hij doet het prima de deur gong

de deur gong werkt prima.

Gedeeltelijk slecht

Ik zou de bestelling de volgende dag ontvangen als ik direct zou kopen. Heb dat gedaan , krijg dan van post nl te horen dat niet de volgende wordt maar de dag daarna. Dan wederom uit stel van levering. Ik heb dan tegoeden gekregen , maar daar heb ik niets aan . Als Coolblue dat zou crediteren was het nog was het nog wat anders. Ik ben nu 2 dagen extra thuis moeten blijven. Een slechte zaak voor Coolblue. Denk toch volgende keer weer maar bij Bol te bestellen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Doen wat je belooft

Te laat bezorgd

Doet niet wat het belooft.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Op tijd zijn

Precies zoals ik het wilde

E ht Coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

ik krijg een mail van aflevering brievenbuspakketje, maar niks geleverd

mijn vrouw en zoon waren heel de ochtend thuis, er is niet gebeld en niets in de brievenbus gevonden, bij de buren was niets afgeleverd en ook geen notificatie ontvangen, Nu dus maar weer achter de levering aan gaan en kan mijn Ipad dus niet opladen, waardeloos

• Heb je nog tips of verbeterpunten? verbeter de koeriersdiensten

Topservice

Staafmixer had na jaren trouwe dienst de geest gegeven en binnen 24 uur werd een splinternieuwe bezorgd. Ongekende service. Top!

Vriendelijke en behulpzame bezorgservice

Vriendelijke en behulpzame bezorgservice.

Snel geleverd.

Mijn artikel opgehaald in de cookbluewinkel te Breda. Bijzonder vriendelijk en beleefd personeel. Maak je tegenwoordig niet meer mee. Mijn complimenten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Zeer tevreden goed geholpen

Zeer tevreden goed geholpen

Kan niet beter

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering met een duidelijk tijdvak.

Geweldig product!

Geweldig product. Uitstekende kwaliteit. Ik heb nog steeds 2 dezelfde koffers. Ik heb ze nu al een aantal jaren. Geen fouten. Koel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zaterdag besteld en zondag in huis super

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden.

Na het bestellen van een nieuwe tv werd ik goed op de hoogte gehouden i.v.m. de levering. Eerst met een mail over een tijdvak op de bewuste dag van levering. Daarna nog een specifieker mail, en werd kort voor aankomst van de Coolblue bezorger (Thomas) netjes gebeld. Prima geregeld dus. En blij met de Philips Ambilight tv.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

In de winkel afgehaald. De paal waar je jezelf moet melden om af te halen werkte niet en de enige medewerker die er op dat moment stond waar ik het bij wilde melden deed alsof ik niet bestond en negeerde mijn aanwezigheid compleet. Gelukkig was een andere medewerker die later kwam aanlopen wel zo vriendelijk om me even te helpen. Het gedrag van die ene medewerker was kansloos, maar verder een prima ervaring.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meer aandacht voor de klant alles hij vlak voor je neus aan de desk staat

Supersnel

In de avond besteld en de dag erop (op zaterdag) begin van de middag al in huis!

Geweldig!

Van bestelling plaatsen, op de hoogte worden gehouden van je pakket per email, SMS en persoonlijk door de chauffeur worden opgebeld. De betreffende chauffeur was heel vriendelijk en behulpzaam. Top gozer!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik kan mij niks bedenken wat nog beter zou kunnen

Gekozen leverdatum niet gehonoreerd.

Op donderdag een bestelling gedaan met als gekozen leverdatum de daaropvolgende maandag. Eerste leverpoging was echter al op vrijdag, en werd vervolgens naar een pakketpunt gestuurd waar ik het moest gaan ophalen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Als je de optie geeft om een levermoment te kiezen is het praktisch als jullie ook dat hanteren.

Om 2 uur besteld, volgende dag om 10 uur al binnen

Ik ben tot zo ver tevreden, snelle levering

Ik ben tot zo ver tevreden, snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Gewoon goed !

Snel en duidelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle en goede levering!!

Goede uitleg en vooraf aan levering goede communicatie!!

Snelle en goede service

Super. Ze maken waar wat ze zeggen. Top bedrijf !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geweldig geholpen, zij wist waar ze het over had

Heel goed en vriendelijk geholpen

niet tevreden

Ik heb op 29 mei jl tv bij jullie besteld en een dag later werd deze bij ons afgeleverd. Top. Hier krijg ik een glimlach van. Kort hierna heb ik op 31 mei 2024 twee ipads en twee book case besteld en deze zouden normaliter ook een dag later worden bezorgd. Het is nu maandag 3 juni 2024 en de goederen zijn nog niet binnen. Volgens PostNL zouden deze mogelijk vanavond worden afgeleverd. Hier krijg ik dus geen glimlach van.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? bezorging

Weena 64

3012 CN Rotterdam