Dik tevreden

Ik heb geen klachten, bestelling op tijd geleverd. Shopkorting van 50 euro van 2020, door mij al lang vergeten, keurig van het factuurbedrag afgetrokken. Koopje waar ik niet meer op rekende. Heb alleen een hekel aan de vraag om beoordeling. Kan dat niet achterwege blijven?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen beoordeling vragen

Onwillige bezorger

Als oudere man van 92 was ik onaangenaam verrast over het feit dat de bezorgers niet bereid waren om mijn oude wasmachine welke in mijn appartement in de woonkamer vlakbij de voordeur stond mee te nemen. Na lang soebatten deden ze dit toch maar ging allesbehalve van vriendelijk en bereidwilligheid. had hem buiten (op de galerij) moeten zetten, terwijl het voor hun een paar meter extra lopen met een steekwagen was. Dus geen ervaring van service met een glimlach.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Service gerichtere bezorgers, zeker bij zulke oude mensen

Weer prima levering

Vrijdagmiddag besteld, zaterdagavond in huis. Dat is meer dan 24 uur.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Het kan altijd beter en sneller..

Snelle levering, zeer klantvriendelijk retourbeleid

Goed product, snel geleverd en goed retourbeleid.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede, duidelijke informatie en vriendelijke bezorgers! Heel wat waard tegenwoordig!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

snel, correct en goed als altijd

zoals hierboven vermeld

in 1 woord : TOP

makkelijk besteld uit ruime keuze en de volgende dag al geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ga zo door

Eigenlijk altijd goed

Bestelproces duidelijk, voortangsrapportage duidelijk and bezorgd op de tijd als beloofd

Slechte communicatie, goed opgelost

Had speciaal een tijdvak aangevinkt voor de levering, alleen dat ging niet zo als het hoorde. Gebeld en binnen een uur mijn geld retour. Uiteindelijk goed opgelost

Keurig, snel, vriendelijk

Prima, keurig, snel , vriendelijk

Prima snelle levering.

Snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? gebruikshandleiding mee sturen??

Top geregeld daar in Eindhoven aan de Aalsterweg.

TV besteld, Direct naar de winkel gereden. Wij werden aan de deur ontvangen. Direct doorgezet naar de juiste wachtrij, die maar 5 minuten was. TV samen met de medewerker in de auto en klaar.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Had een platenspeler gekocht maar die deed het niet. Heb die terug gestuurd en volgende dag had ik een nieuwe in huis die prima werkt!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede ervaring vandaag besteld morgen geleverd!

Geen negatieve oordeel te melden.

Top geregeld

Alles top geregeld.

Prettig geholpen

Prettig geholpen door een deskundig persoon

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik ben naar tevredenheid geholpen en ervaar dat er een uitstekend product is geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Volgende dag had ik mijn bestelling al binnen

Fijne webwinkel, snelle bezorging

Alles verloopt soepel

Van kijken op de site tot bestellen en afrekenen verloopt soepel. Afhalen in de winkel duurde ter plekke naar mijn idee erg lang. Kan toevallig zijn. Hoe dan ook zeer tevreden over Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Stroomlijnen van afhalen. Dit duurde erg lang.

Volgens afspraak

Goede en snelle levering, zonder beschadigingen, gewoon zoals het hoort, toppers

Super service

Vertrouwd

Ik werd netjes ontvangen bij de ingang,verkoper was vriendelijk en had de tijd voor dat product wat ik wilde kopen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Overall great experience

Very easy and straight forward with excellent service

• N/A

Slecht