Service was top. Maar levering op zondag vind ik niet fijn

Qua service werkelijk super goed!! Netjes geholpen en goed geregeld. Alleen ik had vrijdag avond rond 19:30 contact en ik kreeg het zondag binnen. Wij vinden op zondag levering niet fijn, helaas weet ik niet hoe ik dit anders zou kunnen doen. Vandaar 3 sterren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Is het nu echt nodig om ook op zondag te leveren?

Behulpzaam en gezellig

Het was ontzettend druk toen ik langskwam, maar toch namen de medewerkers de tijd voor me. Fijn geholpen en mooie platenspeler!

best wel cool

al jaren klant bij coolblue en ook voor de nieuwe tv verliep alles van zoeken tot keuze maken en installeren cool.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geef de bezorger een steekwagen

Zinvolle keuzehulp

In het oerwoud van mogelijke televisies biedt Coolblue een helder verlicht pad naar een eindkeuze. Binnen 24 uur geleverd. Zeer tevreden met het resultaat

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Zoals beloofd

Altijd goed en correct

TOP!! Service, snelheid en vriendelijk

Heel blij met jullie!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nope

Top service. Echt klantgericht!

Zeer prettig systeem. Echt een goede winkel om naartoe te gaan voor goede service en advies. Wordt goed geholpen en nemen fijn de tijd voor je als klant. Supervriendelijk, gedreven en geduldig met de grote "G" ! Top. Echt waarvoor je graag terugkomt. En ook echt zonder opdringen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Heel goede sevice en uiterst behulpzaam

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Clear website. Delivery super fast as usual

Order the evening before and the item is delivered the next day. Hardware always nice even for 2nd hand and delivery fastly

• Website comparator a bit more clear but perfect otherwise

Solide

Altijd degelijk, goede website, goed bestelsysteem en het leveren perfect

• N/A

Prima controller

Prima service, goede controller, snelle bezorging

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De reparatie service versnellen

Fantastische service: snel en adequaat geholpen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Valt niets aan te verbeteren: helemaal top

Geweldig!!

Een aantal weken geleden AirPods Pro gekocht. Afgelopen week bleek opeens dat het opladen niet goed verliep. Case werd goed geladen, de oortjes niet optimaal. Bij het melden van dit probleem meteen nieuwe AirPods gekregen. Echt super service!!

Hele slechte bezorg service

CoolBlue verstuurt via Post NL, en Post NL is te beroerd om iets bij de klanten af te geven. Moet je altijd ophalen bij een Post NL service punt. Is momenteel maar één online winkel die het voor elkaar heeft en dat is de gene met hun eigen bezorg dienst.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven start een eigen bezorgdienst

Zoals altijd prima

Bestelling zoals afgesproken op tijd bezorgd.

Wat een fantastische service

Supper snel geleverd en daarna prima geholpen bij installatie.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke website met voldoende reviews over het product. Daarnaast snelle levering en faire prijs.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

100% betrouwbaar in orde !!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

snelle levering zonder bijkomende kosten

Soepel en flexibel

Ruim een jaar geleden een stofzuiger bij coolblue gekocht en helaas ging deze stuk, na deze terug gestuurd te hebben heb ik zonder probleem een andere stofzuiger uitgekozen. TOP TOP TOP COOLBLUE WAT EEN SERVICE,GEWELDIG

Zeer zeer ontevreden

Wasmachine en droger die afgelopen zaterdag zijn geleverd zijn beide te slecht voor woorden. Wasmachine trilt zowat uit elkaar, droger zonder stekker en 1 voetpoot is volledig afgebroken. Dan nog de afhandeling om de producten op te laten halen is ook verschrikkelijk. Het moet zoals het cool bleu uit komt. Echt mijn allerlaatste keer dat ik iets bij cool bleu heb bedteld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Tot nooit

Duidelijke en begrijpelijke communicatie en vriendelijke en kundige bezorgers

Duidelijke en begrijpelijke communicatie en vriendelijke en kundige bezorgers

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed product, snel gekocht en prettige beantwoording vam vrageng

Aankoop via internet, product opgehaald bij winkel. Alleen dat aanmelden bij de ingang is irritant...voor mij

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verplichte aanmelding skippen

Prima aankoop

Snelle bezorging en een mooie prijs

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vriendelijk en goed geholpen.

Zie bovenstaande.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen