Alles zoals afgesproken

Zeldzaam slechte ervaring

Hier een high-end laptop gekocht van HP die het al na een halfjaar begaf. De harde schijf blijkt niet meer te functioneren. Coolblue weigert garantie te verlenen en geeft mij als gebruiker de schuld en probeert mij op te laten draaien voor een fabricagefout. Ik heb niets aan Coolblue gehad als garantieverlener en er wacht nu een lange klachtenprocedure om toch mijn gelijk te halen. De (klanten)service en support waarmee Coolblue adverteert blijkt vergane glorie in de praktijk. Dit is mijn slechtste ervaring ooit met zowel een product, bedrijf als klantenservice.

Volgende dag geleverd

Volgende dag leveren is 3 dagen geworden. Postnl is niet de meest betrouwbare verzender.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Andere bezorger of zelf bezorgen door Coolblue

snelle service, doen wat is beloofd

Refurbished iPhone besteld, keurig verpakt ontvangen en zo goed als nieuw, ondanks dat deze licht gebruikt is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

Echt een top bedrijf

Ik koop al mijn apparaten via coolblue en raad het mijn familie en collega’s ook altijd aan. De service is echt perfect iedereen is vriendelijk en je wordt echt goed geholpen. De kennis van het personeel is ook goed weten vaak welke apparaten het beste passen bij je wensen. Echt nooit meer ergens anders voor mij.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, goede prijs, aardige mensen en een vrolijke website!

Super snel gelevert

Heb heel goede ervaringen met cool bleu

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Houden zo als nu gebeurt

De medewerker nam alle tijd , zocht dingen op en gaf top advies en service. Top gedaan Shalene

Alles duidelijk en correct

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

We zijn prima geholpen in de winkel.

Snelle bezorging van het bestelde product, maar we ontvingen een klein flesje vloeistof in een gigantisch grote doos. Dat vinden we verspilling van materiaal. Jammer!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Graag de grootte van de verpakking aanpassen aan de grootte van het bestelde artikel.

Super snel geleverd

Mooie product heel tevreden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Te laat geleverd en niet op de afgesproken plaats

De klanten service heeft totaal geen idee waar je product is of wanneer en waar het geleverd wordt. Ze zeggen maar wat om je tevreden te houden. Eerst moet je 3x bellen anders krijg je ze niet aan de lijn. Uiteindelijk krijg je bericht dat je product geleverd is, maar het is dan zoeken waar. Terwijl je had afgesproken dat het bij een afhaal punt zou komen. Kwaliteit van Coolblue is nog maar een fractie van wat het ooit was.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Doe wat je zegt, en zeg wat je doet.

Pakket niet bezorgd zeer slechte service

Afgelopen vrijdag heb ik een bestelling voor een magimix blender twv 181,- geplaatst via coolblue.nl. Dit product zou de volgende dag door Coolblue worden geleverd. In het pakketautomaat zat de volgende dag geen pakketje. Ik heb Coolblue diezelfde dag gebeld en Coolblue gaf aan dat ze een onderzoek starten en ik 10 werkdagen moet afwachten. Daarna zouden ze verder kijken naar hoe of wat. Ik heb aangegeven dat ik tot dinsdag wachten redelijk vind voor een product dat de volgende dag zou worden bezorgd. Ik moest volgens Coolblue zelf contact opnemen als het pakket alsnog niet bezorgd was, want zij nemen geen contact op met klanten. Dinsdag opnieuw een afhaalcode ontvangen en weer een lege pakketautomaat. Ik heb Coolblue wederom gebeld en een melding gemaakt bij PostNL. Ook aangegeven dat ik de koop wil ontbinden en mijn geld terug gestort wil of een nieuw product toegestuurd. Dit kon niet, ik moet gewoon afwachten. Ik heb altijd met veel vertrouwen bestellingen bij Coolblue geplaatst, maar nu blijkt dat als er iets mis gaat er echt geen enkele service naar de klant toe verleend wordt en echt geen enkel begrip.

Optimale klantreis

Bij Coolblue hebben ze echt overal over nagedacht vanaf het bezoeken van de website tot het ontvangen van je bestekling (en zelfs nog de stappen erna). Mega klantvriendelijk bedrijf.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd correct en goed geholpen. Soms zelfs boven verwachting goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op zaterdag bestelde ik een tv en op zondag werd hij geleverd. Netjes op tijd dus.

Snelle en vriendelijke service

Het begint bij een duidelijke website en alles is snel en vriendelijk geregeld. Super

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne webwinkel, voor alles wat een stekker aan zit

Bestel al langer bij Coolblue, van snoertjes via randapparatuur tot vaatwasser. Bestel- en afleverproces gaat altijd goed en snel.

Geweldige service!

´s Avonds besteld, de volgende ochtend al in huis. Super aardige en beleefde jongeman die de warmtepompdroger kwam afleveren

Goed en Vriendelijk

Erg goed.Vriendelijke meneer die op fiets mijn bestelling kwam binnen tot aan mijn voordeur.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik vond het voor de eerste keer erg goed!

viel tegen en van de uitleg hoe t werkt snap ik niets,wat bedoel je met codes?

we snappen niets van de uitleg hoe ie werkt, zijn in de tachtig en begrijpen de computertaal niet zo goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? betere uitleg dat ik weet hoe t werkt

Heel goede service

Heel goede aandacht voor de klant, de spullen is snel en op tijd geleverd!

Goed geregeld

Bestelling lag netjes klaar op de afgesproken tijd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Heeft heel veel mail en telefoon energie gekost

Het heeft heel erg veel energie, moeite en effort gekost om eindelijk duidelijk te krijgen wat het probleem was en wie het moest oplossen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Doen waarvoor je als bedrijf staat, de Rotterdamse mentaliteit.

Maakt het volledig waar wat gezegd wordt !!

Alles goed en snel volgens afspraak. Zeer tevreden met de afhandeling.

Weena 64

3012 CN Rotterdam