Delivery delayed

It was mentioned for next day delivery but it wasn’t which was disappointing

• Would you recommend us? No
  • N/A

Zeer snelle levering. Preces zoals afgesproken.

bezorgtijden klopte niet

als trouwe klant bestel ik erg graag mijn spullen bij coolblue ook zakelijk adviseer ik vaak coolbue als ervaren icter. echter komt het steeds vaker voor dat de levertijden niet kloppen. dit is vaak dan ook door een externe leverancier georganiseeerd heb ik het idee. de laatste bestelling is 7 dagen vooruit geweest en op de leverdag dag 7 was niet alles binnen. 2 a 3 dagen later kon ik het pakket bij de buren op halen 2x een 32 inch monitor.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? lees het bericht hier boven

Aandacht

Wat een verademing: tijd, aandacht en kennis

Pffff

Gasfornuis, magnetron en koelkast gekocht zou gebracht worden maar het Gasfornuis zat er door foutje in magazijn niet bij ok je neemt er een vrije dag voor dat is nou eenmaal zo plus ik had 29 euro exstra betaald zodat het voor 12 zou komen nou die jongens nog gebeld waar is het fornuis ja foutje dan word er niet verteld je moet opnieuw bestellen dus wij wachten wanneer het fornuis zou komen toch maar gebeld ja dan en dan weer vrije dag genomen al wat er komt niets gebeld ja komt straks dus niet eind van de dag weer gebeld nee u moet opnieuw bestellen deze is gecaunceld zo boos was ik grrr.

gewoon goed!

De bestelling van stofzuigeraccessoires werd op tijd afgeleverd. Het pakket bevatte alles wat er in zou moeten zitten. De prijs voor deze accessoires was goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heb al vaker bij Coolblue besteld. Snelle levering, zeer vriendelijk personeel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

Zeer positief

Heel goed in alles

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering netjes verpakt.

Fijne service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Prima en conform afspraak

website is duidelijk en navigeert goed. Bestelling snel kunnen doen, prima bestelproces Product werd de volgende dag bezorgd.

Prima artikelen, snel ontvangen

Prima artikelen, snel ontvangen

Goed en snel

Fijne sevice! Snel en duidelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Good quality, decent price, next day delivery

So far I like CoolBlue Good quality of products, and recognizable brands The recommendations are actually nice and accurate Price is not the cheapest, but it's worth paying CoolBlue for the next day delivery and support

• N/A

Fijn en goed geholpen

Je word goed gejol0en en de mensen die er werken zijn vriendelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer prettige ervaring met dito doelgerichte communicatie

Ik kreeg een "welkomst" gevoel. Effectief gesprek waarbij de factor geduld (althans voor mij) consistent werd toegepast. Helder ingaand op mijn vragen met als resultaat zeer duidelijke antwoorden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ja, was even jammer, bij het uitpakken ontdekte ik de verkeerde afbeelding van de aangeschafte air fryer. In de gebruiksaanwiijzing ontbrak ee nederrlandse vertaling. Heb deze gegoogeld en alsnog zelf kunnen vinden.

Super slecht

We komen thuis staat de bestelling gewoon voor de deur op straat !!! Iedereen had het mee kunnen nemen een machine van 133,- Zo erg slecht dit !!!!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Normale bezorging

Snelle afhandeling en supersnelle levering nieuwe produkt

Een garantie geval. De gekochte oortje laden niet meer net binnen de 2 jaar. Bericht van Coolblue dat er niet gerepareerd kan worden en vergoeden direkt. Dezelfde dag weer nieuwe besteld en de volgende dag geleverd. Dat verdient een pluim Coolblue!

Niet bezorgd

Geen idee waar het aan ligt, maar de op vrijdag gekochte inductieplaat zou zaterdag worden bezorgd, maar tot nu toe hebben we nog niks gezien.

Supersnelle bezorging

Bij de webshop staat: voor 23:59 besteld, morgen bezorgd. Ik bestelde om 23:56 en de volgende dag werd het pakket bezorgd. Het koffiezetapparaat werkt ook goed.

Snelle nettebezorging

Onduidelijkheid klantenservice

Klantenservice chat duurde lang en gaf onduidelijke antwoorden. Ik miste een onderdeel van een product bij mijn bestelling. Mevrouw van de klantenservice kon me alleen 10% korting aanbieden, maar niet zorgen dat het onderdeel geleverd werd. 10% korting was nog steeds minder dan het product bestellen zonder onderdeel. Andere optie was retour sturen en opnieuw bestellen met de hoop dat het onderdeel er dan wel bij zou zitten. Je zou verwachten dat coolblue klantenservice kortere lijntjes heeft met het magazijn. En de volledigheid van een artikel kan checken voordat je het bestelt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere en snellere oplossingen bieden in de klantenservice chat

Levering te laat en bij verkeerde pakketpunt

Pakket besteld en vertraagd geleverd bij pakketpunt met zeer beperkte openingstijden voor werkenden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Werk aan de bezorging

Snelle levering en netjes verpakt

64 Weena

Rotterdam 3012 CN