Toppie

Snel en netjes geleverd

Goed product, snelle levering

Fijne pop up van de aanbieding. S avonds besteld,de dag erna netjes in huis

Scheerapparaat

Ik ben super te vreden en werd super netjes geholpen en goede service ik ben super blij met me Nieuwe scheerapparaat

Top.

Ik vind de uitleg van de producten fijn, de vergelijkingsoptie en de service.

Snelle levering,keurig op tijd

Coolblue doet wat t belooft

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Product nog niet binnen en geen service

Bestelde bij Coolblue zodat ik het binnen 2 dagen zeker in huis had aangezien ons koffiezetapparaat kapot is. Inmiddels paar dagen verder en nog niks geleverd. Klantenservice kon niet helpen, kreeg een kadobon die maar een dag geldig was. Had ik dus ook niks aan. Hele slechte eerste ervaring

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere service

Goede en snelle service !

Altijd goede en snelle service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima stofzuiger, precies wat ik verwachte.

Fijne stofzuiger met een lang snoer waardoor ik in 1 keer de hele verdieping kan zuiden.

makkelijk en vriendelijk

makkelijk met voldoende informatie thuis kunnen winkelen online, met het gemak van ophalen en service in de winkel en de vriendelijke assistentie aldaar (Tilburg)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zuil bij binnenkomst op aanmelden zetten na gebruik

Prima prijs. Volgende dag geleverd.

Geweldige service

Goede service. Website is duidelijk genoeg. Aanvullende informatie is ook beschikbaar. Ook bij de aftersales werkt het prima.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De inhoud van de site heel goed controleren. Ik bestelde iets dat achteraf niet bij een andere aankoop paste.

Snelle levering, dik tevreden.

Helemaal top.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? neen

Heb een draadloze steelstofzuiger besteld, het product is zoals op de site beschreven. Wel wat prijzig vind ik maar werkt naar behoren. De levering had ik de volgende dag thuis zoals aangegeven op de site en werd goed op de hoogte gehouden. De site is overzichtielijk, kon mijn product gemakkelijk vinden en betaling was ook gemakkelijk.

Prima ervaring !

Uitstekend! Simpel te bestellen via website, ophalen in dicht bij zijnde winkel. Correct en snelle info over het bestel proces! Alles conform de informatie gewoon top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk bestellen en goede service

Bestellen ging heel makkelijk ook het bepalen van het bezorgmoment. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de status van de bezorging.

Snelle verzending zoals beloofd

Donderdagavond Naim Muso besteld, volgende ochtend verzendbevesting en ‘s avonds in huis. Zo hoort het.

Duidelijke en snelle bezorging

Duidelijke en snelle bezorging!!

Super efficient

Ordered item at lunchtime. It was here before lunchtime the next day. Great!

• N/A

Zoals beschreven geleverd.

Alles gedaan zoals beschreven. Oude machine meegenomen en verpakkings materiaal ook netjes meegenomen.

goed geregeld

ga zo door

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en zeer bijzonder dat er per bakfiets werd geleverd.

Failed delivery to automaat

Unable to deliver to the selected dropoff point. Unable to pick up until Monday due to delay. The location should not be an option if it cannot be delivered to that location.

• Would you recommend us? No
  • The location should not be an option if it cannot be delivered to that location.

enkel positief

duidelijke navigatie op de site, eenvoudig bestelproces, snel geleverd, degelijk verpakt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Fantastische klantenservice

Na 1,5 jaar een klein defect aan mijn eufy deurbel. Artikel online aangemeld en opgestuurd, de volgende dag een nieuwe in huis. Ik ken weinig bedrijven die zo’n service kunnen overtreffen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Betrouwbaar

Ik wil graag originele Apple producten kopen, en geen **** krijgen. Daarom coolblue! En uiteraard de snelle levertijden!

Weena 64

3012 CN Rotterdam