Has a total of 135,939 reviews with an overall score of 9.1
Review overzicht
Positief sentiment77%
Overall, customers report fast delivery and reliable service. Many reviews praise smooth ordering and clear communication. Some experiences note occasional delays or stock issues, but the majority express satisfaction with value and the overall shopping experience.
Sterke punten
Fast delivery
Friendly service
Great value
Gebaseerd op 120 reviews
Slecht bereikbaar, geen installatieservice mogelijk
Ik kwam om een vaatwasser te kopen als vervanging voor de vaatwasser die kapot is gegaan.
De locatie bij Station Zuid is slecht bereikbaar, toch gaat Coolblue verbouwen: hadden jullie niet beter op een meer toegankelijke locatie kunnen gaan zitten in plaats van deze?
Ik heb een alternatieve vaatwasser gevonden, maar die kan om de een of andere reden niet worden geïnstalleerd. Ik heb wel een oordopsetje gekocht, maar ik kwam voor een vaatwasser!
Diep teleurgesteld, voor niets parkeergeld betaald. Ik verlang terug naar BCC!
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Betere locatie in Amsterdam, installatieserice aanbieden
Harry
Amsterdam
Betaling accepteren, maar niet leveren
Goedemorgen,
Ik heb in totaal vijf iPhones besteld, waaronder de iPhone 18 Pro en/of de Pro Max-variant.
Bij het ophalen bleek dat de toestellen daadwerkelijk op de locatie aanwezig waren. Tot mijn verbazing kon ik ze echter niet meenemen, omdat mijn account is geblokkeerd vanwege het feit dat ik volgens jullie te veel iPhones zou hebben besteld.
Mij is daarbij verteld dat er blijkbaar een limiet geldt voor het aantal pre-orders dat per account geplaatst mag worden. Voor zover ik kan zien, wordt nergens duidelijk vermeld dat je bijvoorbeeld maximaal één of twee iPhones mag pre-orderen. Ik kan deze beperking ook niet terugvinden in jullie algemene voorwaarden of de voorwaarden rondom pre-orders.
Daarom ontvang ik graag een concrete toelichting:
Waar staat in jullie voorwaarden dat er een maximum geldt voor het aantal iPhones dat per klant/account vooraf besteld mag worden?
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Spullen leveren als je betaald hebt
Maikel brankaert
Venlo
Top levering.
Product werd goed geleverd met oog voor het milieu (per fietskoerier)
Carlos
Den Haag
Super snelle levering en een hele aardige en leuke bezorger. TOP.
Nee
J
Schiedam
Geweldig.
De bezorging was perfect. Oude TV ging mee terug. Installatie van de nieuwe tv en sounbar was zeer goed te doen. Ben er blij mee.
Leendert Bronder
Hellevoetsluis
Bestelling goed levering slecht
Tv besteld met leving op maandag. Komt via Postnl. Nu woensdag nog geen zicht in de app waar pakket is waarneer het wordt geleverd
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Stuur het invoerveld met jullie eigen vervoer. Daar heb ik nooit problemen mee gehad.
Floris
Zwijndrecht
Used, not working, and delivered late
The coffee machine I ordered seemed to have been used already - the coffee bean compartment already contained traces of coffee and smelled like coffee. Unfortunately, the machine didn't work and wasn't able to make coffee at all, so I returned it.
Also, it wasn't delivered on the day I selected.
N/A
Ekaterina
Amsterdam
Op zondag besteld maandag al Ontvangen
Marijke
Bellingwolde
Word altijd fijn en goed geholpen, als iets niet op voorraad is heb je het vaak de volgende dag al!!
Mirthe
Bergeijk
Zeer tevreden, goeie service!
Leuke jongens die kwamen bezorgen, beleeft, vrolijk en kundig. Hadden plezier in hun werk en er werd een jongen ingewerkt die heel respectvol en op een leuke manier informatie kreeg.
M
Hoogezand
Super snel, en n super hulpvaardige bezorger
Top!!
Carla
Egmond aan zee
Top geregeld. Uitstekende service
Service in de winkel was goed en snel geregeld. Pakket stond volgende dag voor de deur.
Nee, goed geholpen
Hans
Heiloo
Super goed advies
Bij het kopen van mijn laptop heb ik super goed advies gekregen over de beste laptop voor mij. De medewerker die mij hielp nam echt de tijd en dacht heel goed mee.
Carmen
Groningen
Prima !,
Goed geholpen, personeel vriendelijk en goed bekend met producten
John
Oegstgeest
Veel te lang wachten als je alleen wat komt ophalen
Ik heb vooraf een product gereserveerd, dan zou ik verwachten gewoon ophalen. Zoals je ook met een postnl pakketje doet. Ik begrijp het persoonlijke aspect, maar dat duurt allemaal veel te lang. Volgende keer gewoon weer naar de mediamarkt.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
maak het niet zo ingewikkeld dat ophalen
EJ
Den Haag
Uitstekend, duidelijke instructie bij het kopen van twee i-phones
Binnen een dag in huis ,Top!
Peter
Alphen aan den Rijn
Tevreden
Tevreden met de producten die ik gekocht heb
Bij 1e bestelling klopte het tijdstip niet waarop het bezorgd zou worden
Hans
Maarssen
Helemaal geweldige service en zeer goede hulp!….
Personeel zeer bekwaam en zeer vriendelijk,
Ze hebben mij echt met àlles geduld geholpen!…
Echt super!.
Nee
Dave
Velp
Dump goederen die onrepareerbaar zijn, na de garantieperiode
Epsonprinter gekocht ter vervanging van de Epsonprinter. Totale kapitaalverspilling. Als ze iets maakten wat te repareren was, zou ik er het dubbele voor betaald hebben. Het is een verdienmodel van Coolblue, dus in de basis al jammer. Maar goed het is niet dat ik keuze heb.
Verkoop repareerbare spullen
JG
Nuenen_coolblue
Mwahh
Ik had al eeuwig een "normale" elektrische oven met drie knoppen. Hieraan was ik gewend en dit is wel ff omschakelen.
Eergisteren een spinaziequiche opgewarmd. In m'n oude oven 20' op 175 nu is ie in 5' klaar, maar niet lekkerder, helaas.
Gisteren een pizza. Halve erin. I.p.v. 20' (staat op de verpakking) in 5' klaar.
Hij/zij is veel kleiner dan de oude. en het is ongetwijfeld een kwestie van wennen.
Vanavond de frietjes maar eens proberen. Ben benieuwd.
Neen
Julia
Maken hun slogan waar
Relaxte en klantvriendelijke klantenservice.
Andre
Ruurlo
Snel levering en goede hulp
Snelle levering en geen enkel probleem gehad
Vico
Ermelo
Goede service!
Goede en duidelijke informatie in de winkel. Zeer snelle levering (volgende dag al!). Met duidelijk tijdvak én een belletje vooraf. Heel fijn dat ze hem ook op mijn verzoek leverde via de achterdeur ipv de voordeur! En zelfs bij levering net over de drempel dan zetten ze hem alsnog al bijna op de goede plek neer, waardoor je zelf weinig hoeft te verschuiven. En ze pakken hem ook nog voor je uit, dus hebt nauwelijks verpakkingsmateriaal! En ook al had ik er geen installatie bij geboekt, toch geven ze wat tips over de installatie en eerste gebruik. Echt top service!
Femke
's-Hertogenbosch
Gebrek aan service en klantvriendelijkheid
Deze versie is duidelijk bozer, maar blijft geloofwaardig en menselijk:
Zaterdag nieuwe koelkast geleverd. €50 extra betaald om de draairichting van de deur te veranderen.
Na het aansluiten stond het bedieningspaneel op zwart en deed helemaal niets. De koelkast koelde ondertussen tot ongeveer -1 graad.
Voor mij is dit niet zomaar vervelend. Ik heb voor drie maanden dure voorgeschreven medicijnen die op normale koelkasttemperatuur bewaard moeten worden.
Zondag gebeld. Volgens Coolblue kon er bij het omzetten van de deur iets mis zijn gegaan met de bedrading. Afspraak voor maandag.
Maandagochtend kreeg ik een tijdvak van twee uur. Daarna alleen een bericht dat ze later zouden komen, zonder nieuwe tijd. Na vier uur wachten heb ik zelf maar weer gebeld. Toen bleek dat er die dag helemaal niemand meer zou komen.
Dus uren voor niets thuis gezeten, zonder dat iemand van Coolblue de moeite nam om mij duidelijk te informeren.
Nu weer een afspraak voor dinsdag. Weer wachten, weer bellen, weer hopen dat er daadwerkelijk iemand komt.
En dit is helaas niet de eerste keer. Ruim een jaar geleden ging een bestelling bij Coolblue ook volledig mis en was ik ongeveer een week bezig om alles geregeld te krijgen.
Een fout kan gebeuren. Maar slechte planning, gebrekkige communicatie en de klant telkens zelf alles laten uitzoeken is geen pech meer. Dat is gewoon slechte service.
Heel teleurstellend voor een bedrijf dat juist zo graag reclame maakt met zijn goede service.
Deze laatste zin prikt nét wat harder, zonder dat het overdreven klinkt.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Meer trainingen voor planners, bezorgers en Klantencervice
Elena
Niet tevreden
Ik heb een bestelling gedaan: nieuwe tv inclusief gratis soundbar en muurbeugel.
Op de dag van levering ontving ik een mail dat er een sorteer fout was gemaakt en er een pakket was achtergebleven: de tv.
Er zou zo snel mogelijk een nieuwe bezorgafspraak worden ingepland.
De soundbar en beugel zijn wel bezorgd.
Diezelfde middag ontvang ik alleen een mail met dat het bedrag van de tv wordt terug gestort, zonder enige uitleg. Hier hebben we zelf achteraan moeten bellen.
De tv + soundbar kosste €1499 euro, de tv zonder soundbar kostte ook €1499.
Echter wordt er nu maar €1250 euro voor de tv terug betaald. Hoezo moeten we nu €250 euro voor de soundbar betalen? De tv werd los namelijk ook aangeboden voor €1499 en niet voor €1250.
De klanten service is enorm slecht bereikbaar.
Bijkomend is ook nog dat we nu de soundbar en beugel moeten terug sturen. En dus zelf met de spullen naar een post nl punt moeten rijden.
Terwijl: als jullie gewoon zelf contact hadden opgenomen met ons om te zeggen dat de tv niet geleverd kon worden, dan hadden jullie ook de soundbar en beugel niet hoeven te bezorgen bij ons.
Erg ontevreden over hoe dit gegaan kon is en nog ontevredener over hoe moeilijk jullie bereikbaar zijn om dit op te lossen.
Betere klantenservice, duidelijker communicatie
Janet