Prima producten

Donderdagavond besteld en kon het vrijdagochtend al ophalen. Snelle levering, maar het was lastig af te halen in de winkel in Hengelo. Producten zijn perfect!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verbeter het proces voor afhalen producten in Hengelo

Snelle levering van m'n stofzuiger.

Zeer te vreden

Nog nooit problemen gehad met coolblue Goede service! Snelle verzending

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Pakketje werd niet op toegezegde tijd bezorgd.

Koos voor jullie omdat volgende dag bezorgd zou worden. Daar geadresseerde, mentaal beperkt, vrijdag hele dag heeft gewacht, het nu weekend is en post.nl voor zover ik weet niet op maandag bezorgt wordt het dus op zijn vroegst dinsdag! Een vervelende ervaring die voor veel onrust en stress zorgt Jammer M.wijman Curator

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Op tijd leveren

Ik heb een wasmachine gekocht, goede uitleg, zeer vriendelijk personeel. Ik zal zeker terugkomen als klant.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik bestel vaak bij coolblue. De prijs is goed en de service is ook perfect.

Mooie prijs product Snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Gewoon goed, zoals altijd

Alles ging vlot en op tijd, bij ons komen ze altijd hun afspraken na. Ik heb een vaatwasser besteld, die was wel duurder bij Coolblue dan bij de concurrent, maar vanwege de uitstekende ervaringen in het verleden, vind ik het toch beter en betrouwbaarder.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet verslappen, zo doorgaan!

Vriendelijk en goed geholpen

Jeffrey, die ons geholpen heeft bij het maken van een keuze voor een grasmaaier, was zeer behulpzaam, was duidelijk in zijn uitleg, vriendelijk en zelf enthousiast !

Heel goed!

Je wordt goed op de hoogte gehouden via mail ober welke tijd, de bezorger belt als ie er bijna is. De bezorger was vriendelijk. Tevreden dus.

Goed en supersnel

Mijn Miele stofzuiger ging in rook op na 24 jaar, dus ik had direct een nieuwe nodig, en weer een goede. Was met het grote aanbod en de keuzehulp zo gepiept en de volgende dag had ik de nieuwe stofzuiger, uiteraard weer een Miele, al in huis. Fijn!

Snel en correct geleverd

Altijd prima en snel geleverd door Coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue vind ik een fijne webshop snelle levering . En winkel in Utrecht ook echt top, Heb er al diverse electronica gekocht. service is ook top. een echte aanrader .

Niet tevereden

Ik kocht een Acer Predator Orion 3000 en kreeg deze 22-05-2024 binnen. Alles aangelsoten en toen was er alleen biep, biep, biep, geen beeld helemaal niets.. Ondersteuning gebeld, geluid laten horen en ja was niet goed , maar hij zou de volgende dag worden opgehaald en tevens zou ik een andere krijgen, dus omruiling. Op 23-05-2024 stond idd een busje van Coolblue voor de deur zonder PC. Chauffeur nam de oude PC mee en voor ik wist was hij weg, niets ondertekend ofzo. Ik kreeg snel daarna een email, "je bestelling is bezorgd, veel plezier met je bestelling, met als bijlage het bezorgbewijs door mij ondertekend, er stond idd een kriebel maar zeker niet door mij getekend. Direct gebeld naar klantenservice en er was dan toch een misverstand, er waren valse beloftes gedaan en ik moest wachten tot mijn oude PC retour was geboekt. Op de site staat nu ( 25-05-2024) nog steeds dat er een retourmelding is, maar nog niet in proces ??? Ik heb op 24-05-2024 nogmaals gebeld of alles wel goed gaat, is tenslotte een flink bedrag, Ja hoor alles gaat goed u krijgt vanzelf een track&trace van de nieuwe PC, binnen nu en een dag. Helaas nog niets gehoord, geen bijgewerkte site en app werkt al helemaal niet bij retour en reparaties. Was altijd meer dan te spreken over Coolbleu, heb er al veel gekocht maar nu ben ik er wel klaar mee.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen beloftes maken die je niet na kunt komen en betere service verlenen.

Gewoon betrouwbaar, goede prijzen en snel.

Zoals verwacht is de order prima uitgevoerd, Maaren compliment aan de bezorger. Vriendelijk, correct en een toonbeeld hoe bezorging moet zijn. Geef het aan hem door, want hij verdient het. Juist die laatste schakel is zo belangrijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed...alleen het bespringen bij de voordeur vind ik wat minder.

Bestelling was niet te vinden in mijn mailbox. Ik ben onmiddellijk na de bestelling afgereisd naar het opgegeven filiaal. Ik heb me kennelijk iets te vroeg gemeld. De ontvangst vond ik hoogst onplezierig. Dat lag niet aan de jongeman bij de voordeur. Maar het concept om de klant meteen in zijn nek te springen vind ik hoogst irritant. Ik reageer maar in uw eigen schrijfstijl. Naar ik aanneem heeft u hier begrip voor. Mvrgr Henk Leenders

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bespring de klant niet meer bij de voordeur. Het lijkt zo wel een blauwe sekte waar je binnen gaat.

Bedankt voor de snelle levering Coolblue

Ik ben blij met mijn Bose speaker, een kleine opdonder die heel mooi geluid en bass uitspuugt, woww wat geniet ik hiervan. Waar ik voorheen alleen in de avond op bed muziek draaide met mijn eenvoudige speaker luister ik nu, mede hierdoor de hele dag muziek. De speaker past nu makkelijk in mijn koffertje als ik met vakantie ga. Qua geluid kon ik niet anders verwachten van Bose want vaders had ook een installatie in huis staan en hij genoot hier dagelijks van.

prima 1 opmerking

terugbrengen in de winkel gaat prima. knusse koffietafel een lekkere koffie. Wel fijn als je een inleverbewijs in je hand krijgt. Er zullem v ast printers staan bij de servicebalie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie boven

Snel, goed en goed geprijsd

Goede site, snelle levering. Goede prijs

The best

The staff is always nice, this time wasn’t exception, the only thing is that when I went upstairs picking up my order, I didn’t like how I was told about the warranty, before it was like “do you want extended warranty or no?” I liked it more)

• Don’t put a monologue about extended warranty

Very disappointed

Unfortunately my most resent experience is extremely disappointing. I ordered ironing board and at the moment of ordering it was promised to be delivered next day. This was the reason ordering at CB and not at Amazon. However, nothing was delivered next day, and day after. And today when I was out on long time ago scheduled appointment- delivery by Post NL arrived. Now, because I missed it, I have to go to the pick up point and get 9 kg package to my home myself. Not only I do not have iron board in promised time, but getting it to my house is likely to cost me low back pain.

• Would you recommend us? No
  • N/A

Ik koop hier met een glimlach, en zij lachen terug.

Een fijne prettige ondernemer met goede uitleg over alle artikelen op de website. Snelle servies en netjes verpakt. Soms is hij wel wat duurder dan de concurrent maar bij problemen kun je op hun vertrouwen. Heel belangrijk.

Terrible

Not what i expected for Them terrible

• Would you recommend us? No
  • Patience and efficiency

Perfect service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

De ene dag het product besteld en de volgende dag netjes afgeleverd. Top dus!

Weena 64

3012 CN Rotterdam