Prima service.

Prima (after)ervice, klantvriendelijke medewerkers, goed advies.

Keurig advies en geholpen

Professionele adviseur

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Besteld en volgende dag geleverd!!!

Wat maken ze het toch makkelijk. S’avonds besteld en de volgende dag al In huis. Top!!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee hoor

Snelle goede aflevering van het bestelde product binnen 24 uur.

Mijn bestelde product een Krups Nespresso apparaat was in voorraad tegen een redelijke prijs. Dus de keus was niet moeilijk. Wij hebben het apparaat alweer volop in gebruik.

slechte verzending

Ik betaalde extra om mijn bestelling in de avond thuis te ontvangen. Later bleek dat de bestelling in de middag al was afgeleverd bij een afhaalpunt. Dat kostte mij extra tijd en moeite en geld.

SUPER

Ben al jaren klant bij Coolblue en heb nog nooit een vervelende ervaring gehad: Bestellen, informatievoorziening, faturering, aflevering etc is allemaal top. Voor mij geen ander.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee dat is zeker niet aan de orde.

Snelle levering en ook één handleiding toegestuurd, heel compleet allemaal.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

ben beter gewend !

ik heb twee smartphones gekocht bij een vestiging in Rotterdam ,de smartphones waren echter een stuk duurder dan bij Bol.com wij hebben voor Coolbleu gekozen door onze ervaringen uit het verleden (goede service en uitleg) echter in de winkel kregen we te horen van de verkoper dat Coolbleu die service niet meer verleend , we konden op Google alle uitleg vinden werd gezegd , dat viel ons tegen en waren we niet gewend van Coolbleu. Bij een volgende aankoop van enige elektronica ga ik inderdaad eerst kijken op Google wie de beste service geeft.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? aan oudere mensen uitleg geven

Niet tijdig geleverd

Coolblue was altijd zeer betrouwbaar als het gaat om levertijd. echter is dat nu schijnbaar niet meer zo.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? tijdig leveren

Fijne service in de winkel. De bestelling was de volgende dag in huis

Zoals omschreven goede en prettige service in de winkel. Fijn advies en goede aansluiting bjj onze wensen. De televisie was de volgende dag al in huis en overtreft onze verwachtingen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles snel en optijd geleverd

Heb alleen maar goede ervaringen met Coolblue

15 jaar trouwe klant zo behandelen ze je

Had een nieuwe dyson besteld nieuw prijs betaald, krijg een gebruikt 2ekans ding allemaal krassen erop, lijkt al een tijd te zijn gebruikt ziet er slechter uit als een demo model. Ben al 15 jaar klant altijd gewend dat coolblue goede service levert vaak kocht ik liever iets bij coolblue en betaalde ik wat meer in verband met de service. Maar blijkbaar is dit ook erg achteruit gegaan. Zal hier in ieder geval niet meer bestellen. Gaat hier niet meer om de klant zo te zien.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen 2ekans dingen sturen

Goed en snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Ben in 2025 in de winkel van Coolblue geweest en heb goede zaken gedaan. En vervolgens heb ik in de maand januari online zaken gedaan met Coolblue en het werkt nu samen de beiden apparaten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Vriendelijke mannen, die van tevoren even belde dat ze eraan kwamen. Ik kreeg zelf de wasmachine niet onder het aanrecht in de keuken vandaan. Dat was geen probleem voor hun. De oude afgekoppeld en nieuwe wasmachine weer netjes aangesloten en laten draaien. De oude wasmachine meegenomen. Heb nu een AEG ProSense 6000 serie 8kg. Wat een fijne en stille machine. Ondanks dat in de ruimte waar de wasmachine staat, dus gelukkig niet zichtbaar, de laminaatvloer ligt beschadigd is, zeer tevreden over Coolbleu en deze 2 mannen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Geweldig!

snel, duidelijk en super service!

Fast delivery!

Great item and fast delivery. Just sucks that their stores prioritise apple rather than tech you want to see in person ie. A vaccum cleaner etc. If you want to see iphones there is an entire apple store dedicated to this. No need to have the whole second floor of a cool blue as well.

• N/A

Zoals altijd. Geweldig!

Via internet besteld en de andere dag in de winkel in Breda opgehaald. Zéér vriendelijk en deskundig geholpen. Net als al die andere keren dat ik iets bij coolblue gekocht heb.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Netjes en op tijd volgens afspraak bezorgd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

soepel en correct als altijd

Het liep prima, zoals altijd. Dat is ook de reden waarom bestellen bij Coolblue altijd safe voelt.

Altijd op tijd

Fijne service, ook bij mankementjes staan ze voor je klaar.

Zeer gemengde ervaring

Reden: Tefal friteuse per mail besteld. Bleek uitverkocht. Dan naar winkel in Eindhoven want daar was volgens website voorraad. Kom je 30 min. later aan: geen voorraad !! Tijd en benzine verspild. Dan verbazing: op maandag mail ontvangen dat er weer voorraad was !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koop gerealiseerd en inmiddels ontvangen. Dus per saldo Coolblue aanbevolen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie boven

Heel fijn bedrijf! In de winkel altijd behulpzaam en klantvriendelijk. Thuisbezorgers ook vriendelijk en behulpzaam, echt niks negatiefs te melden. Hopelijk zal dit altijd zo blijven want Cool Blue is voor mij echt een uitblinker hierin!!

Uitstekend !

Snel, helder en uitstekende service. Vriendelijk personeel. Goed product, zeer tevreden !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Het is simpel om bij Coolbleu wat te bestellen , Duidelijk en goede omschrijving.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN