Laden reviews...
4,372 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Overall, customers report fast delivery and reliable service. Many reviews praise smooth ordering and clear communication. Some experiences note occasional delays or stock issues, but the majority express satisfaction with value and the overall shopping experience.
Ik ben heel tevreden met mijn Iphone 17e, maar zeer ontevreden over hoe het is bezorgd, via DHL. Namelijk, dat het gewoon is neergelegd bij mijn flat onderaan (1 trap hoger dan de ingang) samen met andere pakketjes voor andere bewoners, terwijl ik gewoon thuis was. Dat vind ik echt niet acceptabel voor een pakketje wat duidelijk van Coolblue is en dus mogelijk waardevolle electronica bevat, en in dit geval ook echt een dure content had. Dat moet dus echt beter!
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Zie boven: zorg dat de bezorger (DHL) aanbelt en het pakketje persoonlijk overhandigd bij een dure bestelling zoals een iPhone
Anke
Wageningen
Levertijd van de mobile airco was zeer lang en de communicatie was ook niet wenselijk. Op de 21 besteld omdat op de website nog gecommuniceerd werd dat dit de volgende dag werd geleverd. Helaas niet. Gekozen voor avondlevering. Uiteindelijk is het aan dhl meegegeven en die kwam overdag toen ik niet thuis was. Datum verzet, thuis gebleven en toen kwamen ze ineens niet overdag maar in de avond. Daarna een boze bezorger die het veel te zwaar vond. Ik snap hem ook wel maar vervelend.
Communicatie en tussentijdse updates
Ruben
Breda
Fijne werknemers die de tijd voor je nemen en vertellen je alles wat je wilt weten.
Dinie van Gils
Heibloem
Als ik een nieuw laptop kom kopen van 1100 euro kan ik het niet waarderen als verkoper lekker op de doos aan het leunen is terwijl ik briefje voor briefje moet invoeren in de kassa/kluis. Getuigt van gebrek aan respect voor de klant en zijn spullen. Mijn laptop is breekbaar! Behandel het met respect alsof het voor jezelf is.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Houding qua gesprek en lichaamshouding in cursus
Alex
Rotterdam
Zeer snelle levering en wordt op de hoogte gehouden van de levering.
misuden
Eindhoven
Ik heb bij Coolblue een bestelling gedaan t.w. een Macbook Air 13" M5, 16GB/512 GB SL voor een prijs van € 1199,- Hierbij heb ik ervoor gekozen om deze bestelling in de winkel in Den Haag. Voorafgaand aan deze bestelling heb ik meerdere malen thuis de inruil uitgerekend van mijn 'oude' Macbook Air uit 2022. Dit zou een bedrag van € 400,- zijn. Op 1 juli heb ik de nieuwe laptop opgehaald en vandaag op 2 juli ging ik de oude laptop inruilen. Tot mijn verbazing kreeg ik geen € 400,- maar slechts € 310,- Toen ik hierover een opmerking maakte tegen de medewerker zei hij dat hij niet mocht afwijken van de prijs van wat het systeem aangaf. En dat terwijl de laptop precies eruitzag zoals ik zelf al had berekend. Er waren geen krassen, geen afwijkingen, configuratie was hetzelfde etc etc. En de medewerker vulde ter plekke ook alles precies hetzelfde in zoals ik dat zelf had gedaan. In de winkel zei ik dat ik er een klacht over zou indienen en wij het daar niet konden oplossen. Vervolgens heb ik telefonisch een medewerker van de klantenservice gesproken. Hier werd ik eerlijk gezegd niet goed van. Allereerst suggereerde hij dat het apparaat er anders uit had gezien en ik daarom € 90,- minder ontvangen zou hebben van de betreffende medewerker. Toen ik zei dat dit niet klopte omdat alles gewoon hetzelfde was, als ik zelf had geconstateerd en ingevuld, kreeg de medewerker in de winkel vervolgens de schuld. Hij bepaalt het bedrag wat er voor gegeven mag worden dus Daar ligt het aan. Ik vind dit eerlijk gezegd best erg. Allereerst reken ik uit hoeveel een nieuwe laptop mij netto kost en dat is niet € 1199, maar € 799, maar in de praktijk blijkt dit ineens € 890,- te zijn en vervolgens is het heen en weer schuiven over de schuldvraag hiervan. CoolBlue heeft gewoon de inruilvergoeding gewijzigd en dat is gewoon de waarheid. Dat leidt bij mij niet tot een glimlach.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Kom na wat gepresenteerd wordt!!
Marcel
Den Haag
Heb in verleden vaker een produkt besteld en altijd goed en juist geleverd.
Hugo
Zorgvlied
Er was een aflever moment gepland, en toen kreeg ik het bericht dat er sprake is van een sorteerfout. En vanaf dat moment is het stil. Dit ben ik niet gewend van Coolblue. Ik heb de klantenservice gesproken. Hij zei dat hij het probleem ziet, en dat het is uitgezet bij logitistiek. Dat was om 11 uur vanmorgen. En daar wacht ik nu op.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Informeer me als het ook niet goed gaat.
Leonie Meijer
Maarssen
Bol en Coolblue zaten qua prijs voor mijn Apple Watch gelijk, maar omdat ik energie afneem via CB, kreeg ik korting. Toen was de keus snel gemaakt, Wel jammer dat ik mijn Google pixel 8 pro er niet op mocht inruilen, dat weer wel …
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Laat mensen op een Apple product ook andere merken kunnen inruilen.
Lana
Zandvoort
Horrible, didn’t get my package with vacuum cleaner delivered I need to wait for the investigation with DHL
N/A
Alvi
Amsterdam
Prima prijs. Snelle bezorging.
Hendrik
Nieuwegein
En weer kreeg ik na aankoop mailtjes over hoe het product te gebruiken en om een review achter te laten. In mijn instellingen bij Coolblue staan alle vinkjes uit, dus ik zou geen onzin mail meer moeten ontvangen. Maar toch staan de vinkjes iedere keer weer aan. Meerdere keren gemeld, reactie "we gaan er naar kijken". Kijken inderdaad, want er veranderd niets. Dit was dan ook de laatste aankoop bij die klunzen!
Zie tekst
Peter
Leiderdorp
Nu al een paar x een kleine bestelling geplaatst, ophalen in de winkel, in de veronderstelling in het pakket-automaat. Wederom niet en lange wachttijd.
Werkende pakketautomaat
Josine
Rotterdam
Twee keer goed geholpen. Medewerkers die vriendelijk zijn en kennis hebben over de koptelefoons die ik heb gekocht.
Anil Jewbali
AMSTERDAM
Nog nooit problemen gehad met Coolblue. Goede informatie, betrouwbaar, als ik moet kiezen bestel ik altijd het liefste hier.
Elise
Budel
Zie boven.
Adriaan Torenburg
Purmerend
Zeer teleurstellend. Ik heb dus een ingedeukte doos met onbeschermde wokpannen ontvangen. Geen goedkope pannen waren het, het betere zorg verwacht.
Verbeter de inpakservice
Ratna
Almere
De chauffeur appte en belde dat hij half uurtje later was ivm opladen van de elektrische auto. Correct afgeleverd met korte info en hij tilde de tv mijn woonkamer in. Goede info over levering.
X
Marianne
Delft
Zie hierboeven
Jan
lelystad
telefonisch product besteld en direct betaald. Dan begint het grote wachten, en wachten, en wachten. Bij inloggen geeft de digitale assistent dat er nog ingepakt moet worden. heb meer dan zes uur gebeld, het duurt lang überhaupt iemand te spreken te krijgen. order is toen door Coolblue geannuleerd, maar ik had gewoon betaald. Vele onduidelijke berichten terug, het ligt wel of het ligt niet gereed om op te halen in de vestiging. Uiteindelijk heb ik kunnen ophalen en toen bleek dat ik een twee jarig zekerheidspakket had terwijl ik heb besteld een drie jarig zekerheidspakket en daar ook voor betaald heb. Weer een uur de wacht en na een uur de mededeling dat ik dan maar weer moest annuleren. Coolblue is zeker niet meer wat het was. Kortom, je hebt iets besteld, betaald en krijgt iets anders ……. Op enig moment geef je maar op.
Teveel om op te noemen
M
Alkmaar
Good, very good .toilets Gre add t9
Nee
Richard
Utrecht
De bestelling verliep goed en de levering was snel. Alleen kregen we eerst bericht dat de levering hier om de hoek zou zijn, dus prima. Maar later dat het pakket in een ander dorp bij een DHL punt was bezorgd. Het was een volumineus pakket, dat je niet onder je arm mee kon nemen. Dat kan niet zonder overleg.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Rechtstreeks overleggen als bezorging niet lukt zoals gepland
Suzan
Bussum
Snelle levering, marktconforme prijs.
Bram
Nijmegen
Goed geïnformeerd over de producten en zeer netjes en adequaat behandeld
Bea Bouman
Purmerend