Op vrijdagavond om half elf een nieuwe combi magnetron besteld. De volgende ochtend dus zaterdagochtend om half tien werd hij al afgeleverd.
De beschrijving van hoe ik mijn laserprinter moet aansluiten is SLECHT, ben al uren bezig en het lukt niet! Er staat in de beschrijving dat een statuslampje paars moet knipperen (en dat doet 't ook) maar het blijft paars knipperen. (Er staat geschreven dat dat de EERSTE keer 2 uur duurt) maar dat is elke keer 2 uur. Is er iemand aan de telefoon te krijgen die Mij daarbij helpt?
Hoi, Wat vervelend dat het aansluiten van de printer zo moeizaam verloopt. Wij helpen je hier graag stap voor stap mee verder. Je mag even onze klantenservice bellen, dan kijken we samen waar het misloopt en zorgen we dat het opgelost raakt. 010 7988999 Groetjes, Coolblue
Een inductieplaat besteld. Volgende dag in huis. Levering ging heel correct en accuraat. Aan de deur wordt er kort eea toegelicht door een vriendelijke bezorger. PS: het product was ook stuk goedkoper dan vergelijkbare ergens anders.
Ze kwamen voor de afgesproken tijd bezorgen. Terwijl je voor tijdslot betaald. Vervolgens zet de bezorger de producten middenin de woonkamer neer pakt niks uit. Dan stoot hij met de oude producten tegen de deuren en deurposten met gevolg schade. Dan de klantenservice bellen is een crime je hangt zo 15min aan de lijn. En het is nog niet in orde gemaakt.
Hoi, We begrijpen dat dit niet verlopen is zoals je had gehoopt. Hoewel we blij zijn dat de bezorging op tijd was, begrijpen we dat het vervelend is als dit buiten het afgesproken tijdslot gebeurt, zeker wanneer je hier extra voor betaald hebt. Ook de schade aan je woning door het verplaatsen van de oude toestellen, is uiteraard niet de bedoeling. Om dit verder op te pakken, willen we je vragen om foto's van de schade en een indicatie van de herstelkosten met ons te delen. Je mag dit doorsturen naar [email protected] met vermelding van je ordernummer en wij houden je dan op de hoogte van de verdere afhandeling. Vriendelijke groet, Coolblue
Twee producten besteld en zoals gewoonlijk zijn de producten de dag erna al geleverd. Er zijn weinig winkels/leveranciers (waarvoor alle begrip) die dat nog geregeld krijgen tegenwoordig, dus prima service!
Vlotte levering en goede service!!
Prettige jongeman aan de telefoon. Adequaat en to the point. Benieuwd of hij mij nog gaat mailen.
Na 1 dag bezorgd en kwartier voor de aflevertijd gebeld zoals ook gezegd was
Donderdag 11/9 besteld, en het pakket zou vrijdag 12/9 binnenkomen. Helaas. Ook op 13/9 geen pakket. Ben benieuwd (14/9) wanneer het wordt geleverd. Dit heb ik met Coolblue niet eerder meegemaakt en hopelijk blijft het bij deze uitzondering.
Hoi, We begrijpen dat het erg vervelend is wanneer een bestelling niet op de verwachte dag wordt geleverd, zeker wanneer je gewend bent aan onze gebruikelijke snelle service. Indien het pakket op de 4de bezorgdag (uitgezonderd zondag) nog niet is geleverd, sturen we je automatisch een nieuwe bestelling op. We hopen uiteraard dat het pakket vandaag nog bij jou zal aankomen. Vriendelijke groet, Coolblue
Toen ik bij de deur kwam stond het pakket al tegen muur en kookplaat 10 cm eruit geschoven, de DHL bezorger al op weg zoals altijd naar zijn busje geen geduld, jammer, doos was slecht dicht verpakt en overal beschadigd en stond open, gelukkig was kookplaat goed verpakt in piepschuim helaas nog niet kunnen testen in ons nieuwe huis. Jammer slechte service van Coolblue/DHL, was beter gewend. Vr gr Paul , ex Allround Monteur Whirlpool 117
Ben tevreden over de basis. De hulp in de winkel en de aflevering van het pakket. Nu nog kijken of het apparaat doet wat ie moet doen. Nog niets geïnstalleerd.
Prima ontvangst. Lang moeten wachten, er ging wat mis want mijn beurt verviel ineens. Daarom zeer vriendelijk en goed geholpen. Alleen mijn tegoed is niet goed verwerkt in mijn account. Zie 2 verschillende facturen. De ene kon ik meenemen en de andere moest bezorgd worden. Is beide in orde alleen het tegoed moet correct worden bijgeschreven. Graag contact hierover!
Ik bestel vrijwel alles via Coolblue! De prijzen zijn goed, de levertijd is kort en er gaat eigenlijk nooit iets mis. Als er iets mis gaat dan lossen ze het netjes op. Dit is de basis denk ik en dit doen ze meer dan uitstekend. Als ik iets bestel haal ik het vaak op in de winkel. De winkel in Haarlem zit namelijk op een super locatie, en je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je niet thuis bent wanneer het wordt geleverd. Het personeel is super vriendelijk en je wordt altijd erg goed geholpen, ze nemen er de tijd voor die nodig is. Kortom toppers, ga zo door!
Donderdag 11 sep besteld. Melding : 12 sep bezorgd-> Niets ontvangen. 13 sep melding : Bezorging 16 sep! Hoezo Voor 23.59 besteld morgen bezorgd??
Hoi, We begrijpen dat het niet fijn is wanneer een bestelling niet volgens verwachting geleverd wordt. Als je bestelling op de 4de bezorgdag (uitgezonderd zondag) nog steeds niet geleverd is, sturen wij je een nieuw pakket op. We hopen dat je inmiddels vandaag je pakket in handen hebt, maar mocht dit niet het geval zijn, staan we klaar om dit correct op te lossen. Vriendelijke groet, Coolblue
In de avond producten besteld, vervolgens helaas een foutje gemaakt in de bestelling. Gelukkig was er in de avond een medewerker beschikbaar en heeft en ander opgelost. Overigens wacht ik nog wel op een terugbetaling De volgende dag een vriendelijke jongeman die keurig de bestelde producten heeft bezorgd en op de juiste plaats heeft neergezet. Kortom voor mij een dikke 10 voor het personeel van Coolblue.
Snel besteld, volgende dag ophalen in winkel en binnen 1 minuut geholpen.
Op advies van vrienden koos ik voor CoolBlue. Prima service en snel en netjes geleverd.
Amazing personal Service, everthing in time, very friendly
Goede en snelle service.
Lang en stevig snoer, werkt perfect voor het opladen van mijn MacBook Pro
Ik koop mijn spullen graag bij Coolblue vanwege de goede website en een fysieke winkel die dicht bij is.
Gekocht produkt is niks mis mee, maar de bezorging door DHL is zwaar onder de maat. Post-NL is veel en veel beter!
Beste Henk, Wat leuk dat je een product bij ons hebt aangeschaft! Het is dan ook jammer om te lezen dat je geen positieve ervaring met de levering hebt gehad. Mochten wij vanuit Coolblue hierin iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dan helpen we je uiteraard graag verder. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Bestelling is afgeleverd op de tijd die werd aangeven.
Zeer snelle levering en vriendelijk personeel
64 Weena
Rotterdam 3012 CN