netjes geholpen , snel aan de beurt

idem

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Jullie zijn wel erg duur: 50% duurder voor een cartridge dan elders!

Duidelijke site, je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelstatus.

Minpunt. Extra betaald voor avondlevering. Maar een dag van tevoren bericht van post NL dat dit niet mogelijk is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Reparatie is niet goed gedaan

De reparatie is niet goed gedaan. Half jaar oude iPhone hebben ze allerlei onderdelen verbanden, nieuwe moederbord nieuwe accu maar de hebben de oude scherm en camera gemonteerd?

Excellent support

I recently had iPhone repaired and the technician was super helpful and completed the repair much faster.

• N/A

Ook in Duitsland werkt het bestellen, met account dat ik in Nederland heb

Duitse site werkt vrijwel hetzelfde als nederlandse, is dus prettig

Great service!

Ordered online and received delivery on time. User friendly.

Goede ervaringen

Vriendelijke meedenkende mensen. Nu een paar keer bij Coolblue een product gekocht en tot nu toe blij met de mensen en de producten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nog niet

Uitstekende service

Heel snel geleverd, keurig verpakt. Vriendelijke bezorger. Alles goed!

Zeer snelle service

Vrijdag mijn printer besteld, zaterdag in huis! En je ontvangt ook telkens een update hoe laat de bezorger het product komt brengen, ideaal!

El servicio muy mal

No complen tardan mucho y muy caro todo

• ¿Nos recomendarías? No
  • ND

Alles was zeer netjes geregelt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Verschrikkelijk lange wachtrij in de winkel

45 minuten gewacht bij Coolblue Rotterdam (Oostplein). Slechts om wat op te halen…

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ophalen anders regelen

Deze week twee iets besteld, twee keer niet compleet en de tweede keer leek het ook al gebruikt.

De eerste keer heel lang moeten bellen om het ontbrekende product nageleverd te krijgen, maar ook die was fout. Daarom maar besloten om dat onderdeel in een andere winkel te halen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Dit moet echt beter.

Goed optijd geleverd

Kwam er helaas te laat achter dat jullie collega Bol bijna €40 goedkoper was. Zoek het normaliter goed uit helaas nu niet

Chromescast met spam

De Chromecast werkt zoals je zou verwachten en werd ook snel afgeleverd. Helaas volgt er net zo snel een tsunami aan spam. Coolbue is niet zo cool als het aankomt op het respecteren van de privacy van hun klaten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen spam sturen

Very happy

I am very pleased, first for the discounts. Also, the package arrived on time, perfectly packaged. Bedankt )

• Θα μας συνιστούσατε; Yes
  • NA

Super snelle levering

Een aanrader snelle levering. Je word goed op de hoogte gehouden!!

Perfect as usual

We have purchased a printer. It arrived on time as expected while we have ordered it in a very userfriend portal.

• N/A

Vaag. Geen idee wanneer mijn pakketje komt

Vrijdag besteld, tot aan nu nog geen levertijd/dag.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Iets betere lever update

Ons grill apparaat ging stuk en na het opsturen ter reparatie, kregen we zeer snel een nieuwe opgestuurd Super service!

Goed.

Wist niet dat het zo snel bezorgd werd. Namen de oude machine weer mee. Dank je

Slechte bezorging!

Ik ben gewend dat Coolblue het artikel zelf bezorgd. Jullie houden je aan de bezorgtijd. Echter het pakket zou bezorgd worden door PostNL, bezorgtijd tussen 1345 en 15.00 uur. Om 15.00 uur kreeg ik het bericht dat het om 16.45 bezorgd zou worden. Daarna een bericht dat het 17.15 uur kwam. Ik had prive een afspraak om 18.00. Ik heb tot 18.30 gewacht, maar geen pakket. Later stond op mijn mobiel dat het pakket wel voor 22.00 uur gebracht zou worden. Moet ik nu mijn volgende artikel weer Coolblue bestellen???? Ik denk het niet!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik denk het niet!!!

Vriendelijke bezorgers

Geweldige service

goed en snel

Snelle levering en alles in een zending geleverd

Weena 64

3012 CN Rotterdam