Onduidelijke afspraken maken de aankoop van Macbook onprettig, 86731359
Op woensdag 25 januari jl. kocht ik een nieuwe Macbook air, Zuidas, ordernummer 86731359. Graag wilde ik mijn (keurige) oude Macbook inleveren om in te ruilen.
De aankoop en het afrekenen ging flitsend, totdat we bij de Klantenservice kwamen voor de inruil. Hautain meldde de mevrouw achter de balie dat eerst alle gegevens van de laptop gehaald moesten worden en dat we dat zelf moesten regelen. Ze gaf ons aan, na bestudering en controle, dat de laptop 95,- zou opbrengen.
Wij naar huis. Een middag bezig geweest om alles leeg te maken, ' s avonds ging ik terug naar de winkel. De jongen achter de balie vertelde mij dat het besturingssysteem nu niet meer op de laptop stond en dat hij nu mij geen bedrag kon geven. Ik moest zelf het besturingssysteem op de laptop zetten. Toen heb ik aangegeven dat ik het hiermee niet eens was. Uiteindelijk nam hij mijn laptop in, met de belofte dat ik de volgende dag bericht zou krijgen voor welk bedrag ik mijn laptop kon inruilen met daarbij de opmerking dat dit in Coolblue-tegoed zou gaan.
De volgende dag hoorde ik niets. Ik belde 's middags laat met de Klantenservice in Rotterdam. Ik moest enorm lang wachten op een antwoord: de betreffende mevrouw kon alleen een bericht sturen naar de vestiging.
Zaterdagochtend vroeg, ik terug naar Coolblue met als bedoeling dat ik mijn laptop mee naar huis zou nemen, eigenlijk was ik er helemaal klaar mee. Twee heren aan de balie. De eerste zocht mijn laptop maar kon deze niet vinden. Hij overhandigde mij een slordige laptop met stickers erop, dat was niet mijn keurige exemplaar. Maar vervolgens vertelde de tweede heer mij dat hij de controle had uitgevoerd en ik 95,- gestort ga krijgen, maar pas alleen als ik mijn geboortedatum zou geven.
Drie keer bij jullie vestiging geweest, drie verschillende verhalen, heel onduidelijk en niet klantvriendelijk.
We bestellen en kopen niet zo vaak bij Coolblue, we hadden altijd prima vlotte ervaringen maar de volgende keer moet ik echt nog even nadenken.