t/m levering keurig uitgevoerd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gemakkelijk besteld en snel geleverd, top!

Supersnel geleverd. Goed verpakt. Goed product. Echt top.

Supersnelle service

Beamer in de avond besteld en de volgende ochtend al geleverd. TOP!

Reliable service

Easy to order, clear communication, timely delivery in the requested timeframe

On time delivery

Was first time to order. And I was satisfied with the delivery

Snel geleverd en goed verpakt

Snel geleverd en goed verpakt

altijd goed

prima produkten, prima website,prima service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

really good experience

such fast delivery I cannot even believe it - ordered my item at 11pm - had it on my desk at 9 am the next day!

• -

atijd goede ervaring

altijd goede ervaringen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vriendelijke bezorgers, duidelijke communicatie tijdens bestelproces en bezorging conform afspraak

64 Weena

Rotterdam 3012 CN