Laden reviews...
4,374 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Overall, customers report fast delivery and reliable service. Many reviews praise smooth ordering and clear communication. Some experiences note occasional delays or stock issues, but the majority express satisfaction with value and the overall shopping experience.
Inbouw oven besteld en betaald in het weekend, website gaf aan maandag bezorgd (anders had ik hem ergens anders besteld). De bezorging werd iedere dag uitgesteld, maw iedere dag thuis gebleven ervoor, door post NL en uiteindelijk retour omdat het adres niet klopte. Wat gewoon onzin was, het juiste adres stond gewoon in de verzending en ik woon gewoon in een stad. Na het bestellen was me trouwens ook opgevallen dat de defecte grote oven NIET meegenomen zou worden door de bezorger terwijl dit wel zo op de website lijkt te staan. Deze zou je dan moeten inpakken en weer via post nl moeten terug sturen bleek achteraf. Klantenservice na een 35 tal minuten aan de lijn gekregen na veel zoeken op de website (dan weet je het eigenlijk al) deze wou pas geld retourneren als het uitgezocht was waar de oven bij post nl was. Hier waren we uiteraard niet mee akkoord als oplossing want dat kan nog wel even duren. We gaan het zien wanneer ik mijn geld terug heb. Voor mij de volgende keer niet hier bestellen.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Betere klantenservice en betere oplossingen voor je klanten voorstellen
Wil
Geleen
Common coolblue W
Ruben
nieuw vennep
Besteld en de volgende dag in huis top geregeld
Sonja
Maarsen
Zie
Fred
Herten
Snel besteld snel bezrgd
Eef Knoester
Den haag
Products are good, but Expensive. Also, the options for corporate customers are limited to 1 or 2 per product.
Bring more options to choose.
Gokul
Hilversum
Mijn pakket in 2e geleverd. 2e pakket zou alsnog in de avond geleverd worden maar een dag later moest ik bij ophaalcenter ophalen terwijl niemand meer aan de deur is geweest. Jammer....
Niet via dhl
Jos
Venlo
Mijn bestelde AirPods De bestelling gin gemakkelijk. De bezorging was zeer snel en correct. Eén ding moet me van het hart. Ik zocht oortjes met ruis reductie. Misschien heb ik niet goed gelezen, maar ik heb blijkbaar de verkeerde besteld. Wellicht kan de beschrijving op de site verbeterd worden. Groet, Willem Kreuger
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Wellicht kan de beschrijving op de site verbeterd worden.
Willem
Moordrecht
Zoals altijd correcte omschrijving en snelle leverring
H A Vroomen
Brunssum
Producten zijn betaald, zouden binnen 24 uur geleverd worden. Zijn nog steeds niet geleverd, en ik krijg ook geen bericht. Wachttijd bij de klantenservice 30 minuten!! En in mijn account staat ook geen info. Belachelijk slechte klantbehandeling, mijn laatste keer dat ik iets bij Cooblue heb besteld!
Klantenservice, levertijden verbeteren
U.
Vreeland
Ik had een waterkoker besteld. Zou volgende dag geleverd worden. Toen kreeg ik mail dat het pakket door post.nl vertraagd was. Vervolgens kreeg ik dinsdag een mail dat retour verwerkt was. Heb nooit iets ontvangen, laat staan geretourneerd. Was cadeautje en nu moest ik op korte termijn iets anders kopen.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Eerlijk zeggen als product niet leverbaar is.
Ursrla
Aalsmeer
Zowel in de winkel als tijdens bezorging, alles prima geregeld. We zijn zeer tevreden!
Anneke
Oostkapelle
Superblij mee! Handige, duidelijke website, handige mails (mbt installeren etc) en bezorgd binnen het tijdvak. Super!
Heidi
Rijswijk
Hier online geshopt, maar niet lokaal op voorraad. De volgende dag met openingstijd kon het al opgehaald worden. Tevreden met de snelle service en de prijs.
N/A
Monique
Leen de Ridder
Rotterdam
Makkelijk bestellen via internet, andere dag ophalen, en je staat zo weer buiten met je nieuwe telefoon.
Monique
Hoofddorp
Na het bestellen van mijn KitchenAid wat super makkelijk ging heb ik er voor gekozen om deze op te halen in de winkel Amsterdam Zuidas. Na ontvangst van de E-mail ( dag na bestelling) dat het product klaarstond de machine opgehaald. Hier geholpen door vriendelijke heer. Kortom prima ervaring met coolblue
Frank
Amstelveen
I bought a tea kettle not so long ago, in the span of two weeks, and it broke a few days ago. The light turns on, but it doesn't boil any water.
N/A
Ernest
Eindhoven
Item makkelijk te bestellen via website. Duidelijke omschrijving en snelle levering.
Boudewijn
Malden
Laptop besteld. Laptop opgehaald en inmiddels geinstalleerd.
Herman
Wassenaar
Perfecte service!
Daniel
Gouda
Beloofd was levering binnen 1 dag. Ik heb zaterdag besteld en woensdag is het product geleverd. Meerdere keren contact opgenomen met Coolblue. Ondanks beloofde terugkoppeling, geen terugkoppeling ontvangen. Na nogmaals bellen, te horen gekregen dat DHL 3 dagen over de levering mag doen voordat er actie ondernomen wordt. Dat is dus niet in lijn met de belofte
belofte nakomen
E
Amsterdam
Zoals gewend weer super vriendelijke service. Scherpe prijzen en snelle levering. Tot de volgende keer
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Keuze voor een bezorgende partij zou prettig zijn. Hier wil DHL niet
Jayson
Haarlem
Zelfde product maar dan via Bol.com, eerder besteld maar nog steeds niet binnen.
Ga zo door
FSB
Amsterdam
Er moet een aparte balie komen voor mensen die bestelling komen ophalen. Mensen die hulp nodig hebben en op verkoper wachten moet je niet op 1 lijst zetten. Super irritant
Zie hierboven
Stephan