gewoon steen goed

Zo als het hort

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

Heel jammer dat jullie niet meer helpen met overzetten van bestanden van oude naar nieuwe iPad

De verkoper was heel vriendelijk en behulpzaam, maar service om de bestanden van oude naar nieuwe iPad over te zetten, leveren jullie niet meer. De vorige keer nog wel. Daarom kwam ik terug. Nu heb ik hem wel gekocht en met veel gedoe is het mij gelukt om de bestanden over te zetten. Ik heb Coolblue hoog zitten, maar de volgende keer zal ik naar een winkel gaan waar de service nog wel wordt geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven. Service wèl weer gaan leveren

Geweldig snel geleverd

Had een nieuwe pan besteld en de volgende ochtend werd deze al gebracht! Helemaal top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Meteen kunnen gebruiken

Behulpzaam

Vriendelijke mensen die er van alles aan deden me behulpzaam te zijn.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Coolblue wordt er niet goedkoper op

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Positive experience and helpful staff

I picked up a laptop in store. The process was very efficient and the staff in store were kind and helpful.

• N/A

Na het bestellen snel bezorgd!

Droger stuk, nieuwe besteld, snel bezorgd! Ze namen de oude droger mee. Enige minpunt is dat de verpakking van de nieuwe droger niet werd meegenomen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verpakkingsmateriaal van nieuw product meenemen

De installatie van de zonnepanelen ging mis.

De installatie ging mis en ze konden de… De installatie ging mis en ze konden de klus niet in één dag klaren. De installateurs zeiden dat ze later zouden komen om de klus af te maken, maar niemand weet wanneer ze de volgende installatiedag zullen plannen. De omvormers zijn daar geïnstalleerd, maar omdat de klus nog niet is afgerond, liggen ze open voor mogelijke schade. We zijn enorm teleurgesteld. De klantenservice is ook niet behulpzaam en reageert traag. Van alle andere bedrijven hebben we gekozen voor Coolblue vanwege hun reputatie, maar ik wou dat ik een ander bedrijf had gekozen. Ik zou niet met dit bedrijf in zee gaan en ik wou dat ik mijn geld terugkreeg. Heel erg teleurgesteld.

toppie

rillingen over de rug, alles heel goed gelopen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede site, snelle bezorging, goed product

Goede site, snelle bezorging, goed product. GreenPan Slowcooker

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik ga zeker nog een keer hier bestellen!!

Makkelijk te bestellen, overzichtelijke site. Erg snelle service en goed betaalbaar.

Geweldig bedrijf.

De Remington tondeuze is een uitstekend app.

geheel volgens afspraak

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Binnen 24 uur geleverd. Blij mee!

Binnen 24 uur geleverd. Blij mee!

Keurig

Keurig op tijd vriendelijke medewerker

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en product prima

Nvt

Snel,voordelig bestellen

Snelle,bestelling,betaling,levering en gunstige prijs

Prima en snel geregeld

Prima en snel geregeld

Makkelijk te bestellen

Vlug geleverd en makkelijke site om te bestellen.

Helemaal goed

Heb wat besteld en dat is geleverd wat dat betreft helemaal prima! wat wel echt superfijn is is dat coolblue alles in een omverpakking doet dus de bezorger niet gelijk ziet wat er dan daadwerkelijk in je pakketje zit.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Wat een leuke mensen zijn jullie!

Iets minder enthousiast is ook leuk! Gewoon lekker jullie zelf blijven. Dank voor de goede service!

Very agreeable

Very pleasant

• Nee

Hele goede service en het begint al hoe je in de winkel wordt ontvangen

Snelle levering en uitleg van het product.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goed en snelle service

Goede service leverd zelfs op zondag was keirig optijd eerder zelfs en gaan pas weg als alles werkt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Weinig aan toe te voegen

Weena 64

3012 CN Rotterdam