Na mijn bestelling krijg ik het aanbod om €300 cash back te krijgen, wanneer ik een energie contract afsluit. Ik vind dat een soort koppel verkoop. Dus voortaan niet meer dit soort aanbiedingen graag.
Alleen mijn laptop kwam er niet goed uit op de site, via Google vond ik het type wel bij Cool Blue
Moet nog goed komen maar mijn tweede keus was niet compleet de montage toebehoren ontbraken.
Great Job!
Ik heb vorige week een PlayStation 5 slim disc edition bij jullie besteld. Ik heb nog niet fijn kunnen gamen omdat de PlayStation steeds een fout melding geeft en aangeeft dat er een fout in het softwaresysteem zit, de PlayStation reageert vervolgens niet meer en schakelt zich daarna zelf uit. Ik zou graag deze voor een nieuwe willen omruilen. Graag meer info. Foutmelding die de PlayStation geeft is CE-108262-9
No-nonsens leverancier met snelle betrouwbare bezorging en als extra service info over het product op de website en na aankoop. Coolbleu is wat ons betreft echt cool ook zonder fysieke winkel in de buurt..
Duidelijke website, snelle levering en goede communicatie mbt levering Chauffeur belde zelfs 15 minuten vantevoren Ik ben alweer een tevreden klant
Online besteld afgehaald in de winkel
Aangeven dat wasmachine moest worden aangesloten, bezorger was niet geïnformeerd. Deze heeft kantoor gebeld en order was wel geplaatst met installatie. Wasmachine is afgeleverd en wij zouden worden gebeld voor een vervolg afspraak. Nog niets gehoord!! Oude wasmachine zou worden meegenomen, ook dit is niet gebeurd. Klantenservice net gebeld, sta 30 minuten in de wacht, heb maar opgelegd ivm afspraak buiten de deur. Kortom 4x slecht!!
Zoals we gewend zijn een snelle, onbeschadigde en juiste levering ontvangen.
Medewerkster die me hielp was vriendelijk.
In tegenstelling tot mijn ervaring in het verleden in Amsterdam Zuid liep het in Rotterdam op rolletjes.
Product was gunstig geprijsd en snel geleverd
Bezorging bij jullie is altijd perfect en zal ik ook altijd blijven doen. Afhalen in de winkel ben ik echter geen fan van. Iets zo simpel als een afhaalorder laat je toch al 20 minuten in de winkel spenderen. Bij de concurrent kan je naar het afhaalpunt komen, laat je je bewijs zien, onderteken je dat je het meeneemt en klaar. Hier gaan er voor mijn gevoel te veel onnodige stappen in de customer journey waardoor het geen fijne ervaring in de winkel biedt. Daarom 3 sterren, maar online geef ik jullie 10 sterren! Online zou ik jullie dus wel aanraden, maar voor de winkel is mediamarkt toch wel beter, en daar heb ik meerdere over gehoord die hierover hetzelfde denken
Goede service, woord houden, indien van toepassing (1xgebeurd) goede after sales service.
Had altijd goed gevoel bij cool blue en om deze reden oa besloten om hier nieuwe telefoon aan te schaffen. Heb hier een uur tijd voor gereserveerd en ook van tevoren aangegeven of ik hulp kon krijgen bij overzetten gegevens oude naar nieuwe telefoon. In winkel bleek eigenlijk weinig tijd en dat dit niet mogelijk was en zoiets duurde ook wel 2 uur. Wellicht was andere dag langskomen beter en dan telefoon ‘s ochtends brengen en savonds ophalen. Maar ook dan geen garantie of het zou lukken. We hebben telefoon gekocht en zijn naar kpnwinkel naast coolblue gegaan en zij zeiden dat ze wel telefoon over wouden zetten , koste niets. Duurde ook maar een klein half uur ( iPhone naar iPhone). Deze service konden we wel waarderen vandaar dat we bij deze winkel ook bijbehorende zaken hebben gekocht ( snoertjes en hoesje en stekkerblok). Gelukkig hierdoor met goed gevoel en prima werkende telefoon naar huis.
Verkoper was deskundig en goed terzake!
Uitstekende en duidelijk service, snel geleverd ook! Kwaliteits product.
Nu zit ik met een oude stofzuiger want Coolblue kwam niet zelf de nieuwe stofzuiger afleveren. Dit was de reden dat ik bij Coolblue de bestelling heb gedaan. Teleurstelling !
G. Mahlerstraat. Keurige ontvangst bij binnenkomst. Door verwezen naar de afdeling printers, daar weer geholpen bij het uitzoeken, verkoper stelde zich voor en had vakkennis, vroeg of hij nog meer voor mij kon doen. Het is bijzonder dat er nog een winkel is waar je met plezier heen gaat. De volgende dag werden de artikelen al bij mij thuis bezorgd, ook al weer door een vriendelijke man. Alles voor een glimlach!
oke
Beste Annemijn, Woensdagmiddag 26 nov. een Ipad besteld met bijbehorende cover en ook betaald. Het is nu zaterdagmiddag en zowel Coolblue als DHL geven niet aan welke status mijn bestelling heeft. Klantenservice gebeld: enorme wachttijd. Chatbot; standaard antwoorden...goh wat is dat jammer voor u.... Is dit de service van Coolblue?????? Waardeloze winkel aan het worden ervaar ik. NOOIT meer online een bestelling van mij. DHL....de slechtste bezorgdienst die er is naar mijn mening. OK...ik woon in een dorp in Zeeland, maar tot mijn verbazing reed vanmiddag een Coolblue bezorgvoertuig mijn woning voorbij..... Kijk: als je het dan te druk hebt, wees OPEN EN EERLIJK naar de klant OP VOORHAND AL VOOR DE BETALING. Nu nemen jullie de boel in de maling. Jammer dat jullie afgegleden zijn naar het niveau Mediamarkt... Arie Hellewegen, oud online klant
Website helpt bij keuze maken