Niet wat ik ervan verwacht had.

De kleur blauw suggereert iets koninklijks zoals KLM (in zijn gloriejaren) maar zakte flink in mijn achting met de koop van een printer. Geadverteerd als ‘zo goed als nieuw’ en inderdaad keurig verpakt. De prijs was daardoor geen 135 maar 125 € omdat het een ‘2e kans’ printer was. Heel mileuvriendelijk toch? Wat tegenviel: De toner bleek vrijwel leeg; nieuw 35€ .. Antwoord van het niet zo cool bleu: `Ja nieuwe printers hebben ook lege cartridges‘. Compensatie: een 5€ voucher; haha. Ze hebben het mooi verdedigd maar zijn mij als klant kwijt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Klantenservice verbeteren

Slechte service

Wasmachine besteld en tijdsslot gekocht voor de middag. T&T is geen realtime ondaks dat die suggestie wel word gewekt. Ze om 20:00 gebeld en zou met 45 minuten worden afgelverd. 21:45 nog een keer gebeld en nee er was iets mis gegaan. De volgende dag kon niet. Nog een dag later. Het geld van je tijdsslot krijg je terug enkel als je op die dag weer een tijdslot wil omdat je niet de hele dag kan/wil wachten moet je er weer 1 kopen en dan in mijn geval duurder als wat ik terug krijg voor het 1ste tijdslot. Je kan 20 euro shop tegoed krijgen als compensatie. Te gek voor woorden. Voor Jan met de korte achternaam wachten, geen updates krijgen en dan meer geld wilen voor een nieuw tijdslot. Bij Coolbleu lachen ze wel, maar ik zeker niet. Ik kon ook ipv een shoptegoed een reinigingsproduct krijgen voor de wasmachine. Ze verteld dat ik geen shoptegoed wil aangezien ze mij niet meer als klant zullen zien. Kennerlijk krijg je dan ook geen reinigingsproduct meer. Waardeloos bedrijf dat beweerd alles te doen voor de klant maar enkel bezig is met wat voor Coolbleu goed is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Slogan aanpassen want het is nu een leugen

Goede wasmachine, slechte aflevering

Een bezorger die niet alles voor een glimlach doet. Leek niet enthousiast te zijn over zijn werk. Vertelde minimaal wat ik moest weten, toen ik het herhaalde leek hij dat vervelend te vinden. Ook ontbrak Er naar mijn mening wat informatie, zoals dat er onderdelen lagen in de wastrommel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Mensen die enthousiast zijn over het werk de wasmachine laten bezorgen.

internet was goed en mailverkeer ook. de levering was netjes en correct

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede prijs en service, slechte planning voor bezorging.

Overal tevreden over de prijs, bezorging en service. Echter de planning voor bezorging is waardeloos. Er wordt een dag van tevoren een bezorgtijd tussen 7:30 en 18:00 gegeven. Meerdere updates dag van tevoren met telkens zelfde bezorgtijd 7:30 tot 18:00 (nutteloze updates dus). Pas om 3:30 ‘s nachts wordt een bezorgtijd van een uur gegeven. Het zou prettig zijn als de bezorg tijd een dag van tevoren gegeven kan worden, al is het maar een ruime inschatting van een 2 uur periode o.i.d. om een indicatie te hebben.

• Verbeter planning, zodat deze op de dag of avond voor bezorging gegeven kan worden.

Goed assortiment snelle verzending

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee niks

uitgebreid assortiment makkelijk te bestellen

aansluitend op vorige ervaring viel mijn keuze weer op coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prachtige winkel met hulpvaardig personeel

Soms moet je even op je beurt wachten, maar met de gratis koffie is dat geen probleem; je krijgt vakkundige voorlichting door vriendelijk, deskundig personeel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Correct en Snel geleverd

Mooi product tegen een scherpe prijs

Meeting all the expectations

The experience was really good. Easy to find and purchase the product, good follow-up after that and quick delivery.

• N/A

Overzichtelijk en snel

Mooie overzichtelijke app. Het proces van bestellen tot afrekenen is erg duidelijk en makkelijk. Pakketjes worden netjes en op tijd afgeleverd.

Uitstekende service!

Het duurde even voordat ik reactie kreeg via de app, maar uiteindelijk heel vriendelijk te woord gestaan en naar tevredenheid snel tot een passende oplossing gekomen!

snelle bezorging

Het juiste produkt, gratis bezorging.

Top geregeld

Snelle en goede levering met een glimlach

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Het vervangen (onder garantie) van mijn TV ging maar liefst 7 keer fout!

TV gaat stuk, maar heb nog garantie dus bellen met de klantenservice. Oplossing: 1. Binnen 2 dagen zal ik worden gebeld door de reperateur om een afspraak te maken voor reparatie, maar de derde dag nog niets gehoord dus..... 2. Maar weer gebeld en uitgelegd dat ik nog niets heb gehoord van de monteur. Hierna krijg ik een mail dat ik binnen 1 dag een mail zal ontvangen met verdere instructies, maar weer geen mail gehad, dus weer bellen. 3. Nu blijkt het reparatiebedrijf failliet te zijn, dus mag ik een nieuwe TV uitzoeken. Kijk eerst maar even op je gemak op de site en geef dan door welke je graag wilt (evt met bijbetaling). So far so good. 4. Ik heb er een gevonden en bel om door te geven welke het is geworden, maar volgens deze medewerkster van de klantenservice kan dat niet telefonisch maar krijg ik een mail om dat te regelen. Oké dan wacht ik die mail wel af. Maar....... géén mail dus maar weer bellen. 5. Na uitleg krijg ik nu wel een mail met daarin keurig een link naar de TV die ik heb uitgekozen en of ik .e.ea. wil bevestigen en of de omruiling de volgende dag kan. Graag de volgende dag (want ik zit inmiddels al een week zonder TV). Waarop ik antwoord krijg dat: ik vanavond of morgenochtend een tijdvak ontvang per mail. Eerst is dit een tijdslot van 4 uur en naarmate de nacht vordert een nauwkeuriger tijdslot van één uur. De bezorger verwittigt je ook van tevoren als hij naar jou onderweg is." Maar je raad het al.... géén mailtje, dus maar weer bellen. 6. Uitgelegd weer geen mail gehad, wordt nagekeken en hé, er staat helemaal geen order in! Dus wordt in orde gemaakt en dan zal ik (weer) een mailtje krijgen met bezorging info. Echter weer geen mailtje! Dus weer bellen. 7. Uitgelegd weer geen mail gehad, wordt nagekeken en wéér hé, er staat helemaal geen order in! Nu wel in orde gemaakt en TV wordt de volgende dag omgeruild. Helaas bleek die nieuwe TV stuk! Maar die werd de volgende dag gelukkig meteen omgeruild. Hpeveel pech kun je hebben?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? het helpt wellicht als de linkerhand weet wat de rechterhand dot

S’avonds het product besteld en de volgende dag in de middag kon het worden opgehaald.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijk, snel en uitstekende service

Wat is er fijn vind van Coolblue dat ze zeer duidelijke informatie geven over de levering. De prijzen van de artikelen kloppen, je betaald nooit te veel. Fijne webwinkel en ga hier zeker vaker bestellen.

correct afgeleverd

Alles in orde

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

jammer

ik had voor coolblue gekozen omdat zij binnen een dag bezorgen. Ik heb 5 euro extra betaald voor de avondbezorging maar helaas is mijn product die avond niet aangekomen. twee dagen later bij een afhaalpunt bezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen dingen beloven die je niet waar kan maken.

Snel, aardig en voorkomend

Goede communicatie, snelle levering en alles met een glimlach :-)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering. Product zoals beschreven op de site. Installatie simpel d.m.v. drivers op de site van HP

Grotendeels positief

Ik ben eigenlijk altijd positief geweest over Coolblue. Het enige negatieve is dat je een nieuw product besteld en blijkt kapot te zijn weer dagen moet wachten op een nieuw artikel. Nadat het gecontroleerd is krijg ook pas een nieuwe. Hopelijk gaat dit veranderen in de toekomst

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima service en snelle levering

nvt

Prima nieuwe prullenbak

Heel erg leuk maar een prullenbak is voor mij geen beleving en jullie programma schiet dan een beetje door en gaat mij vertellen wat ik allemaal kan doen met mijn prullenbak. Sorry, maar er zijn artikelen waarbij je heel duidelijke verwachtingen en gebruiksmogelijkheden ziet en hebt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super snelle levering, Artikel altijd zoals beloofd

Heb nu al veel gebruikte en nieuwe spullen gekocht bij Coolblue, altijd is de verzending en verpakking prima in orde. Bij gebruikte artikelen is altijd aangegeven wat de schade is m.b.t. gebruik en visueel. Een van de weinige zaken waar ik gebruikte artikelen met vertrouwen koop.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Weena 64

3012 CN Rotterdam