Super zaak

Alles word altijd goed en correct afgehandeld

Snel en kundig geholpen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Netjes de volgende dag geleverd

Prima lady shave

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Het had fout kunnen lopen!

Toen ik afgelopen zaterdag mijn pakket ging ophalen bij het PostNL punt was het noemen van postcode/huisnummer en mijn naam voldoende om het mee te krijgen. Legitimatie en/of handtekening werd niet gevraagd. Was niet nodig werd mij verteld. Dat lijkt mij heel raar voor een reciever van meer dan 500 euro! En het ligt niet aan het pakketpunt want een paar dagen ervoor werd mij er wel naar gevraagd voor een pakketje van slechts 6,95.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie boven

Curios

I trust the Coolblue but there is looks like little hair is in the box and it is healt product. I am not sure is this product used before?

• N/A

Goed geholpen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door!!

Alles snel en vlot

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goed snel en betrouwbaar!

Mijn aantal gegeven sterren zegt genoeg.

Professioneel service

Ik heb een blender bij jullie gekocht,helaas naar 1 jaar was kapot. Ik heb telefonisch contact met klantenservice gehad en terug gestuurd naar reparatie service. Naar paar dagen nieuwe blender gekregen.Top!

Super service

Snelle levering, goed verpakt, aardig bezorger.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Uitmuntend

Fijne website. Bestelling verliep als afgesproken. Netjes op de hoogte gehouden van de bezorging. Bezorger netjes en zeer vriendelijk. Dikke pluim voor cool blue

correct en vlot geleverd

Professioneel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? NEE

Onjuist geïnformeerd

Op 23 mei een Senseo 250/10 met €25 cash back aangeschaft. Nu blijkt dat deze actie verlopen is ondanks dat op uw site op 27 mei deze actie nog nog wordt aangeboden. Na overleg werd inderdaad aangegeven dat deze aanbieding niet meer geldig was en is mij een te goed bon van Coolbleu €25 aangeboden. Dopt invaliditeit is het bijna onmogelijk een winkel te bezoeken. Op mijn verzoek €25, terug te geven werd ontkennend geantwoord. Kortom, voor mij geen glimlach!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De klant juist en volledig informeren

Very noice and quickly

I had a nice experience with coolblue. Ordered item to a shop, and it was very easy to collect it. Thank you!

• N/A

Het bestelde artikel is op de correcte wijze bezorgd.

Ik ben al tijden fan!

Asos ik nieuwe elektronica zoek dan is Coolblue mijn go-to website! Hier kan ik alles goed vergelijken en vind je ook nog eens veel extra info. Ook heeft Coolblue een supergoede klantenservice en leveren ze razendsnel je producten! Echt top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle bezorging, behulpzaam personeel en goede service

In de fysieke winkel word ik altijd zeer goed en vriendelijk geholpen, ik ben erg tevreden over de service. Ik heb nu voor het eerst een online bestelling gedaan en dit werd de volgende dag al bezorgd, TOP!!!

Snel, foutloos, prima!

Gewoon prima

Te duur geworden

Ik heb 10 jaar alleen maar bij Coolblue gekocht, echt alles. De prijs was altijd of de laagste of een paar euros duurder, maar de service was super goed, dus heb ik daar altijd blijven kopen. Tegenwoordig is Coolblue altijd de duurst en op een bedrag van 200 euro soms 50 euro duurder dan Bol of Amazon. Ik koop dus bijna nooit meer bij Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prijs

Top!!!!!

Goeie service respect voor de boys

Beste winkel

Prijs en kwaliteit van product is uitstekend.

Prima koelkast snel bezorgd

Fijne ervaring met Coolblue, de bestelling precies zoals afgesproken bezorgd

Te duur

Had graag eerder en vaker iets willen bestellen, maar jullie zijn gewoon duurder dan de concurrentie. Nu vond ik iets dat dezelfde prijs was als overal, dus kon ik wat bestellen. Vreemde formule.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meegaan met de prijs

Snel!

Snelle verzending!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik vind de cool blue bus toch leuker dan de PostNL bus

Weena 64

3012 CN Rotterdam