Laden reviews...
4,380 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Overall, customers report fast delivery and reliable service. Many reviews praise smooth ordering and clear communication. Some experiences note occasional delays or stock issues, but the majority express satisfaction with value and the overall shopping experience.
Duidelijk website met de juiste info! Concurrerende prijs en goede communicatie, b.v. hoe je op de hoogte gehouden wordt mbt de levering. Per mail, sms en telefonisch van de chauffeur 15 minuten voor aankomst!! 21:30 uur besteld, volgende dag 13:45 uur geleverd! Sneller kan volgens mij niet, was niet echt nodig maar wel een goed georganiseerde logistieke afdeling! Hulde!!
Jos
Rotterdam
Ik heb alleen een klacht van dhl die aanbellen en dan vervolgens de doos met de laptop en de hoes dan in de lift zetten en vervolgens weer verdwijnen en ik sta boven in het appartement te wachten dit is schandalig. Marga lentfert smit
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Niet meer door dhl laten bezorgen, slechte ervaring mee
Marga
Oldenzaal
Ik was de laatste klant en heb ik veel aandacht en patience van de medewerker op dienst gekregen. Bedankt!
Fergus Talbot
Amsterdam
Volgende dag geleverd is paar dagen later geworden en niet zoals op de site zelf staat. Product wel op voorraad. Jammer dat er niet aan de verwachtingen werd voldaan
Verwachting vooraf eerlijk aangegeven
Edwin Kleut
Amersfoort
Er staat dat het pakket geleverd is maar dit is niet waar. Het is nergens te bekennen.
Gewoon leveren
Jan
Amsterdam
Ordered a Tefal grill, but the one delivered had a broken grill plate. Coolblue handled the return quickly and smoothly, and I was able to exchange it for a replacement without any issues. Great service!
N/A
Evgenii
Amsterdam
Aardige behulpzame bezorgers. Apparaat is prima geprijst.
Janine
Amsterdam
Scheermesje besteld voor mijn apparaat. Kwam coolblue met de fiets bezorgen. Heel netjes met sms updates. Kwam ook in een tamelijk grote doos. Terwijl het mesje eigenlijk zelf niet groter is dan een lucifer doosje. Heel netjes maar beetje overdreven. Had ook per envelopje gekund.
Vince
Rotterdam
Ik heb online besteld en in Cruquis opgehaald. Mooie winkel vriendelijk personeel ! En is mooie tablet.
Joke
Velsen
een toetsenbord gekocht, maar ik kon nergens de "stekker vinden die in de laptop moest. Deze zat verstopt in een hoekje van de kartonnen verpakking, en die had ik al bijna weggegooid.......
Ada
Emmen
Na 5 weken en op eigen initiatief navraag gedaan naar de status van onze reparatie, zouden wij een nieuwe koffiemachine krijgen. Heel fijn. Na in totaal 6 uur bel/wachttijd met de klantenservice, 5 verschillende 'specialisten' aan de telefoon te hebben gehad waren we 1 1/2 week verder en nog geen apparaat. De wachttijden aan de telefoon zijn abnormaal lang, dan nog wachten omdat zaken nagevraagd dienen te worden, dezelfde riedel door de telefonisten met de bevestiging nu is het goed geregeld heeft voor veel frustratie geleid wat we niet gewend zijn van Coolblue. De glimlach en het achterover leunen na een bestelling laat dat maar voor ons achterwege. Vreselijk.
telefonische wachttijden
Peter
Neer
Altijd goed en fijn geholpen bij Coolblue, zowel als informatie over producten de spullen worden netjes en op tijd geleverd en als iets onder garantie valt en iets gaat kapot is er geen probleem en hoef je niet met de originele verkoper van het merk aan de haal wat vaak zeer lastig kan zijn in mijn ervaring.. Coolblue pakt dit op en regelt het allemaal zeer correct.
Gijs
Den Haag
Lekker snel geregeld
Dirk stegeman
Genemuiden
Vanuit coooblue ging het goed. DHL kwam echter de lever afspraak niet na en kwam een dag later
DHL strakker aansturen
Walter
Helvoirt
Het is me vaker gebeurd bij Coolblue; volgens de website ben ik nog ruim op tijd met bestellen, maar toch lukt het ze niet om mijn bestelling op tijd in te pakken en de volgende dag te leveren. Ligt dus niet bij de pakketleverancier, maar bij Coolblue zelf. Terwijl ik juist bij hen had besteld omdat ik het product de volgende dag nodig had.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Wees realistisch in je info over de bezorgdatum
Niet belangrijk
Niet belangrijk
Zeer snel bezordgd
J
Voerenendaal
Op 9 augustus een product besteld. Het is nooit geleverd, de track&trace geeft aan "aangemeld bij vervoerder", maar verder is het niet gekomen. Coolblue zegt dat, omdat het meer dan 2 weken geleden is sinds de bestelling, ze niks meer kunnen doen. Ze willen, ondanks hun wettelijke verantwoordelijkheid, niet alsnog leveren of het bedrag terugbetalen. De klantenservice blijft hetzelfde mantra herhalen "Sorry, maar omdat het meer dan 2 weken geleden is, kunnen we geen onderzoek opstarten bij de vervoerder. Het spijt ons, maar we kunnen niks voor u doen". Verwijzing naar hun eigen "algemene voorwaarden", artikel 13, of de wet (Artikel 7:11 BW) waarbij de verkoper het risico van verzending draagt totdat het product daadwerkelijk door de klant in ontvangst is genomen, leveren niks op. Heel vreemd voor een gerenommeerd bedrijf waarvan je zou verwachten dat ze hun verplichtingen kennen?
Heb je nog tips of verbeterpunten?
zorg dat de klantenservice haar wettelijke verplichtingen kent en daarnaar handelt.
Inge
Haren
Alles goed verlopen
Wim Janssen
Weert
Woensdag een frituurpan besteld en donderdagavond stond hij bij mij thuis. Precies wat ik ervan verwachtte.
Jacqueline
Zuid-Scharwoude
Verder prima!!
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Leveren zoals je belooft. Geen smoesje dat de door personeelstekort niet op tijd kunt leveren. Dan moet je dat ook vermelden !!!
Jan
Naaldwijk
Nieuwe inzichten gekregen van de medewerker die ik ondanks onderzoek op internet niet vond.
Tuncer
Alkmaar
Great experience. I was a bit disappointed that my shipment was shipped by Coolblue 1 day late.
N/A
Aniket Mitra
Enschede
Vriendelijk en snel. Ook goed advies inzake energielevering.
Harm
Sebaldeburen
Een week geleden een mail met vertraging met het inpakken, een week later nog niets gehoord.
Ja, goederen uitleveren
Adri
Nijkerk
Ik kwam voor mijn kapotte oplader en de medewerker die daar werkte was erg asociaal en onvriendelijk. Mijn oplader was een beetje roze vanwege makeup omdat het vaak in mijn tas zit maar het gaat erom wat er binnen is. Ik werd niet geholpen en volgens de medewerker zat er foudation in mijn oplaadpoort en het aan mij lag, terwijl foudation is een dik makeup product die er niet in past. Vervolgens had de medewerker een opmerking gemaakt over mijn makeup en dat het te zien is dat ik makeup draag. Wat heeft dit te maken met een kapotte oplader? Zijn manager heeft het netjes opgepakt maar ik vond dit erg onprofessioneel
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Vriendelijk zijn en niet zo ongepaste opmerkingen maken
26 August 2026
V