Simpel bestelproces

Heel makkelijk, checken of er voorraad is, zodat je niet voor niets naar de winkel gaat. Bestellen en meteen ophalen.

Altijd goed

Ik bestel niet al te vaak maar als ik het doe wordt het tot in de puntjes verzorgd met een duidelijke communicatie.

Goede communicatie, correcte levering

Goede communicatie, correcte levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Blij met scherpe prijs en snelle levering

Goede keus, scherpe prijs en snelle levering (van Oral B opzet-tandenborstels).

Fantastische service

Koptelefoon schakelde zichzelf voortdurend uit. Viel nog binnen garantietermijn, al was de bon zoek. Medewerker klantenservice vond de bon door te volharden uiteindelijk toch, meteen volledige bedrag retour gekregen en goed geadviseerd over een nieuwe koptelefoon. Bij Coolblue altijd geweldige service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Kwaliteit en snelle service en betrouwbaar!

Zoals hierboven beschreven, persoonlijk alleen maar positieve ervaringen. Gelukkig!!

Nooit meer

DHL zegt gisteren en vandaag langs te zijn geweest maar er was gisteren en vandaag iemand thuis en we hebben meerdere Ring camera’s. Er is nooit iemand geweest en dit is niet de eerste keer dat DHL dat flikt. Gisteren met iemand van Cool Blue gechat en zij gaf aan dat het niet anders dan met DHL kon. Dus koop ik nooit meer iets bij Cool Blue. En zal dat niet onder stoelen of banken steken. Sorry!!!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neem alsjeblieft een nieuwe koeriersdienst in handen.

Waardeloze behandeling van een klacht ze houden zich niet aan de wettelijke garantie

Bij mijn laptop van €1145,00 breekt na 3,5 jaar het scherm spontaan af. Op internet is terug te vinden dat dit een bekend probleem is van de lenovo yoga 7 serie laptop. Volgens de wettelijke garantietermijn zou Coolblue dit kosteloos moeten repareren of vervangen voor een andere laptop. Coolblue geeft doodleuk aan dat een laptop, zelfs van deze prijs, na 3 jaar geen waarde meer heeft. Ze weigeren de kosten voor reparatie op zich te nemen. Wat is het motto "alles voor een glimlach" waard in de praktijk? Hun eigen glimlach waarschijnlijk, bij het innen van de €1145,00 Waardeloze behandeling, valt me zwaar tegen van zo'n groot bedrijf.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Uitvoering geven aan de wettelijke garantietermijn

Coolblue forever

Coolblue just makes my life easier. Stands out by being customer oriented (products are the same, so they got the right approach to reach out customers)

• N/A

Cadeaubonnen inwisselen is een drama, dit ligt echter niet aan Coolblue. In de winkel perfect geholpen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

zo gepiept

zo gepiept

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Kapot apparaat terug gestuurd en nieuwe ontvangen

De airfyer die we hadden besteld was na een paar keer gebruiken stuk gegaan. We hebben het apparaat retour gestuurd en door de garantie direct een nieuwe ontvangen. Goeie service van Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee niet echt

Super service en TOP prijs!

Volgende dag direct geleverd nadat ik ‘s avonds ervoor besteld had!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Toppers

Snel en netjes geleverd

Beste klantenservice!

Ik had mijn bestelling moeten ophalen bij locatie Nijmegen, super aardige jongens, netjes en heel klantvriendelijk. Ik koop vaker bij Coolblue en ben nooit teleurgesteld! Altijd netjes en vriendelijk en ook goede producten. De concurrent (ik noem geen namen) mag wel wat leren van jullie team.

volledig volgens verwachting

Goede communicatie en probleemloze levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Het is wel veel verpakkingsmateriaal, het zou mooi zijn als we daar nog eens goede oplossingen voor zouden verzinnen

Alles goed geregeld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? No

Fijne webwinkel snelle service.

Vandaag bestellen, morgen in huis. Ook goed om te zien dat Coolblue een tweede kans geeft aan geretourneerde apparaten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen tips

duidelijk en snel geleverd

heldere informatie over het product en binnen 1 dag geleverd. Installeren was super eenvoudig.

Poifect

Snel besteld, snel in huis. Binnen 24 uur.

Klant niet centraal

Suboptimale processen, feedbackmogelijkheden slecht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Interesseert jullie toch niet

Snelle verzending en het product was netjes verpakt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd met een glimlach

Precies wat ik wil, doet wat het moet doen snel geleverd. wat wil je nog meer

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

makkelijk kiezen en extreme snel geleverd!

Ik heb een prive laptop gezocht en het was super makkelijk met de filters om tot een goed keuze te komen qua prijs/kwaliteit. Bestellen ging super makkelijk en laptop was vroeg in de ochtend geleverd. Super blij!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Great store and on line store

Fast delivery and good prices

• N/A

Weena 64