Fantastische service!

Fantastische bezorger!

Snelle levering, goed product

Accu ringdeurbel plus besteld. Snelle levering, keurig verpakt. Accu werkt prima.

Hele goeie ervaring!

Hi, zeer aardige en kundige medewerker.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Probeer, in het kader van duurzaamheid, te onderzoeken of er manager manager manager minder producten weggegooid hoeven worden. Heb ik het met haar over gehad. Ze begreep wat ik bedoelde.

Lang wachten

Afhalen in de winkel is geen snelle optie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Scheid koop advies en afhalen

Goede aanbeveling

Snelle bezorging

Overzichtelijke website en altijd goede service. Dit zorgt ervoor dat ik bij coolblue bestel ipv bij een andere winkel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gewoon goed, zoals altijd!

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij Coolblue. Mijn iPhone 15 werd de volgende dag keurig bezorgd en was netjes verpakt. De prijs was scherp, en de service is altijd top. Coolblue is een betrouwbare keuze voor al je aankopen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gebruik nu airfryer na vertaling.

Geweldig het kook/ receptenboek meegeleverd bij Ninja AF 300 hebben jullie deze ook gezien nee,nee,nee,nee. De Nederlandse vertaling was zoek,zoek,zoek. Extra te bestellen tegen betaling natuurlijk , nou vergeet dat maar . WAARDELOOS . T.Klein

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja lees mijn tekst

Snel besteld, snel geleverd en goede nazorg met tips. Prima

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Netjes op tijd en goed verpakt geleverd!

Een Apple MacBook Air is (voor mij) geen impulsaankoop. Daarom is het extra fijn te merken dat Coolblue veel moeite doet om het pakket onbeschadigd, snel en met de juiste informatie (inclusiefs tips voor gebruik van de MacBook) te bezorgen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen verbeterpunten

Het selectie-, aankoop- en afleverproces is top

Zie onderwerp.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Helaas geen € 50,- korting meer.

Het product wat ik gekocht had was pas in de aanbieding. Helaas was het op het moment dat ik het product aangeschaft had weer de normale prijs. Dat was ff jammer! :-) Dus moest € 50,- meer betalen, dan dat ik verwacht had. Anders had ik 5 sterren gegeven i.p.v. 4 sterren. Verder zeer tevreden met mijn aankoop :-)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet te snel de aanbiedingsprijs weer verhogen naar de normale prijs.

Snelle levering en goede service

Titel zegt het al. Snelle levering van de bestelde goederen. Ik had een hoes besteld die niet geheel naar mijn zin was. Verpakkingsmateriaal netjes gehouden bij uitpakken en kon deze daarom weer netjes verpakt retourneren. Ook dit proces verloopt snel en nauwkeurig.

Klantgericht

Ruim op tijd ? Vriendelijk en beleefd !

Snel geleverd, prima kwaliteit

Uv filter nodig voor nieuwe camera, snel binnen, goede keuze!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heel vriendelijk en service gericht

Bestelling afgehaald in de winkel, zeer vriendelijk geholpen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Afhaalbalie was verplaatst, dit viel niet, dus even zoeken

Nog geen 100 euro cashback ontvangen

Heb nog geen 100 euro cashback ontvangen

Artikel in orde

Aflevering bar en boos. Alleen de zakken gebracht. Stofzuiger moesten we afhalen bij een afhaalpunt. Wij kunnen niet lopen dus onmogelijk. Uiteindelijk buren gevraagd. Dus fout van poat nl. Gelukkig nu in orde

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zelf afleveren

Snel geregeld

Snel en goed

Ophalen in de winkel. Plezierige service en zonder wachten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle levering op mijn huisadres, fantastisch

Een vriendelijke besteller, die tot mijn verdriet onvoldoende beloont heb.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door. Ik bestel alleen nog bij bedrijven met een eigen bezorgdienst de pakketbezorgers moeten uit de markt.

Coolblue goede ervaring

Maar niet tevreden over de bezorging. Ik heb extra betaald voor avondbezoring. Toen ik om 16.30 uur thuis kwam stond mijn pakje voor de deur. Laat mensen niet bijbetalen voor iets dat niet waar gemaakt wordt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

Weinig reden voor een glimlach

Mijn oude combi-oven was kapot, dus een nieuwe besteld, na een uitgebreide vergelijking op de site van Coolblue. Fijn dat dat kan. Bij alle apparaten stond ‘oude retour’. Als dat er zo bij staat, ga ik ervan uit dat de oude wordt meegenomen door de bezorger die de nieuwe levert. Helaas was er bij het bestelproces geen mogelijkheid om aan te geven of er een oud apparaat mee terug moest. De bezorging werd geregeld via Postnl en niet Coolblue zelf. De postbezorger nam het oude apparaat (goed ingepakt en met verzendlabel) NIET mee. Coolblue gebeld: dan moest ik hem zelf inleveren bij een pakketpunt of zelf naar de vuilstort brengen. Dit is niet de verwachting die je hebt bij ‘oude apparaat retour’. Als ik dit had geweten, had ik mijn nieuwe apparaat niet bij Coolblue gekocht! Een combi-oven is echt heel zwaar. De klantenservice was erg vriendelijk en meelevend, maar een oplossing hadden ze niet. Ik kreeg 10% korting voor het ongemak.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zware apparaten zelf bezorgen zodat de oude mee terug kan. En een veld op het bestelformulier met de vraag of er eennoud apparaat retour moet.

alles volgens wens

Bestelling, levering en communicatie verloopt volledig volgens wens. Ik heb een mooi product voor een scherpe prijs ontvangen.

Duidelijke website snel geleverd

Senseo besteld, en de volgende dag geleverd

Weena 64

3012 CN Rotterdam