Laden reviews...
4,346 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Overall, customers report fast delivery and reliable service. Many reviews praise smooth ordering and clear communication. Some experiences note occasional delays or stock issues, but the majority express satisfaction with value and the overall shopping experience.
Op mijn verzoek heel rustig aangedaan met afhandeling in verband met de warmte ;-)
Robert Jansz
Warmenhuizen
Je zoekt een TV Je vergelijkt met de aanbieding van Coolbleu met andere aanbieders Komt terug bij Coolbleu (was de goedkoopste) Je besteld Je moet wel even betalen Krijgt netjes mails van de bezorgdienst En de volgende dag heb je de TV (in mijn geval om 8uur) al in huis Wij zijn er erg blij mee! A+++++
Ruud
Deventer
Tot 23.59 bestellen en de volgende dag leveren past goed bij me.
G.C. Dubbelman (Mator)
Lopik
Jammer dat de medewerker in de winkel liever met zijn collegaś praat dan dat hij mensen helpt
Diederik Geerts
Prinsenbeek
Als vervanging van mijn oude samsung, ietsjes kleiner (26 ipv 29) maar dat maakt voor mij niet uit. Alles is makkelijk in te stellen. Plus deze heeft een airfryer functie dat scheelt weer extra ruimte in mijn kleine keuken. De overfunctie laat de plaat niet draaien. Ben er nog niet achter of dat wel kan. 3,5 ster want de volgende dag bezorgen werd uiteindelijk 3 dagen later. Ik snap het, het was warm, maar ik heb elke keer afspraken en vrije dagen hierdoor moeten opnemen. Plus, bezorging wordt niet meer gedaan door coolblue? Blijkbaar DHL die ook nog eens vertragingen had.
D
Haarlem
Behulpzaam, snel en klantvriendelijk
Janneke
Eindhoven
Netjes op tijd
Liesbeth
Denhaag
Voor 23,59 besteld morgen in huis klopt dus niet.
Bernard Daemen
Delft
The online product exploration and comparison is excellent which is also supported by competitive pricing. Checkout is easy and intuitive. The delivery process needs improvement. Conflicting messages and constantly changing delivery times, causes frustration as customers are locked too long time in waiting mode.
N/A
Torben
Bussum
Jammer alleen dat jullie zelf niet leverde maar DHL. Ik heb met jullie betere ervaringen dan met hen...
Graag zelf leveren...
Willie Teixeira
's-Gravenhage
Prima geregeld
Ivonne
Valkenswaard
Cool bleu heeft veel dingen goed voor elkaar en een uitgebreid assortiment. Duidelijke omschrijving & foto's, facturen overzichtelijk op één plek en een duidelijke communicatie (op het verzenden na) Wat ik minder vind is de belofte vandaag besteld is morgen in huis en het niet kunnen waarmaken vervolgens. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd. Verander de term naar zsm of zoiets. Dit creërt valse hoop en ik blijf ervoor thuis. Op het einde van de dag krijg je de melding dat het niet gelukt is, maar geef dit gelijk aan bij bestellen.
Zie bovenstaande
R
Deventer
Prettig om bij Coolblue iets te kopen op de site. Voldoende informatie om een goede afweging te maken. Soms kies ik toch een andere leverancier (via Bol.com) omdat het teveel scheelt maar als ik iets koop bij Coolblue is dit elke keer een topervaring. Ook als er iets mis is met het product in de jaren daarna. Top!
Johan
Emmen
Zeer correcte bezorger luisterde goedmaakt mijn wensen!!!
Nee het was goed
Ryke steintjes
Haaksbergen
In de shop snel en vriendelijk geholpen.
Remy
Groningen
Bestelling ging super, gemakkelijk opties vergelijken en keuze maken, bestellen en de volgende werkdag netjes afgeleverd. Als er dan een verbeterpunt is, dan ligt die bij de fabrikant van de wasmachine, er geldt namelijk een cashback actie maar die instructie zat niet bij het apparaat, maar online kom je daar ook weer snel achter
Tom
Prinsenbeek
Mooie actie, snelle levering en duidelijke afhandeling van de bestellingen.
Zo doorgaan
Anita
Schiedam
Wij hadden een pakket zaterdag besteld. We hebben gekozen voor zondag bezorging en daar ook extra geld voor betaald. Het pakket kwam later, maar was geen duidelijke oorzaak voor aangegeven. We snappen dat het warm is en dat zal wel een mede oorzaak zijn. Maar mijn 10 euro extra zondags geld zou je dan toch eerlijk moeten terug betalen...
Weed eerlijk over levertijd en geef extra betaald geld terug als de afgesproken levertijd niet haalbaar is
Iris
Ede
Zoals hierboven
Cora
Harderwijk
Beschrijving product prima, echter levering zou volgende dag zijn. Speciaal daarom CoolBlue gekozen. Levering duurde langer.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
beloof niets wat je niet kunt waarmaken
Gertjan
Ede
Goede prijs, kwaliteit. Snel geleverd
Tjitske
Rhenen
Coolblue site is fantastisch en heel gemakkelijk om te bestellen. Je wordt perfect op de hoogte gehouden met mail. De bezorger belt je ruim van tevoren zodat je niet de hele dag voor Jan Jaffa zit te wachten. Ik geef Coolbue een 10.
Joost
Alphen aan den Rijn
Zondagavond vond ik al bijzonder dat Coolblue stellig beweerde op maandag te leveren. Maandagavond werd de planning dan ook bijgesteld naar woensdag. Onhandig want dan is niemand thuis. En zeker in combinatie met DHL weten we hier dan al dat er iets niet gaat kloppen. Deze maal werd het apparaat gewoon zo voor de deur gelegd. Gelukkig regende het niet, want ook dan doet DHL dat hier zo. Ga aub over naar een betere bezorger. DHL heeft hier in het dorp de naam dat het nooit goed gaat (in veel gevallen legge. Ze het ergens in de straat voor een deur, via de buurtapp kan je dan op zoek).
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Neem een anere bezorger, bijv TNT, dat gaat eigenlijk altijd goed,.
Robin
Korteraar
Ik had een "onbeschadigd" tweedekans racestuur (logitech G29) besteld. Toen deze aankwam was het product alleen in originele doos verstuurd. Deze doos is veel te zwak en dun voor verzending, en het is niet reëel om te verwachten dat dit onbeschadigd zou aankomen. Dit was dan ook meteen duidelijk aan de enorme scheur die in de doos zat, waar waarschijnlijk de twee missende onderdelen uit zijn gevallen (de stroomtoevoer voor het stuur en de schakelpoot). Dit product wordt normaal gesproken om precies deze redenen met een omdoos verstuurd. Je kunt zeggen dat de pakketdienst ruig is omgegaan met de doos, maar deze doos was simpelweg niet geschikt voor versturen.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
controleer werkelijk of het inpakmateriaal enigzins geschikt is
Mike
Mariënheem
Keurig steeds op de hoogte gehouden hoe laat de bezorger kwam. Helemaal top
Lien
Almere