Zeer snelle levering

Snelle service! In de namiddag bestelt, volgende dag afgehaald. Wel apart dat ik het pakketje mee kreeg zonder legitimatie en afhaalbewijs, maar daar kan CoolBlue niets aan doen.

Geweldige ervaring met klantenservice

Ik heb besteld via de klantenservice omdat ik vragen had over het product, ze hebben mijn vraag meer dan beantwoord en erg vriendelijk. Tevens heeft de medewerker de bestelling in gang gezet. 1 dag later zoals afgesproken de bestelling in huis.

redelijk

niet konsecwend

• Heb je nog tips of verbeterpunten? berijkbaarheid

Viel een beetje tegen

Ik besteld een nieuw fornuis met oven, een dag voor Pasen. Helaas kwam de super aardige bezorger alleen, dus moet ik zelf het fornuis drie trappen omhoog brengen. Eenmaal boven toch blij met mijn nieuwe fornuis. De volgende dag wil ik de oven voorverwarmen voor het paasontbijt maar viel de ovendeur er uit. Gelukkig was er iemand van visite nogal handig en heeft hem weer kunnen maken, maar al met al is toch wat tegengevallen allemaal

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Duidelijkheid over wel of niet naar boven brengen

Snel geleverd en goed verpakt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Zeer duidelijk wanneer pakket wordt bezorgd en op de fiets

Duidelijk en niet al te ruim tijdvak voor bezorging en sms als de bezorger op de fiets is gestapt en er dan ook binnen 10 minuten is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heerlijk om binnen een dag iets te bestellen en geleverd te krijgen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Besteld en de volgende dag in huis. Goede prijs.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer tevreden. Goede product ontvangen, wat İk verwachte.

Goede communicatie

Je wordt op de hoogte gehouden dmv email Je weet precies wanneer het geleverd wordt top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Snelle levering g

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Goede service en snelle bezorging

Goede service en snelle bezorging

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Na bestelling direct de info over de levering. Dat gebeurde de andere dag in de morgen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Keurig op tijd geleverd zoals beloofd.

Keurig op tijd geleverd.

Goed product. Snel geleverd. Functioneert geweldig

prima service

Goede en adequate medewerkers verlenen een prima service. Nieuwe telefoon met een mankement wordt direct vervangen door een nieuwe. Prima!

Niks te klagen

Uitstekend geholpen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Efficiënte en accurate service.

Altijd blij om te bestellen bij Coolblue, de afhandeling van de bestellingen is altijd erg vlot en super efficiënt. De bezorgers zijn ook altijd erg vriendelijk!

Gewoon goed!

Goed werkende site. Vergelijken mogelijk en nuttige informatie.

Snel geleverd!

Klote

Wilde een losse inductie kookplaat en ze hebben mij een inbouw verkocht. Verder werd deze via p.nl gebracht en dat wilde ik ook al niet.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De medewerker was vriendelijk, behulpzaam en niet gehaast.

De medewerker was vriendelijk, behulpzaam en niet gehaast.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Dat ik mij bij aankomst aan moest melden op de tablet was niet direct duidelijk

Helemaal prima

Snelle levering van mijn tweede kansje. Ziet er prima uit.

Duidelijk en op tijd

Alles goed geregeld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Snel en betrouwbaar

Snel besteld en bezorgd. Duidelijke omschrijvingen.

Weena 64

3012 CN Rotterdam