Snel en goed

• N/A

Top service en snelle levering

Snelle levering tot plek van oude wasmachine, oude retour (perfect).

Geweldige goede service

Goede service en een vriendelijke bezorpger

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Absolutely Perfect

You've earned my forever business. The website was super easy-to-use,. Ordering, paying and delivery went perfectly. And your follow up emails with information is greatly appreciated. WELL DONE!

• Nope

Prima bedrijf

Al jaren klant bij Coolblue, naar grote tevredenheid. Nette prijzen en vlotte levering.

De mensen zijn super

Het personeel is heel vriendelijk

All good

All good, nice service

Keurig netjes geholpen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd en goede service met installatietips.

Minder dan verwacht

Coolblue levert normaliter altijd zelf hun producten bij mij thuis. Nu een keer een duurdere aankoop gedaan met als gedachten dat dit niet via de slechte bezorging van PostNL loopt. En dus niet een week hoef te wachten. Na bestelling krijg ik een track and trace van PostNL. Moet ik het product vervolgens op een kwartier lopen van huis ophalen. Geen auto tot mijn beschikking. Dus loop je dan met een doos van 23KG

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Eigen bezorging blijven hanteren. Volgende keer kan ik net zo goed goedkoper op Bol bestellen als het toch met PostNL komt.

Fast and efficient.

Slight damage (2 tiny dents) on back so not a problem. Fast delivery by lovely delivery people as always.

• N/A

Telefoon besteld alles naar wens

Mnui

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed product zoals omschreven. En snel verzonden ook nog

Goed product snel geleverd ook nog. Een aanrader

vaatwasser

Heel goed vaatwasser,

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue, goede service, de dag ervoor besteld, de dag erna geleverd. Ging snel en perfect.

Prima geregeld

nvt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

nog nooit problemen gehad, altijd goed

makkelijk te bestellen snelle en goede levering

Nog sneller dan Overtoom

Eigenlijk niet normaal, je bestelt iets snachts rond 23.45 uur en het staat de volgende ochtend zo rond 08.30 uur voor je deur. Arme mensen die daarvoor zo moeten werken. Maar aankoop is prima voor een goede prijs en goed verpakt.

• Iets langer over bezorgen doen mag ook hoor, die 24/7 economie is aan mij niet besteed

Lucas heeft zijn uiterste best gedaan om alles te regelen! Topper!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Super service van de fietsbezorger

Hoewel de bestelling 1 dag vertraagd was (wat overigens voor mij geen probleem was) kwam de bezorger bij mij thuis langs op een moment dat ik niet thuis, maar 900 meter verderop op mijn werk was. De bezorger is (in de regen!) naar mijn kantoor gefietst en heeft daar mijn bestelling aan mij afgeleverd! Petje af voor de bezorger!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De 5 sterren zeggen genoeg!

Nvt

Super service

Buiten garantie onherstelbaar, maar keurig opgelost. Dank Coolblue!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

S avonds besteld, de volgende ochtend op de fiets bezorgd. Tot op de minuut aangegeven hoe laat ze er zouden zijn. Klopte precies. Zeer vriendelijk bezorger. Dus kan niet beter.

Snel, compleet.

Ook fijn het mailtje met gebruikshandleiding

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer kundig geholpen in de winkel, goede uitleg en dacht mee. Degene die de watch de volgende kwam brengen was ook erg aardig !

Weena 64

3012 CN Rotterdam