Snelle levering, en keurig, en zorgvuldig ingepakt!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Supersnel geleverd en zonder schade

Snelle levering van 4 items. Vriendelijke en behulpzame jongeman die de spullen afgeleverd heeft. Geen schade. Kortom dik tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Blijf zo doorgaan.

Snelle en goede service!

Ideaal dat je ‘s avonds een nieuw apparaat bestelt dat de volgende ochtend al geleverd wordt door vriendelijke bezorgers. De hinder door een kapot apparaat was zo maar heel kort. Ook ideaal hoe je op de hoogte wordt gehouden van het moment van levering (mail, whatsapp en telefoontje).

• Heb je nog tips of verbeterpunten? -

Snell vriendelijke goed afgeleverde service

Makkelijk en overzichtelijk Snelle levering Zeer vriendelijk en opgewekte bezorgers Heel fijn!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vriendelijk, snel en goed geholpen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Super snelle afhandeling en verzending

Een senseo besteld, de volgende dag al in huis....

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een min punt is de verpakking. Een senseo zit al in een doos, en die doos wordt dan nog in een vele grotere doos gedaan en opgestuurd. Is volledig onnodig.....

Wat ze beloven, doen ze het ook!

Helder en duidelijke communicatie via de emails!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prima

Snel en goed geholpen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Prima had een heel goed kunnen zijn als de medewerker in de winkel het juiste e-mail adres had genoteerd. Heb nu wel wat tijd verloren omdat weer recht te zetten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie de tekst

Goed en snel

Goed en snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Binnen een half uur een stofzuiger

Had een nieuwe stofzuiger nodig. Verdwaalde weer eens urenlang in de online aanbiedingen, testen en specificaties. Kwam uiteindelijk toch weer bij Coolblue uit. Gewoon simpel advies. Het fijne was dat ik het stofzuigertje meteen kon ophalen bij de winkel in Rotterdam. Dus ook geen gedoe met bezorgen

Top winkel

Altijd goed geholpen, product goed en snel geleverd of afgehaald.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De bezoeging was riskant, de open doos was naast de voordeur geplaatst en geen bezorger te zien …

snelle levering; goede mailcontact inzake levering

snelle levering; goede mailcontact inzake levering goed verpakt en het juiste artikel ook geleverd

Het kan beter

De bezorgers waren in mijn beleving onervaren wat geresulteerd heeft dat ik schade heb aan mijn apparaten dus daar een flinke min punt voor ook waren de bezorgers niet heel erg vriendelijk ze hebben gewoon alles voor de deur gezet en zoek t maar uit bij de koelkast heb ik gevraagd of ze die misschien wel iets naar binnen konden zetten gezien de grote en het gewicht dat hebben met zuchten en puffen gedaan ik heb contact gehad met coolbleu en kreeg een minimale vergoeding voor de apparaten maar dat is prima verder en het positieve van alles was ze waren lekker optijd met leveren

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meer ervaren mensen inzetten voor tillen , klantvriendelijker

Scherpe prijs door Energiedeal

Na wat oriënteren bleek CoolBlue een nette prijs te rekenen voor de wasmachine. Dit was mede mogelijk doordat wij vanaf januari naar CoolBlue Energie over gaan stappen. Mooi meegenomen dus. Daarbij opgeteld dat de voorraad op peil was en wij goede ervaringen hebben met CoolBlue, maakt dat we opnieuw voor CoolBlue hebben gekozen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorgers veel vroeger dan vooraf besproken, uiteindelijk gaf dat geen problemen gelukkig. Steekwagen van de bezorgers hebben krassen gemaakt op de vloer. De onderkant van zo'n wagentje zou met rubber beschermd kunnen worden. Jammer dat verpakkingsmateriaal niet wordt meegenomen bij drempelbezorging. Best gek, want de bezorgers boden wel aan om de droger verder het huis in te brengen...

Super Service

Cool blue heeft gewoon hele goede service

Uitstekende service

Na een goede en gedetailleerde vergelijking op de website, heb ik de klantenservice gebeld voor wat aanvullende vragen. Er speelden namelijk veel variabelen mee, ook overstappen van energieleverancier. De medewerker die ik sprak, was zeer kundig en behulpzaam. Na nog wat afwegingen, gesprekken met ChatGPT en nog een laatste telefoontje - wat wederom een zeer aangenaam gesprek was met oprecht en eerlijk advies - heb ik dan uiteindelijk een was-droogcombinatie aangeschaft, waarbij ik voor snelle levering kon kiezen. Hij werd zelfs voor me geïnstalleerd, superjongens ook die dat kwamen doen. Het enige wat op mijn zenuwen werkte, is dat ik aan het eind van de avond voor de dag van levering geen e-mail kreeg met een tijdsvenster van 4 uur, dus ik ging met een ongerust gevoel naar bed, bang dat ik door de deurbel zou heen slapen als ik de allereerste op de lijst zou zijn (ze willen dan nog weleens eerder komen). Voor de rest uitmuntend!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Die e-mail met tijdsvenster!

Snelle respons en levertijd

Je wordt goed op de hoogte gehouden van het hele proces (van bestelling tot levering). Snelle levering als het koeriersbedrijf meewerkt.

• N/A

Logistiek uitstekend; administratief/financieel - slecht

Uitstekende werkstudenten die kwamen afleveren. Snel, efficient en vriendelijk. Met betrekking tot plaatsing en installatie waren in de winkel duidelijke afspraken gemaakt dat dit gratis was en dat dit geregeld werd. Niet dus. Heel vervelende ervaring met Coolblue - we vergeten maar even de slogan ...'Alles voor een glimlach'. Nodeloos te zeggen dat wij het bedrag van EUR 25 weigeren te betalen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? communicatie intern verbeteren

Gewoon Goed

Gewoon Goed

Nog niet ontvangen

Aangegeven vandaag besteld morgen in huis nu 3 dagen later helaas nog niks ontvangen. Beloof geen dingen die niet gerealiseerd kunnen worden. Als er een levertijd van 3 dagen stond had ik het ook besteld maar had was ik nu niet gefrustreerd geweest. Over het product zelf kan ik nu uiteraard nog niks zeggen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie hierboven

prima product voor een eerlijke prijs!

Snel gevonden en snel besteld. zelf mijn aflever moment kunnen kiezen en zogezegd zo gedaan. Helemaal prima!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? let op de prijzen, jullie zijn goed maar niet altijd de scherpste prijs. garantie gaat via het merk dus geen extra service waar je de hogere prijzen door kan berekenen. of doe bij een garantie vraag iets meer met bemideling, dan kan je die extra euros met gemak rekenen.

vlot geholpen

Vriendelijk en efficient verkoop proces.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? het scherm bij de verkoopbalie viel uit

Fast delivery!!

Really fast delivery and kind personel. They waited for me to deliver the package

• N/A

Zeer snelle en correcte afhandeling bestelling

Laptop besteld (Black Friday deal). Correcte en supersnelle afhandeling bestelling (na 2 dagen) Handige e-mail daarna gehad over opstarten en installeren laptop. Alles helemaal goed.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN