Goede bediening in de winkel en vlotte levering!

Top service!

Zaterdagavond besteld, zondagochtend kwam een bezorger op de fiets aan huis. Voor mij erg fijn maar ook voor het milieu goed. Was dit overal maar zo, ga hier zeker vaker gebruik van maken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super snel bezorgd en een top bezorging!

De jongens hebben mijn pakketje zelfs op een zondag bezorgd. Andere half uur van te voren gebeld en medegedeeld dat ze er dan zullen zijn. Top service en aardige bezorgers.

Op tijd geleverd

Product het goedkoopst

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Gewoon toppie

Wat een nette service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De chauffeur beter informeren of er een abonnement erbij zit

Excellent

Excellent communication fast service

• N/A

Snelle levering, zaterdag besteld zondag in huis.

• N/A

Gewoon prima service

Prima geholpen en alles op tijd gebracht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

personeel in de winkel prima!! manier van bestellen en ophalen ook prima

wat jammer is dat ik geen afbeeldingen kan up loaden. ik heb bij jullie twee Philips monitoren gekocht, (273V7QDAB) was van plan om 1 te doen maar jullie zeiden op de pagina "maak je aankoop compleet en neem een tweede scherm erbij" dat heb ik gedaan en kwam er thuis achter dat deze schermen niet het zogenaamde daisy chairing in zich hadden. dus had ik het tweede scherm niet hoeven te kopen, heb er eigenlijk niets aan. Op een totaal andere pagina staat vermeld "let op niet iedere monitor ondersteund Daisy" maar dat staat niet op de pagina waar ik de monitoren aankoop ( Werk nog efficiënter, neem er nog een tweede bij) dus voel ik mezelf "enigszins" bij de neus genomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie hierboven

Perfect!

De bestelling is keurig en snel afgeleverd; ben heel erg blij met mijn nieuwe aankoop.

Monteur verkeerde adres

Wasmachine kapot, duurde paar dagen voor monteur kon komen. Vervolgens dag vrij genomen. Einde van de middag werd ik gebeld. Staat de monteur bij ons op kantoor.. Waar we natuurlijk weleens bestellingen laten bezorgen maar de wasmachine is hier nooit bezorgd.. Vervolgens zou ik terug gebeld worden wat niet gebeurd is. Zelf contact opgenomen met de klantenservice en vrij associaal te woord gestaan. Ik moest maar wachten. Vervolgens nieuwe bevestiging ontvangen waar wederom een heel vreemd adres stond wat onbekend was voor mij.. Gaat lekker!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie tekst

Super! Niets te klagen

Alles was goed en optijd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Probleem snel opgelost

Artikel was te klein kreeg geld terug en hoefde niks terug te sturen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Alles klopte, bestelling, afhalen, vriendelijkheid

Als omschreven ging koop en afhalen heel goed. Apparaat kenden wij al. Oude machine gaf na 8 a 9 jaar de geest.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Slechte communicatie en ondoorzichtige afhandeling

Reparatie onder garantie bleek toch niet onder garantie te vallen. Klacht was over één airpod. Maar prijsopgave was voor 2 want.hij voldoet niet aan de Apple test'. Aanvankelijk geen reactie op email met vragen, na tweede mail wel, maar alsnog deels niet beantwoord. En dan een prijsopgave doen die boven de nieuwprijs van nieuwe airpods pro... Jullie hebben afgedaan voor mij. Dag Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Helderdere en meer communicatie met

Snel geleverd, helaas geen retourlabel

Dat je zelf een retourlabel moet printen ipv laten scannen bij post ipv scannen bij Post NL is lastig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja, retourformulier direct meesturen

Super snel geleverd!

Super snel geleverd door een hele vriendelijke chauffeur!

Altijd tevreden

Zoals beloofd. Altijd tevreden over coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Gewoon zo doorgaan

Beschadigde verpakking en gratis antivirus die niet gratis is.

Helaas kwam mijn nieuwe laptop in een beschadigde verpakking, een scheur midden in de doos en zelfs een indruk in de piepschuimen bescherming. Dat verwacht je niet als je meer als 500,- uitgeeft. Gelukkig lijkt alles naar behoren te werken. En dan "gratis" Norton antivirus bij je bestelling. Die is niet gratis, daarvoor betaal je met je creditcard nummer en weet ik wat allemaal. Natuurlijk kan je het uitzetten, maar noem het niet gratis. Je gegevens liggen gewoon op straat. Tot slot een mailtje met "zo ga je aan de slag..." met een niet werkende link, dat is ook geen service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? wat minder op de auto piloot.

Wacht nu al 3 dagen op mijn bestelling

Er staat voor 23.59 besteld is morgen in huis, ik wacht nu al 3 dagen op mijn bestelling en het is nog niet eens aangekomen bij postnl volgens de track en trace nummer.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Op tijd leveren

Dramatische service

Beloven het pakket de volgende dag af te leveren in werkelijkheid is dit pas dagen later. Waardeloze service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nakomen wat je beloofd

snel vriendelijk en goede prijs

Ik kon het de volgende morgen afhalen, de afhandeling was klantvriendelijk en binnen 3 minuten gebeurd.

Super service

23.40 toch echt wel een extra monitor nodig. Check de site, snel keuze gemaakt. 23.50 besteld EN de volgende dag in huis (in de winkel niet op voorraad) nu kunnen we weer lekker thuis werken

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne site, uitleg over mogelijke keuzes, betrouwbaar en vlotte levering.

Verkeerde specificatie

Ik heb een JBL Xtreme3 aangeschaft, zo'n indrukwekkend apparaat met aan beide uiteinden een luidspreker. In de online specificatie stond 'stereo'. Mooi! Maar bij aankomst bleek hij slechts mono te zijn. Onacceptabel. Een valse voorstelling van zaken. Ik koop nooit meer iets bij Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Voortaan de waarheid vertellen

Weena 64

3012 CN Rotterdam