Mijn eerste keer in de Coolblue winkel op de Hoogstraat in Rotterdam super fijn geholpen door de medewerkers. Geen op en aanmerkingen zo vriendelijk en behulpzaam. Hij verdient een pluim!

Fijn advies

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Vlotte service.

Bestelling en levering verliepen vlot.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Was echt aandacht met een glimlach.

Ik liep binnen en werd ontzettend vriendelijk benaderd. Voelde me echt welkom. Ontspannen sfeer, ze luisteren echt naar je. Complimenten!

Doet wat ze beloven

Je krijgt netjes bericht en ook na ontvangen van je pakket netjes een mail met tips

Het voorbeeld van klantentevredenheid

Ik kocht een koffiezetapparaat en kwam er snel achter dat het deksel gescheurd was. Na een e-mail was het al geregeld, ik kreeg een nieuwe deksel kosteloos. Dit in combinatie met de toon in de e-mails laten zien dat zij klantentevredenheid echt op 1 hebben staan en totaal onder de knie hebben.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Helemaal geweldig.....

Super bezorging correct, vriendelijk, kort en krachtig. HELEMAAL GEWELDIG.....kei fijn.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee. Neen

Snel geleverd alleen met weinig aandacht

Product wat ik besteld had kwam in alleen de verpakking aan zonder dat daar nog een doos omheen zat voor bescherming. Het was nu duidelijk te zien wat voor product het was wat het extra diefstal gevoelig maakt. Ook komt de verpakking dan extra beschadigd binnen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? extra doos om het product heen. Voor veiligheid van het product.

Wel besteld maar nog niks ontvangen

Op zaterdag besteld kreeg meteen een mail dat ze maandag kwamen bezorgen..is nu woensdagmiddag en nog niks ontvangen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wanneer er niet voldaan kan worden aan de belofte geef dan niks door

Geweldige bezorging

De bezorgers hebben netjes de droger op zijn plek gezet. Ze waren vriendelijk en behulpzaam.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles klopt zoals afgesproken!

Zie hierboven Heel erg tevreden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee hoor

Uur wachten

Bestel nooit een product dat je in de winkel kan ophalen. In Amsterdam aan de bilderdijkstraat kost dat wachten je minimaal een uur

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wachttijden verkorten door medewerkers die uit hun neus staan te eten in te schakelen

Prima levering, zijn echter op vakantie, magnetron/oven is aangesloten, echter nog niet gebruikt .

Zeer goed geregeld

good

only can not bsee product in the cool blue shop, showmodel ?

• N/A

Mooie receiver snel geleverd

De bestelde receiver de volgende dag in huis en voldoet aan de verwachting. Mooi apparaat voor een nette prijs.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ?

gebrek aan rechtstreeks contact bij problemen.

Er was iets niet geleverd wat niet volgens de regels was. Dan probeer je rechtstreeks contact te krijgen met servicedesk. Dan bedoel ik dus bellen. Dat is schijnbaar niet mogelijk. Je krijgt eerst een bot wat ik dus niet vindt werken omdat je op de meest simpele vragen geen bevredigend antwoord krijgt of hij snapt het niet. Na direct vragen naar service medewerker krijg je er wel een maar via een chatfunctie dus is zeer onbevredigend. Er zijn mensen die een telefonische hulplijn nodig hebben voor klachten. Om deze reden kan ik het niet aanbevelen maar zeg niet dat ik er nooit weer wat koop.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ja maar waar wat je beloofd.

Fijne winkel!

We zijn netjes en goed geholpen bij onze aankoop.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Slecht, bijna nergens n antwoord op!

Ze wisten de optische uitgang niet te zitten. Na aandringen via n demo tv gevonden, verdere aap koppelen, Nee zoek maar op student aan huis. Verkopen wel verders niks, 1e en meteen laatste aankoop ooit!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Lijkt me wel duidelijk

Super snel en een super service.

Altijd de volgende dag geleverd. Bij problemen snel geholpen en te woord gestaan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Tevreden

Fijn geholpen, nemen de tijd voor je

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Jammer dat er een verzekering wordt geadviseerd en dan blijkt dat er een garantie van 5 jaar op het apparaat te zitten.

Good and easy

Ordering was quick and could retrieve it the next day in the store. In the store you have to sign in for pick up, but the colleagues behind the desk helped others that just walked in, which was a bit strange, so the line went quite long

• Help de mensen volgens de rij op het acherm

Goed meedenkend advies

Prettige winkel. Afspraken voor advies terplekke goed geregeld. Kundig advies. Veel keus en wanneer produkt niet op voorraad is wordt het volgende dag op gekozen locatie geleverd

Goed geregeld.

Besteld, gaan halen, vriendelijk geholpen. Alles OK.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

na het bestellen ging alles als vanzelf

na een bezoek aan uw winkel in Tilburg om mijn persoonlijke keuze te bekijken bracht uw verkoopmedewerker mij op andere gedachten, waar ik tot op heden geen spijt van heb.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? als ik in de winkel iets onzinnig zeg, mag dat wel verteld worden

64 Weena

Rotterdam 3012 CN