Netjes en veilig verpakt
Prima ervaring. Wasmachine besteld, op de site stond dat hij de volgende werkdag bezorgd zou worden, dat bleek niet zo te zijn want de route zat vol. Uiteindelijk werden het een paar dagen later, maar alsnog sneller als een andere winkel kon bezorgen in de drukke decembermaand. Op de afgesproken tijd stonden de bezorgers voor de deur.
goede info en goede back-up
Denon cd spelers zijn perfect
Ondanks de kerstdrukte snel en correct afgeleverd
Redelijk omdat de bezorger niet helemaal technisch onderlegd is op het gebied van wasmachines/drogers. Ik had er een antikalk systeem bij besteld maar hij wist niet hoe dit gemonteerd moest worden.! Hij heeft me verder ook geen uitleg gegeven over de werking van de machine, daar kom ik wel uit maar hij had het wel kunnen vragen of dat nodig was. Hij was wel vriendelijk dus vandaar toch een zeven.
ik kwam met een cadeau bon van €300 men heeft me bij Cool geholpen om deze te registreren daar cadeaubon heeft uit gevonden 300 niet in 1 x te verzilveren nee dat moet 6 v 50 om het makkelijk te maken. Maar de medewerker was rustig en zeer behulpzaam. dank daarvoor
Vlot en goed geholpen, vriendelijke medewerker met verstand van zaken
Goede vriendelijke ontvangst en professioneel advies door de medewerker. Biedt op juiste manier die dienstverlening. Fijn winkelen op deze manier. Kortom, top!
Ik had 4 flessren ontkalkingsmiddel besteld voor de koffiemachine. Deze flessen werden allemaal in afzonderlijke dozen bezorgd. Dit had makkelijk in 1 doos gekund.
Op zoek naar een goede robot stofzuiger, lekkere snelle levering.
As cheap as could find, super service and perfect on time delivery
Wederom vriendelijke en goede service bij Coolblue Den Haag en een lekkere kop koffie terwijl je wacht. Regelmatig hoor ik dat iemand op zoek is naar nieuwe tech en ik stuur hem/haar altijd naar Coolblue en nooit naar de (van oorsprong) Duitse concurrent.
Ik heb een verschrikkelijke ervaring met de klantenservice en het leveren van de spullen. N.a.v. mijn ervaring op truspilot een reactie gehad om mijn klacht door te zetten naar een e-mail adres. Dit gedaan maar nog geen reactie.
Mijn eerste ervaring met cool bleu , is zeker niet de laatste, makkelijk op de website te vinden en snelle levering.
Nette mensen en perfect geholpen
Heel fijn dat jullie favorieten voorselecteren, zodat ik geen uitzoekwerk hoef te doen. Prima laptoppie voor de basisdingen en fijne extra uitleg in de winkel over virusscanners hoe ik moet opstarten enzo. En toen ik op de laptop de @ niet kon gebruiken (hij gaf een "), stond er zelfs in het standaard servicemailtje hoe je dit standaardprobleem moet oplossen qua toetsenbordinstelling. Alles met een glimlach, werkt prettig voor mij!
Het apparaat op internet uitgezocht. Vervolgens bij enkele leveranciers bekeken. Toch besloten om bij Coolblue te bestellen. Het bestelproces gaat prima (wel een beetje lastig gevallen door allerlei aanbiedingen zoals verzekering, extra garantie, etc. De wettelijke verplichtingen dekken dit soort zaken gewoon al.). Het apparaat werd niet geleverd door de eigen besteldienst (dat werd wel aangegeven), maar door DHL. Dat is gewoon prima en snel gegaan. De originele doos werd als verpakking gebruikt, maar niet aan de onderzijde afgeplakt. Het apparaat is onbeschadigd aangekomen. De producent/leverancier heeft natuurlijk wel een handigheidje uitgehaald: er worden roze kopjes bij het apparaat geleverd (gratis!, nou ja). Tegelijk wordt reclame gemaakt voor groene, nog meer bijpassende, kopjes gemaakt. Jawel, er in getrapt en deze ook besteld.
Via Coolblue ging alles heel vlot en ik begrijp dat het met de feest dagen heel druk is dus ik nu wat langer moet wachten dus ben nog in spanning aan het wachten of alles goed gaat
Blij met mijn bestelling en snel geleverd.
Bestel iets met de belofte dat het de volgend dag wordt geleverd, ben drie dagen verder en heb nog steeds niks. Dus mijn ervaring is geen ervaring.
De ervaring van product zoeken tot over gaan op bestelling is zeer goed. Als ik minder kennis heb over een product bestel ik graag bij Coolblue omdat de informatie voorziening duidelijk is. Hier heb ik best wat extra voor over. Maar bij mijn laatste aankoop scheelde het meer dan 40 euro met een andere winkel! Ik had het product bijna terug gestuurd, om het vervolgens bij dit andere winkel te kopen (niet gedaan). Maar ik kijk de volgende keer ook eerst ergens anders, of het niet te veel scheelt.
Coolblue maakt waar wat ze toezegt. De aankondiging via sms een kwartier vantevoren ervaar ik als heel klantvriendelijk. En door per fiets te bezorgen draagt Coolblue ook nog bij aan het milieu!
Printer gekocht en heel fijn geholpen door deskundige verkoper. Zeer goed advies.
Vandaag zou bestelling geleverd / omgeruild worden, maar na bestelbevestiging geen enkel bericht meer ontvangen. Het betrof een inbouw combi magnetron die ik morgen met kerst toch echt zou willen gebruiken. Het omruilen / bestellen was wel eenvoudig. Ik wacht nu maar af.