Vrijdag besteld, netjes op de hoogte gehouden over de levering. Zaterdagochtend al bezorgd door de vriendelijke jonge man.
Uitstekende communicatie en afleverafspraken. Kan niet beter en zeer nette bezorger met bakfiets. Bereid om een praatje te maken. Allemaal vele malen beter dan de bezorgers van andere koeriers. Ik ben zeer tevreden en uitstekend geholpen!
item not delivered
Hi Pierluigi, We're so sorry to hear that your item hasn't been delivered yet. It seems that there's a problem with the delivery. We have procedures in place to help you with a quick solution. Could you contact us? We are happy to get this resolved for you as soon as possible. With a smile, Coolblue
Hoe krijg ik mijn € 89 cashback retour !!
Snel in huis, helaas kon ik er niets mee dus hij gaat terug
Deskundig en vriendelijk geholpen in een prettige winkel.
Goede prijs kwaliteit verhouding en perfecte service
Polite,fast knowledgeable and overall amazing customer service in Coolblue Den Haag
Gekke manier van verkoop. Verplicht een naam opgeven. Ook nog een energie iets proberen aan te smeren. Duurde ook veel te lang.
Hoi Jack, Balen dat onze werkwijze in de winkel niet helemaal beviel. Onze winkels doen het net wat anders dan andere winkels. We maken het graag persoonlijk en geven onze klanten graag passend advies. Hiervoor nemen wij graag de tijd en spreken we je aan met je voornaam. Deze aanpak is natuurlijk niet voor iedereen wenselijk. Geef het in de toekomst gerust aan als je anoniem wil winkelen. Wij hebben hier de mogelijkheid voor. Met een glimlach, Coolblue
Ik ben al jaren klant van Coolblue energie. Vanaf het begin dat ze op de energiemarkt zitten. Zonnepanelen gekocht bij Coolblue, prima installatie. Helaas krijg ik nu een nieuw energie-aanbod en mag ik €70 terugleverboete per maand betalen. Vorig jaar nog over gesproken met de klantenservice. Toen was de teruglevering boete €7,50, acceptabel. Helaas heb ik nu een aantal keer de klantenservice proberen te bellen maar er wordt niet opgenomen. Tenminste, 10 minuten in de wacht zonder mededeling vind ik dat het tijd wordt om op te hangen. Lijkt erop dat Coolblue Energie stads meer gaat lijken op de stervende energiemaatschappijen zoals HEM e.d. Jammer.
Ik heb bij Coolblue een tv inclusief geluidssysteem besteld, met installatie. De levering stond gepland voor afgelopen donderdag. Die dag belde ik om te vragen waar ze bleven, en kreeg te horen dat de tv zogenaamd niet meer leverbaar was. Ik kreeg alternatieven per e-mail, maar deze waren totaal niet vergelijkbaar met wat ik had besteld. Toen ik opnieuw belde, bleek de waarheid anders: de tv wás wel beschikbaar, maar een meebesteld artikel was niet op voorraad, waardoor de hele bestelling automatisch was geannuleerd en opnieuw ingepland moest worden. Maar ik was hier nooit over geïnformeerd. Later die dag keek ik op de website maar er was nog steeds geen wijziging zichtbaar in mijn bestelstatus. Dus ik belde wéér. Toen kreeg ik te horen: “Maak je geen zorgen, alles komt in orde.” Vandaag is het maandag (en ook Pinksteren), en raad eens? Weer fout gegaan. De levering is nu uitgesteld naar volgende week maandag. Inmiddels heb ik al één vrije dag genomen, ben ik 2,5 uur (!) kwijtgeraakt aan bellen met de klantenservice, en heb ik vandaag, een feestdag, thuis moeten blijven terwijl ik andere plannen had. En volgende week moet ik nóg een vrije dag opnemen. Coolblue bood een bon van €50,- aan, maar die heb ik geweigerd omdat het niet voelt als een oprechte compensatie, gezien de frustratie en verloren tijd. Ik heb altijd goede ervaringen gehad met Coolblue, maar dit was ronduit teleurstellend. Slechte communicatie, interne chaos, en totaal geen regie over de bestelling of klantverwachting. Voor mij NOOIT geen Coolblue meer. Erg jammer
Hoi Jacob, Wat ontzettend jammer dat deze situatie zo is gelopen. Wij balen er ook enorm van dat het zo is gegaan. We willen je verzekeren dat dit echt een heel unieke situatie betrof. Dit komt eigenlijk nooit voor. We willen je hierbij nogmaals onze oprechte excuses aanbieden. Al begrijpen we dat dit misschien niet genoeg is om het vertrouwen terug te winnen. Mocht je je toch nog bedenken in de toekomst dan laten wij het aanbod voor de voucher staan. We laten je namelijk graag zien hoe een bezorging met een glimlach er wel uit hoort te zien. Met een glimlach, Coolblue
Eerste keer wat besteld voor pakket nooit aangekomen. Krijg ik te horen dat ik tien werkdagen moet wachten tot ze met een oplossing komen….dan geef ik aan dat ik het product sws niet meer wil omdat het een spoedgeval was word er ook niet naar een andere oplossing gekeken.. nooit meer coolblue
Hoi E, Balen dat jouw pakketje niet goed bij je is bezorgd. Logisch dat je dit graag anders had gezien. Al helemaal als het een spoedgeval was. We zien dat de bestelling volgens de track & trace wel is bezorgd. Het is daarom belangrijk dat wij goed onderzoek doen naar de zending. Jammer genoeg neemt dit wel wat tijd in beslag. We hopen natuurlijk wel dat het onderzoek snel is afgerond. Neem na het onderzoek zeker contact met ons op. We kijken graag samen met je naar hoe we dit op een fijne manier voor je kunnen goed maken. Met een glimlach, Coolblue
Prima ervaring nooit iets raars meegemaakt.
Op tijd, zoals afgesproken
Donderdag bestelde ik een switch 2 die oppeens beschikbaar was en vrijdag had ik hem in mijn handen.
Simpel bestelproces. Scherp geprijsd. Snelle levering.
ik had haast en wilde niet in de winkel gaan shoppen. om geen tijdverlies op te lopen mijn Samsung S24 netjes online besteld voor pick up in winkel Amterdam Zuid. Bij ophalen moest ik 20 min wachten.... 3 medewerkers waarvan er 2 ruim 10 tot 20 min deden om advies te geven aan twijfelende klanten uit India. hierdoor was maar 1 arme meid echt aan het werk. vindt dit eigenlijk niet kunnen je kiest niets voor niets voor pick up om snel weer weg te zijn. voedt de 2 andere medewerkers ook kortzichtig omdat ze lak hadden aan de lange rij en iedereen inc hun enige collega lieten stikken. ervaring was dus teleurstellend. zo mooi winkel. zo alles ingericht om snelle pick up te doen maar alles teniet wordt gedaan door werkwijze van deze 2 medewerkers
Hoi K, Balen dat je zo lang hebt moeten wachten in onze winkel. Logisch dat je hier niet helemaal tevreden over bent. Zeker als je snel weer de winkel uit wilde. Wij zullen hierover in gesprek gaan met de winkel. Ook nemen we dit mee als feedback richting het ophaalproces. Hopelijk kunnen we in de toekomst zorgen voor een sneller en gemakkelijker proces als je enkel een product wil komen ophalen. We hopen wel dat jouw aankoop in de tussentijd erg goed is bevallen! Met een glimlach, Coolblue
Zeer goede ervaringen
Overal goede ervaringen met coolblue daarom mijn nummer 1 store fysiek en meestal ook online. Niet altijd goedkoopste, maar doordat ze fysieke winkels hebben en goede it systemen heb je de voordeel van online en gelijk je product kunnen ophalen. Verder zijn ze de laatste jaren klant gerichter geworden. Toppers
klantvriendelijke bediening en ook kennis van zaken over nieuwe PC
Verzekering tegen vallen en dan afgewezen claim tegen vallen wordt een radar item, groet Jan
Hoi Jan, Balen om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over jouw verzekering. We hebben dit intern voor je bekeken. Je hebt alleen nog geen contact met ons opgenomen. Verder zien we dat jouw verzekering goed is toegepast op de reparatie. De totale kosten van ruim 830,16 zijn namelijk omlaag gebracht naar 89,90. Je betaald dus enkel het eigen risico voor de reparatie, zoals overeengekomen in de voorwaarden. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met onze verzekeringsafdeling via "[email protected]" Met een glimlach, Coolblue
In plaats van elektrische tandenborstels kreeg ik rook detectoren geleverd. Dit gaf een hoop extra gedoe.
Hoi Hans, Oei. Dat klinkt niet heel handig. Met rookmelders wordt het natuurlijk erg lastig tandenpoetsen. Hopelijk is dit inmiddels goed voor je opgelost. Toch nog geen oplossing? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag aan een snelle oplossing. Ook kijken we graag met je mee naar hoe wij de glimlach weer bij je terug kunnen winnen ondanks deze fout. Ik hoop dat je snel weer van een stralend witte glimlach kan genieten! Met een glimlach, Coolblue
S'avonds besteld, en de volgende dag al in huis. Oude apparaat netjes meegenomen, prima snelle en correcte service. Erg tevreden!
Snel bezorgd en voldoet aan de verwachting.
Ik kwam mijn Switch 2 (met code) ophalen, de verkoper had er alleen niet al teveel zin in geloof ik, na het riedeltje of ik extra spullen voor de switch wilde kon ik afrekenen. Echter was de seal van de switch al verbroken zag ik toen ik deze na het afrekenen in ontvangst nam. Dit vond ik niet echt prettig en vroeg dus of ik er een zonder verbroken seal kon krijgen. Voor mij persoonlijk al een hele opgave om het uberhaubt te vragen. Deze verkoper vond het nodig om hier een discussie over aan te gaan waarom het niet uit moest maken en bijna alle dozen van de switch 2 een verbroken seal hadden. Ook dat de switch al was afgerekend kon invloed hebben op het feit of ik de Switch nog kon omruilen naar een Switch met ongebroken seal. Uiteindelijk heb ik vriendelijk verzocht of hij nog even kon kijken en kon ik gelukkig een Switch met ongebroken seal krijgen. Dit bedrukte mijn ervaring met het kopen van een nieuwe gameconsole onwijs erg. Normaal gesproken is mijn ervaring bij Coolblue onwijs goed, vandaar dus nog steeds een aanbeveling.
Hoi Jas, Wat tof dat je de nieuwe Switch 2 hebt gekocht. Je was er als 1 van de eerste bij. Deze ervaring is niet leuk. Dat begrijpen wij heel goed. We hebben daarom meteen feedback doorgegeven aan onze collega's in de winkel van Breda. Zo hopen we dat jouw volgende winkelbezoek weer een succes zal zijn. Hopelijk is jouw nieuwe Switch 2 in de tussentijd erg goed bevallen! Met een glimlach, Coolblue
Weena 64
3012 CN Rotterdam
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.