Teleurgesteld

Product was een stuk goedkoper bij media markt.

Altijd goede ervaring met Coolblue

Ruime keuze van apparatuur voor een goede prijs. Wij zijn vaste klant voor diverse artikelen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Lang wachten in de winkel om product op te halen

Aardige mensen in de winkel van Utrecht maar het duurde wel erg lang voor ik mijn product had.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Afhalen voorrang geven, kost veel minder tijd dan advies

Snel geleverd wat ik gekocht had

Ik heb precies op de tijd en voor de prijs het artikel gekregen die ik on line besteld had. Dus uitstekend gedaan

Was prima

En oude telefoons meegenomen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Redelijk

Aardig Jongen maar zeer gehaast wist geen raad om weg te komen hij zij gelijk als het niet bevalt heb je 30l dagen omte ruilen voor ik wis was ie weer weg

Excellent

Excellent

• N/A

Ik krijg hem niet aan de gang.

Geen duidelijke omschrijving.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Begrijpelijke handleiding

alles goed

planning, service, hulp van chauffeur, allemaal prima.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Waardeloze service en onduidelijke voorwaarden

Koelkast besteld voor mijn oude vader van bijna 90. Gekozen voor extra optie om de koelkast op de juiste plek te zetten en de oude koelkast mee te nemen. Mijn vader woont in een flat met lift. Contact gezocht met Coolblue om de juiste aflevermoment af te stemmen aangezien ik aanwezig moet zijn en ik niet altijd beschikbaar ben. Is ineens de levering een probleem, omdat mogelijk de drempel van de voordeur te hoog is. En dan mag men niet afleveren. Dat mag misschien zo zijn, maar waarom wordt dat niet vermeld als je de koelkast bestelt? Bij het bestellen wordt wel gemeld dat de deuropeningen groot genoeg moeten zijn, wat logisch is, maar geen woord over drempelhoogtes. Als ik niet had gebeld voor afstemming van het aflevermoment, waar dit ter sprake kwam, dan had men de koelkast bij aflevering weer mee terug genomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Belangrijke voorwaarden duidelijk vermelden gedurende het bestelproces

Goede service en alles volgens afspraak

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

De klantvriendelijkheid

Prettige ontvangst vriendelijk personeel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke info, correcte, nette levering.

Duidelijke advertentie, duidelijke leveromvang. Fijn dat levermoment goed te kiezen is en heel erg fijn dat je goed geïnformeerd wordt binnen een marge van plus-min een half uur wanneer de levering plaats vindt. Verpakkingsmateriaal netjes mee terug genomen

Prima geregeld!

Dringend een stofzuiger nodig gehad. 's Avonds besteld en de volgende morgen al geleverd. Prima ding die doet wat je er van verwacht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik ben heel weg goed geholpen.

Op de vragen die ik had omtrent de Smartwatch werd ik super geholpen. Luuk wist er veel vanaf en dacht mee. Hierdoor werd de beslissing om daar de bestelling ook te maken alleen maar logischer.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service en verstand van zaken

Prettige omgeving met mensen die hun best voor je doen. Daarnaast is de prijs ook nog goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Levering van de printer verliep volgens afspraak.

De installatie van de printer is aan de hand van het stappenplan goed te volgen. Het display is klein. Verder tevreden met onze aankoop.

Keurig

Netjes bezorgd keurige bezorger en op de fiets en snel geleverd en netjes verpakt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Alles klopte en ging vloeiend zelfs de bezorger was vriendelijk en op tijd.

Zoals boven beschreven

Klantvriendelijk

Fijn dat je continu op de hoogte gesteld wordt wanneer de levering daadwerkelijk komt. Eerst per e-mail, dan per sms en tenslotte met een telefoontje van de bezorger dat hij in 10 min aanwezig zal zijn. Top !!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Top

Fijne apparaten Op tijd en netjes geleverd

Vaatwasser en koelvriescombinatie 2ekans machines netjes en op tijd geleverd Zeer tevreden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

EarPods Sony. Na de bestelling binnen 12 uur geleverd, perfect! In de Coolblue filmpjes werd gesuggereerd dat ze de geluidskwaliteit van de oordopjes van Apple evenaren, nou dat in de verste verte niet en dat wel teleurstellend. De geluidskwaliteit van de bedrade oordopjes van Apple van €20,- zijn vele malen beter. Ondanks de vele specs als noice canceling en overige features etc., daarom helaas terug moeten sturen. Ook dat gaat bij Coolblue erg gemakkelijk! Dus graag qua ervaring zeker een volgende bestelling. Tip; zorg in de filmpjes dat niet een mening wordt verteld maar de feiten, bijv op onderzoek. De vele positieve reviews over geluidskwaliteit verbazen mij hogelijk… van de features snap ik het wel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie in de tekst

Betrouwbaar

Keurig volgens afspraak geleverd . Zo zie ik dat graag !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Gewoon zo doorgaan !

Groot assortiment, duidelijke website.

Snelle levering uit een ruim aanbod met een, meestal redelijke scherpe prijs. De communicatie van Coolblue is top, niet een bak overdreven mails na een bestelling maar gewoon goed in evenwicht.

Lightning speed

The speed with which I got the laptop is very impressive.

• N/A

Weena 64