Geweldige service na opstartproblemen.

Ik bestelde een laptop. Helaas bleek ik het geluid en de bluetooth niet te kunnen installeren. Daarop ging ik naar het Filiaal van Coolblue in Leiden. Luke heeft mij heel goed geholpen. In de winkel kreeg ik een ander laptop en hij liet zien dat het geluid het deed. Thuis bleek het eerste opstartscherm voor installatie van de laptop niet goed met de muispad over weg te kunnen. Daarom belde ik de helpdesk en werd daar heel goed geholpen door Senne. Het resultaat is dat ik nu een heel fijne nieuwe en werkende laptop heb.

Alles prima!!

Snel geleverd. Goede omschrijving van magnetron. Eenvoudig te bedienen voor dementerende moeder. Komen op gas kan niet meer prima oplossing deze magnetron.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

snelle en juiste levering.

verpakking had iets beter gekund maar spullen heel aangekomen, mag eigenlijk niet klagen dus.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? 2 propjes papier ipv één?

Geweldig!

Donderdag na eerst goed geadviseerd te zijn in de winkel, een stofzuiger en wasmachine besteld. Beide keurig op tijd geleverd. Wasmachine netjes geinstalleerd door 2 kundige medewerkers. Met humor. In mijn geval was het dus service met een schaterlach :) Ik ben een zeer tevreden klant!

Super snelle levering

Jullie zeggen dat jullie de dag erna leveren en komen t ook na! Super fijn! Wij gaan vaker bij jullie bestellen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door!

Mijn bestelling werd keurig en snel verwerkt en prima bij mij thuis afgeleverd.

zeer goede ervaring. Bij iedereen aan te bevelen

Slecht bezorging

Werdt in de Hal neergezet en was moeilijk voor mij met mn 75 om in mn woning te krijgen, eenmaal uitgepakt was de afzuig beschadigd zat een deuk in de achterkant,dus niet blij mee.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee,

Snel geleverd, duidelijk advies

Smartwatch werd de volgende dag geleverd, met hierbij mail hoe te installeren en tips.

Heel positief.

Wat ik tot op heden besteld heb, is heel goed ontvangen en voldoet aan de verwachtingen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Fijne koop ervaring met heldere communicatie!

Altijd fijn om bij jullie iets te kopen, heldere communicatie en de volgende dag op de afgesproken tijd een vriendelijke fietsbezorger voor de deur met je pakketje. Wat wil je nog meer?!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geen uitstekend omdat de levering via PostNL ging en daarvoor had ik niet gekozen

Bestelling prima zoals ik gewend ben. Dat de levering via PostNL is gegaan vind ik niet goed. Leveren niet aan huis maar bij een box. Heb liever dat CoolBlue zelf levert.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Coolblue moet zelf de spullen leveren.

Altijd goed via coolblue

Alle bestellingen van Coolblue worden goed afgehandeld. Bezorging is snel en netjes en de bezorgers zijn altijd vriendelijk en attent. Een van de beste bedrijven om je spullen te bestellen.

Goed contact

Waardeloos

Het verkeerde product geleverd . De oplossing van Coolblue is: Wij doen het verkeerd en jij mag het oplossen Met een glimlach ,pieter .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beter je best doen ,en beter controleren

Alles

Snel op tijd geleverd

Netjes. Goede service. Nette winkel

Zie hierboven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja het McDonalds/Starbucks idee bij het op halen van een bestelling vind ik overdreven. Beetje poppenkast hoek gevoel met grote beeldschermen met je naam erop en ook nog eens omroepen. Verder vind ik de contact betaal machine irritant. Pakt de biljetten niet doet en/of gooit ze eruit. Dat kan beter

Snelle service, goed advies en bij problemen meteen een goede en passende oplossing.

Goed tevreden

Avond te voren besteld, en de andere morgen om 9uur al bezorgd.

9 van de 10 keer gaat het goed

Nette levering

Snel levering.

Geleverd zoals afgesproken!

Teleurgesteld

Ik heb in het verleden een koelkast van Haier gekocht en helaas ontdekte ik na de garantieperiode dat het bovenste deel (de koelkast deur) helemaal verkleurd was. De deur oogt groen in plaats van RVS. De lades zijn nog wel mooi van kleur. Ik heb dit gemeld en kreeg als antwoord dat ik een nieuwe deur kon bestellen. Deze kostte nagenoeg evenveel als een compleet nieuwe koelkast. Ik heb er begrip voor dat het lastig was omdat het buiten de garantieperiode viel, maar enig overleg of excuses of wat dan ook, was wel fijn en op z’n plaats geweest. Niets van dat alles, alleen een offerte voor een nieuwe deur. Vandaar: teleurgesteld.

prima..

wat ik ook bestel de bezorging is supersnel in huis,en dat doet toch bij iedereen een glimlach doen haha..

• Heb je nog tips of verbeterpunten? is al goed.

Keurig op tijd geleverd

Je besteld en de volgende dag word het in prima staat geleverd

Worst customer service ever

Replaced a phone’s battery. I was told that it took 2 working days and they would send a notification by email. So I left my phone there. I waited for 3 days and I didn’t receive any email, I had to come to see what happened. The staff said I had to wait for 2 working days because iPhone didn’t work during the weekend. This was a lie, because i brought my phone to Coolblue on Friday; the day after, my friend phone’s battery was replaced at the iPhone store. I continued to waiting for 2 working days. No email again. After waiting for 2 days, I came there again at 5pm and was told that I had to wait for more one hour. The reason they provided is that it’s due to weekend. That’s very appropriate answer. The staffs at coolblue have long weekend from Friday to Wednesday of the week after.

• N/A

Weena 64