Zeer eigenaardige en onbetrouwbare levering status info

Goedemiddag Coolblue, U vraagt mij een review te schrijven over mijn ervaring met een bestelling bij Coolblue. Wel, het bestelde werd idd de eerstvolgende dag bezorgd, en het artikel was oké verpakt compleet en in orde. Maar… Daar waar sommige webshops je werkelijk overladen met veel onnodige berichten over de totale bestelling, maakte ik met deze Coolblue order het volgende mee: Gedurende de leveringsdag heb ik (buiten enkele e-mail berichten) 5 sms berichten verspreid qua tijd gehad omtrent melding leveringstijd. 1e: 10:50-11:50 aflevering. Met de fiets. Kwartier van tevoren een sms 2e: zelfde 3e 14:35-15:35 zelfde tekst 4e 15:00-16:00 zelfde tekst 5e 10:50-11:50 aflevering .. Huh ? (Het was al 13:05) Wat denk je ? SMS dat men onderweg was 15 min van tevoren is nooit gekomen. Of ze met zo’n mooie bakfiets voor mijn deur hebben gestaan weet ik niet, want rond het middag uur (éven weg) werd er bij de buren afgeleverd :-( . En daar heb ik zón hekel aan… Geen man overboord. Maar een voorbeeld van totaal doorgeschoten (en niet functionerende) SMS leveringsstatus. In ieder geval eentje waar je als klant totaal niets aan hebt.. Wellicht had ik pech en komt dit normaliter niet voor

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja zie review

Redelijk blij

Blij met jullie, maar met mijn powerbank kan ik niet 2 keer mij telefoon opladen. Heb alleen geen zin om hem terug te sturen. Doosje al weggegooid namelijk…

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

2 verschillend gekleurde maar identieke harddisks gekocht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Was moeilijk om 2 dezelfde te bestellen met aparte kleuren. Werd telkens de 1e keuze verwijderd.

De prettige hulp van winkeliers en de snelle afhandeling

Snelle levering top product

Volgende dag bezorgd, zoals beloofd. Goed verpakt.

Afhaalpunt ging prima

Bij bestelling adresgegevens gewijzigd. Stond als adresgegevens toch nog op oude adres. Geen idee hoe te wijzigen. Gelukkig bij afhaalpunt laten bezorgen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wijzigen adresgegevens in account, Hoe?

Onverwacht en mooi gebaar

Ik ahd een verkeerde SDHC kaart besteld en zag dat pas toen ik de kaart kreeg. Meteen de juiste besteld n.l. de SHDC micro. Stond op het punt om de verkeerde terug te sturen, toen ik een mailtje kreeg van Coolblue dat de standaard SDHC kaart mocht houden en dat ik het geld terug kreeg. Het geld is inmiddels ontvangen en ik heb mijn zoon blij kunnen maken .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles heel goed en snel geregeld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Alleen coolblue komt bij mij over de vloer

Snelle levering met vriendelijk personeel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Wat ik bestel het klopt altijd de service is goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Conform het aling en n afspraak geleverd

Prima, goede en accurate planning.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Levering via Post NL wil wel eens fout gaan

Prettig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Alles wordt goed geregeld.

Ik laat mijn bestelling altijd brengen bij een ophaal punt. Werkt perfect

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Uitstekend advies, snelle en accurate levering en prima service

Coolblue is onze eerste keus als online shop voor alle soorten elektronica.

• N/A

Direct service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooie tv, makkelijk te installeren. Bezorging was top en ze hebben de oude tv weer meegenomen.

Uitmuntend

Alles is verlopen zoals de klant dat wenst

Alleen maar goede ervaringen

Snelle levering. Goede service. Goede informatieverstrekking (ook op web).

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Netjes volgens afspraak afgeleverd

Mijn ervaring was dat je iedere keer een update over je bestelling kreeg Zo wist ik waar ik aan toe was. De levering was zelfs al voor het tijdslimiet geleverd en mijn oude was automaat is ook netjes mee genomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

eenvoudig bestellen en volgende dag ophalen op weg naar huis

genoeg keus, eenvoudig bestellen en ophalenen betalen in de winkel (die gelukkig in de buurt is), veilg gevoel en zekerheid bij de aankoop via Coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Kennis support medewerkers kan beter

Kennis van regels kan beter. TV stuk, je wordt doorverwezen naar reparatie-service. Prima. Maar als daar al aangegeven wordt dat men geen monteur stuurt omdat het niet meer gerepareerd kan worden en men de tv op wil komen halen tegen €112 kosten, dan gaat er iets niet goed. Een kapotte tv kun je voor €0 wegbrengen, de bijdrage daarvoor is tenslotte al betaald. Daarnaast neemt Coolblue deze ook gratis mee. Dat noem ik geldklopperij van de reparatie-service. Verder ben ik heel tevreden met Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zorg dat regels duidelijk zijn, men op de hoogte is en de mails goed gelezen worden.

Prettig bedrijf

Goede webshop en redelijke prijzen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Logistieke perfectie wat heerlijk !

Goed advies, snelle levertijd optimale logistiek, fijne klant ervaring

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Mag iets meer prijs concurrerender

Ophalen in de winkel was slecht

Toch weer met spullen de winkel uitgegaan die ik niet nodig had en niet wilde hebben! Irritant hoe de verkooppraatjes je toch weer overhalen om dingen mee te nemen die je niet (NIET) had besteld!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geef de mensen hun spullen mee die ze besteld hebben zonder nog van alles aan te smwren.

Weena 64

3012 CN Rotterdam