Altijd top kwaliteit
Bezorgt volgens planning. Advies in de mail.
Koop al jaren bij Coolblue tot nog toe geen klachten
telefonische helpdesk heb ik Coolblue toch een tweede kans gegeven door een Tweede Kans Nutribullet te bestellen. Helaas is dit wederom uitgelopen op een teleurstelling. Het ontvangen product bevond zich in een duidelijk vervuilde staat en was bovendien vies en beschimmeld in de doos aangetroffen. Dit acht ik bijzonder en onacceptabel, zeker gezien het feit dat het hier een keukenapparaat betreft en het product wordt verkocht als functioneel en gecontroleerd. Ook bij een Tweede Kans-product mag worden verwacht dat het hygiënisch, veilig en zorgvuldig gecontroleerd is voordat het opnieuw wordt verkocht. In deze staat had het product naar mijn mening niet geleverd mogen worden.
Hoi, Bedankt dat je je ervaring deelt. Dit had absoluut niet mogen gebeuren. Normaal worden alle producten zorgvuldig gecontroleerd en getest voordat ze bij de Tweede Kans-producten terechtkomen. Hier is duidelijk iets misgelopen, waarvoor onze oprechte excuses. We zien dat er inmiddels een retour is aangemaakt. Zodra we het product hebben ontvangen, zorgen we onmiddellijk voor de terugbetaling. Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt dat je dit met ons deelt. Vriendelijke groet, Coolblue
Ben er echt blij mee:)
Weten waar je aan toe bent is fijn.
Het tijdsvak van de bezorging werd binnen een paar uur gewijzigd in een tijdsvak van een uur. De betreffende “vrolijke” bezorger belde of we thuis waren omdat hij 15 minuten eerder zou zijn. Top! Belde zelfs na 5 minuten nogmaals dat het nog 10minuten zou duren. De beste man verdiend een lintje want in een no time was onze vaatwasser aangesloten, de rommel opgeruimd en de oude vaatwasser meegenomen
Alles ging goed en snel.
Ging geweldig, Overdag duidelijk telefonisch advies gekregen over modelkeuze. Vrijdag 's avonds om half twaalf besteld, volgende dag om half elf 's ochtends bezorgd. Eigenlijk niet gezond zo snel. Phillips scheerapparaat voldoet vooralsnog naar verwachting.
Aardige bezorger die onze vaatwasser netjes neergezet heeft en ons top te woord heeft gestaan. Belde ook netjes van tevoren dat hij eraan kwam.
Het bestellen en het bezorgen zelf ging goed. Alleen de communicatie rond de bezorging was niet goed. Afleverdatum was 15 december. Hele dag voor niets gewacht. 16 december een berichtje dat de bestelling niet lukte op die dag maar de volgende dag, de 17de.
Zie boven
Voor dat ik deze TV heb bestelling en geplaatst had ik wat rond gekeken. Ik vond deze tv op meerderen web side voor een beteren prijs. Ik met deze gegevens naar jullie winkel in Breda daar kreeg ik te horen dat jullie geen concurrentiebedingen hadden. Nou daar zat ik met een cadeaubon die ik wilden gebruiken. dit is niet meer van deze tijd geen concurrentiebedingen,
Hoi, Bedankt voor je review. We begrijpen dat je graag de laagste prijs wilt en dat het frustrerend kan zijn als dat niet altijd lukt. We weten dat we niet altijd de goedkoopste zijn, maar we proberen dit te compenseren met een klantenservice die bereikbaar is van 8:00 tot 23:59 via verschillende kanalen, de 30 dagen tevredenheidsgarantie en nog veel meer. Daarnaast hebben we een prijsgarantie: koop je iets bij Coolblue en daalt de prijs binnen 30 dagen, dan heb je recht op het verschil in shoptegoed. Zo proberen we er altijd voor te zorgen dat je tevreden blijft, ook als we niet de allerlaagste prijs hebben. Vriendelijke groet, Cooblue
Aardige medewerker en super snelle goede service ze nemen alle tijd voor je
Great prices, love the device! In store experience was fantastic too. Biros was super helpful.
Thomas was uitermate vriendelijk en geduldig. Top verkoper
Binnen een werkdag geleverd. 1 item bleek niet te passen. Onduidelijk in specificatie fabrikant. Geruild, dag later correctie item.
Goed op de hoogte gehouden van bestelling. Bezorger was vriendelijke en snel
Heel tevreden over mijn aankoop bij Coolblue, zowel over produkt als over Coolblue.
Coolblue doet inderdaad wat het belooft. De pannenset die ik zocht was als kers op de taart ook nog in de aanbieding!
Goed dat Coolblue, als het even kan, de pakketjes bezorgt met een bakfiets! Veel beter dan al die vrachtwagens en busjes die af en aan rijden in de straten voor de kleinste pakketjes.
Na lang wachten product gekregen wilde er een apple adapter voor, kost 19,95 terwijl in de apple store 20 meter verder zelfde adapter 12 euro is. Steeds vaker blijkt de coolblue ervaringen van toen de winkel net begon nu een lauwblue ervaring. Zeker prijstechnisch is coolblue gewoon een dure zaak geworden.
Wij kwam voor 2 artikelen Apple 3 pro oortjes en een handmixer. De Braun mixer was niet op voorraad en een van de demo oortjes deed het niet. De verkoper was wel vriendelijk en verontschuldigde zich wel voor het ongemak. Op dit moment wacht ik nog steeds op de (digitale)toezending van de aankoopbon.
Hoi, Bedankt voor je review en fijn om te horen dat de verkoper vriendelijk was. Zoals je misschien al weet, kun je al je facturen altijd terugvinden in je Coolblue-account. Voor het gemak heb ik de factuur voor je bestelling nu ook direct doorgemaild. Nogmaals onze excuses voor het ongemakt en bedankt voor je geduld. Prettige feesten! Coolblue
Zeer kundige personeel,rustige duidelijke winkel
64 Weena
Rotterdam 3012 CN