Super snel geleverd

Geweldig doen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer snelle levering van de bestelling.

Het was Supper supper snel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? t'Was Supersnel dus wat wil je dan nog meer.

Prima, besteld en de volgende dag geleverd

Prijs ok, bestelling snel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Goed advies en snelle levering.

Ik had een afspraak gemaakt in de winkel voor advies. Ik heb deskundig advies gehad. Levering van het scherm was snel (volgende dag) en de instructiemail met uitleg over de installatie was ook duidelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee; alles was goed

De glimlach verdwijnt snel als je pakketje zonder ontvangstbevestiging en "niet bij de buren" verzon

Onproffesionele verzendwijze waar de helpdeskmedewerkers ook niets over weten en "er niets meer aan kunnen veranderen" Teleurstellend; ik ben in de glimlach getrapt! Verzendwijze postnl/eigen bezorgdienst wordt pas na het plaatsen van de order bekend gemaakt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Denk na over het netjes verzenden icm de waarde ipv het zo goedkoop mogelijk over de muur gooien bij postnl

Top service en vriendelijke medewerkers

Snelle geleverd, precies volgens verwachting.

Ontzettend blij

Via tweede kans deal een mooie en alsnog dure dewalt boor machine op de kop getikt... maar is het meer dan waard.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Tot nu toe goed, computer moeten w3 nog installeren, maar dat komt goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Goed verpakt en snel

Mooie actifryer beste keus wad hij en ècht een aanbeveling duidelijk display en lekkere patat ga hem nog verder uit proberen

Vriendelijk, snel en persoonlijk

Gewoon een leuke ervaring. Ruime winkel, deskundig personeel, vriendelijke ontvangst en persoonlijke afhandeling.

Aankoop viel tegen

Ik had een tweedekansje gekocht. Daarbij stond vermeld dat enkel de verpakking was opengemaakt, maar verder zouden er geen gebruikssporen aanwezig zijn. Bij het openen van de door bleek het product nat te zijn en lag er overal in de doos koffie. Ook zaten er koffievlekken op het product. Verder bleek het pakket niet volledig te zijn. Er ontbraken reinigingstabletten en een waterbestendig. Bovendien was het waterfilter al gebruikt (ik weet niet hoe lang, dus die moet ik voor de zekerheid vervangen). Nadat ik alles heb schoongemaakt ben ik wel tevreden over het product, maar het voldeed zeker niet aan de omschrijving. Een tweedekansje is in feite gewoon tweedehands.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere productomschrijving of retour gezonden producten echt goed nakijken

Zeer goede klantenservice

Zeer klantvriendelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen verbeterpunten

Slechte levering.

Het artikel kan ik niet beoordelen want de bezorging met PostNL is een puinhoop. Twee keer veranderd van afleverpunt, moet nu nog steeds bezorgd worden op anderhalve kilometer van mijn woonadres. Hopeloos.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Andere vervoerder

Belachelijk grote verpakking

Twee cadeaubonnen besteld. Deze zijn verzonden in een doos 2x zo groot als een schoenendoos.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Pas de verpakking aan, aan de inhoud.

Alles voor een Glimlach: wat een leugen!

Jarenlang trouwe klant. Maar na via Apple Support een telefoon ter reparatie aangeboden te hebben nooit meer. Na de reparatie van de achterkant horen bellers mij nauwelijks meer. Dit zou onder garantie gerepareerd worden. Ik word nu als leugenaar neergezet en de verantwoordelijkheid wordt afgeschoven naar Apple. Maar wel 619 euro in hun zak en ik een onbruikbare telefoon. Toen ik boos de winkel uitging vond de teamleider het ook nog nodig om te zeggen dat ik niet terug hoefde te komen. Dáár hoeft hij zich geen zorgen om te maken!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Als jullie een probleem veroorzaken, los het dan ook op

Vanzelfsprekend goed!

Makkelijk besteld, met een goed afgehandelde bezorging. Mijn zege heeft u.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zoals gebruikelijk perfecte performance.

Snel en foutloos.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle levering en kwaliteit product

Snelle levering en een kwalitatief goed product

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk producten bestellen. En super snel geleverd! (Kan ik niet zeggen oven bol.com)

Top producten

Heel handig dat je items kan vergelijken. Samen met de revieuws kom je tot de juiste keuze. Al verschillende dingen besteld en tot nu toe altijd tevreden.

Snel en accuraat

Koffiemachine gekocht, volgende dag geleverd. Heerlijke koffie, prachtige machine. Onderhoudspakket besteld, werd ook de volgende dag al bezorgd. Heel fijn bedrijf!

Mooi, goedkoopste, goede service

Door drukte iets later bezorgd, maar de track&tracé is prima!! Prijs was goedkoopste in z'n soort Gemotiveerde bezorgers

Top en snel in huis

Goed gedaan