Laden reviews...
4,399 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Overall, customers report fast delivery and reliable service. Many reviews praise smooth ordering and clear communication. Some experiences note occasional delays or stock issues, but the majority express satisfaction with value and the overall shopping experience.
Bestel een scheerapparaat op dinsdag, deze zou bezorgd worden woensdag. Woensdag geen scheerapparaat, donderdag geen scheerapparaat. Kijk in de PostNL app, nog niet ontvangen of verwerkt. Ga met vakantie kon m vrijdag niet meer in ontvangst nemen. Wil heb annuleren in de app moet ik m terugsturen. Terugsturen wat ik niet heb ontvangen. Maar de klantenservice gebeld, welgeteld 57 minuten in de wacht gestaan. Toen nog eens 10 minuten in de wacht met de medewerken die mijn annulering moest regelen. 1 uur en 7 minuten gewacht alsof ik niks anders te doen heb. Nu nog wachten tot Sint Juttemis dat ik mijn geld terug heb op de rekening want ja dat gebeurd pas als PostNL het heeft terug gestuurd wat ik dus apart vind aangezien ze het nog niet eens hadden ontvangen. Vind het schaamteloos!
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Afspraken nakomen, meer mensen in dienst nemen.
Steven
Hoensbroek
De website werkt prima. Eenmaal in de winkel binnen 1 minuut geholpen. Alles zag er in orde uit.
Xian
Rotterdam
Airtags besteld zou voor donderdag geleverd Worden maar is flink vertraagd
Op tijd leveren
Rene
van der Lindr
The overall experience with GEXCON was really good. GEXCON demonstrated to have a strong experience and expertise in the topics, besides, they made themselves available for meetings, clarifications and suggestions in a short time and always contribute to the Project Development. I have no bad comments about the time spent working together with GEXCON.
N/A
Jose Paulo
Rotterdam
Helemaal op de hoogte gehouden van alles na de aankoop. Tot mijn schrik zag ik dat het aangekochte artikel de dag na aankoop - het was nog niet bezorgd - in prijs was gedaald. Na een chat met klantenservice is de rekening direct aangepast en het verschil toegevoegd aan mijn tijdloze shoptegoed. Goede service !
Nee
Edward
Rotterdam
Good product and quick delivery
N/A
Gianni
Gouda
Speciaal betaald voor een tijdslot bezorging, is het niet op tijd ingepakt en vervolgens een dag later nog een keer vertraagd. Dus tot 2 keer toe iemand thuis voor niets. En nu nog steeds niet in huis. Bied dan ook geen tijdslot bezorging aan dn laat er al helemaal niet voor betalen...
Deze optie niet verkopen
Anouk
Molenhoek
Drie item werden besteld. Deze werden in twee delen bezorgd. Onder vermelding: we komen ‘s morgen. Geleverd werd ‘s middags 1430, maar incompleet. ‘s Avonds rond 21:00 kwam waarom het ging. Happy End dus.
Trek conclusie uit bovenstaande
Govers J.K.
Haren
Ik vind het maar niks dat er namen omgeroepen worden door de hele zaak. Dat je dan maar moet zien wie naar jou staat te wuiven want door alle omgevings geluiden hoor je het nauwelijks als de gene die jou zoekt om de hoek staat. Bedien dan gewoon vanaf een balie met een nr. Het lijkt het oude concept van de kijkwinkel wel. Ik koop daardoor zo minmogelijk bij Coolblue, zelfs als ik daardoor meer betaal.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
gebruik gewoon nrs en een balie nr
.....
.......
Ruime keuze, snelle levering. Erg blij met de nieuwe producten.
Frank
Utrecht
Goed bedrijf Alleen jammer dat voor zo laat besteld volgende dag in huis niet klopt is 2 dagen
Levertijd
Henk ooms
Castricum is
Een dag besteld, is de volgende dag in huis. Supersnelle levering
Petra
Thorn
Mijn ervaring met Coolblue was ronduit teleurstellend. Ik bestelde een Samsung koelkast-vriescombinatie inclusief installatie, maar wat volgde was een aaneenschakeling van fouten die uiteindelijk heeft geleid tot annulering van de bestelling. Allereerst moest ik ruim 10 dagen wachten op levering. Vervolgens kon de installatie niet doorgaan omdat het installatieteam aangaf dat de benodigde inbouwdiepte afweek van de informatie die op de productpagina werd gesuggereerd. Na ongeveer 40 minuten wachten bij de klantenservice werd een nieuwe afspraak gemaakt, waarbij expliciet werd bevestigd dat ook een installatieteam ingepland zou worden. Op de afgesproken dag bleek dit echter niet geregeld te zijn. De bezorgers leverden alleen het apparaat af en vertrokken weer zonder installatie. Wéér een telefoontje van 45 minuten verder om een nieuwe afspraak te maken. Toen eindelijk opnieuw een installatieteam arriveerde, bleek de koelkast beschadigd te zijn. Daarna mocht ik voor de derde keer contact opnemen met de klantenservice, om te horen dat een vervangend exemplaar pas meer dan een week later geleverd kon worden. Ondertussen zat ik zonder werkende koelkast. Wat het meest teleurstelde was de houding van Coolblue. Ondanks dat alle problemen aan hun kant lagen, werd geprobeerd opnieuw installatiekosten in rekening te brengen en was men niet bereid om een snellere levering te regelen. Ook werd een toegezegde terugbelafspraak niet nagekomen. Fouten kunnen gebeuren, maar in dit traject stapelden de problemen zich op: onduidelijke productinformatie, verkeerd ingeplande afspraken, levering van een beschadigd product, onduidelijke extra kosten, niet nagekomen afspraken en een gebrek aan begrip voor de situatie van de klant. Na uren aan wachttijden en telefoongesprekken was er nog steeds geen passende oplossing. Uiteindelijk heb ik de bestelling geannuleerd. Wat mij vooral tegenvalt, is het complete gebrek aan eigenaarschap en oplossingsgerichtheid. Na jarenlang een positieve indruk v
Zie boven
Claudius
Rotterdam
Via de site de stofzuiger besteld. Ging allemaal prima. Alleen onze vriendjes van DHL vinden het weer noodzakelijk om de stofzuiger niet op de afgesproken plaats (bij de voordeur van ons appartement) af te leveren, maar in de centrale hal. En aangezien de stofzuiger in de gewone Miele verpakking zat, was het voor iedereen duidelijk...Ahhh en nieuwe stofzuiger...zo voor het meenemen. Gelukkig hebben we hem zelf kunnen ophalen uit de centrale hal. Maar de bestelling en snelheid van leveren waren dus prima.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Transporteur die wel conform afspraak levert of via de eigen Coolblue bezorgdienst. Alles voor een glimlach tenslotte.
Bas
Haarlem
Wij kwamen binnen om een bestelling op te halen die wij een dag eerder hebben besteld. Al op het moment dat we binnen kwamen en eigenlijk nog even wouden kijken kwam de medewerker al naar ons toe, en erg opdringerig overkwam of hij ons kon helpen. Wij gaven aan dat we nog even wouden kijken want we waren geïnteresseerd in Phillips hue en eventueel een robotstofzuiger met dweil. Maar toch moesten we meekomen om de bestelling door te geven zodat hij die kon halen en wij betalen. Wij hebben dit maar gedaan en zijn daarna naar de mediamarkt gegaan en zijn daar verder geslaagd voor een robotstofzuiger met dweilfuntcie en Phillips hue systeem. Slecht zaak qua personeel.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Niet opdringerig wezen, klanten de tijd geven om rond te kunnen kijken of eventuele informatie te geven.
Fan van der ploeg
Lisse
Zoals altijd 100% top. Ik hou van Coolblue
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Nee zeker niet. Ga zo Door.
Yvonne
Amstelveen
Fijn de melding per SMS wanneer je precies de zending mag verwachten.
Ruud
VOORBURG
Al jaren klant bij coolblue en altijd erg tevreden geweest. de laatse bestellingen gingen steeds minder soepel. Zo heb ik een kapot computer scherm ontvangen die ik niet terug mocht sturen omdat ik de doos had open gemaakt, kon ik zwaaien naar €200. "ik had hem zelf waarschijnlijk kapot gemaakt" terwijl hij onbeschadigd uit de doos kwam en gewoon niet aan ging. daarna een Apple koptelefoon besteld, zou de volgende dag geleverd worden, was kwijt geraakt, toen heb ik gevraagd of ik er dan een kon ophalen in de winkel of dat ze een nieuwe wilde opsturen. dat kon allemaal niet, ze moesten een onderzoek starten, heeft ruim 3 weken geduurd. Nu een wasmachine en een droger besteld, zou volgende dag in huis zijn, werd ik gebeld dat ze de verkeerde hadden ingeladen en dat ze die konden brengen zodat ik een droger had, en dat ze die dan in de middag (dezelfde dag) zouden omruilen voor de gene die ik hd besteld ik zei dat ik dat netjes vond maar dat ik dat overbodig vind als de juiste alsnog die dag komt, meneer gaf aan dat hij iets na 13:00 bij me zou zijn met de juiste, ik zei helemaal top. om 16:00 zelf maar even gaan bellen om te vragen of meneer zijn horloge goed loopt. krijg ik na 58 minuten te horen dat die niet meer vandaag komt. vond ik vervelend en heb ik verteld tegen de dame, zij begreep dit en gaf aan dat ze hem voor de volgende dag als eerste stop zou toevoegen. niet geweldig maar meer kon mevrouw niet doen. Nu de volgende dag krijg ik om 08:27, een sms dat hij er over 30 minuten is. om 09.00 gebeld 30 minuten in de wacht, gaf mevrouw aan dat hij tussen 09:00 en 09:30 zou komen. Vervolgens om 10:30 weer gaan bellen, na 55 minuten in de wacht word er opgehangen. toen ben ik via de chat verder gegaan, en daar word aangegeven dat die vandaag neit komt door een soorteerfout. Het is nu vrijdag dus de volgende leverdatum is maandag. klanteservice kan of wil niks voor hun klanten doen, ook interreseerd het ze niet meer of je wel of geen klant blijft.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
te veel voor het tekst vak
Edo
Warmond
Behulpzame chauffeur eitjes en vriendelijke mijn er aring een dikke 10
Gerda De Rijk
Aalsmeer
Je betaald extra om het moment van levering te bepalen. dat gebeurt niet, maar om dan in contact te komen en dit te melden is nagenoeg onmogelijk, DHL verwijst naar Coolblue en bij bij Coolblue kan je alleen spreken met een bot.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Geen toezeggingen doen die je niet waar kan maken
Kevin
Niet online
Ik had gezien dat Coolblue een redelijk prijzige Panasonic videocamera in de collectie had. Ik had daar belangstelling voor, maar wilde die niet aanschaffen zonder advies. Ik ben dus naar de winkel gegaan om daar iemand te spreken voor advies. Ik had vooraf al gelezen dat de camera daar ook op voorraad zou zijn. Dat bleek niet zo te zijn. Nadat ik al mijn vragen beantwoord had gekregen heb ik de camera daadwerkelijk besteld. De opgenomen videobeelden zouden door de camera op een SD kaartje weggeschreven worden. Daarvoor heb ik eveneens een nieuw SD kaartje aangeschaft. Het personeelslid dat mij te woord stond heeft er een voor mij uitgezocht. (Klasse 10) Thuis bleek de camera erg lang te doen over het opladen van de batterij, maar na 2 dagen kon ik hem gaan uitproberen. En wat bleek: het SD kaartje was "not compatible". Jammer........ Ik kan na een week weer terugkomen naar de fysieke winkel om te zien wat mij verder te doen staat.
spreekt voor zich
Johannes (Hans)
Helmond
De service is heel goed en ik word altijd prettig geholpen. Één aandachtspunt heb ik wel: Ik was in de vestiging aan de Hoogstraat in Rotterdam en moest mij daar via een scherm aanmelden. Ik werd verwezen naar de 1e verdieping en stond daar te wachten. Muziek op de achtergrond. En mijn naam zou omgeroepen worden. Met de muziek op de achtergrond verwacht ik dat ook door diezelfde luidsprekers mijn naam omgeroepen zou worden. Het bleek echter dat mensen van Coolblue gewoon rondlopen en dan de naam van hun klant omroepen. Ik vind dat toch wel een achterhaald systeem. Is het mogelijk om dat via het meldingsbord aan te geven waar je je als klant kan melden of zou het gewoon via de luidsprekers omgeroepen kunnen worden. Het is maar een ideetje. Veel succes en ik zal nog regelmatig bij jullie terugkomen.
zie boven
Sjoerd
Lelystad
Aangeschaft een set cartridges voor mijn EPSON printer. Na montage en ingebruikname gaf de printer na een paar pagina s printen dat er 2 cartridges leeg waren. Dit gemeld aan Coolblue en direct een bon gekregen voor het retour zenden van de cartridges. Dit gedaan nu 14 dagen geleden en nooit meer wat vernomen. Ook op de Coolblue site staat dat het in behandeling is. Geprobeerd telefonisch contact te maken met Coolblue maar na totaal meer dan 90 minuten wachten heb ik dat ook maar opgegeven. Ik kan dus al meer dan 14 dagen niets uitprinten. Kortom de glimlach is bij mij wel verdwenen.
bereikbaarheid
Peter Gevaert
Hendrik Ido Ambacht
Het bestelde product was laat in de avond door mij besteld, maar desondanks snel geleverd en kwam in goede conditie aan op het afhaalpunt.
Niels
Terneuzen
Ik was erg blij met de service toen ik de laptop bestelde, maar niet met de afhandeling toen ik de laptop ophaalde. Allereerst had ik gevraagd om levering aan huis, ten tweede was mij gezegd dat tijdens het ophalen, de Vatfree/ taxfree met mij gedaan zou worden, daar heeft hij ook een notitie van gemaakt. Nu vertelde de medewerker mij dat ik dat zelf thuis wel via internet kon regelen.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
de medewerkers die de producten aan de klant geven, ook voldoende kennis te geven van zaken en service.
Marrit Mouillé-Das
GRONINGEN