snelle levering, goede informatie, kortom: zeer goed.

Gewoon weer áf!

Alles klopte weer! Eenvoudig besteld, goed geïnformeerd, tijdig afgeleverd in perfecte conditie.

Chaotisch

Geleverd wat ik besteld heb maar de berichtgeving en de levering zelf was niet goed. Uiteraard is de levering de verantwoordelijkheid van de koerier, maar wellicht moet daar een andere, betere, keuze gemaakt worden. Kort gezegd was het chaotisch en gedoe. Jammer. De iPhone was prima, dat dan weer wel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere verzenddienst kiezen. En bij wachtwoord aanpassing geen 2 of 3! Dagen wachten met reply.

Prima precies op de afgesproken tijd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles zoals beloofd en verwacht

Zie boven

Niet tevreden

Ik heb mijn schuurmachine ontvangen zonder doos, Coolblue dacht kennelijk dat de opbergcase voldoende was en het niks uitmaakte dat het beschadigd binnen zou komen. Ook mocht ik nog lekker alle stickers eraf peulen.

Tevreden

Op donderdag een nieuwe TV besteld en ivm de feestdagen kon deze 2 dagen later geleverd worden. Bezorging verliep perfect door een sympathieke bezorger. De aanwezigheid van een lift maakte de bezorger blij.. :) Altijd goede ervaringen gehad met Coolblue dus vanzelfsprekend dat Coolblue De plek is voor A/V producten!

Teveel wisselingen

Zoals ik schrijf. De constante wisseling van personeel is enerzijds ok vwb de snelheid maar kan bij mensen chaotisch overkomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie hierboven

Ze komen hen afspraak na. Product is op de aangegeven tijd geleverd.

Helemaal top!

Eenvouding bestelproces, goede communicatie, snelle, correcte bezorging op het vooraf doorgegeven moment. Kon niet beter!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Superaardige mensen die onze nieuwe tv kwamen bezorgen !!!!

Dikke pluim voor het personeel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Van bestelling tot bezorging prima verlopen, duidelijke communicatie over leverdatum en tijd

Snelle en goede service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Eenvoudig online bestellen, snelle levering, goed verpakt en het product is exact zoals online vermeld. Dank voor de snelle en prima service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik had de pech dat ze mijn pakket “ in de verkeerde regio” hadden geplaatst

Ik heb van de 2x dat ik nu bij cool blue heb besteld tot nu toe geen klachten. Alleen heel vreemd dat mijn pakket die vandaag moet binnenkomen, in de verkeerde regio was geplaatst. Ik heb zoiets van, zeg het gewoon eerlijk dat jullie die dag niet of met half mankracht werken. En dat het pakket niet de dag erop kan worden geleverd. Ik ben benieuwd of het vandaag binnenkomt. Maar verder geen klagen hoor.

Ik vindt het goed

Het service was goed

Super gemakkelijk

Op de site bestelen en een afhaalmoment bespreken. Dan op de afspraak naar de winkel, je QR code scannen en binnen een paar minuten heb je het artikel. Je kunt er ook voor kiezen om vooraf te betalen en dan is het slechts afhalen. Top service.

Goede snelle service.

Via de Coolblue site besteld en praktisch direct kunnen afhalen in de winkel. Geen gedoe met wachtrijen gewoon je QR code scannen bij de ingang en je wordt opgeroepen als je aan de beurt bent. Eventuele vragen kan nog stellen als je geholpen wordt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Prima en snel geleverd.

Keuze snel gemaakt en de volgende dag geleverd.

Snel bezorging.

Product zoals omschreven en snel geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Onvoldoende op de hoogte gehouden

26 december nieuwe koffiemachine besteld. Bevestiging met volgende dag leveren. Zaterdag bericht dat de levering niet doorgaat vanwege de Black Friday drukte. Begreep hier niets van. Nu maandagmiddag maar nog geen update. Vind ik niet Coolblue waardig. Ben anders gewend.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? snellere communicatie

Goed apparaat, fijne bezorgers

Tweede kans apparaat perfect, bezorgers top. Track & trace kan /moet beter. Om 3:18 (‘s nachts) een mail krijgen of de bezorgers om 7:30 op de stoep staan of om 18:00 moet echt anders.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Track & trace

Hoofdtelefoon JBL Tunesië 720BT

Gemakkelijk te installeren op mobiel en supergoed geluid

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Beste online winkel van Nederland

Ik kan geen negatieve punten opnoemen alles word zo correct afgehandeld. Een schuurmachine die de geest gaf de volgende dag had ik een nieuwe binnen via de garantie echt top.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super goede en snelle bezorging

Bedankt.

64 Weena