Laden reviews...
4,369 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Overall, customers report fast delivery and reliable service. Many reviews praise smooth ordering and clear communication. Some experiences note occasional delays or stock issues, but the majority express satisfaction with value and the overall shopping experience.
Alles naar wens
Henk
Nijkerk
en de helpdesk hielp goed toen ik een instellingsprobleem ondervond. In een keer opgelost. Deskundig personeel. Wel lang moeten wachten, maar midden in de vakantie.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
zelfs géén extra personeel om wachttijd te verkorten. Ook het personeel mag met vakantie
Fekke Bakker
Barendrecht
Snelle en keurige aflevering. Bezorger vriendelijke persoon.
Nvt
Toon
Nijmegen
Werken snel, duidelijk en vriendelijk om ervoor te zorgen dat ik mn product heb
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Mag alleen iets duidelijker bij welke balie je moet zijn.
Brett
Krommenie
Goed geprijsde producten. Snelle levering. Uitstekende klantenservice.
Tayana
Barneveld
Super tevreden met mijn Audio-Technica AT-LP60X van Coolblue! De levering was snel en zorgvuldig verpakt, zodat alles onbeschadigd aankwam. Het geluid is verrassend warm en vol, precies wat je van deze instapmodel platenspeler mag verwachten, en de installatie was binnen een paar minuten geregeld dankzij de duidelijke instructies en de ingebouwde phono-versterker. Ook fijn dat Coolblue een uitgebreide productbeschrijving en vergelijkingstool had, waardoor ik precies het juiste model kon kiezen. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een mooie, gebruiksvriendelijke platenspeler met snelle service erbij!
Michiel Plaisier
Oud-Beijerland
Levering van een iPhone van € 1.250 liever niet meer in de brievenbus. Die staat bij ons ver van de voordeur en in het zicht van voorbijgangers.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Laat voor hogere bedragen voor ontvangst tekenen.
Diederik Septer
Haulerwijk
Advies en detailinformatie is naar mijn ervaring goed en volledig. De wachttijd bij afhalen was 20 minuten. Dat vond ik erg lang. Ik had het product expres thuis uitgezocht omdat ik dacht dat het dan even snel in de winkel opgepikt kon worden.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Versnel het afhaalproces voor handzame producten die
E.T.
Voorschoten
Zoals altijd is de informatie die Coolblue geeft prima in orde. De snelle levering werkt goed.
Marjan
Weesp
Altijd goed voor een glimlach. Prettige behulpzame bezorger.
Nee
Rosa
Den Haag
Zeer slechte service, Ik ben voor andere roborok gegaan naar Coolblue. Advies van personeel saros10 gekocht. Spijt van. Helaas, binnen 1 maand kapot gegaan. Dweil systeem vast gezeten bij het Dock. Retour verzonden naar repetitie. 4 weken geleden, daar voor 4 keer gebeld. Nog niet terug.
Ismail
Maassluis
Alles behalve een glimlach bij coolblue. Tot drie maal toe is mijn wasmachine niet bezorgd. De eerste keer stonden ze op een verkeerd adres 20 km verder. De tweede keer werd gezegd dat er niemand thuis was terwijl we angstvallig aan het wachten waren op het medegedeelde bezorguur. De hond sloeg ook niet aan op een bel. De derde keer werd de bezorging vlak voor bezorgtijdstip geannuleerd door "problemen onderweg". Het volgende bezorgmoment zou pas 4 dagen later zijn. Op dat moment was het genoeg. En de koop in de winkel geannuleerd. Wacht nog steeds op volledige teruggave van mijn geld. Klantenservice ook slecht bereikbaar. Niet meer hier kopen. Alleen als je lage prijs bij slechte service wenst. Verkoper in winkel in Alkmaar was vriendelijk, maar dat is het enige positieve.
Leo
Alkmaar
Op de website van coolblue staat bij "hoe kan ik mijn oude apparaat recyclen" dat ik het eenvoudig aan de coolblue bezorger kan meegeven. Na de bestelling bleek dat mijn nieuwe apparaat door DHL zou worden bezorgd en zag ik de bui al hangen. Ik probeerde contact met coolblue op te nemen maar "het is druk, de wachttijden zijn langer dan u van ons bent gewend". (20 min) haha Toen de CB bezorger (dus DHL) aanbelde maakte ik open en zag van bovenaf (ik woon op 3 hoog) dat hij het pakket beneden in de hal plaatste en verdween. Precies zoals ik het gewend ben van DHL. Al met al was geen sprake van "alles met een glimlach" en zit ik als bejaarde met een zwaar apparaat dat ik zelf moet zien kwijt te raken. Al met al zeer teleurstellend, ze doen niet wat wordt beloofd.
doen wat je belooft
J.
Eindhoven
Van mij dus geen glimlach en u bent dus geen voorbeeldbedrijf op het gebied van klantgerichtheid
Heb je nog tips of verbeterpunten?
verbeter de klantenservice en met name de bereikbaarheid.
Jan Hornstra
Gouda
1 bestelling in 3 leveringen op wisselende dagen en 3e pakket niet ontvangen gemiddelde wachttijd bij klanten service 45 min !!
Gilbert Berntsen
Laag-Keppel
Als je avondlevering tegen betaling aanbiedt, moet je dat nakomen. Als dat je niet lukt, moet je iets doen ter compensatie
ja zie bovenstaande
Menno
Woudenberg
Snelle verzending en product , tv beugel ‘ Van goede kwaliteit Ik ben tevreden
Edwin
Deventer
Superfijn geholpen met advies in de winkel. Daarom een goede keuze gemaakt . Snel thuisbezorgd en ze namen de oude tv weer mee. Topservice !
Suzanne
Breda
Top service, ik was groot fan van Coolblue en dat ben ik nog steeds.
Ga zo door
Wytse Koetse
Amsterdam
ik heb moeite met de levering en track code via coolblue en leverancier. ik kreeg pas op de leverings dag te horen hoelaat op die dag werd geleverd.
leo roos
NIJMEGEN
Webshop is niet up-to-date. Dat is me al vaker opgevallen en overkomen. Heel vervelend. Want dan ben je blij dat je eindelijk echt een product naar keuze hebt gevonden en dan krijg je daarna een mail dat het product niet meer geleverd wordt. Product wat je daarna koopt wordt wel snel en en prima geleverd. Dat is top geregeld!
Webshop up-to-date houden
Claudia
Deurne
zelfs op maandag morgen heel vriendelijk en gezellig personeel Snel en heel goed geholpen en kennis van wat ze verkopen.
Addy
Leende
Arno Viguurs
Wijchen
Met een dag in huis prima informatie, aardige chauffeur.
Jeroen
Buinen
Goede en snelle levering. Fijne bezorgers en een top vaatwasser!
Claudia
Rotterdam