Fijne winkel

Word altijd goed en vriendelijk geholpen

prima, goede informatie en snelle levering

prima, goede informatie en snelle levering

Top service in 1 online winkel

Ik zeer veel dingen bij Coolbleu besteld van koelkast tot stofzuiger van 2e kans artikelen tot een tablet. Alles wordt geleverd zoals omschreven en mocht er iets zijn, geen probleem lossen ze zo snel mogelijk op.

snelle service

dashcam bestel, volgende dag in huis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Veel te lange wachttijd voor ophalen aankoop

Om praktische redenen ervoor gekozen om de aankoop in de winkel in Utrecht op te halen. Dat doe ik dus nooit meer. Een wachttijd van meer dan een half uur voor het ophalen en afrekenen van 1 artikel is echt niet acceptabel. Zonde, want over het geheel genomen bevalt de service van Coolblue prima. Dus ik zou niet aanbevelen een artikel in de winkel te halen, tenzij je echt niet anders kan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Aparte ophaalcounter in de winkel. De tijd nemen voor service en advies is top, maar dit gaat nu ten koste van de kern van een winkel, namelijk verkoop

Het artikel is keurig op tijd geleverd

N.v.t.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Coolblue doet wat het belooft

Uitstekende heldere communicatie bij alles wat ik aanschaf. Dat loopt uiteen van zonnepanelen tot wasmachines.

Klant vriendelijkheid.

Hulp vaardig heel vriendelijk.

Snel en betrouwbaar

Ook als er later iets mis is wordt dit snel opgelost

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet de goedkoopste

Te lange wachttijd voor afhalen

Ik was in de veronderstelling dat als ik iets online bestel het afhalen een kwestie van binnenlopen. En ophalen zou zijn. In werkelijkheid was ik gewoon een van de velen die in de winkel was. Op die manier had ik me de tijd van online bestellen kunnen besparen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Maak onderscheid tussen winkel en afhalen.

Alles prima inorde

Bestellen, informatie en aflevering verliep allemaal prima. Aardige en correcte bezorger

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Alles was goed

Goede service, snel geleverd

Goede vergelijkingen op de site. snel geleverd en gewoon een prima site.

Altijd TOP

Vlotte bezorging, vriendelijke medewerkers.

Excellent

Excellent service, product delivered in good condition, thank you very much

• N/A

Ruim aanbod, eenvoudig bestellen, snel in huis

Zoals altijd erg leuk om bij Coolblue te bestellen. Ze hebben een ruim aanbod, het bestellen is eenvoudig en ik had m'n pakketje de volgende dag al in huis. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne service en vriendelijk personeel

Prima service, contact en levering. Bezorgster was heel vriendelijk

Toppie !

Vanaf gemakkelijk bestellen t/m het afleveren is alles top geregeld. we werden perfect op de hoogte gehouden, klasse.

Goed, Snel en efficient

Netjes half uur van te voren gebeld. Eerder dan oorspronkelijk gedacht, maar door het netjes te melden konden we klaar staan. Vorige avond besteld, dag erna geleverd. De bezorger was netjes en efficient. Binnen een aantal minuten het pakket binnen en hun weer onderweg en alle administratie afgehandeld. Zo zou het altijd moeten zijn.

is heel goed

het is een mooie snelle levering wat betreft bestelling die je doet en zijn perfecte producten ben er heel blij mee en voldoet heel goed een echte aan rader j.kraak

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geef een 9

Snelle service, en goed ook

Levering is snel gedaan. De koeriers waren heel behulpzaam . Echter ontbrak het Instructieboekje . Maar die is later digitaal naar gezonden . Al met al zeer tevreden over de snelheid en de service . Zeer bedankt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bij een tweede kans, graag instructie meeleveren

Vertrouwd, net als altijd

De levering is snel, de website is duidelijk en ze zijn altijd goed bereikbaar!

Fijn

Altijd snelle levering, goede klantenservice en betere prijzen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

One stop place for all your electronic needs, flawless experience.

Very satisfied with my purchase and overall experience with Coolblue. Being able to compare products in a very detailed way and ensuring satisfaction is what makes me go to Coolblue over and over again.

• N/A

Headset kapot en opgestuurd ter reparatie. een werkdag na ontvangst van hun kant al een nieuwe in huis. Heel prettig!

prima je zie wat je krijgt

prima je zie wat je krijgt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Weena 64

3012 CN Rotterdam