Goede producten, ruime keuze, snelle levering

Ik had voor onze dochter op korte termijn een nieuw toetsenbord nodig, een kwalitatief goed exemplaar. Geklikt, gezocht, gevonden. Zondagavond besteld, maandagmiddag in huis. Top!

Klant vriendelijk!

Goede koffie!

Zeer tevreden.

Zeer vriendelijke bezorgers.

Prima gegaan

Ik had mijn bestelling gedaan kon het gelijk in de winkel ophalen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

30 min in wacht en nog steeds geen reactie (verbinding verbroken)

Mijn iPads zijn de dag erna (3 besteld) elk €40,- goedkoper.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Snellere reactie en actie op verzoek

Upgraded!

Found product in great price and arranged to pick it up from nearby Coolblue store! Very good experience., staff was helpful, and process was fast.

• N/A

Top, snelle levering en fijn product

Top, snelle levering en fijn product

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Aangeven dat een drie maanden pakket 1 borsteltje is

Alles voor een glimlach, en dat klopt.

Al jaren een zeer tevreden kant bij Coolblue. Zeer ruim assortiment een overduidelijke website/app. En alles supersnel geleverd. En service? Die ben ik nog altijd niet nodig geweest. Alles voor een glimlach!

Goede en duidelijke communicatie

Ik ben erg tevreden: de website is altijd overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. En als er een keer iets misgaat, wordt het snel en netjes opgelost. Dat laat zien dat klantvriendelijkheid hier echt centraal staat!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering van een goed product

Goeie site die je helpt de juiste keuze te maken! Happy

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Gunstige prijzen en groot assortiment

Goed systeem bij binnenkomst om klanten naar de juiste afdeling te laten gaan. Vriendelijk personeel en leuke aanbiedingen, vaak gunstige prijzen. Goede service na aankoop.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vriendelijk, deskundig maar mistte een punt van advies.

Gekocht Samsung smartwatch. Voldoet prima aan mijn eisen MAAR wist niet dat batterij maar kort meegaat. Echt een minpunt dat in gesprek niet naar voren kwam.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Vermeldt en + en- punten in adviesgesprek.

Erg blij met de service van Coolblue, ze zorgen echt voor de glimlach. Oordopjes waren defect (werkte een beetje nog maar case slot niet meer goed) en had nog maar 1 maand garantie. Ingeleverd en de volgende dag is er een nieuwe naar mij gestuurd. Ik dacht het 2-3 weken te gaan missen voor de reparatie. top Service dus.

Levering oke

Waterfilter zat er niet bij en het is God onmogelijk om dat aan te geven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Makkelijker berijkbaar

snelle levering perfect

goede service snelle levering zeer tevreden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Good service, replacement product.

Gebrek is goed verholpen door een nieuw product aan te bieden. Dat duurde wel twee weken, maar dan heb je ook wat.

• N/A

Top service!

Prima klantcontact, van begin tot eind.

Supergoed en vlot

Hallo Annemijn, baas klantenervaring, Coolblue is prima maar een opmerking. De bezorger van DHl had de doos voor de voordeur op de het stoepje gezet. Voor iedereen om mee te nemen. Hij had even kunnen aanbellen want ik was gewoon thuis. groet, Chris

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gewoon goed! Zo geregeld.

Top service. Alles netjes op de hoogte gehouden na bestelling. Belletje van bezorger 20min voor tijd. Dit is service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik had niet gezien dat de inbouw apparatuur zonder stekker kwam. Wellicht duidelijker vermelden, voor de niet doe-t-zelver onderons.

Goede communicatie en service

Ik heb een tv op vrijdagavond besteld en deze kwam op zaterdagmiddag al binnen. We hadden ook een kabel besteld maar deze was helaas te kort en dit hadden we zelf niet goed nagekeken. Nadat we een nieuwe kabel besteld hadden voor slechts 2 euro bijbetalen kregen we een mailtje dat we de andere kabel mochten houden en niet terug hoefde te sturen. Dit vind ik echt service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Prima en snelle info

Prima info en snelle afhandeling

Snel

Vriendelijk verwelkomt, behulpzaam personeel en nette uitstraling van de winkel. Prima koffie.

Kreeg wat ik nodig had

Beter dan mediamarkt en de rest

• Als je een nieuwe telefoon verkoopt ,regel ook de juiste hoesjes als die beschikbaar zijn

Fijne winkel met goede service

Dit was voor mij de tweede keer dat ik iets bij Coolblue heb gekocht (shocker, I know). En mijn ervaring was enorm positief. Ondanks dat ik mijn product niet kon vinden door gewoon lekker rond te neuzen in de winkel, besefte ik me dat het misschien in het magazijn lag. De winkel is niet groot en je denkt in eerste instantie dat ze je product niet hebben, maar schijn bedriegt. Doordat je echt goede service krijgt en goed advies, voelde ik me zeer op mijn gemak in de winkel als audhd zijnde. Ik koop voortaan liever bij Coolblue dan bij de Mediamarkt waar de service en aankleding van de winkel enorm achteruit zijn gegaan de laatste paar jaren!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN