Erg goede website, correcte levering

Persoonlijk vind ik de Coolblue websites erg prettig werken. Levering is altijd op tijd, kun je op vertrouwen. Service heb ik een aantal keren gebruik van moeten maken is geen gezeur maar oplossen. Soms iets duurder dan Bol.com maar de service is beter

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Schiet me zo niets te binnen

Altijd super geadviseerd en geholpen

Fijne, behulpzame medewerkers die genoeg weten van de producten

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Topservice, top bezorging , top bezorger .

Zondagavond mijn oude wasmachine gesneuveld (22:15), hetzelfde uur nog een nieuwe Samsung besteld bij CoolBlue . Maandagmorgen 09:45 geleverd door een keurig vriendelijke jongeman, heel behulpzaam . Voor mij staat Coolblue met stip op 1 !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Teleurstellende ervaring met tweedekans product en compensatiebeleid

Ik heb onlangs een tweedekans DJI Osmo Action mini handlebar mount besteld, bewust gekozen vanuit mijn overtuiging om verspilling tegen te gaan. Helaas bleek het product defect: de lijmlaag tussen de mount en de klem was beschadigd, en een nieuwe schroef en lijm zijn nodig om het te herstellen. Wat mij het meest teleurstelt is het compensatievoorstel van slechts 10% (€3,70), en dat alleen als ik het artikel zelf repareer. Hoewel ik bereid ben dat te doen, voelt deze tegemoetkoming niet in verhouding tot de inspanning, het ongemak én het feit dat ik juist voor duurzaamheid kies. Retourneren is tijdrovend, kost geld en is milieubelastend, precies wat ik wilde vermijden. Jullie slogan “alles met een glimlach” heb ik in het verleden als klant ook zo ervaren, maar mijn laatste twee bestellingen waren helaas verre van glimlachwaardig. Ik hoop op een passende compensatie die recht doet aan mijn inzet voor duurzaamheid én aan jullie belofte van klanttevredenheid.

Ambivalent

Dinsdag morgenvroeg een iPhone 16 gekocht. Als 77 jarige ben ik niet handig. Die glimlach van coolblue bevalt me wel. Bij binnenkomst snel gekoppeld aan een vriendelijk ogende verkoper. Ik vertelde wat ik wilde kopen en vroeg ook of hij de gegevens kon overzetten van mijn oude telefoon. Nee dat kon niet vanwege “privacy”. Maar deze vriendelijke verkoper wilde mij wel uitleggen hoe te handelen. Zo gezegd zo gedaan. Hij gaf de instructies en ik handelde. Af en toe moest de pincode ingevoerd worden en dan draaide hij zich netjes om. Het omzetten duurde bij elkaar 15 minuten. Wij waren bijna klaar toen de bedrijfsleider langs liep en de verkoper kapittelde dat omzetten niet mocht. Hij deed dat in mijn bijzijn hetgeen ik zeer onaangenaam vond voor de verkoper en voor mij. De glimlach verdween bij mij. Ik vind de verkoper fantastisch omdat hij een compromis vond om mij te helpen met behoud van mijn privacy. Zo ga je om met een klant. Vriendelijk en adequaat voor een aankoop van bijna 1000 euro. De bedrijfsleider heeft hier geen oog voor en dient een nascholing te volgen in correct gedrag, en nuancering zodat de glimlach er weer verschijnt. De verkoper krijgt 5 sterren. De bedrijfsleider 2 sterren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven.

Snelle correcte levering, helemaal top

Een aanrader

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op tijd geleverd. En vriendelijk personeel.

• N/A

Alle keer goede service, bestellen op internet ophalen in de winkel. Geen lange wachttijden ideaal. Voor mij

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

avondbezorging: oude artikel niet retour

Ik heb een magnetron besteld, en volgens de specificaties zou de oude retour worden genomen. Het leek me handig om voor avondbezorging te kiezen. Nu blijkt dat als je avondbezorging kiest (met DHL) dat dan de bezorger het oude product NIET RETOUR neemt. Dat staat nergens expliciet vermeld. Wees daar duidelijk over, dan kun je een afgewogen keuze maken. Nu moet ik een auto huren om de oude magnetron naar de mileustraat te brengen...

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zet op de site dat bij avondbezorging je oude artikel niet retour genomen wordt.

ik had het product de volgende dag al in huis, super

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede zaak met degelijke producten

Ik was op naar een hoes voor een ipad. En die heb gevonden tegen een nette prijs.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Misschien af en toe wat lagere prijzen

Snelle en goede service

Wasmachine besteld, de dag erna komen ze hem bezorgen. Duidelijke communicatie en een vriendelijke bezorger die goed uitleg gaf.

Goed en snel.

Lekker snel en simpel

Goeie website, duidelijke info. Zeer snel bezorgd. Kortom, best gelopen.

Helemaal Prima!

Goede en duidelijke website, makkelijk bestellen en keurig afgeleved.

Fijn en snel!

Wij hebben Starlink via Coolblue besteld en dat was een erg goede ervaring. Binnen twee dagen hadden we het hele pakket in huis. En nu ook redelijk snel internet in het buitengebied.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Misleidende en zeer teleurstellende actie

Ik heb 5 augustus een Samsung Galaxy S24 gekocht. Op de site stond pontificaal dat ik er gratis Galaxy Buds 3 Pro bij zou krijgen. "Na aankoop van dit product vraag je gratis Galaxy Buds 3 Pro aan bij de fabrikant van dit product. Hoe dat precies werkt, lees je in de actiehandleiding onderaan de productpagina." Dat was voor mij DE reden waarom ik de telefoon bij Coolblue bestelde. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice toen ik de buds wilde bestellen en (na de aankoop van de telefoon dus te laat) las: "wanneer je tussen 10 juni 2025 en 29 juni 2025 de Samsung Galaxy S24 hebt aangeschaft, kan je gratis de Galaxy Buds 3 bij Samsung bestellen." Ik was in de (blijkbaar domme) veronderstelling dat een actie op het moment van de aanschaf geldig is wanneer ze daar op dat moment mee adverteren. Tot 2x toe kreeg ik een linkje van de klantenservice waarmee het wel zou moeten lukken en de mededeling dat het vreemd was, omdat de actie echt nog geldig was (niet alleen in juni) en daarom op de website stond ... niet dus! Na heel veel heen en weer gechat met de klantenservice kreeg ik de mededeling dat ik pech had (vriendelijker omschreven, maar hier kwam het gewoon op neer), omdat ik de telefoon niet in de actieperiode (2 maanden geleden dus) gekocht had. Ik vond en vind dit op z'n zachtst gezegd misleidend en een bedrijf als Coolblue onwaardig. Oh ja, de actie staat nog steeds op de website. Alsof je 2 maanden later nog op de website gaat kijken bij de telefoon die je in juni gekocht hebt of er wellicht een actie geldig is voor die periode. Jammer, tot nu toe altijd goed ervaringen gehad met Coolblue, maar dit is zeer teleurstellend voor een bedrijf dat de mails beëindigd met "Alles voor een glimlach".

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Haal de actie weg wanneer deze niet meer van toepassing is!

Snelle levering alleen jammer niet op de aangvinkte tijd. Miste de rekening in de doos.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie comments

Snel en netjes met service

Was makkelijk besteld door de goede informatie op de website. Was snel in huis en met tips en tricks betreffende het product.

Tegenvaller

Ik heb de wasmachine ontvangen de bezorgers waren te vroeg en niet blij dat ik niet thuis was. Ik ben meteen naar huis gefietst. Ik ging er vanuit dat de wasmachine aangesloten zou worden, dit bleek niet het geval. Ik heb gevraagd of zij dit alsnog tegen betaling wilde doen en dit hebben ze in orde gemaakt. Toen ik de eerste was deed liep mijn gang vol met water! De slag was niet goed in de buis aan de muur gestopt. Gelukkig was er niks stuk, daar was ik even bang voor. Het was wel even werk om alles te dweilen en op te ruimen. Ik denk dat de installatie te gehaast is gedaan. Erg jammer en eigenlijk zo een stom foutje wat voor veel gedoe zorgt. Maar mijn was is nu schoon en de vloer is nog nooit zo schoon geweest. Met vriendelijke groet Janneke van der Kroft

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere installatie

Blij met Coolblue.

We zijn weer helemaal top geholpen bij Coolblue. Waar we voor in de winkel kwamen was niet op voorraad, medewerker heeft het product besteld en werd op de afgesproken dag bezorgd.

vreemd

vreemd dat je zelfs voor ophalen moet wachten tot er iemand naar je toekomt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ophaal loket

Excellent, as always

Returned a broken toothbrush. Immediately got a replacement by helpfull staff.

• N/A

Prima en deskundig advies

Heb een nieuwe koffiemachine gekocht. De adviseur legde de verschillende mogelijkheden van de diverse apparaten uit. Dit maakte de keuze op basis van onze wensen erg makkelijk!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Onderhoudspakket van Eufy Robovac besteld, werd de volgende dag al geleverd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ned

Weena 64