Fijn artikel kunnen vergelijken en op basis daarvan een goede keuze kunnen maken. Volgende dag al geleverd.
Alles goed gegaan.
Snelle en goede service, zonder discussie werd mijn apparaat vervangen. Goede communicatie ook!
Ik heb een thuiswerk budget van mijn werkgever. Helaas zijn de artikelen die beschikbaar zijn in "Mijn thuiswerkwinkel" bij Coolblue veel duurder dan bij de concurent. Echter daar kan ik niet kopen vanuit het budget van mijn werkgever.
Super advies gehad in de winkel! Dag later al thuisbezorgd (zondag)! Erg tevreden
snelle leveringen bezorging.
's avonds magnetron besteld en werd keurig de volgende dag geleverd.
Goede service helpen telefonisch snel en vriendelijk en de bezorging was top. Ze zetten het op de plek neer waar je het graag wilt hebben en zijn super vriendelijk.
Another company that makes false promises of next day delivery even in times where they can barely keep up with their logistics. Multiple consecutive failed deliveries with 0 updates and 0 information on their (broken) track & trace pages. Non-existent customer support, your typical AI chatbot that the only thing it can do is frustrate you more and never provide any actual help. Phone lines are of course an endless waiting and I have never managed to talk to actual person to help me with my order. The worst possible experience you can have on a webshop. I wish the rating bar would go lower.
Bij mijn zoektocht naar een goede monitor werd ik supergoed geadviseerd. Na aankoop werden de spullen even op een karretje geladen en naar mijn auto gebracht. Top service. Het leukste van de aankoop was toch wel het handgeschreven kaartje van Coolblue waarin ik bedankt werd voor mijn bezoek aan de winkel en heel veel plezier werd gewenst met de nieuwe aankoop. Je voelt je hier als klant echt koning.
Mijn ervaring met coolbleu is mij niet goed bevallen. Het is mijn eerste bestelling maar geen eerste glimlach. Ik heb maandag 24-11 een bestelling van een cadeau bon geplaatst. Die zou dinsdag 25-11 afgeleverd worden. Woensdagavond contact gehad met de klachtenlijn Het is nu donderdag 27-11 en nog steeds niks ontvangen. Het zou verstuurd worden met DHL maar de track en trace geeft ook een onduidelijk beeld van de voortgang. Eind conclusie bedenk eer ge begint dat word wachten op de sint
Duidelijke tekst op de website, vlotte afhandeling en snel bezorgd. Kortom, de glimlach die kwam er.
ik werd goed geholpen door Bink in Alkmaar. hij nam de tijd. legde t goed uit
Zie hierboven
Ik zocht een elektrische tandenborstel en Coolblue geeft heldere en overzichtelijke informatie op hun site. Dat maakte het kiezen makkelijker. Het bestellen gaat snel en de levering ook. Altijd fijn om online te winkelen bij Coolblue!
Supersnelle levering en keurig apparaatje gekocht
Je kunt pas beoordelen hoe de service van een bedrijf is als er een probleem ontstaat dat opgelost moet worden. Een beoordeling van 5* geven omdat de levering zo vlot ging heeft weinig waarde. Dus als het beeld van je led tv na 2 jaar en 4 maanden defect is en je meldt dit bij Coolblue dan merk je hoe goed de aftersales is. Nou uit ervaring kan ik zeggen dat die bij Coolblue hartstikke slecht is. Ik werd afgescheept met n kleine tegemoetkoming van de fabrikant. In dit geval Samsung. De reparatiekosten waren grotendeels voor mijn eigen rekening. Coolblue heeft als leverancier geen enkele bijdrage geleverd. 4 maanden na afloop van de fabrieksgarantie is bij Coolblue een gevalletje, helaas pindakaas.! Garantietermijn verlopen en zoek het maar uit. Inmiddels weet ik dat dit pure onzin is en dat de leverancier verantwoordelijk is en aansprakelijk blijft tijdens de verwachte levensverwachting van een product. Zie artikelen van de Consumentenbond en uitzending van Kassa. Bij Coolblue hebben ze daar lak aan. De slogans " alles voor een glimlach" en " elke dag een beetje beter ". Je moet het maar durven. Voor mij iig nooit meer Coolblue
Ellende met ontvangst. we hebben je gemist. Levering heeft vertraging. Levering 1 a 2 dagen uitgesteld.
Hoi, Het spijt ons te horen dat je bestelling met vertraging bezorgd werd. Dit is absoluut niet de bedoeling. We hebben daarom een leuke sorry voucher voor je klaargezet op je Coolblue account. Hopelijk maken we het op deze manier een beetje goed. Met een glimlach, Coolblue
Eenvoudig om te bestellen en ontvangen van de producten.
Ik kreeg een bericht dat mijn pakket in de brievenbus was afgeleverd maar ik heb niets gekregen.
Hoi, Als we het goed begrijpen kreeg je een ontvangstbevestiging zonder het artikel te hebben ontvangen. We zijn hiervoor een onderzoek gestart bij DHL, zodra we meer nieuws hebben houden we je hiervan op de hoogte. Hou er rekening mee dat dit 10 werkdagen in beslag zal nemen. Vriendelijke groet, Coolblue
Ik dacht een koopje bij Coolblue. Had tefal ook een black Friday aanbieding en dat nog wel 15 procent goedkoper. We hadden het nog kunnen cancelen maar toch bij Coolblue gebleven. Coolblue is altijd goed voor ons geweest.
Klanten komen met reden jn de winkel en wat is er dan beter dan direct bij het bereden van de winkel even kort aan te spreken en te vragen wat ze zoeken en een afspraak met een winkelbediende plannen. Echt goed.
Fijne en aardige bezorger..zeer vriendelijk!!!
Camera besteld van ruim € 1000. Gekozen voor bezorging op zondag. Hele dag thuisgebleven. Die dag niets geleverd. Daarna gekozen voor levering op woensdag. Agenda leeggemaakt. Op woensdag wederom niets. Blijft bij bezorger 'Aangekomen in jouw regio' staan. Vorige keer bij CoolBlue ook al eenzelfde ervaring. Terwijl ik thuis was, werd nieuwe laptop achter de kliko gelegd. Dit was dan ook de laatste keer dat ik bij CoolBlue bestel.
Hoi, We begrijpen zeker de teleurstelling. Helaas vinden we onder dit emailadres geen bestelling terug. Om dit goed te kunnen nakijken vragen we je om rechtstreeks contact op te nemen met onze klantendienst. Zij kunnen samen met jou uitzoeken wat er precies aan de hand is en zorgen voor een passende oplossing. Groetjes, Coolblue