Super snelle levering binnen 1 dag!

Pakket niet geleverd

Donderdag besteld en zou vrijdag geleverd worden. Wilde het ook graag zaterdag in huis hebben. Helaas werd het niet geleverd en gaf de track and trace aan dat het al bij ontvangst door DHL beschadigd was en retour ging naar verzender. Nu dus maar afwachten wat er gaat gebeuren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere verpakking

Alles geleverd zoals bedoeld - verwarring in de voorafgaande mails

Ik heb mijn bestelling gedaan via onze bedrijfsaccount, waar voor mij een bedrag is gereserveerd voor een thuiswerkplek. Bij de leverbevestiging kreeg ik zowel de verwachte mail (levering via mijn gekozen afhaalpunt), als mails die de indruk gaven, dat mijn bestelling op het bedrijfs adres geleverd zouden worden. Da's niet gebeurd, maar ik heb dus wel een rondje langs balie en goederenontvangst gemaakt voor het geval dat.... Advies: probeer in die mails duidelijker te zijn dat het hier NIET om de daadwerkelijke levering gaat - als die mails uberhaupt nodig zijn.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie boven

Prima service bij het uitzoeken wat het beste bij ons paste. En het afronden van de bestelling.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bezorgafspraak niet nagekomen, ondanks de betaalde toeslag.

Had tweedekans kookplaat besteld. Zou donderdagavond tussen 17:30 en 22:30u bezorgt worden. Krijgen 20:30 bericht dat t de volgende dag bezorgt zou worden. Bij bezorging doos kapot, bij openmaken bleek de plaat gelukkig nog wel heel te zijn, echt mazzel want de verpakking was gewoon slecht te noemen. Tevens miste ik het montage band dat onder de kookplaat moet worden geplakt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beter controleren of producten compleet zijn en beter verpakken.

Voor het eerst echt teleurgesteld!

Ik een bestelling heb gedaan, waarvan de site aangaf dat het product ik voorraad was en de volgende dag geleverd zou worden. De dag van levering kreeg ik een mail dat mijn bestelling in delen geleverd zou worden! Het fotoprint papier vanuit de combideal werd geleverd, maar de Zoemini, waar het mij om ging helaas niet, in de loop van die dag werd duidelijk dat dit een dag later, op zaterdag geleverd zou worden, ik blij! Maar op zaterdag kwam het bericht dat het toch niet ging lukken! Naar alle waarschijnlijkheid maandag! We gaan het zien, maar ben behoorlijk teleurgesteld. Zet dan niet op de site dat je de volgende dag levert. Dus geen confetti deze keer!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Eerlijke informatie vermelden over de levering!

Tijdslot

Wat we heel erg jammer vonden is dat we extra betaald hadden voor een tijdslot van 7:30 uur-12:00 uur. Maar helaas werden we om 12:00uur gebeld dat ze er over 20min zijn. Maar voor de rest een hele nette levering, vriendelijke bezorgers en een goede uitleg over de machine

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Echt aan een tijdslot houden.

Veel keuze snelle bezorging

Overzichtelijke website en veel keuze

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Windows 11 besteld. Andere dag in huis. Makkelijk te installeren (Ned). USB uitvoering.

Prima geregeld

Had een reparatie gepland voor m’n droger. De vriendelijke reparateur wilde hem wel maken, maar de kosten zouden zo hoog uitvallen dat ik net zo goed een nieuwe kon aanschaffen. Ik zou dan €40 korting krijgen. Helaas verscheen die korting niet in mijn account en moest ik daar zelf achteraan via de klantenservice. Vandaar de punt aftrek. Enfin, nieuwe droger besteld, met korting. Deze werd netjes bezorgd en de oude werd weer meegenomen. Prima service verder!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? -

Klantvriendelijk

Verkeerde product besteld, retourneren doormiddel van ruiling tegen een ander product. Alles binnen een dag afgehandeld en verrekend. Niets op aan te merken.

Bestelling tablet.

Correcte levering. S'avonds besteld en s'morgens op kunnen halen.

Gebruikte artikel

Vol enthousiasme opent mijn zoontje zijn kado. Is het hrle instalatie proces al doorlopen en gebruikt van alles zit er op. En de usb is defect. En nu willen we een nieuwe is het uitverkocht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Artikelen alvorens controleren

Afspraak is afspraak

Betrouwbaar

'a Avonds bestellen en de volgende dag perfect in huis

IPhone 16 plus

Tweedekans…. Dat soort dingen dat vind ik toch best wel spannend vooral bij een telefoon/apparatuur. Vaak staat er wel bij dat er niks aan de hand is en dan krijg je het op gestuurd en dan is er toch meestal ergens beschadiging of wat krasjes. Coolblue komt zijn woorden echt na! De verpakking was inderdaat wat beschadigd maar de telefoon zo goed als nieuw! Heel blij mee en toch de telefoon een stuk goedkoper. De telefoon werkt goed en hoop er weer jaren van kunnen te genieten!

Coolblue is altijd top

Ik heb online een TV voor de slaapkamer aangeschaft, de webshop van Coolblue is zeer eenvoudig en overzichtelijk en ook het ophalen in de Coolblue winkel in Amsterdam-West verliep uitstekend. Goede service en zeer vriendelijk personeel.

Snelle en correcte levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Niets ontvangen, duidelijk niet de volgende dag geleverd

Als ik iets bestel waar bij staat morgen geleverd dan verwacht ik ook dat deze de volgende dag komt hooguit een extra dag maar die is ook al voorbij.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geef een melding en reden van vertraging

Mooie printer met heldere kleuren

Eerst een tweedehands besteld waarvan alleen de doos beschadigd zou zijn. Helaas bleek de scan klep gebroken en de inktpatronen leeg. Na een belletje met de klantenservice voor het zelfde tweede kans bedrag een hele nieuwe gekregen. Top klantenservice en mooie printer voor thuisgebruik met goede diepe kleuren voor dat bedrag.

Fijne winkel

Snel bezorgd Nette verpakking Assortiment Kwaliteit

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima winkel om klant van te zijn.

Coolblue vind ik een prima winkel. Als je online iets koopt staat er altijd een duidelijke toelichting bij. Als je na aankoop vragen hebt dan kan je altijd voor goed advies terecht. En dat is heel geslaagd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee. Ga zo door.

makkelijk kopen

Vriendelijke en deskundig personeel

Ik word altijd zeer vriendelijk geholpen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee zo dootgaan

Supergoed ontvangen, goede service bij ophalen bestelling en duidelijke uitleg bij interesse in een ander product

Weena 64

3012 CN Rotterdam