Ja gewoon steady. Snel in huis, goeie kwali. Niet veel over te zeggen, gewoon goed.
Besteld en de volgende dag geleverd, uitstekend!
Nooit geen problemen gehad.
Hallo, ik wil graag mijn negatieve ervaring met deze website delen. Ik bestelde een speaker omdat ze levering de volgende dag beloofden. Na drie dagen nog steeds niets, en er staat ook niet vermeld wanneer de levering dan wel plaatsvindt! Nooit meer, coolblue.nl.
Zaterdagavond een jbl speaker gekocht en de volgende dag op zondag door afgeleverd, super snelle bezorging
Pakket van Coolblue niet ontvangen (dure lucht ontvochtiger) Iets voor de kerst besteld dus hield rekening met langere levertijd. Na nieuwjaar toch maar contact opgenomen met DHL. Het pakket zou gesorteerd worden en na 1-2 werkdagen verzonden worden. Een week later nog niets. Weer contact opgenomen met DHL. Pakket zou weer binnen 1-2 dagen verstuurd worden. Na 2 dagen weer niets. Toen maar contact (op advies van DHL) contact gezocht met Coolblue. Zij vinden bot gezegd dat het mijn probleem is en zij mij niet gaan helpen met het vinden van mijn pakket omdat ik het volgens hun binnen 14 dagen had moeten melden. Mevrouw stuurt mij een stukje hierover dat uit de algemene voorwaarden zou komen. De uitgebreide algemene voorwaarden doorgelezen en wat blijkt, er wordt met geen woord over de 14 dagen gerept. Ineens staat het volgens mevrouw niet meer in de algemene voorwaarden maar 'ergens op de site'. Dat er iets mis gaat met de bezorging tijdens drukke periode vind ik geen probleem. Dat je als consument en trouwe klant van Coolblue op deze manier wordt afgescheept wel. Ik koop hier nooit meer iets.
Snel goed en betaalbaar, maak er Verder geen woorden aan vuil. :-)
Zeer vriendelijke jongemannen die onze diepvries kwamen afleveren. Netjes een kwartier van te voor gebeld voor ze voor de deur stonden. Vriezer netjes naar binnengebracht. Met een SMILE genieten wij van de vriezer.
Vrijdagavond besteld en -ondanks besneeuwde wegen in het noorden van het land- zondagmiddag al door DHL bezorgd! Meteen hierna een e-mail ontvangen met productadviezen over het bestelde artikel, een Beuer bloeddrukmeter. Tot slot nog uiterst tevreden over de lage prijs die Coolblue hiervoor rekende -inclusief verzendkosten!
Zie boven.
ik heb helaas mijn Ipad niet ontvangen
Zie boven
Op 31 december Numatic stofzuiger besteld. Stofzuiger was niet op voorraad maar stond niet op de website. Alleen stofzuiger zakken werden bezorgd ontving ik e-mail dat stofzuiger en zakken zijn bezorgd. Na 40 in wachtrij staan met een medewerker gesproken en die vertelde dat de stofzuiger is uitverkocht en ze gaan geld terugstorten. Het is twee weken geleden en nog steeds geen geld ontvangen. Bellen duurt erg lang, ze hebben wachttijd van langer dan 40 minuten.
Ik ben altijd blij met Coolblue, wie niet in Nederland. Goede ervaring bij de online bestelling en ook bij de levering van de vriendelijke bezorger. Echter had ik een tweedekans vaatwasser gekocht. Een monteur kwam deze installeren en kwam tot de conclusie dat niet alle onderdelen erbij zaten. Ik heb dit gecontroleerd en bleek correct. Nadat ik deze fout heb gemeld bij Coolblue heb ik nog geen reactie gekregen. Deze reactie komt vast nog, maar ik zit er wel op te wachten. Vervelend natuurlijk want de monteur moet nu nog een keer terugkomen.
De bestelling werd zoals beloofd supersnel geleverd. Alleen was de postbode niet blij met me, want de Micro SD card was (keurig hoor!) verpakt in een doosje in een envelop die niet door de brievenbus paste. Alles voor een glimlach!
Op de site staat uitdrukkelijk vermeld dat de volgende dag geleverd zou worden (een kachel). Ik vond dat wonderlijk, ook vanwege het weer, maar goed het staat er, zonder kleine lettertjes (ik heb doorgeklikt om verder te onderzoeken omdat het me sterk leek). Als dan vervolgens de levering 3 dagen later is en ik niks meer aan de kachel heb, dan is dat frustrerend. Ik snap dat het niet sneller kan, maar zeg het dan niet. Dat is opportunistisch en misleidend.
Duidelijke website en uitstekende service bij het ophalen van de stofzuiger.
Snelle bezorging
Aankoop was afgeleverd op de het afgesproken tijdstip en ook nog eens op de vierde verdieping via een smalle trap. Mijn complimenten voor de uitstekende service!
Snel en de oplader doet war hij moet doen
Ales verloopt zoals je hoopt dat het zal verlopen en is dus volledig volgens verwachting.
Vriendelijk, kundig en enthousiast geholpen! Aanrader!
Zocht een volautomatische koffiemachine en bij Coolblue gevonden. De volgende dag al bezorgd.