Snelle bezorging
Aankoop was afgeleverd op de het afgesproken tijdstip en ook nog eens op de vierde verdieping via een smalle trap. Mijn complimenten voor de uitstekende service!
Snel en de oplader doet war hij moet doen
Ales verloopt zoals je hoopt dat het zal verlopen en is dus volledig volgens verwachting.
Vriendelijk, kundig en enthousiast geholpen! Aanrader!
Zocht een volautomatische koffiemachine en bij Coolblue gevonden. De volgende dag al bezorgd.
Mijn ervaring is slecht want deze webshop komt de wettelijke verplichting niet na om bij aankoop van nieuw het oude apparaat mee te nemen. Volgens de instructies op de webpage is het oude apparaat goed ingepakt bij de voordeur klaar gezet, maar de bezorger van het nieuw gekochte apparaat weigerde het oude mee te nemen. Nu zitten wij, tachtigers en slecht ter been, ermee en komen niet verder. Op de website ontbreekt de mogelijkheid om aan te geven dat een oud apparaat retour genomen moet worden en dat er dan een retour etiket uitgeprint kan worden. Ook heeft de website een ontoegankelijke klantenservice, met onvoldoende mogelijkheden om rechtstreeks contact op te nemen. De firma verschuilt zich achter digitale barrières.
Bestelling was snel geplaatst, product op voorraad, dus kon snel geleverd worden. Netjes conform afspraak geleverd en een zeer vriendelijke bezorger.
ik heb een afzuigkap en kookplaat gekocht bij de vestiging in amsterdam. ik heb aan de verkoper gevraagd wordt mijn bestelling door coolblue gebracht ? jazeker zij de verkoper dat doen wij zelf. dat was dus niet waar . ik kreeg een mail van post nl dat zij mijn pakketten komen bezorgen. daar schrok ik van. een pakket was dan ook beschadigd maar de apparatuur gelukkig niet. de oude apparatuur werd dus ook niet mee genomen daar moet ik zelf voor zorgen. voortaan koop ik mijn spullen bij een bedrijf dat wel zelf bezorgd en de oude apparatuur mee neemt. ik ben al 16 jaar klant bij coolblue ik had dan ook een betere service verwacht
Hoi, Wat jammer om te lezen dat dit zo’n tegenvaller voor je is geweest. Onze excuses voor de verwarring rondom de bezorging. Het klopt dat sommige grote apparaten door PostNL worden geleverd en niet altijd door onze eigen bezorgers. Het spijt ons dat dit in het gesprek anders is overgekomen, want we begrijpen heel goed dat dit voor jou een belangrijke factor was bij je keuze. Fijn om te lezen dat de bestelling uiteindelijk toch netjes is bezorgd door een vriendelijke PostNL-bezorger. Wat betreft het retourneren van je oude apparaten: bij levering via PostNL moet dit inderdaad apart geregeld worden. Je kunt je oude apparaat als milieuretour meegeven via PostNL. Dat kan helaas niet meer achteraf voor deze bestelling, maar voor een volgende keer kun je hier wél rekening mee houden. Op deze pagina leggen we stap voor stap uit hoe dat werkt: https://www.coolblue.nl/advies/hoe-geef-ik-mijn-oude-apparaat-mee-aan-postnl.html Nogmaals excuses voor het ongemak en de teleurstelling. We nemen je feedback mee om dit in de toekomst duidelijker te communiceren. Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je natuurlijk graag verder. Vriendelijke groet, Coolblue
levering uitgesteld, hopelijk vandaag want zou graag weer koffie drinken.
Het plaatsen van de bestelling verliep prima! De bezorging was een dag vertraagd.
Coolblue heeft de producten die op voorraad zijn duidelijk op de site staan. De levering is altijd snel, de volgende dag, zelfs bij slecht weer! Coolblue doet duidelijk haar best om een glimlach op je gezicht te toveren!
Prima service, apparaat snel geleverd en geinstalleerd. Werkt prima
Wel betaald maar niet geleverd krijgen op de afgesproken tijd
Hi Nic, Wat vervelend dat je pakket niet op de afgesproken dag is geleverd. Onze excuses voor deze vertraging. Door omstandigheden bij DHL, mede veroorzaakt door het slechte weer, kon je pakket helaas niet op 9 januari maar pas op 12 januari bij je worden bezorgd. We begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker wanneer je al betaald had en op de afgesproken dag had gewacht. Bedankt voor je geduld en we hopen dat je voor de rest wel tevreden bent over het product zelf. Vriendelijke groet, Coolblue
Makkelijk bestellen en er wordt snel en correct geleverd. Uitstekend!
besteld, volgende dag al snel geleverd
Snelle levering, en mailtje met tips en een gebruiksaanwijzing.
De wijze waarop de medewerkers van de vestiging Eindhoven mij geholpen hebben met de aankoop is uitstekend. Wees er zuinig op.
Ondanks sneeuw binnen 10u na bestelling in huis. Goede prijs en combi
Online horloge besteld, kon het zelf ophalen. Mooi op voorraad, en werd vriendelijk geholpen
Bestelling is prima verlopen en keurig op tijd geleverd.
Philips XL dual basket Airfryer besteld en de volgende dag direct geleverd! Top apparaat!
Uiteraard weet ik dat Coolblue niet de goedkoopste is, je hoopt dat de service dan heel goed is. Circa 20 minuten wachten in een vrijwel lege winkel is dan ook niet waar je het voor doet...
Online JBL speakers besteld en de volgende dag al kunnen ophalen in de winkel. Prima communicatie via de Coolblue App & mail en vervolgens ook prima geholpen in de winkel toen ik mijn product de volgende ochtend kwam ophalen.
Geen poespas