Hoognodige kookplaat te laat

Op de site staat; vandaag besteld, morgen in huis. Mijn inductie kookplaat heeft het begeven. Nu is het handig om zsm een nieuwe te hebben. Voor 10,- extra bij Coolblue besteld, zodat deze SNEL binnen is. Enkele dagen verder. Geen kookplaat. Zet zoiets dan niet op je site als je het niet kan waarmaken. Dikke 1 ster.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verander de website

Hmm

Ik heb een weber q 1200n besteld Pas een week later zag ik dat er een cashback actie van 50 euro van toepassing was Hier stond niks van in de advertentie van coolblue Toen ik deze alsnog wou aanvragen had ik de doos al weggegooid en de streepjes code die erop stond had ik nidig voor de actie Had coolblue dit erbij gezet had ik er nog gebruik van kunnen maken Maar.helaas

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geef acties aan in de advertentie

Jammer

Het gaat niet over Coolblue maar over DHL. Miele wasmiddel besteld order werd gesplitst in 2 zendingen, geen probleem het 1ste pakket werd keurig thuis bezorgd zoals gevraagd maar het 2e pakket werd bij een afhaalpunt bezorgd. Waarom geen flauwidee. En het is niet de 1ste keer dat ik problemen heb met DHL vwb de aflevering. Dus Coolblue vraag DHL te doen wat de klant vraagt. (En je kan DHL alleen beoordelen op het servicepoint en die is niet het probleem. Het is de distributie van DHL).

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

Perfect!

Goed, kundig leuke dame en telefonisch goed bereikbaar, CRUCIAAL!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Top ervaring altijd

Altijd betrouwbaar en bezorgen aan huis... nooit een foute ervaring gehad bij Coolblue. Heb er al heel wat spullen vandaan

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

wat je van Coolblue mag verwachten!

na goed zoekwerk/ vergelijken van mijn nieuwe stofzuiger degene gekocht die het beste bij mijn wensen paste! supersnel bestel, nog snellere levering! Er na netjes mail met filmpjes en uitleg hoe het apparaat werkt. En mocht je problemen hebben, weet ik uit ervaring, staan de coolblue-ers voor je klaar. En geen vervelende chatbot, maar een persoon aan de lijn! I love Blue! Coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gied geregeld, goede communicatie, goed en netjes gebracht!

Zeer snelle levering

Blij met deze printer

slecht

roborock stofzuiger gekocht, maar veel te veel problemen met wifi activeren

• Heb je nog tips of verbeterpunten? monteur ivm it problemen

Is er dan niemand om te helpen?

20 mei geweest bij vestiging Middelburg. Bij binnenkomst zag ik een bord dat ik boven moest zijn voor koffie. Daar aangekomen waren een aantal klanten en 1 coolblue medewerker. Lang gewacht maar niemand om mij te helpen. Toen naar de medewerker gestapt en die gaf aan dat hij mij nu niet kon helpen en dat ik naar beneden moest. Daar begreep ik pas dat ik mij moest melden. Meerdere klanten waren aan het wachten en niet tevreden over het aantal medewerkers. Uiteindelijk goed geholpen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meer duidelijk maken dat je je eerst moet aanmelden.

Zoals het hoort als klant. Behulpzaam.

Keurig geholpen, niet opdringerig. Goede verkoper met verstand van zaken. Gaf vertrouwen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Super service

In de avond besteld. Dag erna in huis. Bovendien nog extra mail erachteraan met uitgebreide handleiding. Zeer tevreden..

Helemaal goed!

Goede en snelle service. Ook heel fijn dat je in de app kan volgen hoe of wat. En daar staan ook tips over hoe omgaan met je bestelde apparaat

Prima printer, risicovolle verzending

Ik bestelde een printer die de volgende dag aankwam. Echter niet verpakt maar alleen in de doos zoals de printer in de winkel staat, dus duidelijk herkenbaar als nieuwe printer. De bezorging zet deze printer rustig in het zicht bij de voordeur. Een papiertje erom zal het risico op die diefstal sterk verkleinen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een papiertje om de doos.

heel tevreden

Wat een vriendelijke bezorger. En wat fijn dat je op de hoogte gehouden wordt wanneer het geleverd wordt. En heerlijk vandaag besteld is morgen in huis.

Coolblue has set a GOLD standard for Customer Service

When I buy any product my first choice is Coolblue, ir-respective of a product, I am not worried at all for customer service, but it over the phone, or in email or even better in-person with a coffee.

• Keep doing what you are already doing.

Altijd goed!

Het hele proces verloopt goed. Altijd tevreden, dus altijd die glimlach

Lekker snel.

Wordt lekker snel geleverd en het is compleet.

Super service

S'avonds laat een wasmachine bestellen omdat de oude ineens kapot ging en de andere middag al geleverd! Drempellevering maar die aardige bezorger heeft 'm toch nog even in de woonkamer gezet voor mij..top service!

Super service

Coolblue blijft de beste service bieden, zowel online als fysiek in de winkel. Toppers!

Kan beter.

Mijn DJI drone zou de volgende dag (maandag) geleverd worden, na drie dagen is er nog steeds niets bekend. Het bellen met de klantenservice duurde 35 minuten waarna ik ook aangaf dat ze mij het beste terug konden mailen met het antwoord waar het pakketje blijft. De medewerker aan de telefoon was wel erg vriendelijk en behulpzaam. Normaal ben ik zeer tevreden over coolblue, nu gaat alles alleen enorm stroperig wat wel jammer is. Ik had de drone namelijk graag meegenomen op vakantie, maar ik denk niet dat hij voor overmorgen binnen komt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Updates wanneer er vertraging ontstaat met een indicatie wat de bezorgdatum zou moeten zijn. Nu weet ik niets, na het telefoontje aan de helpdesk weet ik nog steeds weinig.

Prima service!!

Wasdroger besteld en keurig op tijd geleverd door een uiterst vriendelijke chauffeur!

Top.

Goede ervaring.

Reliable and happy-inducing

CoolBlue does what it says it will do, when it says it will do it. I actually look forward to the happy outlook of their delivery staff now! I have also had a very positive experience with returning an item.

• N/A

64 Weena