Eerst gebeld met de klantcontact-medewerkster. Goed en duidelijk antwoord gekregen. Daarna het product besteld. Dag later binnen.
Ik had een leuke mixer gekocht in fijne kleur en die werd volgende dag geleverd. Maar uiteindelijk bleek een andere kleur. Dus moet ik die sowieso ruilen voor een goede kleur. Maar dat kon niet omdat kleur dat ik besteld had was uitverkocht. En andere kleuren waren een paar honderd euro duurder. Oplossing is terug sturen of die houden maar dan moet ik alsnog langs de winkel met de apparaat om factuur aan te passen. Al met al veel gedoe en ik kan niet krijgen dat geven wat ik wilde voor dat prijs wat ik had voor betaald. Dat is erg jammer.
niet meer doen gewoon elders gaan
Maar alleen. de koffie automaat was leeg hi hi
1e keer online bestellen - 1 dag vertraging - wel een scherpe prijs Levering door DHL helaas bekrast scherm en kast uit elkaar gesprongen bij licht ingedeukte doos 5 dagen later na retourneren wel een tip top scherm Retourzending ging vlekkeloos
Snelle service, zeer vriendelijke bezorger, die alles prima uitlegde. Zelfs met de bestelling, toen er online iets fout ging,ben ik telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan en hebben ze me goed geholpen.
Snelle het product kunnen vinden, bestellen, afhandelen en bezorging zelfs op zondag. Binnen 5 minuten geregeld. Top!
Overzichtelijke website met voldoende keus en goede uitleg per product.
Op maandag overdag een pc scherm besteld. Levering gepland op dinsdag. Dinsdagochtend een mailtje gekregen dat het erg druk was en dat het woensdag zou komen. Niet leuk, maar kn gebeuren. Woensdag bezorging via DHL. Maar, zoals helaas gebruikelijk bij DHL alle pakketten beneden in de lifthal achtergelaten zonder enige melding. Ik moest het scherm dus zelf naar boven brengen, wat op mijn 72ste niet zo makkelijk gaat. En, nog belangrijker: ik kon mijn oude scherm ook niet mee retour geven. Daarvoor moet ik dus alsnog met de auto naar het afvalbrengstation van de gemeente.
Hoi, Het spijt ons te horen dat het pakket zomaar in de hal werd achtergelaten, dat is absoluut niet de bedoeling. We geven dit intern door zodat dit in de toekomst beter verloopt. Wat betreft het oude scherm, je kan deze inleveren in het dichtsbijzijnde PostNL punt, zodat je niet zelf naar het stort hoeft te rijden. Maak hier zeker een verzendlabel voor aan via volgende link: https://www.coolblue.nl/advies/hoe-geef-ik-mijn-oude-apparaat-mee-aan-postnl.html Vriendelijke groet, Coolblue
Afzuigkap met deukje ontvangen, niet leuk, nog wachten voor nieuwe.
Hoi, Jammer om te horen dat je afzuigkap met schade is bezorgd, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Stuur ons het huidige apparaat zo snel mogelijk terug en dan zorgen wij ervoor dat je een nieuw exemplaar ontvangt. Deze keer zonder schade. Groetjes, Coolblue
Too good
Bij eerste gebruik deed Dolce Gusto- apparaat het niet meteen omdat het water klepje niet meteen opende. Daarna ging het prima. Mooi apparaat. Erg eenvoudig om zelf te bedienen en eigen koffiesterkte te regelen.
After care, education, set up and support is always an excellent too
Snel geleverd,goede service
Maandagavond om 21.00 uur een Apple Watch besteld. De volgende ochtend om 10.00 uur met de fiets geleverd. Bijzonder snel en duurzaam!
Nintendo switch 2 gekocht opgehaald in winkel Gelijk geholpen en ook nog mijn screenprotector er op gezet. Top
Makkelijk te bestellen en snel thuis gekregen!!
Ingeven van de order lukte niet. De aanhef was niet goed, maar dit kon ik nergens invullen. Na een telefoontje en een behulpzame dame is dit dan uiteindelijk gelukt. Pakket op dinsdag laten bezorgen ipv maandag zodat ik zeker wist dat er iemand was, krijg ik melding dat het woensdag gaat worden. Dan is er dus niemand. Als het goed is word het nu op donderdag bezorgd, maar met DHL weet je dat nooit zeker.
Binnen het beschikbare aanbod een goede keuze kunnen maken. Blij met de snelle bezorging
De levering door DHL is niet correct verlopen. De levering zou maandag plaats vinden en is dinsdag worden omdat op het moment van bezorgen (maandag) niemand aanwezig zou zijn geweest. Dat is pertinent niet waar. ze zijn gewoon niet langs geweest. ik betreur deze reputaite schade die Coolbleu hierdoor zou kunnen oplopen terwijl dit niet aan Coolbleu ligt maar aan de bezorg dienst. Mvg Peter
Hoi, Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat de levering via DHL niet correct is verlopen. Meldingen zoals deze geven we rechtstreeks door aan DHL, zodat zij dit kunnen verbeteren. Vriendelijke groet, Coolblue
Goed product, geleverd op de gewenste dag en tijd.
Snelle levering, netjes afgeleverd, goede begeleidende voorlichting, nette, fatsoenlijke bezorger.
eenvoudig bestellen, vlotte levering