Top geregeld!

Mijn electrische tandenborstel van Philips was na bijna 2 jaar stuk gegaan. Ik had nog 1 week garantie over! Gebeld met Coolblue en ik kreeg meteen een retourbon om het defecte apparaat te retourneren zodat ze deze konden repareren. De volgende dag kreeg ik meteen bericht dat mijn pakketje ontvangen was en dat ze dezelfde dag nog een nieuwe op gingen sturen. Ik ben hartstikke blij! Wat super geregeld, nogmaals dank van een heel tevreden klant!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door! :)

Product kwam op tijd binnen

Voor mij waren twee dingen belangrijk: 1) Product is niet duurder dan de goedkoopste op Tweakers. 2) Product kwam de volgende dag in huis, zoals geadverteerd op de website ban Coolblue. Soms zijn de producten op Coolblue veel duurder dan op Tweakers. Heel vaak koop ik daarom ook niet bij Coolblue meer. Toevallig keek ik en zag ik een prijsdaling bij Coolblue voor mijn bestelde product, waarbij de prijs eindelijk hetzelfde was als de rest. Ik besloot het toen te bestellen. Omdat het de volgende dag dan in huis zou komen (voor 23:59). Ik kreeg de volgende dag een PostNL-melding met: "Bezorgtijd niet gehaald" met een nieuwe levertijd voor op volgende week dinsdag. En later op de dag, was het weer gewijzigd naar "Bezorger is er tussen X en Y". Ik wil Coolblue er dan ook op attenderen dat hier meer aandacht aan besteed wordt. Het lijkt wel alsof alles een beetje lax wordt. Volgende dag in huis betekent volgende dag in huis. Ik wil geen foutieve meldingen ontvangen die mijn stemming belemmeren. En qua de prijzen op Coolblue, het is jammer dat bij jullie de meeste dingen veel duurder zijn dan bij een ander. Ik had deze keer gewoon geluk. Im gebruik standaard Tweakers en verifieer dan de linkjes zelf. Ik geef het een 5, puur omdat het uiteindelijk toch goed kwam. Maar er zijn wel twee belangrijke punten om aan te werken vind ik. En ik leg jullie mede deels verantwoordelijk voor wat PostNL deed. Want het is jullie samenwerking. Zoek een betere bezorgdienst uit, met live tracking. PostNL wordt alleen maar meer lax.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie inhoud

Al klant sinds vorige eeuw

Wanneer ik een apparaat moet kopen, dan kijk ik altijd eerst of het geleverd kan worden door Coolblue. Mijn eerste klantcontact met - wat nu Coolblue heet - dateert al uit de vorige eeuw, toen nog geverstigd op de Oost Zeedijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

We werden zo gastvrij ontvangen.

De verkoper gaf ons goed advies en luisterde goed. Hij nam alle tijd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen het was peima

Fast and reliable

Fast service, the customer rep gave my message about my address to the driver.

• N/A

Naar de consument goed, zakelijk minder

Als particulier altijd goede ervaringen, bij Coolblue Laadpalen als zakelijke klant, vriendelijk maar ronduit slecht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Laadpalen afdeling oppakken ivm negatief effect op imago overige afdelingen

Hele snelle service na makkelijk online besteld te hebben.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles klopte . Prijs / levering en ook de aflevertijd . Prettig aangekondigd ook

Vertrouwd internet-winkelen

Vanwege het ruime assortiment en informatie over het scherpgeprijsde product kan ik een verantwoorde keuze maken. Het bovendien veilig betalen en de tijdige levering maakt dat ik regelmatig bij Coolblue bestel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima commissie via mail. Prettige bezorger.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorger iets langer wachten als er gebeld is. Was boven en zag hem al richting de buren gaan.

Teleurstellend

Dure tablet gekocht maar voor die prijs kon er niet eens een oplader bij Heb nogal wat digitale spul gekocht maar er zat altijd een oplader bij

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Oplader er bij doen

ik kan mijn product niet updaten, en wachtwoord veranderen, de site is niet bechikbaar van tom tom

veel tijd kwijt aan het updaten en wacht wacht woord , niet gelukt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? misschien een hulplijn van coolblue

Deze bezorger verdient opslag!

Goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling zoals altijd, maar de bezorger was geweldig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Product was na een aantal maanden opeens kapot, gratis opgestuurd ter reparatie maar kon helaas niet gerepareerd worden daarna heb ik mijn volledige bedrag teruggekregen. Top service.

Sneller dan snel

Om 23:00 uur een Brother Printer besteld en de volgende morgen om 10:00 al op bestelpunt aanwezig. Geweldig.

Super goede service! Top

Binnen 24 uur leveren, daar is kopen via Internet voor nodig en handig. En de logistiek en de communicatie daar omheen: PERFECT

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima proces; kwam met postNl

Jammer dat het met post nl kwam, zo kon ik veel moeilijker mijn oude apparaat recyclen. En de Coolblue medewerkers hebben moeten missen natuurlijk :)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Recycling van oude apparaten kan echt makkelijker

Vlotte levering

Woensdag besteld voor levering in Postpaketten automaat Post NL. Donderochtend 9:00 al berichtje dat pakket klaarlag. Super makkelijk afhalen met 6 cijferige code. Alles in goede orde ontvangen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen enkele

Heerlijk ,makkelijk en begrijpelijk

Nvt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Vrijdags besteld en zondag geleverd. Het had ook Zaterdag kunnen zijn maar toen was het koningsdag. Desalniettemin kreeg ik van te voren 2 meldingen en een telefoontje toen ze in de straat stonden. Erg netjes geregeld hoor. Verpakking zat er nog keurig omheen, niets was beschadigd. Vriendelijke bezorger ook.

snel geleverd en compleet

Goed! Maar bezorging iets minder

Hallo! De telefoon die ik heb besteld is echt perfect! Alleen tijdens de bezorging was de telefoon wel voor de deur gelegd toen ik er niet was was om de de deur te openen. Toen ik een paar uur later thuis kwam lag hij er gelukkig nog maar dit had zo meegenomen kunnen worden. Dus dat was iets minder. Voor de rest is alles prima!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Pakket liever niet voor de deur leggen

Screen protector not properly fitted

Sent home after 30 minutes waiting time fitting of screen saver. Open bubbles and nicks on the screen, but told it should improve after a few days. Still inferior. I will return to Cool Blue next week.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? One off. Still trust Cool Blue

Goede service!

Twee leuke jongemannen kwamen onze wasmachine en wasdroger brengen en hebben onze oude was-droogcombinatie meegenomen. Het verwisselen en aansluiten ging snel en alles werd goed uitgelegd.

Weena 64

3012 CN Rotterdam