coolblue, goed, maar vooral leuk

coolblue, goed, maar vooral leuk (dat dus)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top service, en snelle levering met klantvriendelijke support

Had een probleem met apparaat die ik via Coolblue had besteld, na terug sturen kreeg ik te horen dat het apparaat niet gerepareerd kon worden en dat ik het aankoop bedrag terug zou krijgen als een tegoedbon. Heb daarna een nieuw apparaat besteld, kreeg netjes een duidelijke bevestiging daarvan en goede communicatie over de status van de bestelling. Ik vind Coolblue altijd een goed en betrouwbaar platform waar ze klantvriendelijk zijn en betrouwbare service leveren.

Naar verwachting

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Uitstekende klantenservice, bezorger zeer behulpzaam en vriendelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Doen wat ze beloven zelfs een telefoontje dat ze een kwartiertje later komen met bezorgen.

Fijn

Bij het bezorgen wisten we niet dat we voor installatie van de droger 25 euro moesten betalen . Wij hebben het aan de chauffeur betaald en heeft het geplaast

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bij bestellen vermelden kosten plaatsen

Professionele menselijke benadering

Fijne professionele maar vooral menselijke benadering met empathie meedenken. Ga zo door Coolblue!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed, duidelijke informatie en makkelijk te bestellen.

Alleen jammer dat voor 23.59 besteld morgen in huis niet altijda het geval is :)

Bijzonder snelle bezorging.

De eenvoud van bestellen en bijzondere snelle levering. Uitstekende productomschrijving.

Alles super snel en ok.

Alles nagekomen zoals het op de side staat. .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een garantie bewijs van het product bijvoegen.

Heel tevreden

Maken waar wat ze beloven..!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Het product, een Hitachi-LG GP57EB40 Externe DVD / CD Speler en Brander, zal wel goed zijn

Wordt door de diverse handleidingen op het verkeerde been gezet, als zou er een kabel moeten zijn met drie aansluitingen. Die is er niet, alleen een kabeltje met gewoon twee aansluitingen. Zoeken op internet . Vind alleen een handleiding in het Engels wat toch Spaans blijkt te zijn. Dan maar weer bij de Coolblue website gekeken en gewoon gedaan wat voor de hand ligt. Gewoon inpluggen. Dus een heel gedoe voor niets.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een goede installatie handleiding bijleveren.

Helemaal top

Goeie site met snelle bezorging en de producten zijn van goede kwaliteit

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Kan nog ervaring melden heb pas het apparaat

Goed geleverd en gemakkelijk te installeren

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een stekker meegeleverd zou fijn zijn

Snelle bezorging

Wel een beetje raar als je een NAS bestelt zonder HDD of SSD en ze brengen je een thuiskopieheffing voor een externe HDD/SSD in rekening.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooie tv besteld en de volgende dag tot in de huiskamer bezorgd. En nog een hele vriendelijke en vrolijke bezorger. Echt top!

Top!!

Goede snelle service top!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top, fijne bezorger netjes uitgepakt en geïnstrueerd

Fijne wasmachine bezorgd door een toffe bezorger. Netjes op 3 hoog afgeleverd en de verpakking plus oude machine meegenomen. Netjes uitleg gehad over installeren en 1e wasbeurt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, was helemaal af zo

Fijne winkelervaring en correcte levering aan huis

Een goed product kunnen vergelijken op internet. Echter bij het plaatsen van de order bleek een foutmelding voor onze verrekijkers, er zat niets anders op om de voor ons eenvoudig te bereiken winkel te bezoeken. Ook in de winkel bleek de order voor verrekijkers niet maken, maar gelukkig kon het personeel met een omweg toch de verrekijkers bestellen. De volgende dag (wat geen noodzaak was) de levering aan huis, volgens de verschillende app meldingen, met de fiets.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bereikbaarheid website monitoren.

Altijd goed

Ik blijf graag terugkomen. Ook al er iets niet goed is altijd goede ondersteuning.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Helaas niet in lijn der verwachting

Ik koop graag bij Coolblue, zo ook de laatste keer. Ik besloot voor een tweedekans te gaan. Na goed de mitsen en maren te hebben gelezen was ik overtuigd; ik kan gerust hiervoor kiezen. Product is immers alllen geopend en in nieuwstaat. Helaas bleek niets minder waar, duidelijke gebruiks sporen wat bij mij tot grote teleurstelling leidde. Aangezien ik op vakantie ga was er geen tijd te verliezen. Op zondag naar Coolblue Eindhoven en retourneren voor een gloednieuwe. Dat ik daar alsnog € 19,00 moest bijbetalen vond ik een tweede teleurstelling. Het gaat niet om die twee tientjes, meer het principe. Gemiste kans!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Van a tot z een top beleving met een lach

Een tv besteld met een zo dacht ik een passende muurbeugel alles supersnel geleverd maar helaas de beugel paste niet daar weer een afspraak voor gemaakt om om te ruilen en tot mijn verbazing hoefde het niet terug omdat ze de vervanger niet kunnen leveren komt mijn geld netjes terug en heb ik een beugel weg kunnen geven aan de buurman die uiteraard super blij was dus al met al een super service van Coolblue.

Okay but with few notes

The website experience was good, only it would be nice to be able to choose which product you can compare rather than them being picked automatically. The only friction was that my order was delayed, which was not an issue itself, but rather that I didn’t get any information on when it would be coming. I even tried calling, but they weren’t able to help me. When this happens, it would be good to inform so that I can make sure I’m home to pick it up. Other than that, everyone I talked to was very nice!

• If the delivery is delayed, would be great to know which day you can expect it a bit in advance rather than on the day.

Goede combimagnetron voor een mooie prijs. Goede service. Onze oude hebben ze meteen meegenomen.

Kastje naar de muur

Stofzuiger gekocht voor €800, zit volgens de site een dweil bij. Die zit er uiteindelijk niet bij, mailen en bellen met Coolblue. Die verwijzen maar naar Samsung, die op hun beurt weer niet reageren. Twee maanden verder en nog steeds geen dweil…

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verantwoordelijkheid nemen en niet doorverwijzen

Weena 64

3012 CN Rotterdam