supersnelle levering

Stofzuiger Numatic James besteld. Was supersnel thuisbezorgd op zondag :)

Duidelijk en snel

Fijn dat ze cool blues keuze hebben

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne producten en fijne klantenservice

Fijne website, top producten. Op site stond vandaag besteld morgen in huis, volgende dag nog geen bericht ontvangen dus de klantenservice via whatsapp gecontact. Was iets mis gegaan, kan gebeuren, en hebben het meteen alsnog verzonden. Fijn opgelost dus.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd en goed geïnformeerd

Snelle levering. Duidelijke product informatie. Goed op de hoogte gehouden van de verzending en aflevering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

groot assortiment met uitstekende service

Niet alleen is het assortiment groot, waardoor je haast altijd slaagt, als je iets hebt aangeschaft wat na een tijdje niet meer gedaan werkt gaat de garantie via de coolblue-winkel, waardoor een hoop vervelend werk uit handen genomen wordt. Uitstekende service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wachttijden in de winkel verlagen.

Super snelle bezorging

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Oké

Prima geregeld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles vaak op voorraad, transparante communicatie, snelle service :)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zaterdag besteld zondag bezorgd en precies goed zoals de beschrijving

Super goed 1 uur gewacht

Was egt tof sms 15 we zijn er ik balkon kijke samsung flip 4 ben gek erop

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Makkelijk online bestellen, perfecte en snelle levering. Apparaat is top! Prima voor 8 personen, perfect voor 6, dan heb je net iets meer ruimte op de plaat. Snel warm en makkelijk te bedienen. Het schoonmaken van 2 losse platen is ideaal, makkelijker dan met 1 grote plaat!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering door een fietskoerier

Het bestelproces is simpel en ook het afrekenen met kadobonnen ging vlot. Daar kunnen andere sites nog wel wat van leren. De volgende dag stond de fietskoerier precies tussen de afgesproken tijd op de stoep. Ik ben dus zeer tevreden over de bestelling en levering. Het product zelf ben ik nog aan het testen. :->

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Maken waar wat ze beloven

Zowel het product als de levering was dik in orde.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

bestelling is goed en soepel verlopen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ??

Fijne website, prima levering op afgesproken dag.

Smoothe afhandeling van bestelling en order.

prima ervaring

Op zaterdagmiddag een bestelling gedaan. Op zondag werd deze al geleverd. Razend snel en naar volle tevredenheid. Ik had gekozen voor een tweedekansje en was heel benieuwd of het product wel aan de beschrijving zou voldoen. Maar ook dit was naar tevredenheid.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

CoolBlue ook voor een tweede leven

Ik heb een tweede hands Epson-printer bij CoolBlue gekocht en ben er erg blij mee. Duurzaam en betaalbaar.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Maak een zoekveld met tweede hands apparaten.

Levert wat je bestelt

De status van de verzending van mijn bestelling werd netjes bijgehouden en doorgegeven. De bestelling is zoals op de website is aangegeven ook de volgende dag in goede staat ontvangen. Top!

Retuur artikel

Ik ben al 4 dagen aan het proberen. om een ​​retourformulier en label te ontvangen. en er is geen formulier of retuuraanvraag om het terug te sturen. Ik moet ze bellen. en lang aan de telefoon wachten om mijn product terug te sturen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super ervaring, binnen een paar uur bezorgd.

Top!! Van begin tot einde netjes geregeld. Super aardige en behulpzame bezorgers.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vriendelijk, professioneel, snel en goed geholpen

Snelle, vriendelijke en professionele medewerkers die weten waar ze het over hebben. Al vaker hier gekocht en elke keer weer super tevreden.

Sublieme ervaring!

Voor 23 uur een nieuwe WiFi versterker besteld wegens defecte. Volgende middag 16 uur weer volop signaal in de woning. Door de super snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Snelle verzending en bezorging. Groen bezorgd met bakfiets! Telefoontje bij afwezigheid thuis en na overleg na afgeven bij buren kaartje in de bus. Goede prijs. Kortom: Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Wasmachine besteld,precies op tijd thuisbezorgd, de oude meegenomen en de nieuwe aangesloten

Afspraak is afspraak

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen min punten

Ik ben heel ontevreden

Mijn bestelling is 2 x niet geleverd. De eerste keer (zaterdag) werd er gezegd dat er problemen onderweg waren en de tweede keer (maandag) werd er niet geleverd omdat er sorteerfouten opgetreden waren. Nu wacht ik af of het dan morgen wel geleverd gaat worden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? op tijd leveren

Weena 64

3012 CN Rotterdam