Erg fijne service

Naar binnen en naar buiten in 15 minuten. Daarbij ook nog eens mijn screen protector geplaatst op de telefoon en leuke medewerkers :)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Lucas was a extremely kind person to work with

Hello - I am an expat from the US. We came into the store for help, and worked with Lucas in your Haarlem location. He was extremely kind and helpful even at the end of the day. As someone who just moved to the Netherlands, I am hesitant to speak english out of respect, but Lucas had no problem speaking english to us. The language was only part of the experience, he was extremely helpful, kind, and asked questions and worked with us as we ordered many items. I wanted to share this so that Lucas could potentially get some sort of recognition from your Haarlem Location. Thanks,

• N/A

goed geregeld

On line telefoon besteld. Volgende dag afgehaald. Alles prima geregeld. Instructiemail en factuur eveneens via de mail. Nette winkel in Den Haag. Goed bereikbaar

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zowel in de winkel als bij bezorging top geholpen.

Heel netjes!

De fietsbezorger liet keurig optijd weten dat hij langs kwam. Zelf was ik niet thuis. Ik werd door de bezorger gebeld nadat hij het pakketje aan mijn vriend had gegeven. Heel netjes dat ik daarover gebeld werd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Van begin tot eind van bestelling PERFECT !!!

Buitengewoon!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

ondanks extra betaling de levering was 2 uur te laat

ik heb twee uur na de afgesproken tijd moeten wachten voor mijn pakket

• Heb je nog tips of verbeterpunten? maak geen afspraak die je niet kunt voldoen

all good

all good

• no

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Heel eenvoudig om te bestellen en het product wordt snel geleverd en goed verpakt zodat het met het transport geen schade oploopt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

een bestelling waar je vrolijk van wordt

Heel positief - de bestelling afgehaald in de winkel. Eigenlijk de enige winkel die ik ken waar medewerkers er altijd alles aan doen om je blij de deur uit te laten gaan met je produkt. Verder alles ook snel en helder.

Snel en goed opgelost!

Smartwatch ging kapot. Na een prettig telefoongesprek met Coolbue medewerker heb ik het horloge opgestuurd voor reparatie. Kleine 2 weken later mail dat deze niet te repareren was en dit model niet meer leverbaar was. Op mijncoolblue kreeg ik tegoed gestort (volledige aankoopbedrag) en heb ik een nieuw horloge uitgezocht die ik een dag later binnen had. Zeer tevreden met de manier waarop dit opgelost is!!!

tevreden

Ik ben tevreden over de bestelling en levering. Wat ik wel jammer vond is dat ik dinsdagmiddag ging kijken wat ik wilde bestellen, maar ik mijn bestelling niet kon plaatsen, omdat ik op voorhand moest betalen op zich geen probleem, maar ik was mijn pasje vergeten op mijn werk. Vervolgens ging ik die avond bestellen en toen was opeens de prijs hoger dan in de middag. Dit was voor mij wel een minpunt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zorg dat de prijs de hele dag hetzelfde is en niet op dezelfde dag wordt aangepast.

Na lang wachten waren de prijzen van de Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Dual 2 Pro eindelijk met €100 omlaag gegaan. Meteen besteld en de volgende dag geleverd. Super. Zeer tevreden.

Super snel

Goed gedaan ,ga zo door

Redelijk

Was niet helemaal goed

Snelle levering, goed product

Mijn bestelling werd snel geleverd en was bij coolblue veel goedkoper dan bij andere webwinkels. Product heeft ook een goede kwaliteit

Gewoon goed

Zie vorig commentaar

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle verzending van product.

Positief in de zin van bestellen, bezorgen en retourneren. Het apparaat was toch niet helemaal wat ik er van verwacht had.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Misschien een betere omschrijving van product mbt koppelen aan andere apparaten van derden.

Doen wat beloofd

Je wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de vordering van de levering, heel prettig

Doen wat ze beloven

Op tijd geleverd en oude machine meegenomen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Andere dag was de bestelling binnen!!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Makkelijk besteld en snel geleverd

Omdat wij een tweedekans hadden besteld werden de beschadigingen op de koelkast netjes aangewezen. De koelkast werd netjes op de plek gezet en wat uitleg gegeven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Webshop prima en snel, displayshop op locatie iets minder.

Coolblue winkel in Hengelo komt heel onwennig en opdringerig over. Dit door de binnenkomstzuil en de manier waarop het personeel verplicht is, de klanten aan te spreken. Alsof ze zich zelf geen raad weten met de vorm. Ook het omroepen van een klantnaam is verre van optimaal, en ongemakkelijk. Verder bleken ze een product gewoon in het magazijn te hebben terwijl ze me vertelde dat ze het niet in de winkel hadden. (Kwam ik later achter door online te bestellen en filiaal te selecteren). Er is nog een hoop te verbeteren aan het format van de winkels iig... dit gaat op deze manier een hoop klanten afschrikken denk ik.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Winkel format aanpassen, webshop prima en bekend

Mijn bestelling is niet goed. Er zit een verkeerd onderdeel bij.

Of het onderdeel van deze stofzuiger is niet goed, of het is gewoon supermoeilijk om m in elkaar terzetten. De stofzuigerslang. Dus geen hogere wiskunde zou je zeggen. Toch beveel ik Cool Blue aan, omdat jullie alles met een glimlach doen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De juiste onderdelen in de doos doen.

Super goed geholpen

Cas heeft ons geholpen en dat deed ie prima, vooral het geduld wat hij voor ons had hebben we als prettig ervaren. Daarnaast is coolblue een prachtige winkel met heel veel keuze.

Weena 64

3012 CN Rotterdam