Cooooolllllll

Als ik iets bij CoolBlue bestel, ben ik er in 99,9% zeker van dat het: A: Snel wordt geleverd B: Vaak extra informatie krijgt over het bestelde product C: Goede after sail kan verwachten

Prima toner

Toner voor mijn ho printer werd snel bezorgd. Makkelijk te vervangen en printer doet het weer goed.

Klantvriendelijke winkel!

Er is veel gedaan voor de klantvriendelijkheid! Grote winkel met veel assortiment, merkbaar getraind personeel, korte (georganiseerde!) wachttijden, koffie, toiletten etc.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prijsstelling mag wat bescheidener

Good

It is good. I received the delivery of my order quickly. Happy to deal with Coolblue

• N/A

Doen wat ze beloven!

Ik koop hier al jaren bijna al apparaten met een stekker. In geval van een defect of ander probleem wordt het erg snel opgelost.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd godzijdank . Wat een hel voor me geweest om.niet te kunnen wassen . Zou tussen 11 en 13 uur bezorgd worden kreeg al rond 10 uur telefoontje . Top mannen en dank jullie wel voor het neerzetten en het advies geven over de wasmachine

• N/A

goede documentatie, op tijd geleverd, alles volgens afspraak

TOP

Goede overzichtelijk website Bestelling gedaan en datum bezorging aangevinkt perfect Bezorger ook erg vriendelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee voor nu goed

Mooi op tijd en heel vriendelijk

Ik werd gebeld, dat ze 20 minuten eerder kwamen, helemaal top! Vriendelijke mannen die netjes de machine hebben uitgepakt en voor mij op een hondje hebben gezet. De oude is netje meegenomen. Ze hadden duidelijk plezier in het werk wat ze doen. Wasmachine is heel en zonder krassen aangekomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Delivered quality products fast, with a easy to use portal

• Several items I would have expected to be in the Corporate store were not available. For example - laptop stand.

Snel en goede service

snel geholpen, ook telefonisch, en een nette en goede service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Vakkundig

Heb de winkel in Leeuwarden als zeer prettig ervaren vakkundige hulp bij de keuze van wasmachine en droger snelle levering oop afgesproken tijd Ook de bezorgers zeer vriendelijk en behulpzaam

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke informatie en snel bezorgd

Ik heb een Philips OLED TV besteld. Prijs lag net iets hoger dan de goedkoopste webwinkel, maar dan kreeg je er wel een gratis (simpele) speakerbar bij. Bij Coolblue weet je dat je goed zit, de TV was ook de volgende ochtend al geleverd. Wat ik nog wel mis is dat je bij de extra verzekering ook verzekerd bent tegen dode pixels; dit is namelijk niet meeverzekerd terwijl dat nou juist de reden voor mij zou zijn om zo'n extra verzekering af te sluiten. (Nu dus niet afgesloten)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verzekering die ook dode pixels dekt

snel en prima in orde

Snelle levering en prettige service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ...

Ik ben goed geholpen.

Ik ben goed geholpen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Bezorging per fiets vind ik super!

De dag was anders: Ik kon kiezen welke dag. Ik koos zaterdag. De bevestiging meldde: jouw bestelling is op vrijdag! Haha. Gelukkig waren we per toeviel wel thuis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Zeer betrouwbare firma

Altijd op een Goede en pretige te regelen xxxxx

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Niet altijd meer de goedkoopste, maar wel de beste service

Prima geregeld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zou handig zijn als aflever moment ( indicatie ochtend of middag) 24 uur van tevoren gegeven zou worden zodat je geen hele dag vrij hoeft te nemen . Exacte tijdstip pas in de nacht is prima.

Alles klopte perfect

Houden zo

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke website, zeer snelle levering en prima aftersale

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel en duidelijk

Snelle levering, duidelijk aangegeven op de website wat mijn product wel en niet had

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mijn pakje kwam leeg aan, er zat niets in.

Ik had een fles Chanel nr. 5 in cadeauverpakking besteld, maar de fles zat niet in de doos. Is er denk ik uitgehaald, of door de inpakdienst of door de bezorger.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goedemorgen dienstverlening, ruimte voor verbetering

1. Hulp bij het kiezen van de monitor heb ik wisselend ervaren. Jonge man was op zich vriendelijk, naar mate de tijd keek hij vaker langs mee heen, dan voel je je als man van 56 jaar minder gehoord 2. Uiteindelijk kwam de Jonge man met de oplossing om het scherm op te halen (bezorging PostNL wil ik niet) 3. Minder: Coolblue bezorgd zelf niet, wat ik erg jammer vind, nu moet ik zelf met de monitor schouwen (nogmaals PostNL is voor mij geen optie, wordt veel gestolen, ze zetten het gewoon bij de deur neer) 4. Ophalen ging zeer plezierig, kan niet beter. Werd aangeboden om het naar de auto te brengen. Al met al een 8 (goed)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorgdienst Coolblue zelf voor monitors

Goede aardige service, top

Prima verzorgd nehalve veel te laat krijg je je leveringstijd door.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Eerder laten weten hoe laat jullie de volgende dag komen

Goed advies via FB messanger

Alleen een dag later bezorgd. Accessoires is niet verkrijgbaar, moet elders halen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Passende accessoires ook aanbieden

Weena 64

3012 CN Rotterdam