zoals verwacht een zeer goede aankoop!

een afzuigkap besteld en ben er zeer tevreden over. een goede en snelle levering en werkt prima. mooi en goed geleverd zeer netjes.

Slecht, niet serieus genomen

Verkeerd voorgelicht waardoor ik nu hoge kosten heb een apparaat wat ongeschikt is voor mijn huishouden!!!! Op mijn contact verzoek wordt niet gereageerd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Klant serieus nemen en op klachten reageren

teleurstellened dat ik toch moet betalen

Ik heb gevraagd of het mankement dat ik dach tte zien aan mijn wasmachine een mankement was met als bewijs fotomateriaal. De klantenservice zegt dat het een probleem is aan het rubber in de deur, maar nadat de monteur is geweest moet ik de aanrijden betalen omdat het geen werkelijk mankement is. . HEEL VERVELEND

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nogmaals checken

teleurstellened dat ik toch moet betalen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nogmaals checken

Helemaal top!

Duidelijke site Gemakkelijk bestellen Snelle levering Goede communicatie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik heb nog altijd geen bestelling ontvangen

Er staat vermeld voor 23:59 uur besteld. Volgende dag in huis. Inmiddels wacht ik al enkele dagen en heb ik nog niets ontvangen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Afspraken/voorwaarden nakomen.

Sms met exact aflevermoment werkt prima

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijke aflevering, heel behulpzaam

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Lang moeten wachten bij ophalen

Omdat wij ‘s middags op vakantie gingen ging ik de bestelling ophalen. Ik vroeg een medewerker waar ik het pakketje kon ophalen. Ik moest me eerst aanmelden. Daarna vroeg ik weer wat ik moest doen. Ga maar koffie drinken u wordt omgeroepen. Na 15 min. Vroeg ik weer iemand wat ik moest doen. Omdat je overal geluid hoort dacht ik dat ik de oproep gemist had. U bent nog niet aan de beurt. Eindelijk na bijna een half uur wachten het pakje ontvangen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Sneller handelen bij afhalen

Simpel besteld, snel geleverd

Geen problemen. Snel en eenvoudig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Alles voor een glimlach en nog een persoonlijk kaartje toe!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bij het oplossen van een storing aan mijn wasmachine vriendelijk en vakkundig geholpen door de monteur van coolblue

Zeer positief

Zeer positief

Aardig

Was in groningen, aardige hulp en lekker espresso bij t wachten

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een dure reparatie(€499) met als extra schermbeveiliging aanbrengen en daar €5 extra voor vragen om t aan te brengen is wel wat klantonvriendelijk

Top, maar beperkte keuze in modelkleur en tegenstrijdige actie-uitleg

Goede website, goede uitleg en fijne filters en keuzehulp. Jammer alleen dat het model (MacBook) maar in een beperkt aantal keuren verkrijgbaar is. Niet alle bestaande kleuren kunnen worden gekozen, ook is niet duidelijk of dat dan binnenkort wel weer op voorraad komt. Daarnaast, wanneer ik belde over de inruilactie van mijn oude MacBook kreeg ik een ander verhaal te horen dan wanneer ik nog een "second opinion" deed via de Chat! De inruilactie heeft namelijk we dégelijk mijn keuze voor Coolblue bepaald! Dus misschien handig als het duidelijk is ;)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verduidelijken inruilactie MacBook

Veel keuze, snelle service en alles met enige humor...

Pas weer eens een product van Apple gekocht. Na een dag al in huis. Alles in orde. En daaromheen een mail met tips en wat ik nog nodig zou kunnen hebben met zo'n nieuwe smartphone. Heel goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op tijd geleverd, perfecte service

Ik had een monitor besteld en per ongeluk een verkeerd adres ingegeven. Eén telefoontje, binnen 2 minuten geregeld. Top service!

Garantie

Erg onrechtvaardig dat ik 89.- € kosten moet betalen voor geen reparatie! Het was te wijten aan onduidelijkheden in de gebruiksaanwijzing van AEG . Ik ben 80 + maar ook mijn buurjongen en zoon konden me niet helpen. Lag ook volgens de monteur niet aan mij!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja meer oog voor de klant.

Geen woorden, maar daden!

Alles is volgens afspraak verlopen!

Gemakkelijk, met service

Goede prijzen en prima aanbod. Bestelling werd volgende dag geleverd zoals beloofd en binnen het aangegeven tijdsbestek, middels een CO2 neutrale fietskoerier. Na bezorging nog een aftersales mail ontvangen met link naar gebruiksaanwijzing en uitgebreide tips voor goed gebruik. Mooie service.

uitstekend en snel

snel besteld, goede informatie aflevering. terugneem oude electra (grasmaaier)alleen niet helemaal zoals geplanned / verwacht

• Heb je nog tips of verbeterpunten? teruginnneem/ ophaal oude electra

Satisfying

Beste dag van mijn leven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Mobiel toilet

Geweldige ervaring

Super product engewoon op de tijd geleverd zoals in de mail gezegd dank je wel cool blue voor deze super service Mvg ellen barendrecht

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Wat wel tegenvalt is het instellen van de wasmachine alles moet 2a 3 uur draaien

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere uitleg over het wasprogramma

Fast and excellent

Fast delivery and sharp prices. Great service!

• N/A

Weena 64