Overzicht op de pagina is erg goed en er wordt goed geadviseerd. De keuze is ruim en de prijzen zijn scherp geprijst. Levering is snel.
Kabel van de powerbank was snel stuk. Slechte kwaliteit. Op de website kan je alleen de hele powerbank terugsturen dus dan maar gebeld. Na 16 minuten in de wacht eindelijk iemand aan de lijn. Die heeft mij na een kort gesprekje nog eens 25 minuten(!) aan het lijntje gehouden. Uiteindelijk kon er een kabeltje opgestuurd worden. Maar ik snap niet waarom dit 41 minuten aan de telefoon moet duren. Ook geen enkele excuses dat het lang duurt. Geen glimlach!
Hoi, We begrijpen dat het niet ideaal is om zo lang aan de lijn te hangen, zeker voor iets kleins als een kabel. Fijn om te horen dat het uiteindelijk opgelost kon worden en je binnenkort een nieuw kabeltje ontvangt. Hopelijk werkt nu alles zoals het hoort. Groetjes, Coolblue
Ik heb een hele dure scheerapparaat bij Coolblue besteld. Vervolgens heb ik het apparaat een keer gebruikt en het scheerde heel slecht en veroorzaakte rode huiduitslag. Hierna heb ik het product grondig schoon gemaakt met hygeniemiddel (Middel dat ik hierbij gebruikt heb was van hetzelfde merk als het scheerapparaat). Ik heb hierop het product retour geprobeerd te sturen, maar ze werken niet mee en geven het excuus dat dit een hygiene product is en dat ze nooit hygiene producten zoals scheerapparaten retour sturen als de doos open is geweest. Ondanks meerdere gesprekken waarin ik uitleg dat het product niet werkt. Accepteren ze het niet terug.
Hi, We begrijpen de teleurstelling wanneer een artikel niet naar verwachting werkt en zeker als het om een investering gaat. Toch willen we graag toelichten waarom we in dit geval geen retour kunnen accepteren. Scheerapparaten vallen onder de categorie 'hygieneproducten'. Zodra de verpakkig is geopend en het product werd gebruikt, kunnen we dit om hygienische en gezondheidsredenen niet opnieuw verkopen en terugnemen. Dit is een standaardregel die geldt voor alle retailers en is bedoeld om de veiligheid van onze klanten te garanderen. Als het apparaat niet naar behoren functioneert, dan bieden we uiteraard wel de mogelijkheid om het ter reparatie op te sturen. Vriendelijke groet, Coolblue
very goed ervaring met coolblue
Vorige keer een telefoon gekregen die niet opladen en gerepareerd moest worden waardoor ik al van af het begin met een telefoon loop waar de plastic hoes van loslaat. En recent weer een robot stofzuiger die niet in de orginele verpakking was opgestuurd. Ik krijg niet echt een glimlach van Coolblue op mijn gezicht.
Hoi, Jammer om te horen dat je ervaringen met ons tot nu toe niet vlekkeloos zijn verlopen, we willen juist dat u wel met een glimlach aan ons denkt. Als er nog iets is wat we kunnen doen om dit recht te zetten, laat het ons weten. We staan klaar om mee te denken en te zorgen dat je volgende ervaring wel positief is. Vriendelijke groet, Coolblue
Ik bestel een koffieapparaat en ontvang een airfryer. Ik maak hier melding van en vraag om een oplossing. Helaas word ik opgezadeld met jullie fout en in plaats van dat mijn bestelde én reeds betaalde product alsnog per direct wordt toegestuurd moet ik eerst de de airfryer (die ik nooit heb gewild) terugsturen. Totaal waardeloze oplossing, of eigenlijk geen oplossing. Ik heb de airfryer netjes teruggestuurd en hoop dat ik mijn geld per omgaande terug krijg. Het koffieapparaat koop ik wel ergens anders!
Hoi, Onze excuses voor het ongemak, dit had niet mogen gebeuren. We hebben inmiddels de retourzending van de airfryer geregistreerd. Zodra hij bij ons aankomt, storten wij het aankoopbedrag onmiddelijk terug. Je hoeft hier zelf niets meer voor te doen. We vinden het jammer dat we je toch niet konden overtuigen om een nieuw koffietoestel te accepteren. Vriendelijke groet, Coolblue
Had een pakket besteld. Op de zondag bezorgmoment gemist. Vervolgens is het pakket niet geleverd bij een DHL punt maar gelijk retour gedaan naar coolblue. Heb hier niet om gevraagd en had het pakket hard nodig voor school. Niet tevreden
Hoi, We vinden het zeker jammer om te horen dat dit zo verlopen is. Als het bezorgmoment gemist wordt gaat het pakket soms automatisch retour. Stuur ons gerust een mailtje zodat we dit verder kunnen bekijken. Groetjes, Coolblue
I've been happy with every interactions I've had with you. I can buy tech anywhere, but I usually choose coolblue because I know the aftersale support will blow everything out of the water.
Zeer goede ervaring. Van keuze tot after sales zeer goede service. Levering perfect.
Supersnelle levering. Product uitstekend verpakt.
Snel en goed
Heel slechte ervaring met Coolblue. In de winkel kreeg ik te horen dat ik mijn studentenkaart gewoon via mail moest sturen om €50 korting te krijgen. Ik heb dat gedaan, daarna vroegen ze plots ook mijn identiteitskaart. Uiteindelijk bleek dat ik de korting helemaal niet kreeg, tenzij ik mijn laptop zou terugsturen en opnieuw bestellen. Wat het nog erger maakt: mijn vriendin kreeg dezelfde korting zonder al die onnodige stappen, enkel door haar studentenkaart te tonen. Dit toont hoe tegenstrijdig en verwarrend de informatie van de medewerkers is. Ik voel me misleid en absoluut niet serieus genomen. Dit is niet de service die ik verwacht. Voor mij nooit meer Coolblue, en ik raad iedereen af hier nog iets te kopen.
Hoi, Jammer dat dit zo is gelopen. Het klopt inderdaad dat wij de korting niet achteraf kunnen toepassen. Daarom raden we aan bij twijfel altijd contact op te nemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder. Stuur je studentenkaart en inschrijvingsbewijs door, dan zetten we de korting netjes op je account en kan je nadien zelf de bestelling plaatsen met korting. Groetjes, Coolblue
Top service . Duidelijk tijdstip van bezorgen, en hele vriendelijke bezorgers !
Klantgericht, gewoonweg helemaal goed.
Zaterdag besteld, zondag bezorgd was de belofte. Helaas werd deze niet nagekomen. Na de bestelling krijg je een filmpje van de CEO over de bezorgservice met Coolblue fiets of auto , maar die kwam niet op zondag. Bestelling werd door DHL gedaan en die bezorgen niet op zondag. Reactie op klacht was snel en adequaat met een voucher van € 10 voor de gang van zaken. Check jullie proces hierop daar jullie geen verklaring hadden voor het feit dat bestelling ondanks toezegging niet op zondag is geleverd.
Vriendelijke, hulpvaardige mensen.
Zeer prettig en correct
Er wordt bij coolblue altijd in oplossingen gedacht!
De bestelling werd al binnen een dag geleverd. Werd goed op de hoogte gehouden van de levering en kon alles netjes via de link volgen.
Coolblue zelf is prima, maar de bezorger van DHL legt een laptop twv 500 euro buiten bij de voordeur neer en vertrekt zonder aan te bellen.
Altijd tevreden met Coolblue. Ze leveren snel en communicatie is goed.
Echt een mooie groot opgezette winkel met vriendelijk personeel. Ik kwam 2 spullen ophalen, nummertje trekken, koud watertje op deze hete dag. (ik hoefde niet maar wc voor klanten!). 5 minuten wachten en ik was weer b
Goed geholpen. Voelde mij echt gehoord
Ten tijde van de bestelling was ik niet thuis, ik begreep dat jet dan bij de buren werd afgeleverd. Ik ben ten tijde wel gebeld, maar was aan het werk en kon niet opnemen. Ik belde wel terug, maar dan krjjg ik een bandje. Ik hoor daarna dagen niets van mijn bestelling en moet zelf achterhalen wat de status is. Een e-mail met reden en vervolgproces zou fijn zijn, zodat ik weet waar ik aan toe ben.
Hoi, Indien je op het moment van levering niet aanwezig kan zijn, raden we aan om tijdig contact op te nemen met onze klantenservice. Zo kan je aangeven waar het pakket eventueel veilig mag afgeleverd worden, bv bij een buurman. Wanneer er geen afgesproken bezorginstructies zijn en niemand het pakket in ontvangst kan nemen, nemen wij het uit veiligheidsoverwegingen terug mee naar ons depot. In dat geval kan je eenvoudig telefonisch een nieuwe bezorgdag inplannen via onze klantenservice. Groetjes, Coolblue
Netjes geholpen mooi thuis gebracht