Vriendelijke top bezorgers!

Top bezorgers!

Bijzonder goed

Ik had een tweede kans Oled TV gekocht bij CoolBlue, uiteraard omdat deze goedkoper is dan een nieuwe. Na 3 weken bleek er toch een rare streep in het scherm te zitten. Aangemeld en een nieuwe(!) TV gekregen. Heel bijzonder! Super service en alle keren ontzettend goede en professionele bezorgers.

100 punten. Uitstekende service

Snel en vakkundig geregeld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima Wifi versterker en super snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Keurig geleverd zoals altijd tot nu toe

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Een prettige ervaring met de bezorger, en een duidelijk en snel bezorgproces!

Prima tv

Het aansluiten van de televisie heeft wel lang geduurd. Eerst met KPN gesproken, daarna met Samsung. Daarna nogmaals met KPN gesproken, het geluid kan nog niet versteld worden en ik krijg binnenkort een nieuwe afstandsbediening waarmee ik de televisie hopelijk harder of zachter kan zetten. Ik heb wel beeld, voorlopig eerst met de kleine Samsung afstandsbediening aanzetten, met de oude afstandsbediening van de tv kan ik wel naar andere zenders kijken. Het geluid is te doen, maar moet harder kunnen. Dus ik wacht de nieuwe afstandsbediening af van KPN.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue doet wat het belooft

Goeie prijs-kwaliteit bij aanschaf espressomachine. Snel geleverd. Volgende dag kreeg ik van Coolblue de handleiding digitaal aangeleverd. Maar met de bijgeleverde snelstart folder had ik toen al heerlijke espressootjes gemaakt.

perfekt

Alles verliep goed (bestelling en levering)

Ik heb mijn artikel niet ontvangen

Ik heb mijn artikel niet ontvangen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere communicatie tijdens bestelproces

Delivery was a mess

I ordered a product on Saturday with the expectation to receive the product on Sunday. Alas, it was just a hope. DHL simply didn't attempt a delivery on Sunday and marked that I was not home. Then they redirected the packet to a locker box and then took 3 days to share the code with me. There was no redressal to the problem either from DHL or Coolblue.nl. the locker was very far from my house. Very bad experience

• Would you recommend us? No
  • Treat customers justfully and not as a vulnerable fellow. I should have had the option to cancel the product without actually receiving it and then returning it.

Pluspunten: groot aanbod, goede toelichting bij de producten en snelle levering. (per fiets, uiteraard) Heel goed: na aflevering een mail met heel handige tips over apparaat dan wel het gebruik ervan. Minpunt? Nou vooruit: op accessoires wordt wel met een flinke marge gerekend.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Zaterdag mijn ereader retour gestuurd omdat het beeld strepen gaf. Dinsdag een nieuwe ereader ontvangen. Super klantvriendelijk!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima service, aardige jongens!!

Top service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Wij zijn zeer goed en professioneel geholpen door een sympathieke en deskundige medewerker.

Een deskundige en aardige medewerker die twee van de drie problemen direct heeft opgelost. Hij heeft ons voor het derde probleem bruikbare tips en suggesties gegeven.

Blij met Coolblue

Eerst op de site eerst gekeken welke laptops geschikt waren voor mijn behoefte en was mijn keuze op voorraad en kon ik m de volgende dag ophalen. Blij met Coolblue

Slechte garantie afhandeling

Mijn afstandsbediening van Samsung TV is defect (nog garantie). Deze kon omgeruild worden in een Coolblue winkel. Uiteraard hadden ze niets op voorraad en moest mijn defecte AB worden opgestuurd voor reparatie (kon 4 weken duren). Aangezien ik in die 4 weken nog TV wil kijken ging ik hiermee niet akkoord. Na veel moeite kwam het voorstel om een nieuwe universele afstandbediening te kopen en deze weer retour te sturen als de defecte afstandbediening gerepareerd is. Ook deze universele AB hadden ze niet op voorraad.... Ik ga er vanuit dat ze de defecte AB niet repareren (is bijna niet meer mogelijk en veels te duur) en dus al deze kosten hadden bespaard kunnen worden als men eenvousig een nieuwe AB hadden opgestuurd of op voorraad hadden liggen, Al met al een slechte garantie afhandeling!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Afstandbediening onder garantie meteen omruilen.

Snelle verzending, producten in topstaat!

‘Tweedekans’ IPhone gekocht, deze was echt in nieuwstaat. Zondag eind van de dag besteld en had hem maandag 10:30 al in huis. Heel tevreden!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Great experience, very professional behavior

Clear communication, very professional behavior.

• N/A

Snelle levering en altijd vriendelijke behulpzame bezorgers. Echt top.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Joris heeft me echt heel goed geholpen!

Ik wist wat ik wilde hebben. Joris, de medewerker die mij heeft geholpen, was super behulpzaam en geduldig. Het systeem van online de producten zoeken, in de winkel bekijken en dan meteen op voorraad of kort. Uiteindelijk een product samen met Joris besteld voor thuis bezorging de volgende dag. Ik had zo veel dozen dat Joris me zelfs heeft geholpen het naar de auto te brengen (stond om de hoek)! Echt top service en heel vriendelijk en prettig persoon!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Als alles goed en super afgeleverd en super personeel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Niet helemaal goed voorgelicht.

Niet bijzonder. 2 oudere mensen. Had anders en beter gemoeten. Zonde van het geld. En het is net een soort van abstract gebeuren, met het binnentreden van "de winkel".

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik vermijd voortaan coolblue.

Snel kunnen bestellen, netjes geholpen!

Bestelling op zaterdag gedaan, kon het afhalen op zondag. Zeer vriendelijke ontvangst en de medewerkster bij de afhaalbalie beleefd, geintereseerd en vriendelijk! Product is ook top wat Ik heb aangeschaft, kortom ik ben zeer tevreden!

Weena 64

3012 CN Rotterdam