Supersnel en correct geleverd

iPad besteld, nette prijs, eerst goed advies op de site bekeken. Top geregeld allemaal.

Beste klantenservice ooit!

De klantenservice van Coolblue is hoe het hoort en hoe het ooit was, voor de sprinkhaanplaag die Amazon heet.. Tweedekans koelkast besteld, volgens de website onbeschadigd. Bleek bij aflevering toch beschadigd te zijn. Gebeld naar de klantenservice waar ik een alleraardigste Vlaamse man aan de lijn kreeg. Voordat ik er überhaupt zelf om hoefde te vragen kreeg ik gewoon een nieuwe koelkast, voor de prijs van een tweedekansje. En dat is waarom ik altijd klant zal blijven, ook als ze niet de goedkoopste zijn. Helden!

• Nope. Doorgaan zo, mannen en vrouwen

Goede en snelle service

Inductie kookplaat besteld en achteraf bleek dat de mee bestelde stekker niet nodig was. Toen ik deze retour wilde aanmelden, was retour sturen niet nodig en kreeg ik gewoon geld terug. Overzichtelijke website, waardoor bestellen gemakkelijk gaat.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Super service duurt beetje lang

Goed geholpen

Heel snelle levering

Had om 22:00 besteld, en om 12:30 was het er al!

Netjes geleverd

Afspraken nagekomen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere webcommunicatie met refundaktie was als leek moeilijk terug te vinden waar je moest zijn om aanspraak te kunnen maken daarop.

Snel goed

Gemakkelijk bestellen Snelle levering Vriendelijke bezorgers

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Snel en goed tegen zeer concurrerende prijs

Bestelde een set beveiligingsapparatuur. Werd de volgende dag al geleverd tegen een zeer concurrende prijs.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Tablet en screensaver gekocht op de webshop en naar de winkel laten sturen. In de winkel goed geholpen en de screensaver is er meteen opgezet.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Very Quick delivery was very Quick.

Orderproces was easy and the dilevery was ver

• No

Reclame na levering irritant.

Begrijp me niet verkeerd. Het bestellen, leveren (vriendelijke chauffeur) en de algemene informatie is top. Alleen die irritante reclame of ik over wil stappen naar Coolblue energy verpest het hele shopping ervaring. Als ik wil overstappen kom ik er zelf wel mee. Ik hoef daar been meerdere mails over te krijgen. Dit zou voor mij een reden kunnen zijn om niet meer bij Coolblue te shoppen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Stop met irritante reclame voor Coolblue energy

Uitstekende service.

Altijd vriendelijk. Heb je een probleem met je product word dit altijd op een nette manier opgelost. Geen opdringerig personeel als je even in de winkel rond kijkt.

• N/A

First experience with coolblue - will definitely come back

Had some issue with the product we ordered, and contacted support right away. It was easy to connect with someone who immediately understood the problem and suggested a resolution. Next time I need to buy any electronics, coolblue will be the first place I look at.

• N/A

Supergoede support bij aanschaf nieuwe telefoon op ING budget en datatransfer kapotte telefoon

Men heeft mij bij Coolblue Haarlem uitstekend geholpen bij aanschaf nieuwe telefoon en het overzetten van gegevens van oude telefoon naar nieuwe telefoon. Dit was behoorlijk lastig omdat het touchscreen van mijn oude telefoon nog maar gedeeltelijk werkte. Verder ging het om een zakentelefoon die ik per ongeluk aanvankelijk prive betaald had omdat ik dacht geen zakenbudget meer te hebben. Ook daarmee heeft men mij geholpen door een slimme retour truc waardoor ik het kersverse ingerichte toestel alsnog van mijn zaken budget kon verkrijgen en het prive betaalde bedrag teruggestort kreeg. IGing om een stukje service op maat. Top jongens!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? neen, dit zou niet beter kunnen!

Bestelling niet compleet

Zaterdag hebben we een nieuwe tv besteld en een jbl soundbar. Het zou beide zondags geleverd worden. Maar bij ontvangst was er geen soundbar erbij. Gelijk gebeld en het zou maandag geleverd worden, maar ook die dag geen soundbar. Nog een keer gebeld. Uiteindelijk werd het dinsdag geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bestellingen beter lezen en beter communiceren

Erg goed advies

Goed advies, actief meegedacht. Voors en tegens uitgelegd tussen 2 producten. Mijn aakoop gaat zeker plaatsvinden in filiaal Alkmaar

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alsof je een frietje met besteld

Moest een laptop hebben. Advies van eigen ict afdeling van mijn werkgever die merk, type en waar voordelig te koop gaf. Naar Coolblue Alkmaar, ik riep wat ik wilde hebben en ging " zonder goedbedoelde adviezen" maar met een stevige handdruk en bedankje voor de aankoop, de deur uit. Perfect apparaat en kon direct aan de slag ermee

Prima afhandeling.

Terug van vakantie combimagnetron kapot. Eerste bakje opwarmen ging prima , 2e bakje deed het 10 seconden en ging uit nogmaals aan , ging weer uit na 10 seconden maar ook de display. Deed helemaal niets meer en de stop lag er ook uit , dus sluiting. Cool Blue webshop gekeken en de zelfde combi gevonden. Besteld en de volgende dag gebracht in het tijdspad dat was aangegeven ! Goed op de hoogte gehouden , goede prijs en een allervriendelijkste bezorgster die de oude combi mee terug nam. Cool Blue prima geregeld, Chapeau !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vlot bezorgd maar de bezorger van DHL belt aan en zit weer in de auto, niet prettig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorg service verbeteren

Had een telefoon die ter reparatie moest. Keurig afgehandeld in de Coolbluewinkel door een uitstekende medewerker en binnen no time een nieuw toestel onder garantie terug. Top geregeld!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer slecht in afspraken nakomen zeer teleurgesteld in de service

Op 14 april bestelling gedaan van oven en inbouwkoelkast. De bestelling zou vrijdag 17 april geleverd worden. Niet dus de volgende dag. OP vrijdag bericht gekregen door omstandigheden kan de bestelling niet geleverd worden. Uiteindelijk bevestiging gekregen dat dinsdag 21 april bestelling geleverd zou worden. Dinsdag alleen de oven ontvangen. Niemand wist van de koelkast. Daarna diverse keren weer contact gehad waarin gezegd werd staat klaar om te verzenden tot aan is niet meer op voorraad kan pas in de week van 27 april geleverd worden tot weer hij is er wel en wordt woensdag 22 april geleverd. Je begrijp het al weer iemand thuis laten wachten geen levering. Weer bellen 100 procent dat het nu geregeld donderdag 23 april wordt hij geleverd. Donderdag 23 april geen bericht van Coolblue over tijdstip van leveren. Toch maar even bellen. Wederom de tekst heel vreemd allemaal maar hij staat echt klaar, want er is net een nieuwe zending binnengekomen van de bestelde koelkast. Terwijl die van mij toch al klaar stond om te verzenden. Wederom bevestiging gekregen vrijdag 24 april wordt hij geleverd. Nog geen twee uurtjes na het gesprek kreeg ik nieuwe mail binnen dat hij toch niet geleverd kan worden en het wordt 28 april en ik moest 149 euro meer gaan betalen, want hij was in de tussentijd duurder geworden. Uiteindelijk eindbod was zelfde prijs zonder inbouwen morgen leveren en dan dinsdag 28 april inbouwen. Daar heb ik helemaal niets aan een ander bod werd niet aangeboden. Ik heb even alle belminuten bij elkaar opgeteld die ik kwijt was aan Coolblue het betrof 127 minuten en ik ben na het laatste bod gestopt en heb verzocht om mijn geld te retourneren en dat zal in 3 werkdagen gebeuren. Ik ben benieuwd gezien hun belofte over leveren. Zeer teleurgesteld en het bandje van wachttijd 1 tot 5 minuten geloof het maar niet.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? kom je afspraak na en hou mensen niet voor de gek als je een product niet op voorraad hebt.

Wacht nog op geld terug...

Had recht op € 190 inruilwaarde voor oude laptop, maar het geld is nog steeds niet overgemaakt...

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie opmerking

Is uistekend

Coolblue doet wat ze zeggen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima service, goeie prijs kwaliteit witgoed.

Snelle levering, aardige bezorgers.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN