Ophalen bestelling rampzalig.

Omdat onze oude Miele op zaterdag na ;0 jaar trouwe dienst, plots de geest gaf kozen wij ervoor om bij Coolblue een Bosch te bestellen en die nog dezelfde dag op te halen. Maar dat draaide uit op een teleurstelling. Nergens een parkeerplaats te bekennen behalve misschien in een peperdure parkeergarage. Toch maar even voor de deur neergezet met knipperlichten aan. Maar binnen bleek de wachttijd opgelopen tot ruim een half uur. Nee dank u. Snel weer weg dus. Dat doe ik in de toekomst niet alleen anders maar ook elders.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Andere locatie zoeken.

Goed product, snelle levering door vriendelijk personeel

Mijn tv is op zondag bezorgd door een vriendelijke bezorger,

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen goede servicegerr

Keurig

Op bezoek bij de nieuw winkel in Hengelo, vriendelijke ontvangst, hulpzaam en geschikte verkoper. Een product niet in magazijn maar volgende dag toch thuis beleverd en dat is snel

Hele vriendelijke bezorger

De bezorger belde netjes vantevoren dat hij eraan kwam en heeft zelfs even geholpen de (redelijk zware) doos met mij boven te zetten. De bezorger was heel vriendelijk en netjes. Als bedankje heb ik hem een heeeele GROTE reep chocolade meegegeven. Top service en dat voor op een zondag !

Helemaal tevreden.

'S middags bested en 's avonds opgehaald. Bestselling were ook feestelijk ingepakt.

Snel besteld

Bestelling opgehaald in de winkel, jammer dat je voor afhalen in de wachtrij komt samen met andere die advies willen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Aparte wachtrij voor ophalen.

Goed geregeld

Klant vriendelijkheid

Topbedrijf

Snelle levering goede prijs kwaliteit

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee zeker niet

Coolblue maakt de slogan waar

Zelfs op zondag geleverd

Coolblue levert zelfs op zondag, zaterdag afwasmachine kapot gegaan en zondag begin van de middag een nieuwe geleverd, dat is toch een top service. De bezorgers waren erg behulpzaam en vriendelijk, ook weer top. Coolblue echt een aanrader!

Vlot en accuraat

Beter kan niet! Vriendelijke fietskoerier op de aangekondigde tijd!

Vriendelijke bezorging. Goede communicatie. En alles werkt natuurlijk

Vriendelijke bezorging. Goede communicatie. En alles werkt natuurlijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Product bestellen was makkelijk en werd de volgende dag geleverd. Toppie!

Super snelle levering

Erg goede service en snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Netjes op tijd en zeer vriendelijk personeel. Koelkast zonder problemen uitgepakt en geen schade.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Site, prijs, communicatie, bezorging, alles prima!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet zoals beloofd kortingsbon voor volgende bestelling ontvangen.

Er zat vocht in mijn deurbel, binnen enkele dagen een nieuwe binnen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, zo door gaan!!

Persoonlijk, kundig en vlot.

Goed geholpen in de winkel. Bij retourneren/ omwisselen goed telefonisch op weg geholpen en direct hersteld.

Uitstekend.

Levering als beloofd.

Helemaal goed

Goede service, en heel klant vriendelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Gewoon lekker zo doorgaan

Zoals gewend: top

Volgende dag bezorgd door vriendelijke jongens en werd prima op de hoogte gehouden v d levertijd. Tot nu toe dik tevreden met de nieuwe tv met soundbar !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

op tijd en netjes geleverd

Weena 64

3012 CN Rotterdam