Content

Alles doen om de afspraken na te komen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Duidelijker maken wat het trapdrempel is.

Prima producten voor een goede prijs en met snelle levering..!!

Ook een garantie claim op een Philips stofzuiger werd zeer snel en adequaat behandeld en opgelost. Dat is nog eens service..!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super prices, relevant assortment and very friendly and professional staff.

Online store is easy to navigate, relevant products are available, relevant information shared via email post purchase… I picked up my product from store as that was for me most convenient and had experienced there very friendly and professional staff.

• N/A

REPARATIE NA DRIE JAAR NIET MEER MOGELIJK !!!

Het scherm van mijn laptop (1000 €) is kapot. Na drie jaar wordt er geen reparatie meer uitgevoerd. Het argument is: - De garantie is verlopen. Na telefonisch contact word mij meegedeeld. - Er zijn geen onderdelen meer na drie jaar. Dit is buitengewoon kwalijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Reparatieservice verbeteren.

Helaas een deel van de bestelling vergeten

Prettig contact met enthousiasme. Wel heeel lang in de wacht aan de telefoon. Prettige mail. Maar: extra betaald voor de bezorging en daar ging t helaas fout. Nu alles compleet gelukkig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

Hele goede service ,precies op tijd .Bedankt mannen!

Helemaal goed

Goeie ervaring

Goed ervaren

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede levering en ons op de hoogte gebracht van te voren

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Super service

Snelle service, nette bezorgers.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Koelkast op de plaats gezet zodat ik er niet onnodig mee hoefde te sjouwen en verteld wat er te vertellen viel. Klasse!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Wat ze beloven doen ze ook.

het aankopen via internet ging heel gemakkelijk; de communicatie over het afleveren was heel nauwkeurig. Uitermate tevreden over Coolblue.

Pakketje nog steeds niet

Moeilijk om dit opgelost te krijgen.

Bestelling en Aflevering.

Al geregeld besteld bij Coolblue en tot op heden heeft men zich steeds aan de afspraak gehouden van voor 23.59uur besteld is de volgende dag geleverd. Verder wordt men netjes op de hoogte gesteld van het levering tijdstip en alles is netjes verpakt. (Enigste nadeel is dat nu vaak alleen in de originele verpakking wordt geleverd, zodat het artikel zichtbaar is voor andere met mogelijke gevolgen).

Snelle afhandeling en levering

Prima op tijd geleverd. Vriendelijke medewerker. Goed product

snel en correct geleverd

Wat een goede service

Koffiezetapparaat stuk na de garantie. Geheel nieuw exemplaar gekregen. Top.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Goed precies zoals vertelt op de website

Goed precies zoals vertelt op de website

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Top geholpen in winkel Groningen

Zie hier boven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Wanneer en tijden van bezorging.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Very good, simple and fast service

Very happy for the good service, simplicity, speed and reliability

• N/A

Snelle levering, precieze tijd waardoor je niet hele dagen zit te wachten. Na levering hulp bij installatie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Op tijd en goed geinformeerd

Bestelling was makkelijk, snel geleverd. Goede info om het tijdstip van bezorging te volgen. Product is cadeautje dus de kwaliteit kan ik nog niet toetsen

Perfect.

Everything from ordering and support to delivery was perfect.

Waardeloos!

Een bestelling van € 2.700 gewoon niet aan de deur geleverd en op de trap gedumpt. Eerste laptop bleek al een schroef los te zitten en die mogen we nu zelf gaan terug sturen. SCHANDALIG

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Genoeg.

Prima bestelproces en vlotte uitstekende afhandeling en levering

Eenvoudig te bestellen, goed op de hoogte gehouden van het bestelproces en levering. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Weena 64