Worst customer service ever

Replaced a phone’s battery. I was told that it took 2 working days and they would send a notification by email. So I left my phone there. I waited for 3 days and I didn’t receive any email, I had to come to see what happened. The staff said I had to wait for 2 working days because iPhone didn’t work during the weekend. This was a lie, because i brought my phone to Coolblue on Friday; the day after, my friend phone’s battery was replaced at the iPhone store. I continued to waiting for 2 working days. No email again. After waiting for 2 days, I came there again at 5pm and was told that I had to wait for more one hour. The reason they provided is that it’s due to weekend. That’s very appropriate answer. The staffs at coolblue have long weekend from Friday to Wednesday of the week after.

• N/A

Levering prima

De levering was prima op tijd. Bezorgers vergaten alleen het oude apparaat mee terug te nemen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Oude apparaat mee retour nemen

Slechte service, niet klantvriendelijk

Product (autoradio) besteld, bleek incompleet. Kabels ontbraken bij uitpakken van de doos. In plaats van dat er gezorgd wordt dat ik de kabels alsnog krijg wordt retournering aangeboden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zorgen dat producten compleet zijn

Goed en vriendelijk

Bedankt voor je hulp Robert!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima geholpen in de winkel en ook op tijd geleverd.

Niet ontvangen

Product is waarschijnlijk ergens in de buurt afgeleverd; ik was thuis; krijg uur na tijdslot melding dat het pakket bij de buren is afgeleverd op een adres dat niet bestaat. Het is nu vier dagen in onderzoek..

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Correct afleveren; igv ‘niet thuis’ even bellen.

Super snelle levering, geheel zoals gezrgd!

Prima, goed geregeld

Nieuwe droger gekocht. Ik heb hem nog niet gebruikt maar dat komt goed.

Een dikke 10

Nu BCC ter ziele is, is Coolblue wat mij betreft de enige witgoed en elektronica zaak in Nederland die nog uitmuntende service verleent.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima en snelle levering vanuit de winkel

De winkel nodigt uit om binnen te blijven. Het personeel komt gedreven over. Ook vriendelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geluk is niet te koop, maar bestellen bij Coolblue maakt je wel gelukkig

Toen Harald de fietskoerier halverwege de trap was met mijn Internetswitch brak de zon door en leek de zomer te beginnen!

Goed,snel en concurrerend.

Zeer snelle levering, maar vooral correcte aanduiding v.w.b. tijdstip aanlevering. Niet zoals anderen melden ;In de morgen of de middag, waardoor je uren niets kunt ondernemen.

Teleurgesteld

Voor 23.59 besteld morgen in huis ging helaas niet op in mijn geval !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Dag erna leveren als je dit belooft

Netjes en goed geholpen

Mijn iPhone was vergrendeld en de camera’s waren stuk, eerst hebben ze mijn iPhone ontgrendeld en daarna mijn camera’s vervangen. Ik kon mijn toestel na 2 uur gerapporteerd weer ophalen

Goed product, snelle verzending/bezorging

Goed product, b keus als beschreven. Top verpakking en verzending. Snelle bezorging.

Wel okee

Ik heb gekregen wat ik nodig had, maar de verpakking was echt overdreven. Ik heb in 1 dag meer karton weggegooid dan normaliter in 3 maanden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kijk goed naar de ecologische voetafdruk van de producten in het assortiment

Ruim assortiment, overzichtelijke website. Snelle levering en goede service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee niet nodig:-)

blij met die glimlach

Ik heb bij cool blue een smart tv gekocht de Samsung 32t5300 Tijdens de bestelling staat er op de site bij. We nemen je oude apparaat gratis voor je mee, als hij klaar staat bij de voordeur. Dat is makkelijk dacht ik hoef ik er niet mee te slepen ,ben slecht ter been. Volgende dag tussen half 9 en 11 uur zou hij komen. En ja hoor daar is de bezorger , tv naar binnen maar oude tv meenemen , neeeee die neem ik niet mee was zijn antwoord. Nou blijkt dat er ergens op de site staat dat er verschil zit tussen de coolblue bezorger en post nl bezorger ,en dat heb je maar te weten als consument ,en dat allemaal voor een glimlach. de nieuwe tv is trouwens prima hoor ,en de oude tv is verdwenen in de kliko waar hij niet thuis hoort. Dank je wel coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ooohhhh te veel om op te noemen.

Topervaring. Snel geleverd, zeer vriendelijke bezorging. En goede servicevoorwaarden.

Alles voor een glimlach

Ja, zo is mijn ervaring bij Coolblue. On-line de bestelling gedaan. De volgende dag opgehaald en betaald bij Coolblue. Dat is nog het mooie van Coolblue. Betalen kan nog contant. Al bij binnenkomst, werd ik van harte welkom geheten en gelijk snel geholpen. Top service van begin tot einde en dat alles voor een glimlach!

Heb anders ervaren

Nu was er maar 1 bezorger. Deed zijn werk, maar nam niet het verpakkingsmateriaal mee. Wat ik al zei, gij deed zijn werk, maar dat was het dan ook. Eerder wel heel leuke en vriendelijke mannen gehad.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? " alles voor een glimlach" is het motto. Misschien toch iets meer gemotiveerd personeel sturen.

Reparatie prima maar dure iPhone nu wel in kwaliteit minder

Op zich reparatie prima en zorgvuldig. Maar ik baal wel dat mijn dure iPhone nu niet meer spatwaterdicht is. Had het netter gevonden als ik een nieuwe ontvangen zou hebben, zeker omdat ie zo snel en onverklaarbaar na aankoop kapot is gegaan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? In dit specifieke geval was vervanging passender geweest.

Tof

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goede service en snelle levering

Goede service. Vorig jaar wasmachine gekocht en deze maakte veel lawaai. Na melding is de klacht keurig opgelost en draait machine weer als een klokje. Reparatie onder garantie . Zeer tevreden over afhandeling. Kortgeleden weer iets besteld en snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zou het niet weten.

Top ervaring!

Scherpe prijs en snelle levering. Zonder bezorg kosten.

Weena 64

3012 CN Rotterdam