Fijne zaak waar je wordt geholpen door vriendelijk personeel

Zijn goed geholpen en toen iets niet naar behoren werkte is dit direct opgelost en is er een nieuw product naar mij gezonden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

overzichtelijke site, doen wat ze beloven.

De tefal pan die wij zochten hier gevonden voor de scherpste prijs. Voldoende gedetailleerde omschrijving, een dag geleverd als beloofd.

Super goed

Snelle levering en super geholpen petje af.

Partybox 310

Binnen 1 dag geleverd. Vandaag getest. Super, goede kwaliteit en mega hard. Mijn vader wordt 31 mei 77 en wilde een partybox. Ik weet niet of de buren het leuk gaan vinden. :)

Lekker snel en duidelijk

Bestellen bij Coolblue is altijd prettig. Zonder gedoe bestellen en geleverd krijgen.

CoolBlue goed als altijd

Zoals altijd prettig shoppen bij CoolBlue. Goede site en assortiment, goede prijzen, flitsende en correcte afhandeling, snelle en correcte bezorging inclusief tips voor in gebruik nemen van de vriezer.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Ik heb het keurig op tijd afgeleverd gekregen, was goed verpakt en ben erg blij met mijn toetsenboord en met mijn muis

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Filter (miele) voor mijn stofzuiger bestelt bij coolblue. Goede prijs, scheelde €3 met de elektronica zaak waar ik deze eerder kocht. Daarnaast geen bezorgkosten hoeven te betalen (prijs product €24.99). Snelle service, laat op de dag bestelt en volgende ochtend al in huis door bezorger op de fiets. Altijd tevreden bij coolblue. Je krijgt er goed degelijk advies en ik ga graag naar deze winkel om me voor re lichten over een aankoop. Bestel liever hier dan bij de media markt waar ze een belabberde klantenservice hebben. Ook prettig zijn de mails die je na je aankoop krijgt, er wordt extra info gegeven over het product en het gebruik ervan. Echt top.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Helemaal naar verwachting met een glimlach!

Product perfecte staat en op tijd ontvangen. Goede communicatie en planning! Prettige bezorgers en ja met een glimlach!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Prima winkel om wat te bestellen. Je word op de hoogte gehouden van: bestelling tot en met (snelle)levering. Ik zou andere mensen coolblue niet afwijzen als ze bij coolblue willen bestellen.

Snell service

Pakket was de volgende dag binnen, met vriendelijke fietsbezorger

Netjes op tijd,

Vriendelijke bezorger

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

alles netjes op tijd gestuurd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Super fijn geholpen, duidelijke uitleg

Daardoor ook de juiste keuze gemaakt!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Levering niet op afgesproken dag

Ik heb bijbetaald voor avondlevering een paar dagen later. Vervolgens wordt het pakket al een dag eerder bezorgd als ik niet thuis ben. Nogal jammer dat je betaald om Een tijdstip te kiezen dat je thuis bent en het vervolgens alsnog op een ander moment wordt geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Houd je aan de gekozen bezorgdatum, vooral als mensen ervoor betalen

Very happy!!!

Very professional, excellent product , I'm happy....

• N/A

prima, mooie en snelle service

x

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel ontvangen, goed verpakt. Zeer tevreden.

Snel ontvangen, goed verpakt. Zeer tevreden

Volledig, snel en netjes

Alles kun je op CoolBleu vinden. Altijd is goedkoper dan de concurrent. Ik heb op zaterdagmiddag besteld en zondagochtend in huis. En tot slot een nette bezorger, tot in de hal bezorgd en goede uitleg op voorhand over garanties en voorwaarden. Niets meer aan doen. Cool! Bleu.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen!

niet zo goed

Mijn bestelling zou 27 mei bij het afhaalpunt beschikbaar zijn maar is volgens de tracking nog onderweg met Post.nl, help! Bestelling 81055455 Matthea Cremers

Snel en betrouwbaar

Overzichtelijke webshop met een uitgebreid assortiment. Prima product informatie en een goed georganiseerde klantenservice.

Slechte levering

Zonder aan te bellen buiten neergezet. Waarde pakket 1400€. Erg slecht

• Laat de bezorger eens aanbellen. COVID is er niet meer.

Eenvoudig, duidelijk en snel

Wederom een goede ervaring bij Coolblue. Bestelling gaat eenvoudig middels duidelijke website. Op tijd bezorgd en met duidelijke beschrijving en handleiding van het bestelde product. Na levering ook mail met uitleg en omschrijving, hoe te handelen indien het bestelde niet goed is of geretourneerd gaat worden. Top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Goed geregeld!

Snel, humorvol en betrouwbaar.

Matig

Bestellen top. Bezorgers heel matig. Wilde de koelkast niet boven bij de voordeur zetten. Niet de oude meenemen die wel was aangemeld. Niet uitpakken en verpakkingsmateriaal meenemen. Al vaker bij jullie besteld was top. Deze ronde niet.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

Weena 64