Onveilige bezorging

Ik hoefde me bij ontvangst niet te legitimeren! Redelijk onveilig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bij Post.nl moet de ontvanger zich legitimeren voordat hij pakket ontvangt

Snel besteld, simpel en doeltreffend en vlot

De bestelling was was simpel, het beoogde artikel snel gevonden en het overzicht was duidelijk in de specificatie te vinden. Keuze snel gemaakt en prijs prestatie verhouding was prima. Bestelling vlot en zonder haperen voltrokken en betaald. Volgende dag in huis met PostNL prima gegaan allemaal!

Klantvriendelijk en professioneel

De medewerker die mijn bestelling uit het magazijn ging halen was klantvriendelijk zonder popie jopie gedrag en handelde de bestelling vriendelijk en professioneel af, zonder het haastig af te raffelen. Ik kwam een online bestelling 8n de winkel in Leiden ophalen. Hang er wel vanaf, denk ik, wie je treft. Ik had een " goeie". Inderdaad, service met een glimlach!

Snel en goed

Zoals de titel: snel en goed

Vriendelijke mannen voor levering

Mooie koelkast, Iets te vroeg geleverd dan ze op het uur aangaven maar super vriendelijke mannen. Ben zeker tevreden!

prima geregeld

alsof het het heel normaal is dat ik de ene dag iets bestel en het er de andere dag al is.

Snel vriendlijk

keurig netjes afgeleverd

uitstekend

prima laptop voor elk gebruik. goede kwaliteit en licht gewicht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Vriendelijk en hulpvaardig personeel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik heb hier de denon AVR2800H besteld. Ik bestel eerlijk gezegd nooit bij Coolblue. Normaal ga ik met bijna alles naar bol.com. Bol had deze receiver niet op voorraad, Coolblue wel. Ik werd prima op de hoogte gehouden, en mijn bestelling werd snel verzonden. Het apparaat werkt top, ik ben er blij mee. Misschien dat ik hier vaker electronica ga bestellen, dit beviel prima.

heel goed

goede ervaring met 1 minpunt

grote product variatie met overzichtelijk vergelijkmogelijkheden. Makkelijk besteld, snel betaald, updates komen direct door als er wijzigingen zijn. je word keurig op de hoogte gehouden van de verzending met track&trace. Nu het enige minpuntje, sinds de aankoop krijg ik ineens een zee aan mail. andere/gerelateerde producten, aanbiedingen, dit beoordelingverzoek. hier heb ik allemaal niet om gevraagd en is ook een reden waarom ik ooit gestopt ben met bestellen bij coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? minder mail over dingen waar ik niet om gevraagd heb.

Geweldig team, superbehulpzaam en vriendelijk

Ik zocht een combi-oven die ik cadeau wilde doen aan een vriend. Binnen no-time hadden wij de beste keus in beeld en die heb ik gekocht. Eén dag later mocht ik hem ophalen en had Coolblue hem ook in een mooi kadopapier ingepakt! Wat een service!

• Net

Niet goed

Slecht Laptop van ongeveer € 2000 gekocht. DHL zou bezorgen. Hebben hem nooit ontvangen terwijl DHL zegt dat het bezorgd is. Ik vind dit een hele slechte zaak van cool blue. Ik heb me laptop hard nodig ivm me werk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Reorganisatie

Alles volgens afspraak.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zo doorgaan

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Niet prettig om je aan te melden voor een verkoper

Moest ook behoorlijk lang wachten, antwoord verkoper onderbezetting

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meer personeel ga volgende aankoop weer online doen moest deze keer om dat ik wat had in te ruilen was achteraf niet nodig geweest want verkoper mocht het niet overzetten oude ipad weer mee genomen thuis overgezet nu weer terug naar winkel om oude ipad inteleveren

Snel en betrouwbaar

Snelle levering, duidelijke verwachtingen, heerlijke koffie!

Goede ervaring

Ik ben reuze blij met mijn frietpan en de bezorging was snel gegaan, dankjewel

Tevreden snel geleverd

Snel geleverd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Misleidende belofte doen op het eerste oog

Zie boven over. Over gechat en dan komen de kleine lettertjes

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ben er klaar mee

Top bedrijf

Bestel al jaren met veel plezier bij Coolblue. De klantreis is echt perfect, van het zoeken van een product, tot het bestellen, ontvangen en zelfs de uitleg mailtjes na de levering. Ze leveren ook goede service en ze hebben ruime openingstijden. Ga zo door!

meer dan prima

Ik ben fan van Coolblue omdat er echt de volgende dag bezorgd wordt, plus een heldere tijdsaanduiding en dat met de fiets gebeurt. Alle drie pluspunten qua klantvriendelijkheid. En over jullie producten en service ben ik altijd tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Top, al jaren.

Nog nooit zonder een glimlach het pand verlaten (bij wijze van) :-)

64 Weena

Rotterdam 3012 CN