Super snelle bezorging en service

:-)

Good service

Gast delivery and nice people who delivered

• N/A

Juiste artikel, geleverd volgens afspraak, vriendelijke bezorger.

Juiste artikel, geleverd volgens afspraak, vriendelijke bezorger.

Waardeloze service

Order: 80833887 Pakket is geleverd mer 2 van de 3 artikelen. De laptop van 1400 miste en is niet geleverd. Na contact met klantenservice ruim 2 weken moeten wachten op een onderzoek waaruit de volgende reactie kwam: “we kunnen je niet voorzien van een reactie, inhoud over de informatie van het onderzoek kunnen we ook niet delen. Contact hierover opnemen met de klantenservice heeft geen zin”. 1400 lichter, geen laptop, geen oplossing vanuit coolblue maar een simpele: stik erin we gaan je niet helpen. Erg professioneel en klantvriendelijk, doen alles voor een glimlach! (Sarcasme natuurlijk) echt een waardeloos bedrijf en waardeloze service ik bestel vanaf nu bij bol.com of amazon en niet meer hier. Hoop nog altijd op een oplossing…

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Klachten afhandeling verbeteren

Prima!!

Snelle levering. Leuke aanbieding.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima, maar wachttijd in de winkel was laaaang

Ik wilde een telefoon ophalen, maar in de winkel was het zó druk dat ik een dag later ben gegaan

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verkorten wachttijd:-)

Clear

Everything went as planned, the communication on the packages was easy. I did not experience any trouble.

Vlot geleverd.

Prima geregeld

Coolblue heeft het aankoop- en bezorgproces echt goed in de smiezen. Ik begrijp dat jullie niet de goedkoopste kunnen zijn, maar een verschil van 60 euro op een tv van 979 vind ik toch wel veel. Toch maar voor jullie gekozen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Jullie zijn heel precies in het aangeven van de bezorgtijd. 9.54 uur. De realiteit was 10.23. Dat verwacht je dan niet. Bezorger wel vrolijke kerel.

Afspraak na aanschaf televizie ging conform afspraak , ook keurig bezorgd , vriendelijke bezorgers ook

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Gewoon altijd goed

Coolblue doet hun zaken altijd goed. Ik heb er nog nooit problemen mee gehad, met aankopen of service. Die consistente kwaliteit zorgt dat ik terug blijf komen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Hele fijne winkel, goede medewerkers

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zat een fabrieksfoutje in een product. Kom hem zo omruilen in een van de winkels. Niks op aan te merken. Top service en uitstekend personeel

super

aanrader

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee is al perfect

Excellent service

Easy to order, delivered the next day, great service, recommended!

Vriendelijkheid

Helemaal oké

Besteld, ....de dag erna al ontvangen! Keurig berichtje vooraf! Mijn complimenten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Adverteren met zondag levering en dan niet op zondag leveren

Er is voor de rat niks mis met coolbleu. Alleen heb ik speciaal bij jullie besteld omdat er duidelijk bij stond dat op zondag geleverd werd. Nu is dit niet gebeurd. Dus adverteer er niet mee als het niet waar gemaakt kan worden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Briljant

Je besteld, volgende dag in huis, perfect verzorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Een top ervaring met het bestellen van Lenovo Laptop.

Het is en was een prima ervaring

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Een top produkt met snelle levering

Zocht een flip case voor mijn tablet, eentje gevonden op Coolblue, was van origineel merk met een leuk prijskaartje. Direct besteld en ja, volgende dag in huis. Een dikke tien voor Coolblue.

Vip ervaring

Van Bestelen tot leveren super ervaring, zelfs nog een handleiding voor mijn product erna. Top service!

Goede levering

Belachelijk dat alle communicatie in het engels gaat. In nederland spreek en schrijf je in het nederlands

• Communiceer in het nederlands

Amazing

Excellent service, delivered when promised.

Geweldige snelle levering!!

Zeer snel geleverd. Uit andere ervaringen weet ik als er iets mis zou zijn, heel goede support wordt geleverd

Weena 64

3012 CN Rotterdam