Bijna tevreden

De reeds gekochte AEG combi-oven bevat geen bakplaat. Volgens de leveringsomvang zou dat wel moeten zijn. Ze werken aan een oplossing, dus afwachten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Retourzending beter controleren

Verkeerde tv eerst maar netjes weer omgeruild voor de goeie 30 dagen uitproberen vind ik helemaal een top service

Super service

Snelle levering, goed advies, keuze is reuze, prijs is prima.... niks op aan tw merken

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestelling is nog steeds niet bezorgd

Zie titel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorgen

Great UX/CX design team

Coolblue provides an excellent user experience through your UX design, customer service at your office, email communication, and customer feedback system.

• Would you recommend us? No

Matig

Bezorger niet op afgesproken tijd aanwezig en vervolgens kan ik een week wachten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet zeggen dat je er om negen uur bent als je er vervolgens al om half 8 staat en dan zeggen dat je me gemist heb, terwijl ik vijf voor negen thuis was. Wacht dan gewoon

Uitmuntend service

Medewerkers begrijpen mij als klant en helpen deskundig, de producten zijn van top kwaliteit. Perfecte internet service. Ik koop nergens anders staan ook altijd achter de klant ze gaan er ooo 100% voor.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Wereld service

Geweldige ervaring!! Op zaterdag bestellen en zondag in de ochtend bezorgd!! Graag weer.

Zeer goed service

Goede service, vriendelijke bejegening.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Besteld, volgende dag binnen!

Nieuwe oortjes besteld, volgende dag binnen, top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op tijd geleverd volgens afspraak

Een complex product als een laptop was goed te selecteren via de specificaties op de Coolblue site. Tevens had ik een kwetsbare daglicht lamp nodig. Beiden zijn snel in goede orde geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Soms goed, soms bedroevend

Snelle service en best scherp geprijsd. Garantievoorwaarden worden niet nagekomen. Bij defecte spullen (Apple) ben je verplicht akkoord te gaan met forse onderzoekskosten, anders krijg je je defecte produkt niet eens retour.

Niks op aan te merken

Werd uit stekend geholpen alles werd goed uit gelegd

refrigerator package

Will you help to ship back the refrigerator package? I do not have the cure card yet, and do not will it will be ready.

• Would you recommend us? No
  • N/A

Alles duidelijk en genoeg infomatie

Slechte levering

Normaal gesproken zijn de leveringen goed, maar dit keer zit ik al 4 dagen zonder stofzuiger omdat ze pakket bezorger mijn pakket maar niet bezorgd. Vervolgens word ik uit de chat gezet omdat het uitzoeken vanuit jullie kant te lang duurt. Volgende keer ga ik naar een elektronica winkel en laat ik niks meer bezorgen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen postNL

Voelt goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

product spotjes HUE

alles lag netjes klaar, netjes geholpen door u medewerker

Onbetrouwbaar

Wij wilden een koel-vriescombinatie hebben. En Coolblue had een mooi aanbod: vandaag besteld, morgen in huis. Dus niet en dat was nog maar het begin:  14|6 besteld. Niet vandaag besteld, morgen geleverd: pas de 27e juni levering.  Geleverd op 27|6, vóór de afgesproken tijd aanwezig. Geplaatst, maar pootje linksvoor blijkt te ontbreken. "Morgen wordt-ie omgeruild!"  Dezelfde dag nog gebeld, want 28|6 niemand thuis. Afspraak: omruilen op 29 juni  Geen mails ontvangen voor levering, dus gebeld rond 23:30 uur: "Nee, meneer, plaatsing vandaag gaat zeker niet lukken. Bent u morgen thuis?" Afspraak gemaakt voor zondag 30 juni.  Wederom geen mails ontvangen, dus weer gebeld, nu om 9:01 uur. "Er is van alles misgegaan en op zondag wordt niet geïnstalleerd." Afgesproken: o Levering op 5|7 NA 11:00 uur o Mevrouw van de klantenservice werkt donderdag en zal alles dan checken, geeft ze zelf aan. o Ik heb aangegeven: "… eerst zien, dan geloven".  Op 1 juli krijgen we doodleuk het bericht dat de omruilactie op 9 juli plaatsvindt "eerder lukt helaas niet" en of we er rekening mee willen houden dat aflevering kan plaatsvinden tussen 7:30 uur en 17:00 uur. Handig voor werkende mensen! Coolblue is dus onbetrouwbaar in zijn afspraken. Drie keer met de klantenservice gebeld (na lange wachttijd) en drie keer worden de gemaakt afspraken niet nagekomen. Deze klant zijn ze kwijt. Kortom: Coolblue is niet cool, wel erg blue!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kom afspraken na

Snel en vriendelijk

Snel en vriendelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles volgens verwachting. Top service!

Goede overzichtelijke product specificaties zodat snel de juiste keus gemaakt kon worden. Eenvoudig bestellen en snel geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Service zoals verwacht levering wat minder

Assortiment en prijs zijn vertrouwd, helaas blijft de levering soms wat een uitdaging, bijbetaald voor avond levering en dan gooit PostNL het pakket een dag eerder in de avond bij de achterdeur neer. Ik ben al eens een pakket kwijt geraakt met de bezorging en nu ging het weer om een pakket van rond de 500 euro.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Jullie eigen levering met updates tussendoor zijn goed. Jullie hadden een unieke marketing en leuke geintjes ga aan de slag om die vibe terug te krijgen dat heeft jullie onder andere groot gemaakt.

Goede service,snelle levering

Goede service, snelle levering, nette bezorging

Uitstekend met een glimlach

Over de service niets anders dan lof (als altijd). Ik bestelde een GoPro Jero 10 Black. Had wel de indruk dat GoPro er altijd een travelcase bij doet, bij elke unboxing die ik op het web zag werd deze box namelijk ook geroemd. Maar al met al heel blij met mijn aankoop.

Perfecte levering en communicatie

Alles zoals beloofd en verwacht.

Weena 64

3012 CN Rotterdam