Alles zoals de belofte!

Geleverd volgens afspraak, zoals het zou moeten zijn.

snel en goede communicatie

verwachting volledig waargemaakt, goede productinformatie, heldere communicatie en snelle bezorging

Tip top

Perfecto

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Al jaren dik tevreden over Coolblue

Al veel besteld bij Coolblue en slechts één keer een nieuwe defecte gsm ontvangen meteen naar de winkel gegaan en die konden het probleem zelf niet maken en ik kreeg meteen een nieuwe gsm mee die ook nog eens netjes werd geïnstalleerd, waar maak je dit nog mee.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen tips of verbeterpunten, ga zo door Coolblue

Verbaasd

Verbaasd dat niet Coolblue kwan leveren en vervolgens ook vertelde dat ze de oude tv niet mee terug namen. Wat jullie wel beloven als je wat besteld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Blijf met oude apparatuur zitten

Nieuwe oven besteld juist bij coolblue zodat mijn oude mee wordt genomen en de nieuwe omhoog wordt gebracht. Moest helaas zelf tillen en de oude staat ook nog hier. Niet duidelijk genoeg.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Supersnel geleverd,prima verpakt een dikke pluim voor coolbleu.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levertijd, zeer duidelijk aangegeven hoelaat we coolblue kunnen verwachten. Levering tot in de gang was prima.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Prima gecommuniceerd .

Nette service

Prima bedrijf om wat bij te kopen, vriendelijk personeel bij uitlevering van product. Wilde het zelfs netjes weg zetten op de locatie waar ik het wilde hebben. Dit terwijl ik het ook prima kon aanpakken. Daarnaast product ook snel in huis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op tijd bezorgd en niets misgegaan

Goeie prijs/kwaliteit

De camera Canon R6 M2 had ik al langer op t oog. Toevallig kwam ik op jullie site uit bij een eerder verkocht model waar nu nog 2 jaar garantie op zit. Ben er super blij mee net als de extra accu (handig!) en de mount die werd aanbevolen anders pasten mijn lenzen niet. Handig dat dit er meteen bij staat wat je nodig hebt omdat ik me hier nog niet in verdiept had. Erg leuk dat ik deze camera aan kan sluiten op mijn telefoon. Ben erg blij met deze aankoop!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Het was omruilen van de tv was eenvoudig te regelen

Pannen op tijd bezorgd

Ik zocht een steelpan, en die verkoopt Cool Blue wel, maar ze zijn niet in de winkel te zien - dat is wel een minpunt. Maar drie steelpannen voor een redelijke prijs met losse steel, is prima en ze waren de volgende dat op een postafhaalpunt op te halen. Gezellige sfeer in de winkel!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een klein aantal pannen in de winkel, zodat je íets kunt zien. Alleen showmodellen, prima.

waardeloos dat ik terwijl ik garantie heb telefoon weken kwijt ben om batterij te vervangen

en 500 moet voorschieten om tijdelijk een leentelefoon te krijgen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? garantie

Een snelle en vriendelijke service

De chauffeur belde mooi op tijd zodat we alles klaar konden zetten om de oude tv mee terug te laten nemen. Een fijne bijkomstigheid omdat je anders met oude spullen naar grof vuil moet gaan.

vlot bezorgd

De kleine JBL luidspreker werd vlot bezorgd bij een afhaalpunt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geweldige ontvangst bij binnenkomst.

Heel fijn dat er bij de ingang een medewerker jou opvangt en dat hij een ter zake kundige medewerker aan jou koppelt. Kreeg een heel goed advies en kon ook gelijk mijn keuze meenemen. Er werd zelfs nog aangeboden om mijn aankoop naar de auto op de parkeerplaats te dragen. Waar maak je dat nog mee. Hulde.

Goede hulp en advies

Er was iets kapot, meteen in winkel vervangen door nieuw onderdeel

Oud artikel terug meegeven

In de winkel vriendelijk ontvangen. Verkoper was ook behulpzaam. Op de vraag of het oude artikel door de bezorger werd meegenomen werd er positief op gereageerd. Helaas, toen het artikel werd bezorgd door Post. nl weigerde hij de magnetron mee te nemen. Via de klantenservice retourbiljet toegestuurd gekregen om de magnetron bij een inlever punt af te geven. Helaas is het gewicht van de magnetron ( 26 ) kilo dusdanig, dat het voor iemand van ruim 70 jaar best een opgave is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Inleveren oude artikelen beter regelen.

Ik heb onlangs een elektrische kookplaat besteld, en die werd volgens verwachting een dag later netjes bezorgd (niet door Coolblue zelf overigens, maar door Post NL - maar dat nog terzijde). De kookplaat zelf moet ik nog in gebruik nemen, maar dat staat los van de service vanuit Coolblue.

Top, zoals steeds...

Heel snel geleverd...

Geweldige

Coolblue doet wat hij zegt, morgen bezorgen, dan is dat ook inderdaad zo!

prima de luxe

prima de luxe

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

Ik miste de glimlach van de coolblue bezorger.

Bestel graag bij coolblue, omdat ze een eigen bezorgdienst hebben. Maar helaas werd het nu door ptt bezorgt, die dan in plaats van de glimlach "klagen" over dat het zo zwaar is. Dus heeft mijn vrouw ze maar uit de bus getild. Mvg, Cees

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zelf je spullen bezorgen.... ?

Weena 64

3012 CN Rotterdam