Snelle en keurige levering met instructie

De koelvriescombinatie werd door 2 vriendelijke bezorgers netjes op haar plaats gezet en met een digitale instructie was de installatie daarna gemakkelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Handige beugel. makkelijk te installeren

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Veel keus correct behandeld. Goede prijs Op tijd bezorgd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Normaliter prima, maar aflevering door PostNL is waardeloos

Bestellen bij en afleveren door Coolblue is normaal gesproken uitstekend. De prijs iets iets hoger dan elders, maar dan gaat het wel eigenlijk altijd goed. Nu bij een TV die niet geinstalleerd hoeft te worden gaat de aflevering via PostNL helaas. Chauffeur heeft geen zin en meldt het pakket af als Niet Thuis terwijl je de hele tijd thuis bent (en de buren ook), waarna je het pas 2 dagen later aan de andere kant van de stad moet ophalen met een rij van 45 minuten. Tot zover het gemak van thuis laten komen. Graag lekker weer jullie eigen bezorgdienst gebruiken Coolblue want dit is drie keer niks en reden om niet meer bij jullie te bestellen met bezorging.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zelf de aflevering doen i.p.v. PostNL

top!

Pakket tijdig geleverd en duidelijk communicatie betreft aankomst levering. dikke 10

Hoe kan ik nu weten of het goed is ik heb hem nu 2 dagen

Weet nog niks te vertellen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een paar maanden wachten.

Nice

I was pleased with the quick consultation

• N/A

Snel

Snelle bezorging! Top

n.v.t.

n.v.t.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed product, alleen de levertijd was te laat

Bij de bestelde artikelen stond dat het maandag 3 juni geleverd zou worden. Echter het product was te laat ingepakt om nog op 3 juni geleverd te kunnen worden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Doen wat je beloofd

Prima gelopen

Eenvoudig besteld en snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Thank you for your service

You have very good and efficient people working in coolblue. Give them more money because the are working very well

• N/A

Werd keurig en netjes afgeleverd en precies wat we er van verwachten

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle levering, juiste prijs!

Makkelijke website. Juiste prijs. Ruil garantie 30 dagen. Super snel geleverd.

Slechte communicatie

Eerst een bestelling gedaan, kreeg er geen bevestiging van, wel betaald. Dan moet je er zelf achteraan bellen en hoor je dat de order is geannuleerd en het geld terug is gestort. Het geld wat al terug gestort zou zijn stond een dag later plotseling op de rekening.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima webwinkel maar niet transparant proces tweede kansjes

Had een tweede kans gekocht en kreeg geen bevestiging. 6 uur later gebeld, en na uitzoeken bleek het product niet beschikbaar en had een collega net een mail naar mij gestuurd (maar ook nooit ontvangen). Ook was er geen mogelijkheid de bestelling om te zetten en moest ik zelf via de webshop hetzelfde product in nieuwstaat bestellen. Daarna ging alles prima met snelle bezorging en tevreden over product.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beter voorraadbeheer en klantbediening bij tweede kansjes

Goed georganiseerd

Product kwam de volgende dag op het afgesproken moment. Goede service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

ja, jemig... je doet gewoon wat je doen moet

als ik naar de bakker omj de hoek ga komt ie toch ook niet na een dag aanbellen om te vragen of de krentenbollen goed waren? Doe je ding en als het echt fout gaat laat ik het wel merken.. Dat gezeur over hoe goed we wel niet zijn...

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ja, geen ervaringvraag mail meer toesturen

Prima.

Ik kan het in een woord, Prima!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima levering jammer van verpakking

Prima levering alleen jammer dat verpakkingsmateriaal niet werd meegenomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja, wel meenemen

Geweldige service

Onze ervaring is dat je altijd vriendelijk personeel hebt en ze denken altijd met je mee. Problemen bestaan niet wel oplossingen. Ook de website is duidelijk en makkelijk met bestellen. Kort om weg te vreden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Laat en slecht afgeleverd. Product niet conform brschrijving

Twee kans artikel was meer beschadigd dan omschrijving Artikel kwam per post. Aflevering werd tot 3x toe uitgesteld. Zwaar pakket werd in de hal afgeleverd in gescheurde verpakking

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beter controle van tweede kans artikelen

Vriendelijke en goed service!

Coolblue leuk webshop waar ik altijd na kijk. Altijd vind ik wat opzoek ben! Dank u wel!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prima!

Overzichtelijke website met goede keuzehulp.

Door de stap voor stap tot goede keuzes te komen voor m’n nieuwe laptop. Met uitleg! Heel verhelderend.

Weena 64

3012 CN Rotterdam