Goede service, de vaatwasser werd netjes op de plaats gezet. Het personeel is erg vriendelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee prima zo

zeer goede, efficiënte en snelle service

Fijne koop ervaring

Prettige website met advies proces Duidelijke en begrijpelijke tekst Simpel eliminatie proces om tot de voor jou beste keus te komen Duidelijke voorwaarden van levering En Yessss dezelfde dag geleverd met fiets koerier!

• Miste de beloofde 15 minuten voor we leveren bericht.

Makkelijk, maar wel lange wachtrij

Ophalen van een product heeft mijn voorkeur boven laten bezorgen omdat ik zelf kan bepalen wanneer ik dat doe. Helaas was de wachtrij bij Coolblue in Utrecht lang, zodat ik toch behoorlijk wat tijd kwijt was.

Heeel snel geleverd.

In de late avond besteld, de volgende middag al afgeleverd, TOP.

altijd goed

Snelle levering, geen problemen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mijn ervaring met coolblue is prima

Het bestelde artikel is prima. Wel probleem met bezorger DHL,deze geeft een bezorg tijd dooren maar wachten tot dat je een mail krijgt we hebben u gemist. Gewoon niet waar .Kan je alsnog de volgende dag zelf ophalen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De bezorgdienst

de levering van de koffiemachine is geleverd zoals gezegd.

ik heb mijn koffiemachine in gebruik genomen . maar ik heb problemen met bepaalde dingen . zoals hoe gebruik ik filter koffie. hoe kom ik terug in het menu. jammer dat er geen instructie boekje bij is . maar de machine werkt verder perfect.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? alleen dat instructie boekje.

Kapot product opgestuurd gekregen

Ik had een headset besteld en wat andere spullen. Pakket werd een dag later bezorgd dan beloofd maar daar kan ik begrip voor hebben. Toen ik de headset ging testen deed de microfoon het niet. Word wel weer opgelost maar vind het wel jammer

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Tweede kans producten testen voor verzending

Coolblue top, bezorging verschrikkelijk

Coolblue is netjes in de communicatie en naservice. Echter werden de pakketten bezorgd door PostNL, die bellen niet aan maar rijden direct naar een postpunt. Wat ze zelfs een dag later dan beloofd deden, lekker als je je planning erop aanpast door thuis te zijn. Wanneer je contact met ze opneemt laat het ze koud. Hopelijk hebben jullie in de toekomst enkel eigen bezorging.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Eigen bezorging

Snel besteld en snel bezorgd, maar......de bezorger van HDL bracht het pakket niet boven. ;)

Jammer dat de HDL bezorger niet alles doet voor een glimlach haha

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie boven: bezorgen in huis

Wachttijd klantenservice

De wachttijd voor telefonische bereikbaarheid klantenservice te lang. Hulp klantenservice goed Bezorging bestelling goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? wachttijd klantenservice

Perfect geholpen!

Vriendelijk. Professioneel.

Superaardige bezorger!

Prachtige ervaring. Beleefd, keurig op tijd een behulpzaam. Een aanrader. Dank. Inderdaad kwaliteitslevering met een dikke glimlach.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Dobre

Zamówienie dotarło do mnie już po 2 dniach

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nie

Erg blij met product en service

Alles voor een glimlach.... die krijgen jullie. Levering van mijn nieuwe PC was vlot. Keurig ingepakt. Dank

Snelle heldere en Vriendelijke levering

Nadat ik mijn oven midden in de nacht online bestelde zag ik in de ochtend dat deze al bijna werd bezorgd. Was niet perse nodig deze snelle bezorging maar wel fijn. Bezorgers Supervriendelijk!! Met nog een duidelijke instructie voor 1e gebruik..anders was ik dat wellicht vergeten Dankjewel daarvoor!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede spullen, netjes verpakt en op tijd geleverd

Gewoon goede device en leringen altijd netjes

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Supersnelle levering

Telefoon was goed verpakt, snelle levering volgende dag al ontvangen, fijne telefoon voor een redelijke prijs

Altijd snelle levering

Al eerdere bestellingen gedaan en altijd keurig op tijd volgens de planning.

Vlot en vriendelijk

Snelle levering, het was wél prettig geweest als de verpakking mee terug was genomen…

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven svp

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen idee

Keurig op tijd het juiste geleverd

Op maandag besteld en keurig dinsdag in huis.

Levering Macbook was vlot

Nageleverde Norton Antivirus code werkt niet. Macbook is nu onbeschermd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Werkende code sturen

Helemaal tevreden

Top ervaring, Snel besteld, goed op de hoogte gehouden en prima levering. Helemaal tevreden met de mail achteraf hoe ik mijn product kom gaan gebruiken. heel fijn dit

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

64 Weena

Rotterdam 3012 CN