snelle service

keurig optijd bezorgd

Altijd top

Online besteld en duidelijke site. Goedkoopste in veel opzichten. Snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Besteld en supersnel geleverd!

Vrijdag had onze koelkast de geest gegeven en zaterdag stond er een nieuwe. Bestelling, communicatie en levering allemaal helemaal prima!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nope

Geweldig..

Vriendelijke hulpzame bezorgers.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ...

Snel en efficiënt.

Was uitstekend

• Heb je nog tips of verbeterpunten? alles liep "gesmeerd"

Het ging heel makkelijk om het te bestellen en het plaatsen ging heel vlot

Topshop

Snel iets kunnen uitzoeken, duidelijk beschreven, prijzen redelijk scherp, snel geregeld maar nog sneller bezorgd (binnen een dag).

Bad delivery service

They said they would deliver the item in 24 hours and three days later I am still waiting and they don't say anything about the new delivery date. Very bad service. They promissed something but you can't trust them

• Would you recommend us? No
  • Just do what yoy say you will do.

So bad that I will never use this platform again

go read the messages on your system and the email that sent to the complaint

• Would you recommend us? No
  • N/A

Order date change

I had a good experience with a woman helped me in the phone with an order that i wanted to change date! They changed date and was helpful! Only the waiting on phone is kinda long:p

• Heb je nog tips of verbeterpunten? A little faster on phone

Goed geholpen

Goede service en vriendelijk personeel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Aankoop was makkelijk alleen geen extra’s bij een toch wel grote aanschafkosten

Er wordt gratis Norton antivirussoftware aangeboden wat in principe niet nodig is voor een MacBook of Apple producten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Accessoires waar je wat aan heb.

Prima service en prijs

Afzuigkap besteld: veel keuze. Netjes op tijd geleverd.

Prima, snel en correct

Snelle levering, duidelijkheid wat betreft tijdstippen. Correcte bezorger, prima service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Alles is goed

Goede,snelle service

Mijn koelkast dag na bestelling al geleverd. Heel fijn dat je ongeveer tijdstip van bezorgen krijgt en de vriendelijke chauffeur belt een kwartier van tevoren

Weer helemaal top.

Prima op tijd bezorgd zoals beloofd. Helemaal in orde, de glimlach is er bij mij dus ook.

geweldige service

mijn nieuwe tv netjes bezorgd en de oude meegenomen, waren zeer vriendelijk , bedankt daarvoor

Teleurstellend

Onderdeel van keukenmachine ontbrak

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beter controleren van second hand artikelen

tweede kans product moet je niet kopen

Gebruikt ipv ongebruikt Geen doos Stofzuiger vol met kattenharen Heel anders dan tweede kans bij Amazon

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Mijn eerste AirFryer is een groot succes

Speciaal uitgezocht op hoge temperatuur en praktische knoppen. Dus niet zo'n halve computer waar je bijles bij nodig hebt... En dat pakt helemaal goed uit: De Ninja AF180EU werkt logisch en met voelbare toetsen, is makkelijk schoon te houden, ziet er goed uit (niet zo massief als een magnetron), heeft flink ruimte in de pan en piept prettig. Hij wordt wel behoorlijk warm aan de achterkant: 65 °C op het plastic... Maar dat moet kunnen volgens ChatGPT. Enkele oude kritiekpunten in de reviews kloppen niet meer: het rooster valt er niet vanzelf uit; bij het uitnemen van de bak gaat ie wel vanzelf op pauze. Prima ding dus. En dat voor een Tweedekans bij CoolBlue. Nu maar oefenen met kippenpoten, patat, biefstuk, groenten, appeltaart etc.etc.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bredere hetelucht-uitstroom aan achterzijde en: stroevere pootjes.

Snel en keurig geleverd

Aan te raden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke Site, Snelle Levering, Levering komt altijd op afgesproken tijdstip.

De Elektronische spullen die ik bestel. Zoek ik eerst altijd op Coolblue omdat coolblue zijn afspraken nakomt. Woensdagavond om 22:30 besteld. Volgende dag om 11:00 geleverd. Dat is de rede dat ik bij coolblue bestel. Mocht er iets voor garantie enof retour gaan is dit ook geen probleem. (Dit is maar een keer voorgekomen)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Goedeservice

Goede service en vriendelijke medewerkers

Good

In de app moeten ze duidelijker maken dat een kook induction plaat met los snoer komt. Zonder stekker is duidelijk maar in mijn geval had ik de oude plaat eerder moeten verwijderen en de oude kabel eraf moeten halen. De nieuwe kabel was 50cm te kort en de oude kabel miste ik want die was meegegaan met de oude kapotte plaat toen Cool blue de nieuwe kwam brengen

• Zie hoven

64 Weena