Laden reviews...
4,388 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Overall, customers report fast delivery and reliable service. Many reviews praise smooth ordering and clear communication. Some experiences note occasional delays or stock issues, but the majority express satisfaction with value and the overall shopping experience.
Nieuwe tv gekocht. Keurig de volgende dag in huis
Elkan
Groningen
Prima product
Cathrien Telgenhof-Oppedijk
Assen
Ik heb twee beeldschermen besteld en krijg een beeldscherm ipv maandag op woensdag bezorgd op een geheel ander afhaalpunt dan door mij was aangegeven. Het tweede beeldscherm is, zonder dat ik hier zelf opdracht voor heb gegeven, geretourneerd naar Cool Blue. Ik ontving hier vandaag een mailtje over, het aankoopbedrag, zo wordt aangegeven, ontvang ik binnen 3 dagen retour. Ik zal dus wederom opnieuw een bestelling moeten plaatsen om ook het tweede beeldscherm in mijn bezit te krijgen.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Voer een indringend gesprek met uw pakketbezorger.
Wim
Eygelshoven
Om mijn bestelling op te halen moet je je eerst bij een machine aanmelden, daar krijg je toch geen glimlach van! Bij een persoon zou veel beter zijn... Vervolgens moest ik een minuut of zeven wachten voordat er extra medewerkers naar de balie kwamen terwijl er drie wachtenden met mij waren. Vervolgens erg vriendelijk en correct geholpen met de telefoon en screenprotector. Kortom; van de medewerker wel een glimlach, van het proces niet. Dat kan dus morgen weer een beetje beter!
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Zie eerdere tekst. Jammer dat ik dit verplicht zou moeten herhalen. Dat doe ik dus ook niet. Tip: laat de ingevulde tekst door AI analyseren en bepaal dan of deze vraag nog nodig is
Hans Zweers
Duiven
Super snel geleverd! Zeer tevreden
Nvt
Anita
Den haag
Online besteld en ik kon het de volgende dag ophalen in Den Haag. Komt altijd goed uit ik reis met de trein. Bestelling lag klaar en met een glimlach was ik snel weer buiten.
Nee niet echt
Bernard
Groningen
Snelle levering. Niet de allergoedkoopste, maar wel betrouwbaar
Paul Hendriks
Odijk
Ordered an usbc to lightning cable 15 cm But it turns out this cable could not be used for charging my phone
I guess the product description was insufficient
Jos
Emmen
Ikchad een samsung watch besteld. Die werd vlot bezorgd en werkt prima. Ik had niet begrepen dat de draadloze oplader ( wel zonder de stekker) er bijzat. Die had ik apart dus besteld. Dus had ik hem dubbel. Ik gaf aan hem retour te zenden, maar kreeg bericht dat dat niet noefde en dat ik wel mijn geld terug kreeg. Na 1 dag stond het alweer op mijn rekening
Marjo
Hoofddorp
Great support by the Coolblue employee left the shop as an happy customer will buy other stuff preferably via Coolblue over Amazon
N/A
Edzo
Hilversum
De bezorger is door een kleine wegafsluiting gelijk omgedraaid (je kon er met 1 straat om heen rijden). Pakket gelijk terug gestuurd naar coolblue. Geen 2e poging of naar ophaal punt. Hierop contact gehad met coolblue en ze zouden het regelen dat het pakket bij ons kwam. Ze konden niet zeggen of dat 1 of 2 dagen zou duren. Inmiddels 2 dagen verder. Niks meer gehoord en ik de track&trace is alleen te zien dat pakket weer bij coolblue is. Conclusie. We hebben nog niks en wel betaald.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Bezorgers niet zo snel laten omdraaien
Roy
Huissen
Ik heb niks ontvangen!!!!!
Mustafa Slebe
Eindhoven
N/A
Leon
The Hague
De screenprotector voor mijn iPhone Pro was in een belachelijk grote verpakking verstuurd. Er paste er minstens 20 in de verpakking. Dat is onnodig en zorgt er ook voor dat het pakje niet in de brievenbus paste. Verstuur dit soort producten via een brievenbus pakketje. Ook als je dit via DHL levert.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Zorg voor een passende verpakking.
Erik
Almere
als je moet bellen duurt het uuuuuuuuuren voor je iemand aan de telefoon hebt dit is niet normaal ik heb echt het idee dat ik voor de gek gehouden wordt dit is niet normaal dat het druk kan zijn oke maar smorgens om tien over 8 al een uur wachten nee onmogelijk, verder is alles goed verlopen als je ze na 1 uur aan de telefoon hebt,
de telefoon
willie
huissen
Wasmachine tot in huis geleverd en oude mee terug genomen. Makkelijker kun je het bijna niet maken.
Gijs
Amerongen
Viel dus een beetje tegen wrl.snel en goed bezorgd
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Beter uitleg dat het niet om een tablet ging
Gon Zwirs
Kwintsheul
Ik heb een vriezer besteld en werd 5min voor bezorging gebeld. Aan de telefoon gevraagd aan de heer of hij achterom wilt komen en tevens gevraagd of ze de vriezer uit willen pakken voor mij. Hij geeft aan "Dat is goed tot zo". Eenmaal aangekomen willen de 2 bezorgers al weglopen en vraag ik nogmaals of zij de vriezer uit willen pakken voor mij. "Dat doen we alleen als full service". Mijn partner heeft kortgeleden bij cool blue gewerkt en waardoor ik weet dat hij erop werd gehamerd dat uitpakken er bij hoort. Uiteindelijk heeft hij de doos uitgepakt en meegenomen maar nadat hij weg was, kreeg ik een factuur voor 25 euro, zonder dat ik toestemming heb gegeven om extra service aan te slaan. 25 euro om alleen een doos uit te pakken?? Uiteindelijk zijn ze ook nog eens weg gegaan zonder mijn handtekening te vragen. Vervolgens gaat de klantenservice ook nog moeilijk doen en heb ik 30min aan de telefoon gehangen. Sorry maar ik vind dit niet klantvriendelijk. Ik had het heel netjes gevraagd aan de telefoon, hij had Ja gezegd en nadat je weg loopt 25 euro durven vragen.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Maak duidelijk (ook op de site) wat binnen en buiten de full service valt. 25 euro voor het uitpakken van een doos (2min werk) is belachelijk.
Lynn
Waalwijk
Bij Bol had ik een Ecovacs Deebot T90 omni pro besteld op 30 juni waarbij werd aangegeven dat het apparaat tussen 1 en 10 juli geleverd wordt. 4 juli krijg ik een e-mail dat het apparaat niet geleverd kan worden en de opdracht is geannuleerd. Binnen 5 werkdagen ontvang ik mijn geld terug. Direct bij Coolblue besteld die de volgende dag heeft geleverd. Top! Ik ben er blij mee en het is een uitstekend apparaat.
Marinus
Hoek van Holland
Fijne en nette bezorgers, die ruim van te voren lieten weten dat ze er aan kwamen. Product was netjes verpakt en werd goed afgeleverd. Ik had een "tweede kansje" gekocht en kreeg keurig uitleg over wat er anders was dan bij een nieuw product. Bestellen via de site was heel makkelijk en overzichtelijk.
Heidi
Voorhout
Snelle en attente service.
Nvt
Jeroen Ahuis
Apeldoorn
Erg jammer dat de levering niet op tijd komt. Vooral als je speciaal thuis blijft om het pakket te ontvangen. Reden, drukte bij bezorging. Vervolgens blijft de status dagen op "Planning wordt gemaakt". Bezorging op dit moment verhinderd, het pakket heeft 1 à 2 dagen vertraging. Natuurlijk kan je even bellen maar na 25 minuten in de wacht was mijn smile wel verdwenen.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Betere Digitale assistent. Betere bereikbaarheid. Eerlijke bezorgtijd vermelden.
Johan
Bennekom
Altijd aardig personeel
Jelle
Denhaag
Ik moest in de stad zijn en dacht 'even reiniging voor de koffiezetter kopen.' Dat was een enorme tegenvaller. Koffie staat boven, dus ik naar boven. Moest daar aanmelden. Vervolgens naar beneden. Toen wachten. Toen aan de beurt. Ik zei wat ik wilde, medewerker zocht niet goed, dus kreeg koffiezetapparaten ipv reiniging. Daarna wilden ze zoeken via mijn mail. Weer verkeerde product. Toen werd ik een beetje bozig, en luisterde ze eindelijk naar wat ik wilde en moest ik ze door de website heenloodsen om te laten zien waar het staat. Dit dus nooit meer, dan maar weer gewoon de Coolbluefiets laten bezorgen. Sorry Coolblue, ik wilde jullie een beetje helpen door het zelf te halen, maar niet op deze manier.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Adverteer niet, met sneller opgehaald in de winkel, want dat is op deze manier absoluut niet zo.
Maria
Rotterdam
In de winkel een vriendelijk en goed geholpen. Ook de bezorging was vriendelijk en goed.
Hendrik
Etten-Leur